Results 16 to 20 of 20
Thread: Εγκυμοσύνη και διάθεση
-
13-09-2016, 11:33 #16
ΡΕ αρχισε να του λες ..πωπω κανε λιγη γυμναστικη..πως εχεις γινει ετσι?σαν μπαλα..κ η γραμμωση? που ειναι η γραμμωση?
πως εισαι ετσι ρε?
να δεις πως θα μαζευτει..αντε γιατι διαβαζοντας σε νευριασα παρα πολυ!!! θα τα σπασω ολα!!
χααχ
ελεος! ειλικρινα ρε κοπελα μου..αληθεια τωρα..τι ανθρωπος ειναι αυτος?
- 13-09-2016, 15:09 #17
Καλό παιδί αλλά των άκρων! Ξέρεις είναι ανάλογα και περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει. Του το είπα για την κοιλιά του και άρχισα και άλλο τροπάριο. Εγώ έγκυος είμαι αλλά την κοιλιά την δικιά σου δεν την έχω. Κάτι τέτοια αλλά εγώ νευριάζω καμιά φορά μετις δικαιολογίες που δεν δικαιολογούν τίποτα.
13-09-2016, 18:54 #18
Είναι πολύ σκληρό ενώ βρίσκεσαι σε μια πολύ πιεστική κατάσταση όπως αυτή της εγκυμοσύνης, να πρέπει να νιώθεις ότι κρίνεσαι διαρκώς και για το θέμα των κιλών σου, που στην τελική είναι φυσιολογικό να αυξάνονται κατά τη διαρκεια της.
Κατ' εμέ θα πρέπει να το συζητήσεις μαζί του σε κάποια στιγμή που είστε κι οι 2 χαλαροί, να του εκφράσεις τα παράπονά σου για την συμπεριφορά του.
Επίσης θα μπορούσε να σε συνοδεύσει στην επίσκεψή σου στο γυναικολόγο όπου κι εκείνος θα του εξηγήσει πόσο φυσιολογικό είναι να πάρεις κάποια κιλά στην εγκυμοσύνη σου. Πάντως, μην στεναχωριέσαι!
13-09-2016, 20:17 #19
Αντε να πω οτι το αγχος του για το αγνωστο ή η καθημερινοτητα τον κανουν να υπερβαλει. Τον γνωρισες ως ανθρωπο που του αρεσε το ωραιο αδυνατο και γυμνασμενο. Καλα μεχρι εδω. Οτι εχει να κανει με θυρεοειδη ομως δεν απλο, ας κανει μια προσπαθεια να μελετησει ποσο δυσκολο ειναι. Δευτερον ας ζοριστει λιγο να ελεγξει τι λεει γιατι σε πληγωνει και στη τελικη παιδι θα φερεις στον κοσμο. Η υγεια της μητερας ειναι πολυ σημαντικη.
Οφειλει να καταλαβει πως με σχολια δεν σε κανει καλυτερη αλλα σε φορτωνει ενοχες. Μακαρι να του περασει συντομα και να μπει στο κλιμα..."Make sure your worst enemy isn't you"
14-09-2016, 00:08 #20
Το θεωρώ τραγικό να έχεις το άγχος της εγκυμοσύνης, αναγούλες, ορμόνες να κάνουν πάρτυ και πάνω από όλα αυτά ένα μ...κα να σε πρήζει μήπως και βάλεις κιλά. Ωραίες οι συμβουλές τύπου μία σου και μία μου αλλά νομίζω ότι στην πράξη είναι πολύ ψυχοφθόρο να ψάχνεις πάντα πώς θα του την πεις για να τον κάνεις να νιώσει κι αυτός άσχημα. Δεν τον πιάνεις μια μέρα να του ξηγηθείς ωραία και καλά ότι αυτό που κάνει είναι απλά απαράδεκτο και αν δεν το σταματήσει θα πας να μείνεις στο πατρικό σου να ηρεμήσει το κεφάλι σου; Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Λίγο τρίξιμο στα δόντια θέλει ο τύπος. Τα κιλά σου δείχνουν ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας δεν είσαι παχύσαρκη. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να θέλεις να τα μειώσεις αλλά πρώτα σημασία έχει να έισαι υγιής και ψυχικά και σωματικά με το θέμα του θυροειδή, μετά να έχεις μια υγιή εγκυμοσύνη και τελευταίο απ'όλα έρχεται το να χάσεις κιλά αφού δεν συντρέχει λόγος υγείας. Μην τρελαίνεσαι εσύ με το θέμα των κιλών επειδή τρελαίνεται αυτός. Πρόβλημά του και κόμπλεξ δικό του.