Τι συμβαινει με τη μητερα μου ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Senior Member
    Χωρις να ειμαι ιδικος σε κατι σεμιναρια που παρακολουθησα μας ειπαν οτι ανθρωποι που ακουν φωνες η βλεπουν οραματα μπορει να ειναι σχιζοφρενεις!! Τωρα ειπες φυσιολογικη ηταν δεν ξερω εαν μπορει να εκδηλωθει τοσο αποτομα δεν ξερω καν εαν ειναι δεν ειμαι ιδικος μια σκεψη εκανα!!

Banned
    Quote Originally Posted by Pankot View Post
    Δεν εχω αλλα ξερω απο φιλους θα βρω.Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι κακο οπως ογκος εγκεφαλου ???
    δεν ειμαστε γιατροι να κανουμε διαγνωση και δεν επιτρεπετε.. όλα είναι πιθανα... με ποιο πιθανο αυτό του εγκεφαλικου.. ψυχιατρειο να ηρεμησει και με την πρωτη ευκαιρια μαγνητικη

Junior Member
    Πηγε σε νοσοκομειο ο αδερφος της μαμα μου και του ειπαν να παει εισαγγελικα για μπορεσουν να βοηθησουν..και αυτοι βεβαια προβληματιστηκαν γτ στα 53 ειναι δυσκολο μας ειπαν να κανεις ψυχωση

Senior Member
    Γιατι δεν τηλεφωνησατε στα επειγοντα να ερθουν να την παρουν? το πιο απλο?
    και φυσικα θα έπρεπε να σπασετε πρωτα την πορτα και να την βγαλετε εξω με το ζορι, αποδυναμωμενη θα ειναι τοσες μερες, δεν θα αντισταθει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Μπορεί και από τα ζαναξ ε? Πιθανότατα! Αλλά πρέπει να κάνετε και μαγνητική. Έχει δίκιο ο γιατρός. Ημικρανίες είχε η μαμά σου? Είχατε βρει την αιτία των πονοκεφάλων? Είχε ξανακάνει μαγνητική? Αν τις μιλούσε ο ίδιος ο γιατρός? Αν καλούσατε κάποιο ψυχολόγο να έρθει? Τι να σας πω? Είναι και Σάββατο! Που να βρείτε γιατρό? Μόνο σε επείγοντα κι εκείνη δεν ακολουθεί. Η μόνη λύση είναι με το ζόρι , δεν μπορώ να σκεφτώ κι εγώ κάτι άλλο! Σας αναγνωρίζει?
    Μιλησε ο γιατρος μαζι της ...εκει που ειναι δομημενη η σκεψη της αρχισε παλι και του ελεγε για τα αεροπλανα με τα λειζερ ...εχει κολλησει πως πετανε αεροπλανα απο πανω καο την χτυπανε με λειζερ...φυσικα και μας αναγνωριζει αλλα δν μας θελει ...αυτη πεθαινε για μενα ειδικα

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    και φυσικα θα έπρεπε να σπασετε πρωτα την πορτα και να την βγαλετε εξω με το ζορι, αποδυναμωμενη θα ειναι τοσες μερες, δεν θα αντισταθει.
    δεν μπορουν.. αν δεν θελει ο ασθενης! μονο με εισαγγελικη

Senior Member
    Εννοειται οτι δεν ειμαστε γιατροι και δεν επιτρεπεται να κανουμε διαγνωση απλος εκανα μια σκεψη ο καθενα λεει τι αποψη του της εμπειριες του απο κει και περα ο γιατρος θα αξιολογησει την ολη κατασταση!!

Senior Member
    δηλαδη εχετε αφησει κλειδωμενη σε ενα σπιτακι μια γυναικα που λεει ασυναρτησιες και καθεσαι να ψαξεις μεσω ιντερνετ να μαθεις για το τι μπορει να εχει??
    αυτο δεν το καταλαβαινω!

Junior Member
    Γτ δν θελουμε να μας ακουσει ολη η γειτονια μας ξερουν 25 χρονια...αν γινει καλα η μαμα δεν θελουμε να δωσουμε δικαιωμα ...ολα πρεπει να γινουν σιωπηλα για τι ο κοσμος θα λεει και θα τα μαθει αμα αναρρωσει και θα τσατιστει

Banned
    μαρα αν την βγαλουν μονοι τους εξω θα ναι χειροτερα.. μονο με την αστυνομια για να την καθηλωσουν.. φαντασου να την βγαλουν και να αρπαξει κανα μαχαιρι και να αρχισει...

Senior Member
    [QUOTE=noumac;633107] δεν μπορουν.. αν δεν θελει ο ασθενης! μονο με εισαγγελικη [ /QUOTE]

ναι!! αν δεν μπορουν να την πεισουν ή να συνεννοηθουν, με εισαγγελικη! εδω κρινεται η υγεια της, για τους γειτονες νοιαζεστε??

Senior Member
    τ δν θελουμε να μας ακουσει ολη η γειτονια μας ξερουν 25 χρονια...αν γινει καλα η μαμα δεν θελουμε να δωσουμε δικαιωμα ...ολα πρεπει να γινουν σιωπηλα για τι ο κοσμος θα λεει και θα τα μαθει αμα αναρρωσει και θα τσατιστει
    σε πολυκατοικια ειστε ή μονοκατοικια? γιατι εγω καταλαβα σε εξοχικο δηλαδη σε μονοκατοικια.
    Ποιος τη χεζει τη γειτονια?? πατε καλα?? ειναι δυνατον η γυναικα να υποφερει, να ειναι εκτος πραγματικοτητας και εσεις να σκεφτεστε τι θα πει ο κοσμος??
    αρρωστη ειναι! δεν ειναι δραπετης απο τη φυλακη...

Senior Member
    Μιλησε ο γιατρος μαζι της ...εκει που ειναι δομημενη η σκεψη της αρχισε παλι και του ελεγε για τα αεροπλανα με τα λειζερ ...εχει κολλησει πως πετανε αεροπλανα απο πανω καο την χτυπανε με λειζερ...φυσικα και μας αναγνωριζει αλλα δν μας θελει ...αυτη πεθαινε για μενα ειδικα
    Αχ βρε Pankot με συγκινείς! Πόσες ώρες είναι έτσι η γυναίκα? Είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το καλύτερο! Είστε στο σωστό δρόμο. Απλά δεν ξέρω αν μπορείτε να βρείτε εισαγγελέα σήμερα.

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Αχ βρε Pankot με συγκινείς! Πόσες ώρες είναι έτσι η γυναίκα? Είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το καλύτερο! Είστε στο σωστό δρόμο. Απλά δεν ξέρω αν μπορείτε να βρείτε εισαγγελέα σήμερα.
    παντα υπαρχει ενας εισαγγελεας.. για εκτακτα περιστατικα

Junior Member
    δηλαδη εχετε αφησει κλειδωμενη σε ενα σπιτακι μια γυναικα που λεει ασυναρτησιες και καθεσαι να ψαξεις μεσω ιντερνετ να μαθεις για το τι μπορει να εχει??
    αυτο δεν το καταλαβαινω!
    Τι λες ρε φιλε ? Μπηκα να κανω δυο ερωτησεις μηπως ξερει κανεις γτ οι γιατροι δν μας βοηθησαν οσο θελουμε ....δεν ετυχε ουτε εχω γνωρισει καποιον με ψυχωση για να ξερω φυσικα και θα ψαξω οπου μπορω...ειμαστε 8 ατομα εξω απο το σπιτακι και της μιλαμε ολη την ωρα κοιμομαστε εκπεριτροπης για ναμην κανει καμμια τρελα ...προσεχε τι λες και λιγο ...το σπιτακι εχει τα παντα μεσα απο φαγητο

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast