Προβλημα προσοχης!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Thumbs up Προβλημα προσοχης!!

Γεια στην παρεα του φορουμ 28 μερες ζωης μετραω στο φορου και εχω γραψη 4 φορες εαν δεν κανω λαθος με αυτη!! Το θεμα μου πιθανων να κατατασσεται σε αυτη την κατηγορια δεν ξερω μπορει και οχι τελος παντων!!! Λοπον το προβλημα μου ειναι οτι πολλες φορες εχω απωλεια της προσοχης!! δηλαδη μου λενε κατι και μου περνει λιγη ωρα μεχρι να καταλαβω αυτο το οποιο μου εχουν πει δεν το εμπεδωνω δηλαδη μερικες φορες χρειαζεται και να το πουν και για 2,3 φορα!! Τι να φταιει το αγχως μου ΑΑΑ!! Σημαντικο στοιχειο συμβαινει κυριος σε χωρο δουλειας και λιγοτερο σπιτι!! Τι μπορει να φταει???

Junior Member
    Πιστευω οτι φτεει και λιγο το αγχος που εχεις στη δουλεια, καθως προσπαθεις για να εισαι αποτελεσματικος εκει να εμπεδώνεις πληρως τα λεγομενα των συναδελφων σου, ενω στο σπιτι που εισαι χαλαρος δεν σου συμβαινει συχνα. Το ειχες απο παιδι αυτο; Δλδ,στο σχολειο, πχ, ειχες το ιδιο θεμα οταν σε ρωτουσαν οι δασκαλοι σου; Εχεις ρωτησει καποιον ειδικο γιατι το παθαινεις αυτο;

Banned
    ναι ειδες φερνεις καλυτερο αποτελεσμα οταν σε ενδιαφερει λιγοτερο

Banned
    ναι εεεεε σου συμβαινει μονο στην δουλεια....επειδη το παθαινω και εγω αυτο, μπορει να φταινε και οι μεταδοτες μιας πληροφοριας, μην ριχνεις το φταξιμο σε σενα μονο...!! Εννοω πως μπορει λογο της δουλειας να σου μιλουν γρηγορα ή οχι καθαρα, οποτε για να συνειδητοποιησεις τι σε ειπαν να χρειαζεται να στο επαναλαβουν...Βεβαια, παιζει ρολο και κατα ποσο η δουλεια σου εχει θορυβο λογο μηχανηματων ή αν εισαι σε γραφειο, αυτο δεν μας το ξεκαθαρισες...Ενω στο σπιτι, ειναι ολα ησυχα, τους ανθρωπους που συναναστρεφεσαι, ξερεις πως μιλουν...ελπιζω να σε καλυψα!

Senior Member
    Ευχαριστω για της απαντησης εχω δουλεψει σε ασανσερ,στη Δ,Ε,Η,σε super market,και τωρα σε παιδικο σταθμο ασχετο το τελευταιο με τα αλλα και ειχα τα ιδιο προβλημα σε ολλα σχεδον!!

Senior Member
    μαλλον πιεζεσαι στον χωρο της δουλειας κ το μυαλο σου προσπαθει να ξεφυγει απο αυτο με καποιον τροπο..(ψυχαναλυτικα)..
    εγω επειδη στη δουλεια βαριεμαι..σε κατι μιτινγκς κ σεμιναρια ουτε καν ακουω τι μου λενε..ποτε ομως..το μυαλο μου ειναι αλλου, νυσταζω τρομερα, κλεινουν τα ματια μου κ ζωγραφιζω σε ενα τετραδιο που εχω...
    κ γενικα δεν κανω προοδο στη δουλεια μου εφοσον ειναι κατι που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα κ ερχομαι αναγκαστικα να βγαλω λεφτα.
    πιστευω οτι ο.τι δεν αγαπαμε κ δεν μας αρεσει, δεν μας ελκυει κ την προσοχη..

Senior Member
    Αυτο που λες και εγω το εχω.
    Λενε οτι ειναι απο το μακροχρονιο αγχος, ίσως να υπολανθανει και κανενα αυτοανοσο νοσημα.
    Γενικα να κανεις ενα τσεκ-απ, και καλο ειναι να κανεις και μια μαγνητικη εγκεφαλου. Εφοσον αυτα δεν δειξουν τιποτα, τοτε θα ηταν καλο να ασχοληθεις με τεχνικες χαλαρωσης και φυσικα αθληση, περπατημα, βολτες στη φυση.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις εγω αυτο που κανω τωρα μαρεσει και περναω καλα εκει παρολες της δυσκολιες αλλα για ενα ανεξηγητο λογο αγχωνομε για την δευτερα που θα παω !!

Εχουμε κοινο σε αυτο κι εγω το παθαινω . κυριως εξω με παρεα οχι και τοσο στο σπιτι μου.

Senior Member
    γαλαζιο αφου στα ελεγα δεν θυμασαι οτι εγραφες σου ελεγα μου θυμιζεις εμενα και σε ρωτουσα μαλιστα το τι αισθανεσαι οταν βγαινεις εξω κτλ

ναι ναι θυμαμαι !

Banned
    Κι εγώ το παθαίνω άμα αγχωθώ πχ κάνω ένα λάθος νεκρώνει ο εγκέφαλος μου ..................
    Και άλλες φορες δηλαδή , όταν μου λένε οδηγίες πχ για να βρω ένα δρόμο, συνήθως δεν ακούω λέξη...πρέπει να συγκεντρωθώ για να ακουσω δλδ.....