Results 1 to 15 of 41
-
29-08-2016, 10:52 #1
ιδψ-αποπρωσοποποιηση+ δεν ξερω και γω τι αλλο
καλημερα σε ολους τους φιλους..μπαινω μετα απο καιρο παλι στο φορουμ καθοτι με ξαναβρηκε παλι αυτη η γ......η η ιψδ!πολλοι θα με θυμουνται..μιλουσαμε σε καθημερινη βαση..ειστε εδω?? boom?betelgeuse?tg1?breathe?σας χρειαζομαι για κουβεντουλα παιδια..δεν ειμαι καθολου καλα!
- 29-08-2016, 11:09 #2
ελα ρε! τι επαθες?????!! τι σε βρηκε παλι..?εδω ειμαστε..μην ανησυχεις!
29-08-2016, 11:24 #3
αγαπημενη μου!!!! τι κανεις; χρονια και ζαμανια!δεν ειμαι καλα ρε συ..ειμαι χαλια!!
Last edited by lawer; 29-08-2016 at 12:19.
29-08-2016, 11:34 #4
τι συμπτωματα εχεις?για πες! μη μασας ρε!
29-08-2016, 11:37 #5
σου χω στειλει κ πμ δες...
29-08-2016, 12:04 #6
εχω ουσιαστικα πανω κατω τα ιδια συμπτωματα που ειχα και τοτε δηλαδη εντονη αποπροσωποποιηση και υπαρξιακα ερωτηματα του στυλ ποιος ειμαι;νιωθω την ψυχη μου σα να βρισκεται εξω απο το σωμα μου..δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου στον καθρεφτη..φρικαρω που κοιταω τους αλλους και σκεφτομαι ποιος ειναι αυτος, τι ειναι εγω και αλλα τετοια κουλα και με πιανει τρελα!
29-08-2016, 12:08 #7
ναι ρε συ..αλλα για να νιωθεις ετσι κατι σε ζορισε, κατι σε αγχωσε ..δεν γινεται να εισαι ετσι στα καλα καθουμενα..
επιπλεον..μη φρικαρεις αφου ξερεις οτι η αποπρ..δεν κανει κατι κακο παραπανω απο αυτο που νιωθεις..
ξερεις τι ειναι δεν εισαι κ πρωταρης!
ξερεις πολυ απλα οτι οταν ζοριστουμε κανουμε αποπραγματοποιηση κλπ κλπ..νιωθουμε αυτη τη θολουρα.
εισαι μεσα σε θεραπεια?πες μου λιγο γιατι δεν θυμαμαι..τι παιρνεις?χαπια? κ αν ναι τι?
29-08-2016, 12:23 #8
παιρνω ζολοφτ!κοιτα εκανα τι βλακεια και ενω επερνα 100 mg ημερησιως τα εκοψα μονος μου..αποτομα..μαχαιρι !και μετα απο 2 μηνες περιπου υποτροπιασα!και ειμαι σκατα εδω και περιπου 1 μηνα..νιωθω οτι τρελλαινομαι..ο γιατρος μου λεει συνεχεια χαλαρωσε..αποδεξου οτι εχεις ιψδ και οτι δεν θα τρελλαθεις και μαθε να το διαχειριζεσαι..αλλα εφω πραγματικα δεν μπορω!
29-08-2016, 13:01 #9
ρε συ!! ελεος! γιατι εκοψες μονος σου την θεραπεια??? τι ειπε ο γιατρος αυτο!
ειναι αποδεδειγμενο οτι μετα το κοψιμο των αντικαταθλιπτικων, αν ειναι να γινει υποτροπη γινεται στο 2μηνο.
εγω πχ το εκοψα Μαιο κ εχουν περασει 3μιση μηνες κ δεν εχω κανει υποτροπη γιατι δεν ειμαι για να κανω υποτροπη..ομως αν ημουν για υποτροπη μου ειπε ο γιατρος, οτι θα το καταλαβαινα στους 2 μηνες..
οτι δλδ αν περασω τους 2 μηνες κ ειμαι οκ..οτι καπως την εχω γλιτωσει..
εγω στη θεση σου θα επαιρνα ξανα την θεραπεια μου για να μη ταλαιπωρουμε.
καλα ξερεις πολυ καλα φυσικα οτι δεν θα παθεις κατι...απλα ειναι κριμα να υποφερεις.
το στρες σου εχει βαρεσει κοκκινα αυτη τη στιγμη..γι αυτο νιωθεις ετσι..σε νιωθω απολυτα.
να λες παντα απο μεσα σου οτι δεν προκειται να παθεις κατι ..παρα μονο αυτο που εχεις ηδη παθει..ουτε θα τρελλαθεις ουτε τιποτα.ξερουμε πλεον πολυ καλα οτι η αποπρ..μας κανει κ νιωθουμε τρελλοι κ μας φρικαρει..αλλα σιγουρα δεν παθαινουμε τιποτα απο αυτο.ειναι το στρες σου τωρα ετσι?
χαλαρωσε λιγο με αναπνοες ..κανε χαλαρωιτκα πραγματα γενικα κ ξαναξεκινα την θεραπεια σου.!!!!
μα γιατι το εκανες αυτο???
29-08-2016, 14:35 #10
εισαι ακομη εδω;θελω να σου πω!
29-08-2016, 14:36 #11
εδω ειμαι.
29-08-2016, 14:50 #12
λοιπον ναι αγχωθηκα τρομερα με τις εξετασεις, ναι εκανα τραγικο λαθος που εκοψα τα φαρμακα μονος μου!και αναγνωριζω οτι αυτος ο συνδιασμος ητανε οτι χειροτερο και με οδηγησε στην υποτροπη!φοβαμαι ομως φοβαμαι παρα πολυ!το μοναδικο μου συμπτωμα δεν ειναι η αποπρωσοποποιηση..(να σου θυμισω πτι εχω ιψδ)..ταυτοχρονα εχω εμμονες ιδεες σχετικα με το εγω μου..ενα πολυ περιεργο πραγμα..και τρομακτικο..δηλαδη ας πουμε κοιταω ανθρωπους γυρω μου λεω καλα αυτοι δεν φρικαρουν με την υπαρξη τους;καταλαβαινω οτι αυτο ειναι παραλογο και θελω να ειμαι ετσι οπως ημουν παλια, φυσιολογικος δλδ αλλα απλα δν μπορω!ειναι σαν υπαρξιακες εμμονες..και ειμαι σιγουρος οτι αυτο ξεκινησε απο τοτε π επαθα αποπρωσοποποιηση!φοβαμαι οτι εχω ψυχωση η τουλαχιστον λιαν συντομως θα οδηγηθω σ αυτην!δεν αντεχω αλλο υποφερω τοσα χρονια!ο γιατρος μ επιμενει ν μην ανησυχω μ οτι ειναι η ιδψ που μου τα δημιουργει ολα αυτα!!!τι να κανω;;
29-08-2016, 14:54 #13
καταρχην ψυχωση δεν γινεται να παθεις..γιατι πασχεις απο κατι αλλο..αν ειχες θα ειχε ηδη εκδηλωθει..
μη φοβασαι ρε...απλα πραξε.!
ξεκινα το φαρμακο σου κ σε κανα μηνακι κ λιγοτερο πιστευω θα εισαι καλα..
τωρα το παιρνεις το φαρμακο σου?
αν σε πιασει το φαρμακο ολες αυτες οι μαλακιες θα ειναι παρελθον..
χαλαρωσε!! καταρχην αν ειχες ψυχωση θα σου το ελεγε ο γιατρος σου κ οχι εσυ οκ?
ιδεες ειναι που θελουν λιγη βοηθεια..ξεκολλα..
τι κανεις με το φαρμακο αυτη τη στιγμη?το παιρνεις η οχι?ο γιατρος τι ειπε σχετικα με το φαρμακο..
επιπλεον ξερεις οτι σε κανα μηνα ολο αυτο θα ειναι παρελθον οκ?το ξερεις ε?
29-08-2016, 15:02 #14
λοιπον απο τοτε που με επιασε περιπου περνω τα φαρμακα ξανα..ξεκινησα με ζολοφτ 50 το εκανα 100 και τωρα 150..ο γιατρος μου συνεστησε καποιον για να ξεκινησω ψυχοθεραπεια..πρωτη φορα στη ζωη μου..εχω μπερδεμα στο μυαλο..σα να μην ξερω ποιος ειμαι..εχω συνεχεια εμμονες γυρω απο αυτο..γυρω απο το εγω μου,την υπαρξη μου..ειναι εφιαλτης!νιωθω οτι τρελλαινομαι και χανω την επαφη με την πραγματικοτητα..απο την αλλη σκεφτομαι οτι ταλαιπωρουμαι 12 χρονια οποτε αν ηταν κατι χειροτερο θα ειχε εκδηλωθει σιγουρα..αλλα παλι αυτο δεν με καθησυχαζει!!νομιζω οτι ειμαι ο μονος ανθρωπος στη γη που το περναει σε τοσο εντονη φαση!ενα ακομη μελος η κυκνος25 περνουσε αυτα που περναω αλλα την εχω χασει δεν πρεπει να μπαινει πλεον!υ
29-08-2016, 15:53 #15
μπαινει ο κυκνος..ρε ξεκολλα..κανε ο.τι σου πει ο γιατρος κ θα περασει..αφου το ξερεις.ξερεις πως ειναι κ ξερεις τι ειναι.γιατι φερεσαι σαν ψαρακας??
ξκαταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο το ιδιο περναω κ γω οταν κανω υποτροπη..αλλα ξερουμε κατα βαθος τι ειναι..
σταδιακα θα ηρεμεις..επιπλεον το ζολοφτ ειναι SSRI ..ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΟΥΛ Κ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΟΥ..
ειναι κ το φαρμακο τωρα που σε τρελλαινει..σου εχει μαζεψει ολη την σεροτονινη για να σου την δωσει απλοχερα μετα..κ μετα θα επελθει η ηρεμια..σιγα σιγα οι ιδεες θα σταματησουν..θα το δεις!
τοσοι ανθρωποι πασχουν απο αυτα..κανεις δεν εκανε ψυχωση..
αλλη ασθενεια η μια αλλη η αλλη.δεν γινεται οπως ειναι δομημενος ο εγκεφαλος σου να κανεις ψυχωση..
ξερω πως νιωθεις κ γω εχω φοβηθει αυτο..οτι θα κανω ψυχωση..
σε νιωθω απολυτα.αλλα εφοσον αρχισες το φαρμακο με μαθηματικη ακριβεια θα σου περασει ολο αυτο.