Results 16 to 30 of 150
Thread: νεα διαγνωση-διπολικη διαταραχη
-
27-02-2008, 17:07 #16
Δεν στοιχιζει τιποτα...δεν κλεινεις καμια πορτα...και κανεις στο μελλον οτι γουσταρεις
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 28-02-2008, 07:41 #17
παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.με συγκινειτε!
ο στοχος μου ειναι να γινω καλα και να βρω μια δουλεια.κιπακο μου σε ευχαριστω πολυ για οσα μου πες αλλα την σχολη την εχω ξεγραμμενη μεσα μου και αυτο δεν εχει να κανει μονο με το οτι ειμαι χαλια τωρα.την συχαινομαι.σας ευχαριστω και παλι.να ειστε ολοι καλα!
28-02-2008, 07:45 #18
Originally posted by justme
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους γονείς σου και ότι αυτοί σημαίνουν για σένα.
Κανείς και ότι και αν πεί δεν θα ακουστεί στα αυτιά σου σαν να το είπε η οικογένειά σου. (δυστυχώς ή ευτυχώς).
Βέβαια ίσως να πλησιάσει σε αυτό ένας μοναδικός άνθρωπος που θα τον επιλέξεις για τον άνθρωπό σου.
Κάπου εκεί (κοντά σε αυτό που μπορεί να σου προσφέρει η οικογένειά σου) είναι και αυτό που μπορούν να σου δώσουν οι φίλοι σου......... Κάπου εκεί (και ίσως λίγο πιο μακριά ακόμα) είναι και αυτό που μπορείς να πάρεις από τους συμμετέχοντες σε αυτό το φόρουμ.
Από όπου μπορείς να βρείς βοήθεια λοιπόν θέλω να πώ ακούμπα εκεί. Εστω και αν είναι για λιγότερο από όσο θα ήθελες ή θα μπορούσες να έχεις.
Από την άλλη αν δε βρίσκεις βοήθεια από εκεί που θα σου ήταν ότι πιο εύκολο να την δεχτείς αλλά αντίθετα βρίσκεις το ακριβώς αντίθετο (και αφού συνιδητοποιήσεις ότι όσο εύκολο είναι να σε βοηθήσουν και μάλιστα πολύ άλλο τόσο εύκολο είναι να σε πληγώσουν και μάλιστα πολύ) μπορείς να προσπαθήσεις να \"βουλώσεις\" λίγο τα αυτιά σου ώστε να μη περνάει τόσο μέσα σου ότι σε πληγώνει. Αν θέλεις ακόμα πιο σωστό θα ήταν να σου πώ να μείνεις στην πρόθεσή τους και όχι στο αποτέλεσμα των πράξεών τους. Είμαι σίγουρος ακόμα και εγώ ότι αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να σε βοηθήσουν. Μείνε σε αυτό. Στην πρόθεσή τους. Μην αναλώνεσαι στο πως θα ήθελες να ήταν η κατάσταση μεταξύ σας.
Το αν με τον δικό τους τρόπο (ο οποίος για αυτούς είναι ο σωστός αλλά για σένα και ίσως και αντικειμενικά είναι λάθος) σε βοηθούν ουσιαστικά, δεν είναι στο χέρι σου.
.................................................. .................................................. .................................................. ..............
Ναι, όλα θα πάνε καλά,,,,,, αλλά η Αθηνά θέλει και λίγο βοήθεια από το χέρι μας.
.................................................. .................................................. .................................................. ..............
ηταν πολυ βοηθιτικο το μηνυμα σου.θα προσπαθησω να κρατησω οπως λες την προθεση τους.ειναι δυσκολο ομως οταν καθημερινα μου κανουν αυτο τον πολεμο νευρων...
οσο για το \"συν αθηνα και χειρα κινει\" εχεις απολυτο δικιο απλα το χερι μου ειναι πολυ αδυναμο στην παρουσα φαση.
σε ευχαριστω πολυ.να εισαι καλα
28-02-2008, 15:12 #19
Originally posted by ferro
ο στοχος μου ειναι να γινω καλα
Ωραία, σε αυτό να επικεντρωθείς
και να βρω μια δουλεια.
έχεις πολλά \"και\" να βάλεις όταν γίνεις καλά και μετά. Μη το ξεχνάς.....
κιπακο μου σε ευχαριστω πολυ για οσα μου πες αλλα την σχολη την εχω ξεγραμμενη μεσα μου και αυτο δεν εχει να κανει μονο με το οτι ειμαι χαλια τωρα.την συχαινομαι.
Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς στο μέλλον σου με ότι σχετικό με τη σχολή σου. (αν και τελειόνοντας κανείς από μία σχολή ανακαλύπτει πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει τα οποία δεν τα ξέρει). Όπως επίσης δε χρειάζεται και να ξεγράψεις την προσπάθεια που έχεις κάνει μέχρι τώρα για αυτή το σχολή. Εξάλου στην Ελλάδα είμαστε. Ενα χαρτί όσο και αν είναι ένα χαρτί έχει κάποια ισχύ. ΄
Επικεντρώσου εσύ εκεί που έχεις ΤΩΡΑ ανάγκη και μη κλείνεις μία πόρτα που την έχεις ανοίξει σχεδόν ολόκληρη. Αστην έτσι όπως είναι τώρα. Δε σε χαλάει σε τίποτα.
σας ευχαριστω και παλι.να ειστε ολοι καλα!
Καλή δύναμη!!!!been good, been bad. WILL GO ON
28-02-2008, 17:15 #20
δεν ξερω παιδια,πάντως και μόνο στην ιδέα ότι δεν έχω διάβασμα έχω ηρεμήσει απίστευτα.από βδομάδα ψάχνω για δουλειά.
και πάλι σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας
28-02-2008, 18:37 #21
Γυρισα από Θεσσ/κη χτες βραδυ με το πτυχιο μου και κατι αλλα πιστοποιητικα. Τωρα που εφτασα Αθηνα αισθανομαι καλύτερα. Η μανα μου μου είπε: Κοιτα τωρα πηρες το πτυχιο σου, δεν ειχαμε δικιο που σε πιέζαμε να πας στη σχολή? Ναι της απάντησα. Εχω ξαναπει οτι πλήρωσα τεράστιο εσωτερικο κόστος για να πάρω αυτο το πτυχιο αλλα τελικα οι κοποι μου δεν πήγαν χαμένοι το πήρα. Το εχω εδω δίπλα μου αυτη τη στιγμη. 6,39 - καλως. Γιαυτο πολεμησα τοσα χρονια και τα καταφερα τελικά. Φερρο ΤΩΡΑ ναι αισθανεσαι καλυτερα που τα παρατησες αλλα εγγυασαι οτι θα εισαι έτσι σε π.χ 2 χρονια? Η θα το μετανοιωσεις τοτε πικρά? Εσυ εχεις πει οτι παλαιοτερα τα ειχες ξαναπαρατησει και δούλευες αλλα τελικά ξαναγυρισες στη σχολή. Γιατι? Εισαι βέβαιη οτι δεν θα αισθανθεις την αναγκη να επιστρεψεις ξανα? οτι στο μελλον δεν θα αισθανεσαι αποτυχημενη που τα παράτησες και άλλοι τα καταφεραν? Οχι οτι ισχυει αυτο αλλα προσπαθω να προλαβω σκεψεις που ισως κανεις στο μελλον. Σορρυ που στα λέω τοσο ωμα αλλα θεωρω οτι οι γονεις σου καλα κανουν και σου φωναζουν. Καμια φορα οι άλλοι ξερουν καλύτερα τι ειναι το σωστο για μας το οποιο δεν το βλέπουμε εμεις λογω της καταστασης μας. Παρε εμενα για παραδειγμα. Αν τα παραταγα στο Α εξαμηνο τι θα εκανα σημερα? Θα ημουν ξεκρεμαστος χωρις τιποτα με ενα χαρτι λυκειου ολο και ολο και τι προοπτικες θα ειχα? Γιατι θες να τα παρατησεις? Τι αισθανεσαι δηλαδη? Λογω των πανικών? Λογω του άγχους? Τι νιωθεις και θες να τα παρατησεις? Μιλησες με το γιατρο σου για το θεμα της σχολής? Τη σου είπε?
28-02-2008, 19:37 #22
winston απλά δεν αντέχω άλλο να διαβάζω.δεν μπορώ άλλο.πως να στο εξηγήσω?το ξερω οτι το λες απο ενδιαφερον και σε ευχαριστω ειλικρινα για αυτο αλλα σε παρακαλω μην επιμενεις.
δεν προκειται να αλλαξω γνωμη.με τον γιατρο δεν προλαβαμε να πουμε πολλα επι του θεματος γιατι αναλωθηκαμε στο ιστορικο ολων αυτων των ετων που υποφερω απο καταθλιψη,αγχος,διπολισμο ή οπως στο διαολο λεγεται αυτο που εχω...την δευτερα που θα παω παλι θα συζητησουμε για τα σχεδια μου για το μελλον μου.
28-02-2008, 19:51 #23
οκ οπως θες απλα να ξερεις οτι σε πιεζω απο ενδιαφερον και ας ειμαστε αγνωστοι ουσιαστικα. Ξερεις υπάρχει μια παροιμοια που λέει \"οποιος θελει το καλο μου με κανει και κλαίω\" και τουλάχιστον στη δικη μου περίπτωση δουλεψε. Χαιρομαι που τη Δευτερα θα ξαναπας. Ευχομαι οτι το καλύτερο.
29-02-2008, 07:32 #24
σε ευχαριστώ πολύ.
και σε σένα ευχομαι ότι καλύτερο.
29-02-2008, 17:16 #25
μετα την αποφαση μου να αφησω τη σχολη,η μητερα μου εχει πεσει σε βαρια καταθλιψη.ψαχνουμε να της βρουμε γιατρο.εν τω μεταξυ σημερα ηπια 2 λιτρα μπιρα και ειμαι σκατα τωρα.γενικα ολα σκατα πανε....ειμαι δυστυχισμενη και απελπισμενη.
29-02-2008, 19:00 #26
καλησπέρα σε όλους, και ειδικά σε σένα αγαπητή ferro
είναι το πρώτο μου ποστ ενώ διαβάζω το φόρουμ σας αρκετό καιρό τώρα. Ένιωσα την ανάγκη να γράψω διότι το χω ζήσει και γω μέχρις ενός σημείου το πρόβλημα της φερρο. Η σχολή τρομερά απαιτητική και γω με κρίσεις πανικού, κάτάθλιιψη και αγοραφοβία να χτυπάει κόκκινο να ανεβαίνω ένα γολγοθά προς το πτυχίο. Σημειωτέον, και μένα το αντικείμενο με απωθούσε τρομερά, είχα σκεφτεί χίλιες φορές να διακόψω, ζήλευα τις δακτυλογράφους,τις τηλεφωνήτριες. τισ καθαρίστριες και γενικά όσες δούλευαν σε δουλειές που δεν απαιτούσαν ιδιαίτερα αντικειμενικά προσόντα.
Το πήρα το πτυχίο τελικά (νομίζω για την ίδια ή παρόμοια ειδικότητα μιλάμε, φερρο). Με βοήθησε πολύ να βρω δουλειά με καλή αμοιβή σε παράπλευρους με την ειδικότητά μου τομείς (πχ διδασκαλία ή δουλειά σε ιδιωτική επιχείρηση που σχετίζεται με το αντικείμενό μου).
Ακου τον κηπ, φερρο. Μην κλείσεις την πόρτα πίσω σου. Μπορεί να μην ασχοληθείς με αυτό καθ αυτό το αντικείμενο των σπουδών σου, αλλά πιθανό να σε βοηθήσει στο μέλλον να βρείς μια \"παράπλευρη\" καλή δουλειά.
Προς το παρόν η γνώμη μου είναι να βρείς μια δουλειά και να σκεφτείς μετά το πτυχίο σου. Και να το πάρεις για σένα και όχι για να γιατρέψεις την κατάθλιψη της μάνας σου. Γι αυτήν δε φταίς εσύ, φταίει η ίδια που προβάλλει πάνω σου τις δικές της επιθυμίες και σε πνίγει.
Φιλικά και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο
29-02-2008, 22:31 #27
Φερρο οσες φορες εχω μεθυσει (παλαιοτερα οταν επινα) οταν ξεμεθυσα το μετανοιωνα πικρα και τα προβληματα ηταν παλι εκει. Μονο προσωρινα αισθανομουν καλυτερα μετα ημουν χαλια.
04-03-2008, 15:53 #28
λοιπον σας εχω νεα!
την πεμπτη ξεκινάω δουλεια.
ειναι βεβαια δουλεια του ποδαριου,με χαμηλες αποδοχες αλλα τουλαχιστον θα φυγω απο τους 4 τοιχους του δωματιου μου και θα παιρνω και ενα μικρο χαρτζιλικι.
ευχηθειτε μου good luck
04-03-2008, 16:08 #29
Μπράβο,
Με το καλό,
Και να είσαι τυχερή να έχεις και καλό αφεντικόbeen good, been bad. WILL GO ON
04-03-2008, 16:13 #30
σε ευχαριστω πολυ!!!
να εισαι καλα!!
Με έβαλε να αποφασίσω ανάμεσα σε εκείνον και το παιδί μου.
17-07-2025, 04:43 in Σχέσεις και Επικοινωνία