Σχέση;; Όχι ακόμη... :( - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μην περιμενεις τον πριγκηπα,βρες εναν να σου αρεσει και να ειναι σωστος ανθρωπος για αρχη,και μετα βλεπεις.Αν περιμενεις το ιδανικο,στο τελος δε θα εχεις ουτε το ''απλο''.
    Και να της αρέσει και να έχει αρχές ;;
    Σαν πολλά δεν ζητάμε ;;; Ούτε ο πρίγκηπας δεν τα έχει αυτά

Banned
    Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Τον πρίγκιπα έχω σταματήσει να τον περιμένω από τα 13 μου.. Αλλά υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στο "ιδανικό" και στο να συμβιβαστώ με τον πρώτο που θα κάνει κινηση. Γενικά, σιχαίνομαι τους συμβιβασμούς, οπότε προτιμώ χίλιες φορές την τωρινή μου κατάσταση.. Πιθανόν να έχω βολευτεί/ επαναπαυθεί, δεν ξέρω.
    Γνωριμίες, καλά το πες......και την κουβέντα να πιάνεις.....γιατί το ''μιλάμε λίγο'' δεν είναι πάντα αρκετό για να σου αρέσει κάποιος, μπορεί να πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα.......εκτός αν βαριέσαι, αδιαφορείς και για αυτό τελειώνει η κουβέντα........με το στανιό τώρα να ενδιαφερθείς δεν ξέρω αν γίνεται...

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γνωριμίες, καλά το πες......και την κουβέντα να πιάνεις.....γιατί το ''μιλάμε λίγο'' δεν είναι πάντα αρκετό για να σου αρέσει κάποιος, μπορεί να πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα.......εκτός αν βαριέσαι, αδιαφορείς και για αυτό τελειώνει η κουβέντα........με το στανιό τώρα να ενδιαφερθείς δεν ξέρω αν γίνεται...
    H αλήθεια είναι ότι αν βλέπω ότι με τον άλλο, κ σε φιλικό επίπεδο, δεν έχω πολλά κοινά δεν το πολυκουράζω.. Δεν ασχολούμαι πολύ, ώστε να βρω κάτι παραπάνω, τα καλά του στοιχεία. Με όσους ανθρώπους είναι στη ζωή μου, ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμη - εννοείται, βέβαια, ότι αργότερα για να διατηρηθεί η όποια σχέση προσπαθείς, αλλά αν δεν τραβάει από την αρχη....

Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Τον πρίγκιπα έχω σταματήσει να τον περιμένω από τα 13 μου.. Αλλά υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στο "ιδανικό" και στο να συμβιβαστώ με τον πρώτο που θα κάνει κινηση. Γενικά, σιχαίνομαι τους συμβιβασμούς, οπότε προτιμώ χίλιες φορές την τωρινή μου κατάσταση.. Πιθανόν να έχω βολευτεί/ επαναπαυθεί, δεν ξέρω.
    Δεν σου ειπα να συμβιβαστεις,σου ειπα να ειναι καποιος που σου αρεσει.Αλλα αν πχ ψαχνεις τον υπεργκομενο,ε θα περιμενεις για πολυ ακομα.

Banned
    Eίπε η κοπέλα για υπεργκόμενο ή πρίγκηπα? Εδώ λέει δεν έχει τι να πει , βαριέται!!!
    Αμα έκανε σχέση θα λέγατε ότι έχει σχέση για να λέει στις φίλες της ότι έχει σχέση, ε αποφασίστε!

Ε 21 χρονων,αποκλειεται να μην εχει βρεθει ενας ανθρωπος που να της αρεσε και να του αρεσε.Δεν ειναι καμια επιστημη.
    Θα ελεγα οτι εκανε σχεση για να λεει οτι εχει σχεση,αν τα ειχε με κανενα χαλια,ή με καποιον που της φεροταν ασχημα,οχι αν εκανε κατι νορμαλ.

Banned
    Το να βρεις ερωτικό σύντροφο σήμερα έχει γίνει περιπλοκοτερο και απο rocket science

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ε 21 χρονων,αποκλειεται να μην εχει βρεθει ενας ανθρωπος που να της αρεσε και να του αρεσε.Δεν ειναι καμια επιστημη.
    Aν είχε βρεθεί, δεν υπήρχε λόγος για όλη αυτή τη συζήτηση... :P

Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Το να βρεις ερωτικό σύντροφο σήμερα έχει γίνει περιπλοκοτερο και απο rocket science
    Δυστυχώς, οι ίδιοι δυσκολεύουμε τους εαυτούς μας.. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ο φόβος της απόρριψης μας κρατάει πίσω. Κ δεν μιλάω μόνο για περιπτώσεις σαν τη δική μου, που η ελλειψη εμπειρίας σε κάνει κάπως διστακτικό. Τα περισσότερα ζευγάρια που ξέρω έχουν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών - η εύκολη λύση. Παλαιότερα, έβλεπες έξω κάποια/ -ον που σου άρεσε, πήγαινες να μιλήσεις (δεν είπα κάτι ακραίο ώστε να τρομάξει ο άλλος, απλά πράγματα). Σήμερα, κ αναφέρομαι κυρίως στη δική μου γενιά, λες "άσε, θα την/τον ψάξω στο φμπ, το υπεραναλύεις με την παρέα σου κτλ.

Senior Member
    Δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα !!! Εξάλλου μόνη σου το λες....όλα τα 'χεις!
    Μην πέφτεις στην παγίδα που θέλει η κοινωνία,όποτε θέλεις εσύ τότε θα κάνεις και σχέση....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    Ζησε τη ζωή σου χωρίς άγχη!

Senior Member
    Προσεξε μονο μην πεσεις στην παγιδα να κανεις σχεση επειδη πρεπει οχι επειδη το θελεις εκει θα χτυπας το κεφαλι σου αυτα ειναι σοβαρα πραγματα περιμενε εισαι νεα θα ερθει και η ωρα που θα βρεις τον καταλληλο!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα !!! Εξάλλου μόνη σου το λες....όλα τα 'χεις!
    Μην πέφτεις στην παγίδα που θέλει η κοινωνία,όποτε θέλεις εσύ τότε θα κάνεις και σχέση....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    Ζησε τη ζωή σου χωρίς άγχη!
    Δεν μπορούσα, παρά να χαμογελάσω με αυτή την απάντηση! Ευχαριστώ! :)

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Προσεξε μονο μην πεσεις στην παγιδα να κανεις σχεση επειδη πρεπει οχι επειδη το θελεις εκει θα χτυπας το κεφαλι σου αυτα ειναι σοβαρα πραγματα περιμενε εισαι νεα θα ερθει και η ωρα που θα βρεις τον καταλληλο!!
    Όπως έγραψα κ παραπάνω, δεν βιάζομαι για κάτι. Απλώς μοιράζομαι κάποιες σκέψεις μου κ είμαι έτοιμη να ακούσω διάφορες γνώμες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!

21 ετων εισαι μικρη σχετικα. Αρκετοι κανουν σχεσεις πολυ νωριτερα αλλα και πολλοι μετα τα 21. Οποτε θεμα ηλικιας προς το παρον δεν παιζει κ αστο στην ακρη.

Το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι εσυ τι αποζητας. Το νιωθεις ως αναγκη σου αυτη τη στιγμη ή σε συντομο χρονικο διαστημα στο μελλον να κανεις σχεση? ή απλως προβληματιζεσαι, αλλα δεν τρελαινεσαι κιολας? Γιατι απο τον τροπο που γραφεις μου φαινεται το δευτερο περισσοτερο. τη διακριση την κανω γ τον εξης λογο. Οταν καποιος δεν τρελαινεται να βρει σχεση συνηθως αυτο φαινεται και αυτο που βγαζει προς τα εξω ειναι οτιδεν πολυνοιαζεται, δεν κανει παιχνιδι, γενικως δεν κινειται σ αυτο τον τομεα. Αν εξαιρεσεις τους πολυ εμφανισιμους ανθρωπους,που ειτε φαινονται διαθεσιμοι ειτε οχι εχουν παντα καποιον να τους πολιορκει, ολοι οι υπολοιποι πρεπει γενικα να φαινονται προθυμοι για παιχνιδι. Και προθυμοι για παιχνιδι δεν εννοουμε λυσσα φυσικα. Η απελπισια δεν αρεσει σ κανεναν. Σημαινει προθυμος γ φλερτ και οχι απαραιτητα σχεση, προθυμος να μιλησεις στο αλλο φυλο και οχι σωνει κ ντε να τον βλεπεις ως υποψηφιο συντροφο (=απελπισια). Δες λοιπον πώς κινεισαι στο θεμα αυτο. Οταν ερχονται αγορια ξενα στην παρεα πώς εισαι? αν σ ριχτει καποιος πώς φερεσαι? γενικα ξεχωριζεις αγορια,το συζητας πολυ ή λες αυτος ωραιος αλλα μεχρι εκει? η συμβουλη μου δηλαδη ειναι να δεις πρωτα απο ολα ΕΣΥ τι θες. ΟΛΑ απο μας ξεκινανε να ξερεις, οι αλλοι που μας πλησιαζουν βλεπουν κατι που ηδη υπαρχει σε μας. αν δουν αδιαφορια γενικως προς τα ερωτικα, δεν πλησιαζουν καν εκτος αν εισαι πολυ ωραια. αν η αυρα σου ομως βγαζει ορεξη για παιχνιδι ( κ αυτο το βγαζεις οταν οντως ΕΣΥ θες παιχνιδι, σ βγαινει απο μεσα σου φυσικα και οχι επειδη τωρα θες σωνει κ ντε σχεση) τοτε θα εχεις κατακτησεις. Ελπιζω να βοηθησα καπως και συγνωμη αν επαναλεβα πραγματα που εχουν ηδη ειπωθει αλλα διαβασα μονο το αρχικο σου ποστ.

Εγω πιστευω η νηματοθετρια κολλαει στους 2-3 σουπερ γκομενους της σχολης (που για το χ,ψ λογο δε θα της κατσουν) και αγνοει αγορια στα κυβικα της που ενδιαφερονται.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    21 ετων εισαι μικρη σχετικα. Αρκετοι κανουν σχεσεις πολυ νωριτερα αλλα και πολλοι μετα τα 21. Οποτε θεμα ηλικιας προς το παρον δεν παιζει κ αστο στην ακρη.

Το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι εσυ τι αποζητας. Το νιωθεις ως αναγκη σου αυτη τη στιγμη ή σε συντομο χρονικο διαστημα στο μελλον να κανεις σχεση? ή απλως προβληματιζεσαι, αλλα δεν τρελαινεσαι κιολας? Γιατι απο τον τροπο που γραφεις μου φαινεται το δευτερο περισσοτερο. τη διακριση την κανω γ τον εξης λογο. Οταν καποιος δεν τρελαινεται να βρει σχεση συνηθως αυτο φαινεται και αυτο που βγαζει προς τα εξω ειναι οτιδεν πολυνοιαζεται, δεν κανει παιχνιδι, γενικως δεν κινειται σ αυτο τον τομεα. Αν εξαιρεσεις τους πολυ εμφανισιμους ανθρωπους,που ειτε φαινονται διαθεσιμοι ειτε οχι εχουν παντα καποιον να τους πολιορκει, ολοι οι υπολοιποι πρεπει γενικα να φαινονται προθυμοι για παιχνιδι. Και προθυμοι για παιχνιδι δεν εννοουμε λυσσα φυσικα. Η απελπισια δεν αρεσει σ κανεναν. Σημαινει προθυμος γ φλερτ και οχι απαραιτητα σχεση, προθυμος να μιλησεις στο αλλο φυλο και οχι σωνει κ ντε να τον βλεπεις ως υποψηφιο συντροφο (=απελπισια). Δες λοιπον πώς κινεισαι στο θεμα αυτο. Οταν ερχονται αγορια ξενα στην παρεα πώς εισαι? αν σ ριχτει καποιος πώς φερεσαι? γενικα ξεχωριζεις αγορια,το συζητας πολυ ή λες αυτος ωραιος αλλα μεχρι εκει? η συμβουλη μου δηλαδη ειναι να δεις πρωτα απο ολα ΕΣΥ τι θες. ΟΛΑ απο μας ξεκινανε να ξερεις, οι αλλοι που μας πλησιαζουν βλεπουν κατι που ηδη υπαρχει σε μας. αν δουν αδιαφορια γενικως προς τα ερωτικα, δεν πλησιαζουν καν εκτος αν εισαι πολυ ωραια. αν η αυρα σου ομως βγαζει ορεξη για παιχνιδι ( κ αυτο το βγαζεις οταν οντως ΕΣΥ θες παιχνιδι, σ βγαινει απο μεσα σου φυσικα και οχι επειδη τωρα θες σωνει κ ντε σχεση) τοτε θα εχεις κατακτησεις. Ελπιζω να βοηθησα καπως και συγνωμη αν επαναλεβα πραγματα που εχουν ηδη ειπωθει αλλα διαβασα μονο το αρχικο σου ποστ.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.. Μάλλον εντοπίζεις παρα πολύ καλά το πρόβλημα.. Ποτέ δεν υπήρξε ο τομέας σχέση no1 προτεραιότητα μου, οπότε αυτό θα έβγαζα προς τα έξω... Ίσως τώρα που αρχίζω να αναρρωριέμαι για το θέμα αυτό, είναι επειδή θέλω να το αλλάξω- τουλάχιστον εκεί έχω καταλήξει..
    Όταν έρχονται άλλα αγόρια στην παρέα είμαι φιλική, αν βρούμε κάτι κοινό με κάποιους πιάνουμε κουβέντα, αλλά πάντα στο φιλικό. Μην φανταστείς ότι είμαι η πιο κοινωνική στην παρέα, αλλά δεν φτάνω κ στο άλλο άκρο. :p

Αν εχεις αρχισει να το αλλαζεις, σιγα σιγα θα φανει και καποιος θα ενδιαφερθει! το θεμα για μενα ξεκιναει οχι τοσο απο το ενδιαφερον της αλλης πλευρας (οκ ναι, ειναι απαραιτητο αλλα αν δειχνεις διαθεσιμη και προσχαρη για γνωριμιες αυτο θα γινει. Εξαλλου εισαι μονο 21) αλλα απο το πώς θα χειριστεις εσυ τη σχεση στη συνεχεια. Προσεχε μην αναλωθεις στο να βρεις οπωσδηποτε σχεση και μετα η σχεση σου γινει βαριδι γιατι στην πραγματικοτητα δε θες ακομη να κανεις κατι. Γενικα ενα πραγμα εχω καταλαβει στη ζωη μου και το τονιζω και σε ολες μου τις απαντησεις εδω: μην κανεις ποτε πραγματα που δε θες πραγματικα εσυ η ιδια, που δεν ειναι μεγαλη αναγκη σου, και απλα σου το επιβαλλει ΕΜΜΕΣΩΣ ο περιγυρος (μεσω της ζευγαριασης που κυκλοφορει ή της επιταγης κανε κατι γιατι αλλιως σιγουρα εχεις κατι-αυτο ειναι ο κοινωνικος ελεγχος που λεμε). Προσεξε το αυτο γιατι μια ζωη την εχουμε κ μεις κ συ. Επισης, να ξανατονισω οτι ηλικιακα εισαι μια χαρα, εδω αλλες κοπελες πρωτη φορα κανανε κατι στα 25 ή και πιο μετα και δεν ειναι τοσο σπανιο οσο μπορει να πιστευεις. Οποτε κανεις δε σε βιαζει να κανεις κατι αν πραγματικα δε θελεις απο μεσα σου. Εσυ ξερεις ομως καλυτερα. Απλως να φροντιζεις να ικανοποιεις τον εαυτο σου πρωτα, γιατι δυστυχως με αυτον και μονο θα πορευεσαι μια ζωη. Καλη τυχη σ ευχομαι και μην αναλωνεσαι σε πραγματα που μπορει να μη σε γεμιζουν τωρα, σε 2 χρονια ή και ποτε!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast