Κυνικότητα......... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μου τη δινει ρε cube..γιατι πολυ απλα δεν βλεπει μπροστα του ο ανθρωπος που ενθουσιαζεται οτι η ζωη δεν ειναι πανηγυρι κ οτι δεν ειναι ποτε ολα τοσο ροδινα..κ γιατι οταν σπανε τα μουτρα τους μετα μου πρηχουν τα παπαρια ...
    ενω εγω μιλαω κ λεω..
    πχ μια φιλη μενει εγκυος..κ κανει σαν μουρλη..κ γω της απανταω "καλα ...κανεις ετσι γαιτι δεν ξερεις τι σε περιμενει..το παιδι ειναι ευθυνη κ οχι πανηγυρι"
    κ τωρα γεννησε κοπαναει το κεφαλι της κ με παιρνει τηλ κ κλαιει...
    δεν ειπα να μην κανει παιδι..αλλα χαλαρωσε μωρ αδερφακι μου..παιδι θα κανεις...δεν πας σε κανα παρτυ..απλο..
    αλλο παραδειγμα "θα παμε διακοπες κ νιωθω απιθανα! δεν παταω στη γη.."
    εγω απανταω "οκ χαλαρωσε...κ δω καλα περναμε..οι διακοπες τελειωνουν καποια στιγμη..μετα να δω τι θα κανεις.."
    ειμαι λιγο καφρος ε??
    γενικα ειμαι πολυ προσγειωμενη..δεν βλεπω την ζωη σαν λουνα παρκ..
    το χω αυτο....ειμαι κυνικη κ ρεαλιστρια..
    Εντάξει τώρα....ο ενθουσιασμός είναι ωραίο πράγμα, γιατί τους προσγειώνεις? για τις διακοπές το λέω αυτό......
    Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος κάνει σαν τρελός με κάτι και εμείς δεν νιώθουμε το ίδιο, ίσως εκνευριζόμαστε....

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αλλο παραδειγμα..φιλη εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να κανει παιδι..πηγε εκανε εξετασεις κ της ειπε ο γιατρος "δεν εχεις ωαρια..εχεις μπει σε προωρη κλημακτηριο" παει κ σε δευτερο γιατρο τα ιδια της λεει..
    με παιρνει τηλ..κ της λεω ε μη κανεις ετσι..παρε απο καποια αλλη ωαρια κ κανε ενα παιδακι..ή υιοθετησε ενα.
    ομως ο ανθρωπινος εγωισμος της δεν την αφηνε να το πιστεψει..
    μετα απο καιρο μυο λεει "προσπαθουμε για παιδι με τον αντρα μου κ κανουμε σεξ πολυ σεξ"
    κ της απανταω "ρε μαλακα..εσυ δεν μου πες οτι δεν εχεις ωαρια?πως προσπαθεις?γιατι δεν βαζεις μπρος να κανεις μια εξωσωματικη να τελειωνεις?" κ μου απανταει "δεν μου αρεσει που εισαι αρνητικη κ μου χαλας τις ελπιδες "
    κ της απανταω το εξης " εγω βλεπω εναν ανθρωπο να εθελοτυφλει..να μην χαμπαραιζει τι του λενε κ να χανει χρονο...δεν εχεις ωαρια παρτο χαμπαρι οσο σκληρο κ αν ειναι, δεξου του κ face the truth..τι μαλακιες ειναι αυτες..αποδεξου το κ κανε κατι γι αυτο".
    ε αυτη η φιλη δε μου ξαναμιλησε..
    εγω ομως χετηκα πατοκορφα γιατι αυτους τους τυπους δεν του πολυθελω για φιλους γιατι νιωθω οτι μιλαω με απλα ηλιθιους ανθρωπους.
    Ε αυτή θα ταν ηλίθια που δεν σου ξαναμίλησε........

Senior Member
    μπορει να εκνευριζομαστε γιατι πιθανον μας θυμιζουν εμας που ειμασταν καποτε ενθουσιωδεις..
    γενικα παντα πιστευω οτι εκνευριζομαστε απο συμπεριφορες που θυμιζουν εμας τους ιδιους..

Banned
    Αυτό που λένε ότι αντιπαθείς κάτι σε κάποιον επειδή το χεις μέσα σου το πιστεύεις? εγώ όχι.....

Senior Member
    να σου πω...απ οσα εχω δει στη ζωη μου..οντως με εκνευριζουν συμπεριφορες που εγω ειχα παλια..τωρα να ναι αληθεια δεν ξερω..απολυτα δεν ισχυει..μπορει να συμβαινει ομως σε μερικες περιπτωσεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Το ευαγγελικο ρητο λεει γνωσεσθε την αληθειαν και η αληθεια ελευθερωσει υμας. ...
    Εσυ εχεις μπερδεψει την μεταφραση του Ευαγγελιου εντελως , αναφερεται γενικως για την ΑΛΗΘΕΙΑ , που δεν εχει καμμια σχεση με το θρεντ αυτο ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αυτό που λένε ότι αντιπαθείς κάτι σε κάποιον επειδή το χεις μέσα σου το πιστεύεις? εγώ όχι.....
    Εχω διαπιστωσει οτι αν σεκνευριζει κατι πολυ , τοχεις κι εσυ μεσα σου ...................

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω διαπιστωσει οτι αν σεκνευριζει κατι πολυ , τοχεις κι εσυ μεσα σου ...................
    Δηλαδή άμα σε εκνευρίζουν οι τεμπέληδες ας πούμε πάει να πει ότι υπήρξες τεμπέλης? Ναι γιατί όχι....αλλά αυτό που λέει η άνξιους για παλιά είναι σωστότερο, να εξακολουθείς να είσαι τεμπέλης και να σε εκνευρίζουν οι υπόλοιποι τεμπέληδες δεν νομίζω.........εκτός αν είσαι βλάκας......?!

Senior Member
    Εσυ εχεις μπερδεψει την μεταφραση του Ευαγγελιου εντελως , αναφερεται γενικως για την ΑΛΗΘΕΙΑ , που δεν εχει καμμια σχεση με το θρεντ αυτο ....
    για αλλη μια φορα βιαζεσαι να με κρινεις και δεν καταλαβες αυτο που ηθελα να πω...
    χρησιμοποιησα τη ρηση του ευαγγελιου γιατι η αληθεια ειναι μια, δεν υπαρχουν 2-3 αληθειες ή απειρες αληθειες. Και ναι, η αληθεια σε απελευθερωνει με την εννοια οτι σε βγαζει απο το σκοταδισμο και την αγνοια.
    Ή εισαι χοντρος ή δεν εισαι. Το πως θα το πεις ομως ειναι αυτο που κανει τη διαφορα και πανω σε αυτο το πως η Cube εκανε το νημα αυτο. Εγω αυτο καταλαβα, αλλιως Cube διορθωσε με.

Gyus με κανετε να νιωθω οτι δινω λογο για τα σχολια μου.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για αλλη μια φορα βιαζεσαι να με κρινεις και δεν καταλαβες αυτο που ηθελα να πω...
    χρησιμοποιησα τη ρηση του ευαγγελιου γιατι η αληθεια ειναι μια, δεν υπαρχουν 2-3 αληθειες ή απειρες αληθειες. Και ναι, η αληθεια σε απελευθερωνει με την εννοια οτι σε βγαζει απο το σκοταδισμο και την αγνοια.
    Ή εισαι χοντρος ή δεν εισαι. Το πως θα το πεις ομως ειναι αυτο που κανει τη διαφορα και πανω σε αυτο το πως η Cube εκανε το νημα αυτο. Εγω αυτο καταλαβα, αλλιως Cube διορθωσε με.

Nα ποστάρω στο θέμα του δελφινιού τα άρθρα που σου έλεγα,επειδή δεν σου ήρθαν μέσω πμ?

Senior Member
    Why τα ειδα γρηγορα, βγαινω απο ιντερνετ τωρα, θα τα δω αυριο και θα σου πω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned

Εντάξει μην το βλέπεις έτσι...συζήτηση γίνεται, ο θεός να την κάνει χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δηλαδή άμα σε εκνευρίζουν οι τεμπέληδες ας πούμε πάει να πει ότι υπήρξες τεμπέλης? Ναι γιατί όχι....αλλά αυτό που λέει η άνξιους για παλιά είναι σωστότερο, να εξακολουθείς να είσαι τεμπέλης και να σε εκνευρίζουν οι υπόλοιποι τεμπέληδες δεν νομίζω.........εκτός αν είσαι βλάκας......?!
    ΟΚ , να το διαφοροποιησω καπως , αν σεκνευριζει πολυ καποιο χαρακτηρισυτικο , σημαινει ειτε οτι τοχεις σε μεγαλο βαθμο , ειτε καθολου , οχι μεσοβεζικα πραματα ..........

Senior Member

Παλι τα μπερδεψες , οταν λεει ' η αληθεια ' , εννοει οτι ενας ειναι ο Θεος , και ο Θεος ειναι πνευμα ..........οσο για ' ελευθερωσει υμας ' εννοει οτι θα σας προφυλλαξει απ το κακο .................αλλανταλλων , εχω μελετησει πατερικα βιβλια , ειμαι θρησκευομενος , μην επιμενεις σε αυτο , αλλιως θα πω , ' μη δωτε τα αγια τοις κυσι ' ...........σορυ Μαρα , αλλα μηνχρησιμοποιεις φρασεις απο το Ευαγγελιο , αν δεν εχεις σχεση με την θρησκεια

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πιστεύω ότι λίγο πολύ,όλοι μας θα φερθούμε κάποια στιγμή κυνικά.
    Ανάλογα την περίσταση βέβαια.
    Υ.Γ.:Μάρα είδες το πμ μου χθες?
    Σαν αυτούς που σου υπευθυμιζουν ότι πρέπει να πας με άσχημη ή έστω μέτρια....

Senior Member
    Παλι τα μπερδεψες , οταν λεει ' η αληθεια ' , εννοει οτι ενας ειναι ο Θεος , και ο Θεος ειναι πνευμα ..........οσο για ' ελευθερωσει υμας ' εννοει οτι θα σας προφυλλαξει απ το κακο .................αλλανταλλων , εχω μελετησει πατερικα βιβλια , ειμαι θρησκευομενος , μην επιμενεις σε αυτο , αλλιως θα πω , ' μη δωτε τα αγια τοις κυσι ' ...........σορυ Μαρα , αλλα μηνχρησιμοποιεις φρασεις απο το Ευαγγελιο , αν δεν εχεις σχεση με την θρησκεια
    Kαλημερα φιλε μου!!!
    πολυ σε αγαπω!!!!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast