ο εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Senior Member
    χαχαχα ααα!! βλεπω πολλα κοινα και εγω αυτο σπουδασα αν και αντρας μου αρεσε περισσοτερο απο της αλλες ιδικοτητες και δεν το μετανιωσα τωρα κανω την πρακτικη μου ειναι πολυ καλα ασε που τα παιδια αυτης της ηλικιας ειναι αθωα και ολιγων ακομα απονηρευτα ειναι απο τα λιγα πραγματα στην ζωη μου που δεν μετανιωσα!!

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    το εχεις ψαξει τι ειδους αυτισμο εχεις??

ασπεργκερ εχω

Senior Member
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Εχει τυχει να με επιβραβευσουν αλλα κι παλι εχω θυμο μαζι τους , μου εχουνε μεινει τα αρνητικα που λενε.
    Χωρις τον φιλο μου οχι να ειμαι ειλικρινης.
    Εχω σπουδασει παιδαγωγικα σε ιεκ , τελειως ακαταλληλο ηταν για εμενα , δε μπορουσα τη πρακτικη ενοιωθα αβολα με τα παιδια εκει κι με εκνευριζαν με το φασαρια τους , δε με εκνευριζαν τα ιδια απλα δε μπορουσα τη φασαρια.
    Οταν βγαινουμε με τον φιλο μου μονο μερικες φορες προσπαθω να μιλαω αλλα λιγο.
    και ποτε αρχιζεις ψυαχαναλυση?
    και κατι ακομα σκεφτεσαι να ασχοληθεις με το αντεικιμενο σ?

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    χαχαχα ααα!! βλεπω πολλα κοινα και εγω αυτο σπουδασα αν και αντρας μου αρεσε περισσοτερο απο της αλλες ιδικοτητες και δεν το μετανιωσα τωρα κανω την πρακτικη μου ειναι πολυ καλα ασε που τα παιδια αυτης της ηλικιας ειναι αθωα και ολιγων ακομα απονηρευτα ειναι απο τα λιγα πραγματα στην ζωη μου που δεν μετανιωσα!!

Τα παιδια τα ζηλευω ειναι τοσο αθωα και γλυκα και εχουνε ολα τα θετικα στον εσωτερικο τους κοσμο.
    Κριμα που αναγκαζονται να εχουνε τους γονεις τους και τους δασκαλους πανω απο το κεφαλι τους να τους τα πριζουν.
    Κι εγω μαρεσε οταν ημουνα παιδι.
    Ως παιδι ημουνα λιγοτερο ντροπαλη κι δε ντρεπομουνα καθολου για σεξουαλικα θεματα.
    Απο την εφηβεια και μετα αρχισα να κλεινομαι.

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και ποτε αρχιζεις ψυαχαναλυση?
    και κατι ακομα σκεφτεσαι να ασχοληθεις με το αντεικιμενο σ?

Τον σεπτεμβριο θα αρχισω το ειπα στους γονεις μου.
    Δε νομιζω , καταλαβα οτι δε μου ταιριαζει τελικα .
    Θα μαρεσε συγγραφεας να ημουνα , γιατι εκφραζομαι πιο ευκολα γραπτα.

Senior Member
    Τον σεπτεμβριο θα αρχισω το ειπα στους γονεις μου.
    Δε νομιζω , καταλαβα οτι δε μου ταιριαζει τελικα .
    Θα μαρεσε συγγραφεας να ημουνα , γιατι εκφραζομαι πιο ευκολα γραπτα.
    ναι πρεπει να αρχισεις....θα σ βοηθησει πολυ πιστευω....ειδικα εαν βρεις καποιον καλο ψυχαναλυτη...
    και με τι σκεφτεσαι εκτος απο αυτο να ασχοληθεις?συγγραφεας ειναι ομως δυσκολο να βρεις δουλεια δεν θες κατι να σ καλυπτει μελλοντικα?

ναι πρεπει να αρχισεις....θα σ βοηθησει πολυ πιστευω....ειδικα εαν βρεις καποιον καλο ψυχαναλυτη...
    και με τι σκεφτεσαι εκτος απο αυτο να ασχοληθεις?συγγραφεας ειναι ομως δυσκολο να βρεις δουλεια δεν θες κατι να σ καλυπτει μελλοντικα?

H αληθεια ειναι δεν εχω σκεφτει αλλο , θα ηθελα κατι παντως χωρις πολυ κοσμο.
    Οτιδηποτε απλα να μην εχει πολυ κοσμο.

Senior Member
    κοιτα δες στην ζωη σου τι σου αρεσει να κανεις σου αρεσει αυτο το επαγγελμα να το κανεις αλλιως δεν θα ρθεις ποτε αναπαυση μεσα σου παντα θα εχεις ενα βαρος αγχος φοβιες!! Εγω οτι εκανα στην ζωη μου δεν μου αρεσε με την εννοια οτι δεν μπορουσα να ανταπεξελθο σε αυτο που εκανα αλλα βρηκα αυτη την ιδικοτητα που εαν και ειναι δυσκολη και εχει μεγαλη ευθυνη ειναι κατι που με ευχαριστει προσπαθησε λοιπον οσο μπορεις να κανεις πραγματα που σου αρεσουν να μην βαζεις πανω απο εσενα της προτερεοτητες των αλλων πες και κανενα οχι κοιτα και λιγο τον εαυτο σου πες ρε (γαμοτο) δεν γινεται να στεκομαι στο τι εγινε καποτε πανε αυτα περασανε δεν αλλαζουν γονεις,συμμαθητες κανανε τα λαθη τους οπως κανουμε ολοι οι ανθρωποι μην στεκεσαι σε αυτο βγες μιλα κανε παρεες δραστηριοποιησου!! τα λεω αυτα σε εσενα για να τα εφαρμοσο εγω στα λογια καλη ειμαστε στην πραξη ειναι το προβλημα!! Βαριεμαι να καθομαι να διορθωνο τα ορθογραφικα μου λαθη παω να δω σειριτσα γιατι ειναι κατι που μου αρεσει μπαει!!!!!!

Senior Member
    H αληθεια ειναι δεν εχω σκεφτει αλλο , θα ηθελα κατι παντως χωρις πολυ κοσμο.
    Οτιδηποτε απλα να μην εχει πολυ κοσμο.
    καλα μην βιάζεσαι γτ καποια στιμγη μπορει να θες και κοσμο..δεν ξεεις πως τα φερνει η ζωη....μπορει να γινει κατι στην ζωη σ και να μην εισαι ντροπαλη καποια στιγμη....
    εγω πιστευω παντως οτι αμα ειχες ενα αγορι θα σ ειχε βοηθησει και δεν θα ησουνα τοσο ντροπαλη....

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    κοιτα δες στην ζωη σου τι σου αρεσει να κανεις σου αρεσει αυτο το επαγγελμα να το κανεις αλλιως δεν θα ρθεις ποτε αναπαυση μεσα σου παντα θα εχεις ενα βαρος αγχος φοβιες!! Εγω οτι εκανα στην ζωη μου δεν μου αρεσε με την εννοια οτι δεν μπορουσα να ανταπεξελθο σε αυτο που εκανα αλλα βρηκα αυτη την ιδικοτητα που εαν και ειναι δυσκολη και εχει μεγαλη ευθυνη ειναι κατι που με ευχαριστει προσπαθησε λοιπον οσο μπορεις να κανεις πραγματα που σου αρεσουν να μην βαζεις πανω απο εσενα της προτερεοτητες των αλλων πες και κανενα οχι κοιτα και λιγο τον εαυτο σου πες ρε (γαμοτο) δεν γινεται να στεκομαι στο τι εγινε καποτε πανε αυτα περασανε δεν αλλαζουν γονεις,συμμαθητες κανανε τα λαθη τους οπως κανουμε ολοι οι ανθρωποι μην στεκεσαι σε αυτο βγες μιλα κανε παρεες δραστηριοποιησου!! τα λεω αυτα σε εσενα για να τα εφαρμοσο εγω στα λογια καλη ειμαστε στην πραξη ειναι το προβλημα!! Βαριεμαι να καθομαι να διορθωνο τα ορθογραφικα μου λαθη παω να δω σειριτσα γιατι ειναι κατι που μου αρεσει μπαει!!!!!!

Συμφωνω γενικα! ενταξει γεια σου .
    Δε πειραζει για να ορθογραφικα δεν ειναι κατι.

καλα μην βιάζεσαι γτ καποια στιμγη μπορει να θες και κοσμο..δεν ξεεις πως τα φερνει η ζωη....μπορει να γινει κατι στην ζωη σ και να μην εισαι ντροπαλη καποια στιγμη....
    εγω πιστευω παντως οτι αμα ειχες ενα αγορι θα σ ειχε βοηθησει και δεν θα ησουνα τοσο ντροπαλη....

Εστω αυτη τη περιοδο δε θελω μια δουλεια που να εχει κοσμο , στο μελλον οντως δε θα ξερω τι θα θελω.

Senior Member
    Εστω αυτη τη περιοδο δε θελω μια δουλεια που να εχει κοσμο , στο μελλον οντως δε θα ξερω τι θα θελω.
    τεσπα περιμενε να δεις πως θα πας με τον ψυαχαναλυτη....ελπιζω να βελτιωθεις και να σου περασουνε οι ντροπες.........

τεσπα περιμενε να δεις πως θα πας με τον ψυαχαναλυτη....ελπιζω να βελτιωθεις και να σου περασουνε οι ντροπες.........
    Σε ευχαριστω !

Senior Member
    Σε ευχαριστω !
    :) παρακαλω

Banned
    Εγώ μια χαρά σε βρίσκω συνειδητοποιημένη........
    Τώρα για την ανεπάρκεια πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από μας......είναι δεδομένο αυτό, αν σε κάτι μπορούμε να βελτιωθούμε πχ γνωσεις το κάνουμε αν αυτός ο δρόμος μας καλύπτει και τον απολαμβάνουμε και νιώθουμε ! (όχι γινόμαστε...) καλύτεροι........αν δεν μας ενδιαφέρει αυτό κάνουμε κάτι άλλο που μας αρέσει και μας γεμίζει.......κατ΄τα άλλα η σύγκριση είναι πηγή δυστυχίας.....το να θέλουμε να είμαστε τέλειοι πάλι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.......και σίγουρα είσαι πολύ καλύτερη , πιο συνειδητοποιημένη κλπ κλπ από τους άλλους, αυτό φτάνει.........

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast