Σχέση;; Όχι ακόμη... :( - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ωραια ας αφησουμε την εμφανιση....

σαν προσωπικοτητα εισαι κλειστη?
    επισης γνωριζεις συχνα καινουργια ατομα(αγορια)?
    Κοίτα, όσο για το θέμα της εμφάνισης, απλά είπα ότι δεν ξέρω τι νόημα θα είχε μια περιγραφή από εδώ που μιλάμε .. Αλλά αν είναι τόσο απαραίτητο, γενικά είμαι ψηλή, χωρίς περιττά κιλά, αλλά οχι ιδιαίτερα γυμνασμένη, ενώ από πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο - τουλάχιστον έτσι με βλέπω εγώ στον καθρέφτη. :p

Έχω γράψει κ παραπάνω ότι είμαι εσωστρεφής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω φίλους, παρέες, δεν βγαίνω έξω κτλ. Μέσα στο πλαίσιο των παραπάνω, συναναστρέφομαι με κόσμο. Το πόσο διαχυτική θα είμαι με κάποιον που μόλις γνώρισα, εξαρτάται από τη φάση στην οποια βρίσκομαι κάθε φορά, τον χαρακτήρα του άλλου κ πολλές άλλες παραμέτρους. Γενικά, όμως, είμαι συγκρατημένη κ μοιάζω κάπως απόμακρη.

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Κακα τα ψέματα, όλοι μας στον κόσμο των ραντεβού και του φλερτ έχουμε μια αξία. Πολλοί παράγοντες την διαμορφώνουν : Εμφάνιση, χαρακτήρας, αύρα, κοινωνικοοικονομική κατάσταση κλπ. Αναλογα με το τι έχεις ελκυεις και τα αντίστοιχα άτομα. Οχι οτι απαραιτητα ο έξυπνος θα θέλει την έξυπνη , αλλά θα θέλει κάποια με κάποιο προσόν ίσως διαφορετικό , αλλα εξισου ξεχωριστό σαν το δικό του. Το θέμα είναι ότι συνήθως κάποιοι κοιτούν να φλερταρουν-βγαίνουν-κάνουν σχέση με άτομα "μεγαλύτερης αξίας" για διαφόρους λόγους. Δεν σκέφτονται όμως ότι οπως και εκεινοι, ετσι και οι άλλοι που είναι "μεγαλύτερης αξίας" από εκεινους θέλουν κάτι "καλύτερο" από αυτους ,και ακόμη και να κανουν σχέση μαζί τους ίσως κάποια στιγμή ψάξουν και αυτοί για το "καλυτερο"
    Είναι εξουθενωτικο το παιχνίδι του φλερτ και των ραντεβού μέχρι να δέσει μια σχέση, γιατί δεν υπάρχουν κανόνες και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι αξίζουν για να αναζητούν αντίστοιχα πράγματα από το ταίρι τους. Τώρα σκέφτομαι ότι γράφω πολύ κυνικά, αλλά τα πιστεύω σε γενικες γραμμες και τα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου.
    Έχεις δίκιο. Αλλά τα κριτήρια της αναζήτησης τις περισσότερες φορές δεν τα επιλέγουμε συνειδητά, όπως δεν επιλέγουμε κ το ποιος μας ελκύει. Το αν θα κάνουμε κάτι ή όχι μαζί του/της, βέβαια, μπορούμε να το επιλέξουμε. Όσο για το υπογραμμισμένο, εκεί πιστεύω οτι εγκειται συνήθως το πρόβλημα. Κάποιοι υπερεκτιμούν τον εαυτό τους, άλλοι τον υποτιμούν. Αλλά μάλλον το κουράσαμε πολύ με τη θεωρία...

Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Θα σου πω κάτι που μου έλεγαν και εγώ δεν του έδινα σημασία γιατί ήθελα εγώ να είμαι τρελα ερωτευμένη για να προχωρήσω ο καθε άνθρψπος που θα είναι πλάι σου και κυριως ο πρωτος σου να κοιτάξεις να σε αγαπήσει και να σε σεβαστει να σου δωσει το χρονο που χρειαζεσαι υπο πιεση μπορει να σιχαθείς τα πάντα...
    Συμφωνώ απόλυτα. Ευτυχώς που ήμουν σε θέση να το σκεφτώ αυτό κ ατην ιστορία που ανέφερα παραπάνω - ακόμα κ τώρα απορώ με τον εαυτό μου :D - γιατί αν το είχα συνεχίσει θα είχα απογοητευτεί..

Senior Member
    [QUOTE=J.R.;642120]Κοίτα, όσο για το θέμα της εμφάνισης, απλά είπα ότι δεν ξέρω τι νόημα θα είχε μια περιγραφή από εδώ που μιλάμε .. Αλλά αν είναι τόσο απαραίτητο, γενικά είμαι ψηλή, χωρίς περιττά κιλά, αλλά οχι ιδιαίτερα γυμνασμένη, ενώ από πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο - τουλάχιστον έτσι με βλέπω εγώ στον καθρέφτη. :p

Έχω γράψει κ παραπάνω ότι είμαι εσωστρεφής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω φίλους, παρέες, δεν βγαίνω έξω κτλ. Μέσα στο πλαίσιο των παραπάνω, συναναστρέφομαι με κόσμο. Το πόσο διαχυτική θα είμαι με κάποιον που μόλις γνώρισα, εξαρτάται από τη φάση στην οποια βρίσκομαι κάθε φορά, τον χαρακτήρα του άλλου κ πολλές άλλες παραμέτρους. Γενικά, όμως, είμαι συγκρατημένη κ μοιάζω κάπως απόμακρη.

ωραια ..αρα απο εμφανιση δεν εχεις κατι απωθητικο......

το οτι εισαι απομακρη δεν ειναι καθολου καλο....γτ συνηθως το απομακρος μοιαζει και με σνομπ...
    σου αρεσει κανενας?και αν ναι εχεις κανι καποια κινηση?

Junior Member
    [QUOTE=nick190813;642148]
    Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Κοίτα, όσο για το θέμα της εμφάνισης, απλά είπα ότι δεν ξέρω τι νόημα θα είχε μια περιγραφή από εδώ που μιλάμε .. Αλλά αν είναι τόσο απαραίτητο, γενικά είμαι ψηλή, χωρίς περιττά κιλά, αλλά οχι ιδιαίτερα γυμνασμένη, ενώ από πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο - τουλάχιστον έτσι με βλέπω εγώ στον καθρέφτη. :p

ωραια ..αρα απο εμφανιση δεν εχεις κατι απωθητικο......

το οτι εισαι απομακρη δεν ειναι καθολου καλο....γτ συνηθως το απομακρος μοιαζει και με σνομπ...
    σου αρεσει κανενας?και αν ναι εχεις κανι καποια κινηση?
    Κατ'αρχάς, ευχαριστώ για την υπομονή σου.. Το ξέρω ότι δεν είναι καλό... Κ εγώ το σκέφτομαι ότι μπορεί να φαίνεται ότι σνομπάρω τον άλλον, αλλά δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου. Απλά είμαι πιο κλειστός χαρακτήρας, οπότε για να γνωρίσω κάποιον καλύτερα, πρέπει να γίνει προσπάθεια κ από την πλευρά του. Αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει κάποιος..

Junior Member
    Λοιπόν, παιδιά, επαναφέρω το thread γιατί πάλι χρειάζομαι τα φώτα σας.. :p Ξέρω ότι όλο αυτό ίσως ακούγεται καπως χαζό και παιδικό, αλλά εγώ δεν έχω ιδέα τι να κάνω.. Υπάρχει ένα παιδί, το οποίο μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον... Παίζουν ματιές κτλ, κ γενικά από body language είμαστε πολύ καλά (συνεχώς με πλησιάζει, μου μιλάει, κάνει αστεία κ κοιτάζει την αντίδρασή μου, είναι υπερβολικά ευγενικός μαζι μου σε σχέση με το πώς είναι με τους άλλους κ.α.) Αλλά πάντα ως εκεί, τίποτα παραπάνω... Οπότε εγώ με τη σειρά μου φοβάμαι ότι μπορεί απλά να με συμπαθεί και να με προσεγγίζει φιλικά (κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς του δεν μου κάνουν και τόσο φιλικά, αλλά αποκλείεται να είναι αυτός ο δικός του τρόπος; ) Η γνώμη των φίλων μου (χωρίς να τον ξέρουν) είναι ότι απλά εγώ δεν του δίνω το πράσινο φως, αλλά πώς θα το κάνω όταν δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλει εκείνος; Αυτά.. Κ αρχίζει να μου αρέσει επικίνδυνα, ενώ παράλληλα φοβάμαι μήπως το ενδιαφέρον το δικό του είναι καθαρά φιλικό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by J.R. View Post
    Η γνώμη των φίλων μου (χωρίς να τον ξέρουν) είναι ότι απλά εγώ δεν του δίνω το πράσινο φως, αλλά πώς θα το κάνω όταν δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλει εκείνος; Αυτά.. Κ αρχίζει να μου αρέσει επικίνδυνα, ενώ παράλληλα φοβάμαι μήπως το ενδιαφέρον το δικό του είναι καθαρά φιλικό...
    καλα αυτες οι γνωμες των φιλων ωρες-ωρες... τι θελουν δηλαδη?
    να αναψει το λαμπακι πρασινο οτι εισαι διαθεσιμη? ελεος πια...
    Οι φιλοι σου ξερουν οτι δυσκολευεσαι σε αυτο το θεμα? για προσεξε το λιγο μην ειναι βαλτος για καμια πλακιτσα για να χαβαλεδιασουν...

Δεν κανεις κατι...απλα μιλα του live. Οχι με μειλ, φβ και τετοιες βλακειες. Οταν σου μιλαει, μιλα του κι εσυ, ανοιξε του μια συζητηση, δειξε ενδιαφερον για το τι κανει...
    Και αν οντως ενδιαφερεται, και δεν ειναι η φαση του τετοια να δειχνει τοοοοοοσο φιλικος, θα κανει αυτος το βημα να προτεινει κατι...
    ειναι στη φυση του αντρα, μην ανησυχεις!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Μπράβο :)
    Που τον ξέρεις αυτόν ? βγαίνετε ως παρέα ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    καλα αυτες οι γνωμες των φιλων ωρες-ωρες... τι θελουν δηλαδη?
    να αναψει το λαμπακι πρασινο οτι εισαι διαθεσιμη? ελεος πια...
    Οι φιλοι σου ξερουν οτι δυσκολευεσαι σε αυτο το θεμα? για προσεξε το λιγο μην ειναι βαλτος για καμια πλακιτσα για να χαβαλεδιασουν...

Δεν κανεις κατι...απλα μιλα του live. Οχι με μειλ, φβ και τετοιες βλακειες. Οταν σου μιλαει, μιλα του κι εσυ, ανοιξε του μια συζητηση, δειξε ενδιαφερον για το τι κανει...
    Και αν οντως ενδιαφερεται, και δεν ειναι η φαση του τετοια να δειχνει τοοοοοοσο φιλικος, θα κανει αυτος το βημα να προτεινει κατι...
    ειναι στη φυση του αντρα, μην ανησυχεις!
    Όχι, όχι καμία σχέση.. Με τους φίλους μου δεν γνωρίζονται καν, οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο.. :p Ααα, και αν οι κολλητοί μου ήταν τόσο μ@λ@κες, ζήτω που καήκαμε.. :p
    επισης, αυτο είναι το θέμα.. Ότι δεν είναι τόοοσο φιλικος με όλους..
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μπράβο :)
    Που τον ξέρεις αυτόν ? βγαίνετε ως παρέα ?
    Από τη σχολή γνωριζόμαστε κ περνάμε αρκετές ώρες μαζί.. Κοινές παρέες δεν εχουμε όμως.. :/

Banned
    Τις ώρες τις περνάτε στη σχολή? Η βγαίνετε και έξω?

Junior Member
    Στη σχολή περισσότερο ή για κανένα καφέ, πάντα και με άλλους συμφοιτητές.

Banned
    Eγώ θα λεγα ναι στο φβ ή στο κινητό, έτσι ώστε να αναπτύξετε μια παραπάνω επαφή......
    Επίσης δεν ξέρω αν βγαίνεις με αυτούς τους συμφοιτητές ώστε να τον καλέσεις εσύ προσωπικά , τύπου ''θα βγω με αυτούς, έλα και εσύ''...
    Η αν μπορείς να του πεις να μωρέ δεν πάμε για καφέ μετά την σχολή γιατί μου χάλασε η καφετιέρα :p
    Αν είναι ντροπαλός μπορεί να περιμένει να σιγουρευτεί για τις διαθέσεις σου και μετά να προτείνει κάτι....

Miliva21
    Guest
    Αν και το θέμα έχει επιλυθεί από ότι βλέπω ..θα ήθελα να σου γράψω δυο πραγματάκια συμβουλευτικα που ίσως σε βοηθήσουν γενικότερα στη σχέση σου με το αντίθετο φύλο ....

Τι πρώτο που Θ ήθελα να πω είναι να είσαι χαλαρή και να δίνεις ευκαιρίες (όχι σε κάποιον π δν σ αρέσει μ τπτ) αλλά σε αυτούς π σ φαίνονται καπως νοστιμουληδες ή π σ αρέσει να μιλάς μαζί τους.Έστω κ αν αρχικά δν τρελαίνεσαι, δν ξερεις στη πορεια τι γντ !και βσκ καλό θ ήταν γ σένα αυτό να αποφευγεις να κάνεις σενάρια γ το πως Θ παει κάθε γνωριμία να το βλέπεις σαν εμπειρία ότι γνωρίζεις κάποιον άγνωστο...Έτσι δν θα αγχώνεσαι και θα μειώνεις κ το κίνδυνο ν πληγωθεις...χαλαρά....

Το δέυτερο π ήθελα ν πω είναι γενικώς ότι αποτελει πόλο έλξης για τους άνδρες να νιώθει όμορφη μια γυναικα...
    Είπες ότι είσαι ψηλή αλλά όχι τόσο γυμνασμένη κ από πρόσωπο όχι ιδιαίτερο...αν αυτό το μέτριο το νιώθεις τότε ενδεχεται να το εκπέμπεις κ στους άλλους ....βρες τα καλύτερα σημεία επάνω σου...Μπορεί να είναι τα μάτια η τα χείλη ...Μπορεί να είναι οι ώμοι οι τα μακριά σ πόδια...αρκεί να τα ανακαλύψεις ...ανάδειξε τα με το σωστό ντυσιμο/μακιγιάζ...καμαρώσε τα στο καθρέφτη ...πολλες φορές κ συνέχεια ..όχι μόνο μια φορά!! δν είναι ψωνιστικο θα σε βοηθησει( έξαλλου γτ πρέπει πάντα να εστιάζουμε στα αρνητικά κ όχι σε τα θετικά ??) ...θαύμασε τα...αν σ αρέσει κάποιο άθλημα η η γυμναστική ασχολήσου μ αυτό ...θα δεις το σώμα σ πιο δυνατό και αλλαγμένο...δεν σου λέω ότι χρειάζεσαι extreme makeover....όχι οχι ...Μόνο να ανακαλύψεις τα ωραία σ σημεία για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποιθηση γ την εμφάνιση σου κ έτσι να το περνάς κ στους άλλους

Κ τέλος αν έχεις φίλους κ ενδιαφέροντα είσαι μια χαρά...αυτο π θες έρχεται εκεί π δεν θα το καταλάβεις
    ....και αν εσύ νιώθεις καλά χωρίς σχέση τότε δν υπάρχει πρόβλημα

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Eγώ θα λεγα ναι στο φβ ή στο κινητό, έτσι ώστε να αναπτύξετε μια παραπάνω επαφή......
    Επίσης δεν ξέρω αν βγαίνεις με αυτούς τους συμφοιτητές ώστε να τον καλέσεις εσύ προσωπικά , τύπου ''θα βγω με αυτούς, έλα και εσύ''...
    Η αν μπορείς να του πεις να μωρέ δεν πάμε για καφέ μετά την σχολή γιατί μου χάλασε η καφετιέρα
    Αν είναι ντροπαλός μπορεί να περιμένει να σιγουρευτεί για τις διαθέσεις σου και μετά να προτείνει κάτι....
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!! Στο φμπ είμαστε σε 2-3 ομαδικές συνομιλίες μαζί, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ προσωπικά και ντρέπομαι να στείλω πρώτη (ξέρω είναι παιδιάστικο... Αν δεν τον έβλεπα διαφορετικά, θα μου ήταν πολύ εύκολο να στείλω για το οτιδήποτε :p ) likes ανταλλάσουμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι..
    Ναι, μπορώ να πω να βγούμε όλοι μαζί! (Επιτέλους, κάτι που *μπορώ* να κάνω!!). Αυτό με την καφετιέρα ακούγεται κάπως κλισέ και δεν θέλω να νομίζει ότι μελετάω ανθολόγια ατακών για να του μιλήσω... :p
    Γενικά, είναι εσωστρεφής, αλλά σε καμία περίπτωση αντικοινωνικός.. Έχει πολύ χιούμορ και γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον τύπος.

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αν και το θέμα έχει επιλυθεί από ότι βλέπω ..θα ήθελα να σου γράψω δυο πραγματάκια συμβουλευτικα που ίσως σε βοηθήσουν γενικότερα στη σχέση σου με το αντίθετο φύλο ....

Τι πρώτο που Θ ήθελα να πω είναι να είσαι χαλαρή και να δίνεις ευκαιρίες (όχι σε κάποιον π δν σ αρέσει μ τπτ) αλλά σε αυτούς π σ φαίνονται καπως νοστιμουληδες ή π σ αρέσει να μιλάς μαζί τους.Έστω κ αν αρχικά δν τρελαίνεσαι, δν ξερεις στη πορεια τι γντ !και βσκ καλό θ ήταν γ σένα αυτό να αποφευγεις να κάνεις σενάρια γ το πως Θ παει κάθε γνωριμία να το βλέπεις σαν εμπειρία ότι γνωρίζεις κάποιον άγνωστο...Έτσι δν θα αγχώνεσαι και θα μειώνεις κ το κίνδυνο ν πληγωθεις...χαλαρά....

Το δέυτερο π ήθελα ν πω είναι γενικώς ότι αποτελει πόλο έλξης για τους άνδρες να νιώθει όμορφη μια γυναικα...
    Είπες ότι είσαι ψηλή αλλά όχι τόσο γυμνασμένη κ από πρόσωπο όχι ιδιαίτερο...αν αυτό το μέτριο το νιώθεις τότε ενδεχεται να το εκπέμπεις κ στους άλλους ....βρες τα καλύτερα σημεία επάνω σου...Μπορεί να είναι τα μάτια η τα χείλη ...Μπορεί να είναι οι ώμοι οι τα μακριά σ πόδια...αρκεί να τα ανακαλύψεις ...ανάδειξε τα με το σωστό ντυσιμο/μακιγιάζ...καμαρώσε τα στο καθρέφτη ...πολλες φορές κ συνέχεια ..όχι μόνο μια φορά!! δν είναι ψωνιστικο θα σε βοηθησει( έξαλλου γτ πρέπει πάντα να εστιάζουμε στα αρνητικά κ όχι σε τα θετικά ??) ...θαύμασε τα...αν σ αρέσει κάποιο άθλημα η η γυμναστική ασχολήσου μ αυτό ...θα δεις το σώμα σ πιο δυνατό και αλλαγμένο...δεν σου λέω ότι χρειάζεσαι extreme makeover....όχι οχι ...Μόνο να ανακαλύψεις τα ωραία σ σημεία για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποιθηση γ την εμφάνιση σου κ έτσι να το περνάς κ στους άλλους

Κ τέλος αν έχεις φίλους κ ενδιαφέροντα είσαι μια χαρά...αυτο π θες έρχεται εκεί π δεν θα το καταλάβεις
    ....και αν εσύ νιώθεις καλά χωρίς σχέση τότε δν υπάρχει πρόβλημα
    Πιστεύω ότι εντόπισες ακριβώς το πρόβλημα μου.. Δεν θα έδινα με τίποτα ευκαιρία σε κάποιον αν από την αρχή δεν υπήρχε ενθουσιασμός. Αυτά μας κάνουν οι ρομαντικές αηδίες που βλέπαμε/διαβάζαμε στην εφηβεία μας τα κοριτσάκια.. :p οπότε σε αυτό χρειάζεται δουλεια από την πλευρά μου.
    Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σου, ειναι κάτι που με τον καιρό βελτιώνω όλο και περισσότερο. Όσο πιο όμορφο βλέπω εγώ τον εαυτό μου, τόσο περισσότερο το εισπράττω και από τους γύρω μου. :) Νιώθω ότι μπαίνω σε μια διαδικασία εξέλιξης και χαίρομαι για αυτό. Και η περισσότερη αυτοπεποίθηση, όχι μόνο ως προς την εμφάνιση, με έχει βοηθήσει και σε άλλους τομείς της ζωής μου. (Αχ, αν αυτο το μήνυμα το διάβαζα μερικά χρόνια νωρίτερα, θα με ωφελούσε πολύ περισσότερο.. Αλλά δυστυχώς, για μερικά πράγματα ξεκινάς να αναρωτιέσαι, όταν ήδη έχεις αποφασίσει υποσυνείδητα να τα αλλάξεις.. Ευχαριστώ, όπως και να'χει, όμως! )

Junior Member
    Γεια σας, παιδιά!! Επανέρχομαι μετά από καιρό, μιας κ μερικές από τις συμβουλές σας με έχουν βοηθήσει πραγματικά στο παρελθόν! :) Λοιπόν, πλέον τα πράγματα με το παιδί που αναφέρω παραπάνω είναι πολύ σοβαρά από την πλευρά μου (αυτό που φοβόμουν...) Στο διάστημα αυτό, έχω κάνει πράγματα που έχουν εκπλήξει κ εμένα την ίδια κ για κανέναν άλλο μέχρι τωρα δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία (π.χ. να στείλω πρώτη κ μια κ δύο φορές, να του πιάνω κουβέντα ακόμη κι αν λέω απλά βλακείες, να προτεινω να βγούμε - με παρέα πάντα, βέβαια, οι δικλείδες ασφαλείας δεν φεύγουν τόσο εύκολα :p κτλ).. Εκείνος με τον τρόπο του μου δείχνει ότι θέλει πάρα πολύ επίσης, αλλά δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό τοοοσο καιρό ώστε να βεβαιωθώ κι εγώ ότι με βλέπει ερωτικά. Οκ, πολλά από αυτά που λέει κ κάνει δεν είναι κ τόσο φιλικά, αλλά ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως απλά του βγάζω ένα πιο καλό κ ευγενικό κομμάτι του εαυτού του, χωρίς να νιώθει κατι παραπάνω.. Μέχρι προχθές που μου έστειλε στο άκυρο για να με μια ασημαντη αφορμή στις 2 το πρωί κ πιάσαμε την κουβέντα... Κ το ερώτημα είναι: αν ήθελε να είμαστε μαζί, δεν θα είχε κάνει κίνηση τοσο καιρό;;;; Έχω βαρεθεί να αμφιβάλλω! Όλο αυτό στην αρχή εννοείται πως μου άρεσε, τώρα με έχει κουράσει απίστευτα.. Το μόνο που θέλω είναι να πάω να του πω πώς νιώθω, γιατί ακόμη κι αν φάω χυλόπιτα, θα το πάρω απόφαση πιο εύκολα (ελπίζω). Ακούω γνώμες.. Να το κάνω ή να περιμένω κι άλλο; (να ξερετε, όμως, ότι με το έμμεσο δεν το έχω κ πολύ, π.χ. μπορεί πολλές φορές να μιλάμε, ααλλά να το λήξω άδοξα γιατί θα θεωρήσω πώς κουρασα.. Οπότε, ίσως, να στέλνω κ αντικρουόμενα μηνύματα ωρες ωρες..)

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345