Κυνικότητα......... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 64 of 64
    Senior Member
    δεν μου αρεσεουν αυτα τα ατομα..γλυφτες κ γλοιωδεις..δεν εκφραζουν την δυσαρεσκεια τους επειδη φοβουνται πχ μη χασουν την θεση τους..
    πραγματικα δεν εχω καμια σχεση με τετοια ατομα κ ουτε θελω.

Senior Member
    Ουτε εμενα μου αρεσουν...
    Εγω παντα ημουν διαφανη, ό,τι πιστευα το ελεγα. Και φυσικα το εχω πληρωσει!

Βλεπω ομως τετοια ατομα να προχωρανε μπροστα, να πουλανε τετοια μουρη με το προσχημα της κοινωνικοτητας, να λενε στον αλλο αυτα που θελει να ακουσει, που μενω αφωνη....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Για τα ατομα που κοινωνικα παιζουν ρολο του <<καθως πρεπει>>, αναλογα με τις περιστασεις, τι λετε?
    Κοινωνικοι χαμαιλεοντες δεν λεγονται??
    Στη δουλεια πχ ειναι σοβαροτατα σαν καθηγητες πανεπιστημιου και στις παρεες-εξοδους τους τυφλα να εχει η Τζουλια...

Η αληθεια αναρωτιεμαι πού κολλαει σε αυτους?
    Δεν ξέρω...εγώ έχω δει και άτομα να αλλάζουν τις απόψεις τους αναλόγως τον συνομιλητή για να εντυπωσιάσουν κλπ το οποίο μου την σπάει! Και γενικότερα να προσαρμόζονται , το οποίο με μπερδεύει λίγο, θέλω να ξέρω τι ''εαυτό'' έχει ο κάθε ένας! Αλλά είναι και τι του βγάζεις του άλλου...αν είσαι του χαβαλέ θα βγάλεις στον άλλο τον χαβαλέ, αν είσαι σοβαρός τον σοβαρό κλπ...Απ΄την άλλη δεν είσαι το ίδιο με όλους....λογικό, δεν θα μιλήσεις το ίδιο στην θεία σου ξέρω γω , το ίδιο στον κολλητό σου, και το ίδιο στον εργοδότη σου.....

Αλλά ούτε και η υποκρισία είναι ωραία...να σου χαμογελάνε, να κάνουν σαν τρελοί όταν σε βλέπουν και από πίσω φαρμάκι....κράτα τους τύπους , πες ένα γεια οκ ανθρώπινο είναι ......αλλά τι πετάς από την χαρά σου άμα είναι ψεύτικο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω...εγώ έχω δει και άτομα να αλλάζουν τις απόψεις τους αναλόγως τον συνομιλητή για να εντυπωσιάσουν κλπ το οποίο μου την σπάει! Και γενικότερα να προσαρμόζονται , το οποίο με μπερδεύει λίγο, θέλω να ξέρω τι ''εαυτό'' έχει ο κάθε ένας! Αλλά είναι και τι του βγάζεις του άλλου...αν είσαι του χαβαλέ θα βγάλεις στον άλλο τον χαβαλέ, αν είσαι σοβαρός τον σοβαρό κλπ...Απ΄την άλλη δεν είσαι το ίδιο με όλους....λογικό, δεν θα μιλήσεις το ίδιο στην θεία σου ξέρω γω , το ίδιο στον κολλητό σου, και το ίδιο στον εργοδότη σου.....

Αλλά ούτε και η υποκρισία είναι ωραία...να σου χαμογελάνε, να κάνουν σαν τρελοί όταν σε βλέπουν και από πίσω φαρμάκι....κράτα τους τύπους , πες ένα γεια οκ ανθρώπινο είναι ......αλλά τι πετάς από την χαρά σου άμα είναι ψεύτικο?
    γιατι δεν εχουν μαθει στην ζωη τους να ειναι ξεκαθαροι..κ στην ουσια φοβουνται..
    εγω παντως δεν φοβαμαι!
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ! ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣΣ!!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345