Results 16 to 22 of 22
Thread: Πρόβλημα
-
29-08-2016, 11:26 #16
εισαι κατανοητος και δεν κατεβηκες απο τον αρη. Δεν ξερω πως να στο πω ακριβως αλλα μονο μεσα απο ομαδες θα μπεις στο παιχνιδι, ειτε ειναι σπορ ειτε ειναι ψυχαγωγια ειτε ειναι βιβλια. Υπαρχουν εσωστρεφεις κοπελες που μπορουν να σου δωσουν χωρο και χρονο γιατι ζητανε το ιδιο. Δεν σου εχει τυχει ποτε να δεις πχ μια αγνωστη να σε κοιταξει την κοιταξεις και να χαμογελασεις αυθορμητα ;
Πανω κατω οι ανθρωποι ζητανε επικοινωνια, μοιρασμα, αποδοχη και θετικα αισθηματα.
Αν για παραδειγμα γνωρισεις φρεσκοχωρισμενη και πληγωμενη θα δεις την σκληρη πλευρα μιας κοπελας και ισως να τρομαξεις , εαν γνωρισεις μια κοπελα που και εκεινη γουσταρει πανω κατω ενα κλιμα ηρεμιας δεν θα εχεις θεμα.
Δεν ξερω, οταν ησουν στο δημοτικο δεν ειχες κανει πχ δωρο ενα λουλουδι ; ε και στην ενηλικη ζωη μπορεις να κανεις δωρο ενα τριανταφυλλο, εαν η αλλη σε πει κιτς τοτε δεν κανει για εσενα, αν σε γουσταρει θα πορωθει.
Ειναι πιο απλα αλλά αντρες και γυναικες κρυφτηκαμε κατω απο πολλες μασκες και εχει γινει μπαχαλο ο τομεας.
Εσυ μας ανοιγεσαι εδω και λες τον πραγματικο λογο που νιωθεις μη εμπειρος και ανασφαλης σε σχεση με το αλλο φυλο, μια κοπελα μπορει να νομιζει οτι παιζεις, κοροιδευεις, γραμματοσημο κτλ. Γιατι ; Ισως να της εχουν φερθει ετσι και να εχει ασχημη αποψη. Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.
Ψαξε τι υπαρχει δωρεαν, τι ειναι κοντα στα μερη σου και πιστεψε με ξερω πως ειναι απο αγχος και ιδρωμενες παλαμες...
αν ομως γνωρισεις την ομορφη πλευρα της επικοινωνιας με τις γυναικες θα δεις οτι αξιζει τον κοπο το αγχος."Make sure your worst enemy isn't you"
- 29-08-2016, 11:45 #17
''Δεν σου εχει τυχει ποτε να δεις πχ μια αγνωστη να σε κοιταξει την κοιταξεις και να χαμογελασεις αυθορμητα ;'' πήγε να γίνει μια φορά αλλά συγκράτησα το χαμόγελο μου,θα έλεγε τι ψυχάκιας είναι αυτός χαμογελάει σε μία που δεν ξέρει.ούτε λουλούδι έχω κάνει δώρο,όσο αφορά τις ομάδες δεν ασχολούμαι με σπόρ,μόνο παρακολουθώ,βιβλία διαβάζω σπίτι μόνος μου,μ΄αρεσει η αστρονομία παρατήρηση πλανητών κτλ και έχω τρέλα με τα μηχανάκια όλα αυτά δεν είναι κοινωνικά,με φίλους τα κάνω η μόνος,για την ψυχοθεραπεία το έψαξα πάντως,για αρχή θα πάω σε κέντρο ψυχικής υγείας.έχω σκεφτεί ότι και ένας πνευματικός δεν θα ήταν κακή λύση,αλλά ας αρχίσουμε με έναν επαγγελματία.
29-08-2016, 11:59 #18
Αστρονομια, βιβλια... 2 τομεις που σου κανουν συντροφια καλη και εχεις να μοιραστεις γνωσεις με αλλους ανθρωπους, πολυ καλο αυτο.
Σε λεσχη βιβλιου αναγνωσης μπαινεις ανετα.
Μπορει να μην σε ελεγε ετσι αλλά να αισθανοταν ομορφη. Δεν στο ωραιοποιω, ουτε ειμαστε αγγελακια οι ανθρωποι αλλά ευχομαι πραγματι καποιος να σου ξεκλειδωσει αυτο το κομματι. Οχι μονον για να απολαυσεις αλλά για να ζησεις την συναναστροφη. Κουβεντα. Μονον αυτο για αρχη. Εμενα ο τροπος σκεψης σου λογικος μου φαινεται και σε τιμαει τοσο πολυ που δεν θελεις να γινεις κατι που σε πληγωσε, νομιζω πως αυτο που εχεις περισσσοτερο αναγκη ειναι να θεραπευσεις εσενα τον ιδιο πρωτα.
Στην Ελληνικη κοινωνια τουλαχιστον η σωματικη και η ψυχολογικη κακοποιηση θεωρουνται ως κατι μη τραυματικο. Εγω θελω να πιστευω πως οσοι βιωσαν βια και δεν την αναπαραγουν ειναι ηδη κατα το ημιση πολυ πιο υγιεις απο τους υπολοιπους που κυκλοφορουν ελευθεροι και το παιζουν και αυθεντιες.
Ενας πνευματικος δε λεω καλη επιλογη αλλα αν ειναι σκληροπυρηνικης λογικης θα σε βαλει στο τριπακι οτι ειναι αμαρτια και η αυτο ικανοποιηση... δε ξερω... φοβαμαι μη μπλεχτεις με αλλα μετα."Make sure your worst enemy isn't you"
29-08-2016, 12:20 #19
σωστά τα λες για τους πνευματικούς για αυτό και εγώ λέω να δοκιμάσω πρώτα σε επαγγελματία,ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας είναι ψυχάκιας? δύσκολη ερώτηση αλλά τεσπα
29-08-2016, 17:12 #20
Ο ορος "ψυχακιας" ειναι παρεξηγημενος ας τον αποφυγουμε αν θελεις και εσυ.
Οι σκεψεις για την επιλογη στην αφαιρεση της ζωης δειχνουν ή εντονη κριτικη σκεψη ή λενε τουλ οι ειδικοι πως οι ανθρωποι θελουν να καταφυγουν εκει για να λυτρωθουν.
Αλλο η σκεψη, αλλο ο επιμονος ιδεασμος, αλλο οι αποπειρες κτλ.
Ελπιζω συντομα να επισκεφθεις ενα καταλληλο για εσενα θεραπευτη."Make sure your worst enemy isn't you"
31-08-2016, 08:22 #21
Constantly curious σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!!
31-08-2016, 13:32 #22
Παρακαλω :) Με ελευθερη βουληση γινεται αρα κομπλεεεε !
Ελπιζω να εχουμε νεα σου και μαλιστα ευχαριστα. Καλη συνεχεια."Make sure your worst enemy isn't you"