Results 1 to 15 of 248
Thread: Ειμαι ηλιθιος
-
16-01-2017, 12:01 #1
Ειμαι ηλιθιος
Γεια σας παιδια.
Χρόνια πολλα και καλη χρονια σε όλους.
Για όσους δεν ξερουν ειμαι χωρις σχεση εως τα 29 μου χρονια. Πριν 1 μηνα γνωρισα επιτελους μια κοπελα.
Δεν εχουμε βγει ραντεβου ΑΚΟΜΑ. μου εχει ακυρωσει τρια. Μολις τωρα μου ακυρωσε το σημερινο.
Στο πρωτο ηταν στις 4 του μηνα αλλα αρρωστησε. Μου ελεγε και ξαναελεγε πως δεν ειναι καλα κλπ μεχρι που τις ειπα να το αφησουμε μεχρι να γινει καλα. Την παρασκευη που περασε οπου μου το ακυρωσε γτ πεθανε η γιαγια της και το κανονισαμε για σημερα. Σημερα η μερα μου ηταν σκατα. εκανα και μια ζημια στο σπιτι, και ημουν στεναχωρεμενος και της το ειπα για να με κανει να νιωσω καλυτερα...... και με εκναε να νιωσω ακομα πιο χαλια. μου είπε να το ακυρωσουμε αφου δεν ειμαι καλα, και πως οταν βρεθουμε θα παμε κατευθειαν ξενοδοχειο και οτι δεν πειραζει και αλλες τετοιες μαλ@κιες. Της ελεγα πως θελω να βρεθουμε αλλα αυτη συνεχιζε να μου λεει αυτα.
Που ειπε να βρεθουμε στο επομενο ρεπο μου που είναι αυτην την πεμπτη ή την αλλη τεταρτη και μαντεψτε πια μερα διάλεξε.....
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!
Δεν γουσταρει μαλλον και απλως το καθυστερει................ ειμαι τελειως ηλιθιος που πιστεψα πως της αρεσα!!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 16-01-2017, 12:40 #2
μου είπε να το ακυρωσουμε αφου δεν ειμαι καλα, και πως οταν βρεθουμε θα παμε κατευθειαν ξενοδοχειο και οτι δεν πειραζει
Πάντως οι πολλές αναβολές είναι κακό σημάδι..Εγώ προσωπικά θα σταματούσα να της στέλνω μετά από τέτοιο Pressing ώστε να δω τι θα κάνει εκείνη..
Αν δεις και χαθεί,τότε πήγαινε για άλλα...
16-01-2017, 12:52 #3
Της ειπα να χωρισουμε...... και το δεχτηκε.............
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-01-2017, 12:54 #4
16-01-2017, 12:57 #5
Eίχα διαβάσει την ιστορία σου πριν κανά μήνα,αλλά επειδή είχα καλυφθεί από τις απαντήσεις των υπόλοιπων μελών δεν είχα συμμετάσχει.
Μην το βάζεις κάτω φίλε.Ξέρω πως η ψυχολογία σου έχει πέσει κι άλλο μετά τα τελευταία γεγονότα αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Κeep Fighting...
16-01-2017, 13:28 #6
Το good δεν το βλέπω!
Το λάδι σου βγαλε από ότι κατάλαβα......
Καλά εσύ της έλεγες θέλω να σε δω και σου λεγε εντάξει θα πάμε στο ξενοδοχείο?!
Για μένα λάθος το χειρίστηκες, έγινες παθητικός, να βγεις όποτε θέλει αυτή, όπως το θέλει...μην ανοίγεις τα χαρτιά σου από την αρχή....ότι είμαι εδώ για σένα, ότι ώρα με θες , όπως με θες κλπ....
Έπρεπε να της στείλεις κάτι σε ''θέλω να σε δω, αλλά αστο αφού δεν τσουλάει'', νωρίτερα αυτό πριν φτάσεις στα όρια σου να της πεις χωρίζουμε.......
16-01-2017, 14:36 #7
Και συ ρε τι σχέση θα είναι αυτή από το πρώτο ραντεβού και στο ξενοδοχείο ??? Περίεργα πράγματα.
16-01-2017, 15:18 #8
Παιδια δεν ξερω τι να πω. Μου είπε πως δε θελει να με χασει. μετα απο αρκετη ωρα κουβεντας της ειπα οτι θα κανω μια προσπαθεια αλλα θα γίνουν οπως θελω εγω. Δεν θα ξανακάνω πισω σε κατι, ούτε χιλιοστο. Αν δεν τις αρεσει την χωριζω αμεσως. Θα κανουμε ότι θελω, οπως το θέλω όταν το θελω. Το δεχτηκε αν και όπως μου είπε την τρομαζει γτ δεν ξερει τι θα κανω. δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα αλλα ειπα να δω που θα παει.
τι πιστευετε;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-01-2017, 15:20 #9
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-01-2017, 15:30 #10
Ε ωραία, σε θέλει τότε!
Αν και λίγο ακραία αυτά, να κάνει ότι θέλεις εσύ...
Είσαι των άκρων μάλλον :P
16-01-2017, 15:58 #11
απο το 1ο ραντεβου ξενοδοχειο???? τι να πω....
αποκλειουμε την περιπτωση να αναφερεται σε μια ωραια καφετερια χλιδατου χοτελ ή κάποιο ωραιο εστιατοριο, ετσι? ε τοτε, πολλη γυφτια μου κανει ολη αυτη η συμπεριφορα... σε ψηνω σαν το ψαρι μεχρι να τσουρουφλιστεις, και στο τελος σε πεταω στον καδο απορριματων...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-01-2017, 16:01 #12
16-01-2017, 16:12 #13
16-01-2017, 16:15 #14
16-01-2017, 16:40 #15
Archahgel λυπαμαι για την εξέλιξη, είχα δει το θέμα σου και την προηγούμενη φορά και πόση χαρά είχες για αυτήν την γνωριμία. Σου ειχα εκφράσει από τότε αν θυμάσαι την "ανησυχία" μου για το φέρσιμο της ως προς τις συναντήσεις και δεν έπεσα έξω.
Δεν νομίζω οτι δεν σε θέλει ούτε φυσικά είσαι ηλίθιος. Ενθουσιάστηκες με την γνωριμία και αυτό είναι απόλυτα λογικό.
Όμως πιστεύω οτι ακριβώς εξαιτίας του ενθουσιασμού σου η κοπέλα βολεύτηκε. Να στο πω πιο απλά : αν ήταν ένας πιο έμπειρος στη θέση σου, δεν θα του αρκούσε με τίποτα να μιλάει απλά με μια κοπέλα και αυτή - για όποιον λόγο- να μην θέλει να βρεθούνε. Εσύ το δέχτηκες αυτό και το συνέχισες ακριβώς επειδή δεν είχες προηγούμενη εμπειρία κι αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει οπότε σε κάνει και πιο "παθητικό", να αρκείσαι με λιγότερα.
Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να φτάσεις στο αντίθετο άκρο που λες τώρα ούτε να εγκαταλείψεις πριν δώσεις μια ευκαιρία ακόμη. Μπορείς απλά να είσαι ειλικρινής. Να της πεις αυτά που νιώθεις για αυτήν αλλά να της ξεκαθαρίσεις οτι δεν σου αρκεί μια τέτοια σχέση κι ότι δεν πρόκειται να περιμένεις για πολύ ακόμα. Δώστε ένα ραντεβού ακόμα και προσπάθησε να περιορίσεις τις πολλές συνομιλίες από το τηλέφωνο. Δεν λέω να εξαφανιστείς ή να μην μιλάτε, αλλά να μην της δίνεις την αίσθηση οτι αυτό θα συνεχίζει έτσι.
Με το να πας στο αντίθετο ακρο και να της λες οτι θα γίνει ο, τι θες εσύ κτλ νομίζω οτι κινδυνεύεις να τρομάξει και να την χάσεις. Μπορείς απλά να βάλεις τα όρια σου. Να της εξηγήσεις οτι δεν σου αρκεί αυτό κι οτι αυτό που ζητάς είναι μια φυσιολογική σχέση μεταξύ ενηλικων.