Ερωτας με την πρωτη ματια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    μαρα..αν σου πω κ την λεπτομερεια θα παθεις σοκ..που δνε ηθελα να την πω..αλλα τελικα δεν αντεχω κ θα την πω..
    εκεινο το βραδι ειχα βγει με μια παρεα οπου μεσα υπηρχε ενας τυπος που με φλερταρε κανα 3μηνο..εκεινο το βραδι λοιπον λιγο πριν δω τον ΕΡΩΤΑ...με φιλησε μεσα στον χαμο..
    κ δνε ενιωσα τιποτα..εγω του ξεγλιστρησα απο τα χερια..κ ενω ενιωθα να μου αρεσει τοσο καιρο..μολις με φιλησε ενιωσα αδιαφορα, οποτε καπως πηγα πιο περα κ τον απεφευγα..
    μετα απο 2 μερες που με γνωρισε ο ΕΡΩΤΑΣ, μου ειπε οτι με ειδε που με φιλησε ο αλλος.
    κ του λεω "κ αφου με ειδες που φιληθηκα γιατι εκανες κινηση?"
    κ μου λεει " γιατι ενιωσα οτι δεν ειναι τιποτα κ γιατι δεν ξερω..σε ηθελα κ χεστηκα για τον παπαρα".
    αυτο ακριβως!
    κ αφου του εξηγησα οτι δνε ετρεχε τιποτα κ απλα ετυχε να με φιλησει εκεινο το βραδι κ ενιωσα ετσι..αδιαφορα...μετα τον ειδα κ επαθα την πλακα μου.
    τον αλλον δυστυχως τον εκλασα ...διοτι δεν γινοταν αλλιως.

Senior Member
    μαρα ακομα κολλημενη εισαι?αν θυμαμαι καλα...ειχατε καπως γνωριστει αλλα δεν προχωραγε..
    εγω ειχα ενα καλο..οταν καποιος εβλεπα οτι δεν ειναι διαθεσιμος για εμενα..ξενερωνα απιστευτα..
    κ σιγα σιγα προχωρουσα την ζωη μου...
    πρεπει να παρεις αποφασεις μου φαινεται.

Senior Member
    Ναιιιιιιιιι ακομα.........
    χαχαχαχαχα αρρωστεια μιλαμε! ασε..........
    Γενικα δεν μου αρεσει ευκολα καποιος αλλα αν μου αρεσει, κολλαω χοντρα για χρονια.
    Δεν μπορω να παρω αποφασεις... ολο ευκαιριες βρισκω που στο διαολο μπορει να συχναζει μπας και τον πετυχω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    αυτο ειναι μαλακια μαρα..γιατι δεν σε αφηνει να προχωρησεις παρακατω..κ επισης ειναι λογος διερευνησης..γιατι να κολλας τοσο κ να μην μπορεις να συνεχιζεις παρακατω??γιατι να μην ξενερωνεις?

Senior Member
    ελα ντε...
    ως διερευνηση, πως να το ψαξω? γιατι κολλάω έτσι??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έρωτας με την πρώτη ματιά.
    Χμμμμμ....
    Γιατί να μην υπάρξει?

Senior Member
    Ε ΜΟΝΗ Σου θα το ψαξεις..κ αν δεν τα καταφερεις σε κανα ψυχολογο μηπως?

Banned
    αχ ερωτας με την πρωτη ματια.... οι μισες σχεσεις μου ξεκινησαν ετσι.. μπαμ και κατω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ναι για κεραυνοβολο ερωτα μιλαω.
    Εμπνεεται ΜΟΝΟ απο την εμφανιση του αλλου? δεν το πιστευω, από την αυρα ναι, το τι εκπεμπει...

Οχι , δεν ηταν λογω εμφανισης , ειχε κατι απροσδιοριστο η κοπελα , και μαλιστα την ειδα απο καμμια 10αρια μετρα , κατι ειχε στο προσωπο , δεν μπορω να το εντοπισω , συνηθισμενο ντυσιμο , παραξενο πραμα , δεν υπαρχει εξηγηση .............ρωτησα μια φιλη , αν την ξερει , μου λεερι ναι , οποτε με συστηνει , μολις πλησιασα , και της μιλησα , λιγακι , μου ερχοταν να την φιλησω ...................... ηταν 15 των , κιεγω 25 , ακομα εχουμε σχεσεις φιλικες .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ηταν 15 των , κιεγω 25 , ακομα εχουμε σχεσεις φιλικες .......
    τιιιιιιι 15 χρονων????????? ανηλικη δλδ... αναφορα στο ποστ και καταγγελια στην αστυνομια.. τι και αν εγινε 30 χρονια πριν

Senior Member
    Οχι , δεν ηταν λογω εμφανισης , ειχε κατι απροσδιοριστο η κοπελα , και μαλιστα την ειδα απο καμμια 10αρια μετρα , κατι ειχε στο προσωπο , δεν μπορω να το εντοπισω , συνηθισμενο ντυσιμο , παραξενο πραμα , δεν υπαρχει εξηγηση .............
    και εγω πιστευω οτι δεν εχει να κανει με την εμφανιση, δεν εξηγειται λογικα. Αυτο το κατι το απροσδιοριστο ειναι, που σου τυχαινει μια φορα στα 10 χρονια και αν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    και εγω πιστευω οτι δεν εχει να κανει με την εμφανιση, δεν εξηγειται λογικα. Αυτο το κατι το απροσδιοριστο ειναι, που σου τυχαινει μια φορα στα 10 χρονια και αν...
    Μια , δυο φορες στην ζωη σου σου τυχαινει , μενα δεν μουχει ξανατυχει , δυστυχως ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τιιιιιιι 15 χρονων????????? ανηλικη δλδ... αναφορα στο ποστ και καταγγελια στην αστυνομια.. τι και αν εγινε 30 χρονια πριν
    Ναι , 15 ηταν , αλλα σε πουλαγε και σαγοραζε , πολυ ξυπνια απεδειχθη , το επομενο ραντεβου ,δοθηκε σενα πατιναζ, παγου , στο village , βαλαμε τα παγοπεδιλα , και χωρις να μου πει κατι , με πηρα απο το χερι , και καναμε παιναζ , αυτη μπροστα κι εγω πισω ............με ' τραβαγε' δλδ .........

Senior Member
    Μια , δυο φορες στην ζωη σου σου τυχαινει , μενα δεν μουχει ξανατυχει , δυστυχως ............
    Ειναι αμοιβαιο ομως?
    ή ο αλλος καταλαβαινει οτι εμεις κεραυνοβοληθηκαμε και κολακευεται?

Banned
    Εχει χρονια να μου συμβει ερωτας με την πρωτη ματια.Μπορω να πω οτι αμοιβαιος ερωτας με την πρωτη ματια μου εχει τυχει μονο μια φορα στα 18. Απο κει κ περα ολοι οι ερωτες μου με την πρωτη η την 10η ματια περασαν απο 40 κυματα.Δυσκολο πραγμα. Νομιζω και σε ηλικιες ανω των 22-23 ο ερωτας με την πρωτη ματια ειναι σα το λαχειο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast