Σταρχιδισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 114
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    αφου ξερεις οτι αφορα εσενα με νοιαζει :p xaaxax
    ΕΔΩΩΩ υπαρχειιιι ενααας ερρρωωωτααας ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣΣΣΣΣΣ...λαλαλ� �

Banned
    φιλε μ εχεις παει ποτε σε καποιον ψυχολογο να μιλησεις γι αυτα π σε απασχολουν η εστω σε καποιον αλλον?
    καλο ειναι να καταφευγεις και εδω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να πας και αλλου...
    απλα στ λεω επειδη εισαι νεο παιδι ακομα απο οτι καταλαβαινω μην α φηνεις την ζωη σ να περναει..ετσι μπορεις να αλλαξεις εσυ μαζι με τις αποψεις σ ..δωσε χωρο σ νεες γνωριμιες...και θα δεις οτι η ζωη σ θα γινει ποιο ενδιαφερον απο οτι ειναι...
    και επισης ο ερωτας ειναι κατι πολυ ωραιο....και να θυμασαι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι..στο λεω εγω εκ πειρας.....
    Έχεις απόλυτο δίκιο, μάλλον θα προσπαθήσω στην πόλη μου να επισκεφτώ κάποιον ψυχολόγο, κατά προτίμηση δωρεάν...
    Νεοτατος είμαι αλλά τι να το κάνω, μέσα κάθομαι όλη μέρα σαν γέροντας...
    Συχνα συναντιεμαι με συμμαθητές μου από την τρίτη και με χαιρετάνε πρώτοι πρώτοι παρά τα διάφορα που συνέβησαν, αυτό μου δίνει μια υπέροχη ανακούφιση ότι δεν τους είμαι αδιάφορος...Πιστεύω και ελπίζω ότι με προσπάθεια θα βελτιωθούν τα πράγματα...
    Εσύ πόσο είσαι ;; Φαίνεται τέτοια προβλήματα δεν αντιμετωπίζεις καθόλου...

Senior Member
    φιλε μ εχεις παει ποτε σε καποιον ψυχολογο να μιλησεις γι αυτα π σε απασχολουν η εστω σε καποιον αλλον?
    καλο ειναι να καταφευγεις και εδω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να πας και αλλου...
    απλα στ λεω επειδη εισαι νεο παιδι ακομα απο οτι καταλαβαινω μην α φηνεις την ζωη σ να περναει..ετσι μπορεις να αλλαξεις εσυ μαζι με τις αποψεις σ ..δωσε χωρο σ νεες γνωριμιες...και θα δεις οτι η ζωη σ θα γινει ποιο ενδιαφερον απο οτι ειναι...
    και επισης ο ερωτας ειναι κατι πολυ ωραιο....και να θυμασαι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι..στο λεω εγω εκ πειρας.....
    νομιζω...νικ οτι μπηκε η ΑΝΞΙΟΥΣ μεσα σου.....

Senior Member
    λοιπον κ για να σοβαρευτω...περαστικε διαβαζοντας το θεμα σου ενοιωσα πως μεσα σου υπαρχει ενας απειρος θυμος...
    καλο θα ηταν να βρεις απο που πηγαζει..πιθανον θα πρεπει να κανεις ψυχοθεραπεια(η πρωτοτυπη συμβουλη μου)..
    αλλα νιωθω οτι εισαι τρομερα θυμωμενος με ολους κ με ολα..κανω λαθος?
    κ ναι ο σταρχιδισμος απο επιλογη δυσκολα βγαινει...
    πιστευω πως οσο κ να θελομε να γινουμε σταρχιδιστες..δυστυχως δεν το χουμε..
    σταρχιδιστης γεννιεσαι δεν γινεσαι...θεωρω οτι ειναι θεμα γεννετικο..δλδ πρεπει να γεννηθεις με χαρακτηρα σταρχιδιστη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Έχεις απόλυτο δίκιο, μάλλον θα προσπαθήσω στην πόλη μου να επισκεφτώ κάποιον ψυχολόγο, κατά προτίμηση δωρεάν...
    Νεοτατος είμαι αλλά τι να το κάνω, μέσα κάθομαι όλη μέρα σαν γέροντας...
    Συχνα συναντιεμαι με συμμαθητές μου από την τρίτη και με χαιρετάνε πρώτοι πρώτοι παρά τα διάφορα που συνέβησαν, αυτό μου δίνει μια υπέροχη ανακούφιση ότι δεν τους είμαι αδιάφορος...Πιστεύω και ελπίζω ότι με προσπάθεια θα βελτιωθούν τα πράγματα...
    Εσύ πόσο είσαι ;; Φαίνεται τέτοια προβλήματα δεν αντιμετωπίζεις καθόλου...
    ναι πρεπει να πας αφου εισαι και νεος ακομα μην αφηνεις να περνανε τα χρονια ετσι....
    η ζωη ειναι πολυ ωραια...εχεις παρα πολλα να δεις και να κανεις..δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με αμα κανεις μια προσπαθεια..
    θελει προσπαθεια...σε ολα ομως και στις γνωριμιες.....
    μπορεις να κοινωνικοποιηθεις μεσα απο την σχολη σ η απο τους συμμαθητες π σ χαιρετανε ,πιαστους μια μερα την κουβεντα αμα μπορεις...
    εγω φιλε μ ειμαι 25.....οχι δεν αντιμετωπιζω τετοια θεματα....απλα γραφτηκα στο σαιτ γτ στο παρελθον λογω χρησης χορτου με ειχε πιασει κατι σαν ελαφρια ψυχωση για κανα δυο μηνες...και πιστευα πολλα οπως π.χ οτι επειδη γνωριζα ωραιες γυναικες και πολυ ευκολα μαλιστα τις γοητευα ,νομιζα οτι καποιος τις βαζει....σκεφτομουνα οτι δεν εξηγειτε αλλιως για εμενα να ειναι τοσο ευκολο και οι αλλοι να βασανιζονται για να βρουν μια...και επισης οτι με παρακολουθουσαν.....αυτα μ εφυγαν αμεσως βεβαια ..αλλα μετα επαθα μετατατρυτικο στρες π ειχε σαν αποτελεσμα να παθω μια κοινωνικη φοβια η οποια ευτυχως μ περασε και αυτη και τωρα ειμαι καλα..

παντως φιλε το πρωτο που περπει να κανεις ειναι να ανοιχτεις σε εναν ψυχολογο ....και μετα εδω θα ειμαστε(αμα ειμαι :P)θα σ βοηθησουμε και εμεις μ συμβουλες να αρχιζεις να κοινωνικοποιησε κ.τ.λ.π

Senior Member
    ...και να θυμασαι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι..στο λεω εγω εκ πειρας.....
    Νικ , το καταλαβαμε , εισαι γυναικοκατακτητης , μην το λες συνεχεια , το εμπεδωσαμε , φτανει ......δινεις και διαταγες στους γονεις σου , εισαι πολυ μαγκας τελικα , μακαρι να σου μοιασω ,αλλα , ξεχασα , ειμαι 54 , δεν γινεται , ωχ , τι κανω τωρα ................. εχω πολλα να μαθω απο σενα , ελεησατε τον πτωχον τω πνευματι , δεν δεχτηκες την προσκληση μου , και αυτο με στεναχωρησε , μην εισαι ακαταδεκτος ........ενα καφεδακι να πιουμε ηθελα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νικ , το καταλαβαμε , εισαι γυναικοκατακτητης , μην το λες συνεχεια , το εμπεδωσαμε , φτανει ......δινεις και διαταγες στους γονεις σου , εισαι πολυ μαγκας τελικα , μακαρι να σου μοιασω ,αλλα , ξεχασα , ειμαι 54 , δεν γινεται , ωχ , τι κανω τωρα ................. εχω πολλα να μαθω απο σενα , ελεησατε τον πτωχον τω πνευματι , δεν δεχτηκες την προσκληση μου , και αυτο με στεναχωρησε , μην εισαι ακαταδεκτος ........ενα καφεδακι να πιουμε ηθελα .......
    den eida καμια προσκληση.....?ξαναγραψτην

Banned
    Καλά συγγνώμη :(

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post

.................................................

Είναι ανάγκη κάθε σοβαρή συζήτηση να ξεφτυλίζεται και να πέφτει το επίπεδο??

Banned
    Σβήστο όμως και εσύ ...αλλιώς κανένα νόημα........

Banned
    Καλά συγγνώμη :(

Έτσι και αλλιώς αυτό κάνεις επανηλειμένως...

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Έτσι και αλλιώς αυτό κάνεις επανηλειμένως...
    Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λες, το έσβησα αμέσως με όλη μου την καρδιά και είσαι πικρόχολος.....................

Banned
    Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λες, το έσβησα αμέσως με όλη μου την καρδιά και είσαι πικρόχολος.....................
    Άμα όντως δεν σε ενδιαφέρει τι λέω τότε δεν σε ενδιαφέρει και ο πόνος μου που αναφέρω στο thread άρα κακώς απαντάς....

Banned
    Δεν με ενδιέφερε το πικρόχολο σχόλιό σου, δεν μπήκα στο θέμα σου να σου πω δεν με ενδιαφέρει τι λες ,προφανώς...και απαντάω γιατί μου απευθύνεις τον λόγο, τι να κάνω, να κάτσω να σκάσω?
    Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μιλάτε έτσι στους άλλους...τόσο απότομα.......
    το είπες , το σβησα, τέλειωσε..............

Banned
    Δεν με ενδιέφερε το πικρόχολο σχόλιό σου, δεν μπήκα στο θέμα σου να σου πω δεν με ενδιαφέρει τι λες ,προφανώς...και απαντάω γιατί μου απευθύνεις τον λόγο, τι να κάνω, να κάτσω να σκάσω?
    Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μιλάτε έτσι στους άλλους...τόσο απότομα.......
    το είπες , το σβησα, τέλειωσε..............
    Έχοντας χρόνια διπολική διαταραχή απο τότε που με θυμάμαι, μιζέρια και λοιπές σκοτούρες στο κεφάλι μου που οι της γενιάς μου δεν έχουν στο ελάχιστο νομίζω ότι που και που δικαιολογείται και καποιο ασχημο comment

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast