Σχέση;; Όχι ακόμη... :( - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    Νομιζω πως το προβλημα ειναι οτι εισαι πολυ επιλεκτικη και ταυτοχρονα, στους λιγους που τελικα σου αρεσουν, δεν αρεσεις εσυ.
    ειναι καθαρα θεμα χρονου το να συναντησεις καποιον που και θα σου αρεσει και θα του αρεσεις, ταυτοχρονα.

αν εχεις υπερβολικα ψηλα τον πηχυ για τα προσοντα σου, θα πρεπει να τον κατεβασεις λιγο, αν δεν θες να περιμενεις.
    αν εχεις τα αναλογα με αυτα που αναζητας, αργα η γρηγορα θα τον συναντησεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εγω πιστευω η νηματοθετρια κολλαει στους 2-3 σουπερ γκομενους της σχολης (που για το χ,ψ λογο δε θα της κατσουν) και αγνοει αγορια στα κυβικα της που ενδιαφερονται.
    Κοίτα, αυτο δεν ισχύει τη δεδομένη στιγμή.. Αλλά μου δίνεις αφορμή να αναφέρω μια ιστορία από την εφηβεία μου που - πιθανόν - να καθόρισε τη μετέπειτα συμπεριφορά μου. Όταν ήμουν 16, λοιπόν, είχα ένα πολύ μεγάλο κόλλημα, το οποίο κράτησε σε όλο το Λύκειο. Ο σούπερ-γκόμενος του σχολείου, όπως λες, ο τύπος του "βγαίνω με διαφορετική κοπέλα κάθε βδομάδα για να μην αφήσω καμιά παραπονεμένη". Ήταν ο πρώτος μου έρωτας, με ότι συνεπάγεται, τρελή εξιδανίκευση, ονειροπόληση κτλ. Αυτός κάποια στιγμή το κατάλαβε ή έστω το υποψιάστηκε και το είπε στον κολλητό μου, ο οποίος όμως το αρνήθηκε γιατί πολύ απλά δεν ήξερε τίποτα - δεν του είχα μιλήσει ακόμα. Εγώ από την πλευρά μου, λόγω ηλικίας όλο αυτό το περνούσα πολύ έντονα, είχα πλάσει ένα παραμυθάκι στο μυαλό μου. Ευτυχώς, όμως, έιχα τη διαύγεια ώστε να σκεφτώ πόσο θα στενοχωριόμουν αν κάναμε κάτι και μετά με αντικαθιστούσε με την επόμενη - γιατί αυτός ήταν ο τύπος του, οπότε αυτό θα γινόταν. ΄Ετσι, αποφάσισα να μην κάνω τίποτα. Προσπαθούσα να τον αποφεύγω και να μην με επηρεάζει συναισθηματικά - ή τουλάχιστον να μην το δείχνω (σε σημείο που είχε πει σε φίλη μου ότι τον αντιπαθώ :P ). Έτσι, πέρασε πολύς καιρός. Όχι, δεν υπονοώ ότι μου έχει μείνει κάποιο απωθημένο ή κάτι τέτοιο, όταν τον βλέπω τώρα δεν νοιώθω κάτι. Απλά, ίσως, μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία μου έγινε η παθητικότητα βιώμα και δύσκολα πλέον θα διεκδικούσα ή έστω θα έδειχνα σε κάποιον ότι μου αρέσει. :(

Senior Member
    χαλαρωσε ,αρχισε να προσεγγιζεις αγορια που ερχονται κατα καιρους στην παρεα σου και θα ερθουν ολα...
    το σεξ και ο ερωτας ειναι δυο απο τα ωραιοτερα πραγματα στην ζωη..χωρις αυτα δεν εχει νοημα...

εμφανισιακα πως εισαι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    χαλαρωσε ,αρχισε να προσεγγιζεις αγορια που ερχονται κατα καιρους στην παρεα σου και θα ερθουν ολα...
    το σεξ και ο ερωτας ειναι δυο απο τα ωραιοτερα πραγματα στην ζωη..χωρις αυτα δεν εχει νοημα...

εμφανισιακα πως εισαι?
    Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο τεράστιο πρόβλημα από θέμα εμφάνισης, αν αυτό εννοείς. Αν πάω αύριο στα καλλιστεία δεν θα μου στρώσουν κόκκινο χαλί φυσικά, αλλά δεν είμαι κ το Τέρας του γνωστού παραμυθιού. :P τώρα, το θεωρώ ανούσιο να ξεκινήσω περιγραφές σε ένα φόρουμ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο τεράστιο πρόβλημα από θέμα εμφάνισης, αν αυτό εννοείς. Αν πάω αύριο στα καλλιστεία δεν θα μου στρώσουν κόκκινο χαλί φυσικά, αλλά δεν είμαι κ το Τέρας του γνωστού παραμυθιού. :P τώρα, το θεωρώ ανούσιο να ξεκινήσω περιγραφές σε ένα φόρουμ...
    ενταξει αμα δεν εισαι το τερας με καλυψες...
    θελω εκτενης περιγραφη μην το θεωρεις ανουσιο :p
    βαψου ντυσου,κουνα λιγο λωκο....και θα εισαι οκ :p

Senior Member
    καλα, προσωπο κοιτατε καθολου ή μονο λώκο?
    να το ξερουμε δηλαδη να μην σκαμε τα λεφτα στις κρεμες αλλα να βαλουμε περισσοτερα κιλα στα squats !!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    να το ξερουμε δηλαδη να μην σκαμε τα λεφτα στις κρεμες αλλα να βαλουμε περισσοτερα κιλα στα squats !!
    Όλα τα κοιτάμε!;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εγω προσωπικα το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι να εχει ωραιο προσωπο...2ο να εχει ωραιο σωμα..και μετα χαρακτηρας.......
    αλλα αν δεν μ αρεσει ο χαρακτηρας δεν προχωραω σ σχεση...μενει σε μια συντομη γνωριμια...και αν δεν ταιριαζουμε φυσικα...

Junior Member
    ενταξει αμα δεν εισαι το τερας με καλυψες...
    θελω εκτενης περιγραφη μην το θεωρεις ανουσιο :p
    Αυτό ήταν όλο; Κ δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό.. Τρέχω να εξασκηθώ στο κούνημα αλά "πλοίο στο Κάβο Ντόρο με 11 μποφορ". Βλέπω ότι έχει πέραση!
    Πέρα από την πλάκα, προσέχω τον εαυτό μου, ώστε να νοιώθω εγώ καλά. :) Οτιδήποτε παραπάνω δεν θα βοηθήσει πραγματικά πιστεύω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτό ήταν όλο; Κ δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό.. Τρέχω να εξασκηθώ στο κούνημα αλά "πλοίο στο Κάβο Ντόρο με 11 μποφορ". Βλέπω ότι έχει πέραση!
    Πέρα από την πλάκα, προσέχω τον εαυτό μου, ώστε να νοιώθω εγώ καλά. :) Οτιδήποτε παραπάνω δεν θα βοηθήσει πραγματικά πιστεύω.
    Καλό αυτό.

Senior Member
    ωραια ας αφησουμε την εμφανιση....

σαν προσωπικοτητα εισαι κλειστη?
    επισης γνωριζεις συχνα καινουργια ατομα(αγορια)?

εγω προσωπικα το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι να εχει ωραιο προσωπο...2ο να εχει ωραιο σωμα..και μετα χαρακτηρας.......
    αλλα αν δεν μ αρεσει ο χαρακτηρας δεν προχωραω σ σχεση...μενει σε μια συντομη γνωριμια...και αν δεν ταιριαζουμε φυσικα...

εγω θεωρω οτι γενικα οι ανδρες κοιταζουν μονο το προσωπο και εξαιρετικα μονο σωμα

Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    εγω θεωρω οτι γενικα οι ανδρες κοιταζουν μονο το προσωπο και εξαιρετικα μονο σωμα
    Και τα δυο κοιτανε

Senior Member
    Κακα τα ψέματα, όλοι μας στον κόσμο των ραντεβού και του φλερτ έχουμε μια αξία. Πολλοί παράγοντες την διαμορφώνουν : Εμφάνιση, χαρακτήρας, αύρα, κοινωνικοοικονομική κατάσταση κλπ. Αναλογα με το τι έχεις ελκυεις και τα αντίστοιχα άτομα. Οχι οτι απαραιτητα ο έξυπνος θα θέλει την έξυπνη , αλλά θα θέλει κάποια με κάποιο προσόν ίσως διαφορετικό , αλλα εξισου ξεχωριστό σαν το δικό του. Το θέμα είναι ότι συνήθως κάποιοι κοιτούν να φλερταρουν-βγαίνουν-κάνουν σχέση με άτομα "μεγαλύτερης αξίας" για διαφόρους λόγους. Δεν σκέφτονται όμως ότι οπως και εκεινοι, ετσι και οι άλλοι που είναι "μεγαλύτερης αξίας" από εκεινους θέλουν κάτι "καλύτερο" από αυτους ,και ακόμη και να κανουν σχέση μαζί τους ίσως κάποια στιγμή ψάξουν και αυτοί για το "καλυτερο"
    Είναι εξουθενωτικο το παιχνίδι του φλερτ και των ραντεβού μέχρι να δέσει μια σχέση, γιατί δεν υπάρχουν κανόνες και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι αξίζουν για να αναζητούν αντίστοιχα πράγματα από το ταίρι τους. Τώρα σκέφτομαι ότι γράφω πολύ κυνικά, αλλά τα πιστεύω σε γενικες γραμμες και τα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου.

Senior Member
    Καλησπέρα!!

Είμαι νέο μέλος στο forum κ είπα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου. Λογικά υπάρχει παρόμοιο thread, μάλλον δεν έψαξα αρκετά καλά, οπότε είπα να ανοίξω νέο.. :o
    Λοιπόν, το θέμα μου ούτε περίπλοκο είναι, ούτε ασυνήθιστο. Είμαι 21 χρονών και δεν είχα ποτέ σχέση. Γενικά, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι τα πράγματα αυτά δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένα, αλλά έρχονται φυσικά. Αλλά επειδή όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο εισπράττω από το περιβάλλον μου ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, αρχισα να αναρρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ κάπου λάθος.
    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν προσπάθησα ιδιαίτερα να βρω κάποιον, είχα πάντα άλλες προτεραιότητες - καλοί βαθμοί στο σχολείο, εισαγωγή στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, αργότερα οι αυξημένες απαιτήσεις σε αυτή. Δεν θα άλλαζα κάποια από αυτές τις επιλογές μου. Παράλληλα, έχω πολύ καλούς φίλους - αγόρια κ κορίτσια - τους οποιους εμπιστεύομαι και περνάμε πολύ καλά μαζί. Για να σας προλάβω, όχι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι με κανέναν φίλο μου και ούτε θα μπορούσα να δω κάποιον από αυτούς διαφορετικά.
    Υπήρξαν 2-3 αγόρια που μου άρεσαν στο παρελθόν. Μεγάλα κολλήματα... :D Ποτέ δεν ήταν αμοιβαίο και κανένας από αυτούς δεν μου άξιζε, όπως έχω καταλάβει τώρα. (τότε είχα κάποια προβλήματα αυτοπεποίθησης, από τότε το έχω δουλέψει αρκετα)
    Δεν είναι ότι έχω κάποια συγκεκριμένα κριτήρια ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι αυτός που θα είναι δίπλα μου είτε για 1 εβδομάδα είτε για 5 χρόνια να νοιώθει το ίδιο με εμένα. Αν δεν βρεθεί, προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά να συμβιβαστώ με κάτι άλλο.
    Ουφ.. Τα έγραψα και ένοιωσα καλύτερα. (Συγγνώμη για την έκθεση :p ) Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας! :)
    Θα σου πω κάτι που μου έλεγαν και εγώ δεν του έδινα σημασία γιατί ήθελα εγώ να είμαι τρελα ερωτευμένη για να προχωρήσω ο καθε άνθρψπος που θα είναι πλάι σου και κυριως ο πρωτος σου να κοιτάξεις να σε αγαπήσει και να σε σεβαστει να σου δωσει το χρονο που χρειαζεσαι υπο πιεση μπορει να σιχαθείς τα πάντα...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast