not a summer story - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    για αυτο προτεινα αυτο το 2ημερο...μου ειπε οτι το χε σκεφτει και εκεινος αλλα μετα αρχισε τα θα δουμε και δεν εχω λεφτα (καλα αυτο με τα λεφτα το ξερω μου το χει ξαναπει γιατι χαλασε πολλα στις διακοπες)

Senior Member
    μου φαινεται πολυ νωρις να ρωτησεις εναν αντρα για το που παει...τι θες να σου πει?
    παει για γαμο?ή για σχεση σοβαρη?
    οι ανθρωποι δεν προσχεδιαζουν τι θα κανουν κ τι θα απογινει σε μια σχεση..γνωριζονται σιγα σιγα κ αν παει καλα..παραμενουν μαζι κ οπου βγει..
    το που παει αυτη η σχεση ειναι πολυ νωρις να σου απαντησει κ μη το ρωτησεις γιατι θα τρομαξει..
    ειναι σαν να ζητας δεσμευση ..κ οι αντρες με αυτα δεν τα πανε πολυ καλα.
    κ γω οταν γνωρισα τον συντροφο μου 31 ηταν..δεν τον ρωτησα ποτε που παει..
    το αφησα κ πηγε μονο του.
    μη κανεις τετοια λαθη.απολαυσε τις στιγμες σας κ ο.τι γινει θα γινει..κ αν θελεις να ολοκληρωσετε απλα πες του το.
    πες του απλα οτι τον θελεις πολυ κ οτι θελεις να προχωρησετε.
    αυτο το που παει ειναι η χειροτερη ερωτηση εβερ.
    κ μενα αν ο συντροφος μυο μου την εκανε στον 1 μηνα που τον ηξερα..θα τρομαζα κ θα αγχωνομουν.
    καταλαβαινω την αγωνια σου..αλλα ειναι υγιεστατο να επικοινωνει μαζι σου μερικες φορες μεσα στη μερα κ οχι οοολη την ημερα.
    αυτο ειναι το υγιες..απλα σε γνωριζει σιγα σιγα..κ αυτο δεν ειναι καθολου κακο..το παιδια απλα ειναι ωριμο.
    δνε θελει να πεφτει με τα μουτρα κ καλα κανει για μενα.
    αν ειστε κωλος βρακι απο τωρα..αργοτερα θα στερεψει ολο αυτο..
    φαντασου μια βρυση με μια δεξαμενη..αν ανοιξεις την βρυση φουλ κ πεσει ολο το νερο θα αδειασει η δεξαμενη αμεσως...δεν ειναι καλυτερο να αφηνεις την βρυση σιγα σιγα να πεφτει το νερακι?
    δικαιολογω τον τροπο που σκεφτεσαι γιατι εισαι 24 χρονων..κ οσο κ εμεπιριες να εχεις την ωριμοτητα την στοιχειωδη δεν μπορεις να την εχεις..
    αυτος ειναι αρκετα μεγαλυτερος κ σκεφτεται ισως πιο ουσιαστικα.
    χωρις φυσικα να σε προσβαλλω κ να σε λεω ανωριμη(ουτε καν) καταλαβαινεις πως το εννοω..
    δεν γινεται να εισαι πιο ωριμη απο εναν 31χρονο..γτ οσο κ να το κανεις μετα τα 30 καπως πηζει το μυαλο..δεν ενθουσιαζεται ευκολα..φυσικα εξαρταται κ απο τον χαρακτηρα του καθενος.

Senior Member
    επιπλεον για εναν αντρα 31 χρονων..ειναι απολυτα λογικο να σκεφτεται τα χρηματα για να παει 2ημερο..
    ειναι απολυτα φυσιολογικο..δεν γινεται να παει 2ημερο αν δεν εχει λεφτα να μεινει σε δωματιο κ να σε κερασει κ κανα φφαγητο κ καφε..
    μη τον πιεσεις αλλο...προσπαθησε να εισαι κ εσυ κουλ.οχι αδιαφορη..αλλα κουλ.
    αν θελει να προχωρησει το θεμα θα προχωρησει κ εδω στην αθηνα....δεν χρειαζεται να ξεπαραδιαστειτε για να βρεθειτε μονοι..μη πεφτεις με τα μουτρα σαν να ειστε μαζι 3 χρονια..τωρα γνωριζεστε..αφησε του χωρο κ δωσε κ σε σενα χωρο κ χρονο να δεις πως θα παει..κ προς θεου ασε τις ερωτησεις που παμε κ τι κανουμε κ τι θα κανουμε..καλε τωρα τον γνωρισες!!χεχε..

Senior Member
    Αμα εισαι φουλ ερωτευμενη στα πατωματα, δεν γινεται να εισαι κουλ...

Senior Member
    ε το κατα δυναμιν..λιγο καπως βαζεις ορια..τα χω περασει τα ξερω...αλλα παντα προσπαθουσα να φαινομαι κουλ κ απο μεσα μου καιγομουν..τι ωραιος που ειναι ο πρωτος καιρος του ζευγαριου..τι ομορφαααα...αααχ

Page 2 of 2 FirstFirst 12