Results 1 to 15 of 43
-
11-08-2016, 22:19 #1
Μου τη φερανε- Αυθαιρεσία αστυνομιας
Περπατούσα στην παραλία κάνοντας τη βόλτα μου όταν με σταμάτησε η αστυνομία για διασταύρωση στοιχείων. Εγώ για ιδεολογικούς λόγους έφερα αντίρρηση και αντιστάθηκα, φοβήθηκα και άρχισα να διαμαρτύρομαι.
Τότε μου έκαναν βίαιη προσαγωγή έβγαλαν εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική εξέταση και με οδήγησαν στο ψυχιατρείο με τη βία ενώ εγώ ούρλιαζαν ζητώντας εξηγήσεις. Εκεί με έδεσαν σε ένα κρεβάτι και μου έκαναν ενέσεις. Με κράτησαν μέσα 2 μήνες και μου έδωσαν τη διάγνωση οτι πάσχω απο ψυχωση. Η οικογένεια μου πίστεψε οτι όντως πάσχω απο κάποιο ψυχικό νόσημα και μου επιβάλλουν να παίρνω αντιψυχωσικα φάρμακα τα οποία μου προκαλούν σοβαρές παρενέργειες.
Συνολικά αυτή η ιστορία μου κόστισε 2 μήνες απο τη ζωή μου, μια εξεταςτικη, παρενέργειες απο φάρμακα εδώ και ένα χρόνο, εξευτελισμό και ταπείνωση της προσωπικότητας μου και πολλά αλλά. Όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νευριάζω και σπάω πράγματα στο σπίτι και οι γονείς μου με απειλούν οτι θα κάνουν εισαγγελική παρέμβαση για να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Πήγα σε ιδιώτες ψυχιάτρους για να κόψω τα φάρμακα αλλά δε με πιστεύουν γιατί οι γονείς μου παρεμβαίνουν εναντίον μου. Αναγκάζομαι και παίρνω ολανζαπινη ZYPREXA και φοβάμαι να το κόψω μόνος μου γιατί φοβάμαι για τυχόν παρενέργειες.
Με λίγα λόγια με έκλεισαν μέσα για σοφρωνισμο κατέστρεφοντας μου την υγεία μου. Δεν εχω χρήματα για να κινηθώ νομικά. Είμαι 25 χρόνων και δυςτυχως εξαρτάται οικονομικά απο τους γονείς μου λόγω της οικονομικής κρίσης. Δε ξέρω τι να κάνω σας παρακαλώ βοήθεια!!
- 11-08-2016, 22:28 #2
πιστευεις οτι οι γιατροι εχουν κανει μια λαθος διαγνωση;;γιαιτ αν εχει κανει μονο ενας ναι ισως μπορει να συμβει αλλα αμα εχουν κανει πολλοι την ιδια ισως εχουν καποιο δικιο
11-08-2016, 22:36 #3
Νίκο ασφαλώς και η διάγνωση είναι λάθος. Δεν εχω ούτε είχα ποτέ μου ψυχικό νόσημα. Οι αστυνομικοί με παγίδευσαν με αυτο τον τροπο γιατί αντιστάθηκα και τους ζήτησα το λόγο. Είμαι θύμα των φασιστικών τους τακτικών λόγω της πολιτικής μου ιδεολογίας.
12-08-2016, 00:46 #4
:DΡε φίλε δεν γινεται στα καλά καθούμενα να σου την έπεσαν κάτι μπάτσοι στην παραλιακή,να αρνήθηκες να τους δώσεις στοιχεία και γι'αυτό τον λογο σε μπουζουριάζουν στο τρελάδικο να σε δένουν σε ένα κρεβάτι και να σε ξεκινάνε στις ενέσεις και τα φαρμακα χωρίς λόγο.Και πέρα από όλα αυτά να είναι και οι γονείς σου συμμέτοχοι σε όλο αυτό-εσύ να πίνεις κανονικά τα φάρμακα σου και οι ιδιώτες ψυχίατροι να μην σε πιστεύουν γιατί όλοι σου τη έχουνε στημένη!
Φίλος συγνώμη αν σε πληγώνω,αλλά αυτό που μας περιγράφεις λέγεται "ψύχωση" και όχι συνομωσία....!
12-08-2016, 01:12 #5
Φιλη Diana, ειμαι αναρχικος και δεν αναγνωριζω την εξουσια της αστυνομιας και τις φασιστικες τους τακτικες. Ειναι καθαρα ζητημα ιδεολογικο. Οι γιατροι με ειδαν σε κατασταση που ημουν παρα πολυ νευριασμενος γιατι ακριβως οι αστυνομικοι δε μου εξηγησαν τιποτα, ουτε καν με πηγαν στον εισαγγελεα οπως γινεται κανονικα σ αυτες τις περιπτωσεις. Αντιθετα με πηγαν κατευθειαν στο ψυχιατρειο οπου δε μου εγινε καμια εξεταση αλλα με καθηλωσαν κατευθειαν σε ενα κρεβατι. Πρωτα με εδεσαν και μου εκαναν ενεσεις και την επομενη μερα ηρθε ψυχιατρος για να με εξετασει. Αυτα ειναι παρανομες διαδικασιες. Με τους γονεις μου δεν εχω καλες σχεσεις εδω και 10 χρονια και δε περιμενα να παρουν το μερος μου. Η αληθεια ειναι οτι παντα ημουν οξυθυμος αλλα αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου και οχι καποια ψυχικη παθηση.
12-08-2016, 01:21 #6
βασικα αν συνεργαζοσουν θα γλιτωνες τη ταλαιπωρια της αρκουδας και δε θα ειχε συμβει τιποτα απ ολα αυτα...δεν ηταν προτημοτερο?
δηλ ακολουθεις ιδεολογιες για να ταλαιπωρισαι?
12-08-2016, 01:22 #7
επειδη το συμβαν σου μοιαζει καπως φανταστικο, αυτο που εχω να σου προτεινω εγω, αφου οι γονεις σου ειναι πεποισμενοι οτι χρειαζεσαι ψυχωτικη αγωγη, και για αυτο μπορει να εκαναν την συνομωσια με την αστυνομια για να σε συλλαβουν και να σε κρατησουν σε ψυχιατρικο ιδρυμα, μπορεις να ζητησεις βοηθεια απο καποιο δικηγορο!!! Εφοσον, μπορεις και εχεις τα λογικα να αποδειξεις πως κανουν λαθος και πως δεν εχεις κατι...!! Αλλα γιατι να αντισταθεις για την ταυτοποιηση στοιχειων? μηπως εκανες καποιο λαθος και τους απεδειξες οτι δεν εχουν λογο να ζητανε ποιος εισαι?
12-08-2016, 01:28 #8
Αλεξανδρε θα προδωσω εγω τα ιδανικα μου επειδη οι μπατσοι ειναι φασιστες? Βεβαια το θεμα δεν ειναι εκει αλλα οτι προκειται για μια αυθαιρεσια της αστυνομιας. Συμβουλευτηκα και δικηγορο, ο οποιος επιβεβαιωσε το παρανομο της υποθεσης αλλα μου εξηγησε οτι ακομα και αν το κυνηγησω δικαστικα δε θα βρω ακρη.. και αλλοι ψυχιατροι που συμβουλευτηκα μου ειπαν οτι τετοια περιστατικα συμβαινουν πολυ συχνα αλλα κανεις δε μπορει να αποδειξει την αυθαιρεσια της αστυνομιας λογω νομοθετικου κενου. Το κυριοτερο ειναι οτι αυτη η αδικια με εχει τραυματισει ψυχολογικα και μου δημιουργει πολλα νευρα οπως εγραψα και πιο πανω. Και επισης πρεπει με καποιο τροπο να κοψω αυτα τα φαρμακα..
12-08-2016, 01:47 #9
Και τί σε εμποδίζει να τα κόψεις;
12-08-2016, 01:49 #10
Επίσης δεν υπάρχουν ιδανικά όταν οι αρχές σου ζητάνε τα στοιχεία σου.
Εχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς αλλά και άλλο τόσο έχουν και αυτοί να σε τραβάνε στα τρελάδικα.
Κάπου μπάζει η βάρκα μικρέ-πες μας από που!
12-08-2016, 01:49 #11
Diana τα ιδανικα μου δε σ αφορουν. Εχουμε δημοκρατια και μπορω να πιστευω σε οτι θελω. Φοβαμαι οτι αν κοψω τα φαρμακα θα εχω παρενεργειες επειδη τα εχει συνηθισει ο οργανισμος μου.
12-08-2016, 01:55 #12
Εμένα; ΧΕΣΤΗΚΑ εσύ τα παίρνεις τα ψυχοφάρμακα και να συνεχίσεις να τα παίρνεις γιατι το πρόβλημά σου είναι η ψύχωση και όχι τα ιδανικά σου.
Εμάς τί μας θες να σου επιβεβαιώσουμε ότι έχεις ψύχωση και πρέπει να παίρνεις τα φάρμακά σου;τόλμα να τα κόψεις και θα σε τρέχουνε πάλι αξημέρωτα ....
12-08-2016, 02:02 #13
12-08-2016, 02:08 #14
Γι'αυτό αγοράκι μου να τα παίρνεις τα φαρμακάκια σου,δεν είναι και τίποτα ένα χάπι την ημέρα,και να δεις ότι όλα θα πηγαίνουν και καλύτερα!
12-08-2016, 02:13 #15
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία