εγω ειμαι γω .... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εσύ το είχες πει ποτέ πουθενά ? Αυτός που το λέει έχει καμία διαφορά με αυτόν που δεν το λέει? Εγώ λέω ότι είναι πιο επικίνδυνο να μην το πεις, αλλά δεν σχετίζεται με το πόσο εσωστρεφής είναι κάποιος? Ενας εσωστρεφής δεν θα το πει .......ή θα το πει λες εσύ αν θέλει προσοχή?

Nα ρωτήσω και κάτι άσχετο...είναι πάντα σύμπτωμα κατάθλιψης? δεν γίνεται να το χεις επιλέξει συνειδητά ως λύση στα προβλήματά σου ας πούμε ?
    Καλε τι να πω ? μουχει περασειο απ το μυαλο αρκετες φορες , οταν δεν ημουν καλα ,σκεφτομουν , αμαν πια , αντε ναρθει καμμια αρρωστια να ξεμπερδευουμε , να τοκανα ο ιδιος , αποκλειεται , βλ. θρεντ μου , ' αυτοκτονια , νο θενκς ' .......δεν το ξερω αν ειναι θεμα εξωστρεφειας , αλλα μερικα θεματα πρεει να μενουν μυστικα , δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις μυστικα ................ο καθενας εχει σκεψεις που δεν θελει να κοινοποιησει σε κανεναν , οσο εξωστρεφης και ναναι ..........
    στο ερωτημα σου ,αν καποιος εχει επιλεξεισυνειδητα να δωσει τελος στην ζωη του , ανευ κτθλψεως , η απαντηση ειναι αυτονοητη , θαλεγα , ναι , φυσικα , αυτοι που αυτοκτονουν επειδη χρεωκοπησαν , δεν εχουν κτθλψη , ισως νομιζουν οτι εχουν , αλλα δεν εχουν , απλα δεν αντεξαν την αντιξοοτητα ,.................μουκανε μεγαλη εντυπωση ο Μαμιδακης , που αυτοκτονησε στα 85 του , επειδηχρεωκοπησε η εταιρεια του , δεν περιμενε λιγο ακομα να παει απο φυσικα αιτια ? δενεχουν ολοι αντοχες , ηξερα καποιον , που ειχα 12 εκατμ. ευρω , εχασε τα 8-9 εκατομ . , κι ομως επαθε την καρδια του , στα 55 και πεθανε , δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο , εναρμονιζεται η περιπτωση αυτη , με τον τιτλο του θρεντ μου, ' εγω ειμαι γω ' ...............

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    πχ η Ιωαννα ηταν πολυεξοδη , δεν καταφερε στα 8 χρονια που ημαστανμαζι , να με κανεινα ξοδεψω παραπανω χρηματα απο οσα ηθελα , ειχα ενα νοητο οριο , εκει εβλεπα αριθμους , δεν ξεγελιομουν , ενω τον αντρα που παντρευτηκε , ενα αρκετα πλουσιο αντρα , ( παρενθεση , ο κολλητος μου , πολυ ευφυης στις ατακες , ειχε πειτο εξης για τον συγκεκριμενο , η Ιωαννα ειναι η μονη που θα τον κανει να αισθανθει οτι δεν εχει αρκετα ) , και οντως , τον εβγαλε εντελως εκτος προυπολογισμου ..................
    Ο χειροτερος τυπος γυναικας ειναι αυτος

Οσο για τις συμβουλες,συμφωνω οτι εν τελει,οι περισσοτερες απο το ενα αυτι μπαινουν απο το αλλο βγαινουν.
    Οι ανθρωποι δεν ειμαστε λογικα πλασματα,προτιμουμε την αμεση απολαυση απο την μακροπροθεσμη.Προτιμουμε επιλογες που μας βολευουν τωρα και ας μας βλαπτουν μακροπροθεσμα,απο επιλογες που ειναι αρχικα δυσαρεστες αλλα στο μελλον μας ανταμοιβουν.
    Προτιμουμε την οδο της ελαχιστης αντιστασης και δυστυχως συχνα αυτος ο δρομος περναει πανω απο τα δικαιωματα και την ευτυχια του αλλου.

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 05-09-2016 at 02:00.

Συμφωνω οτι εχουν ενα βαθμο υποκειμενικοτητας ολα αυτα,αλλα πιστευω αυτες οι γυναικες ερωτευονται πορτοφολια και οχι ανθρωπους,για αυτο ολο ηταν με πλουσιους αντρες.Θα μου πεις ΟΚ,καμια δε θα σε ερωτευτει για αυτο που εισαι τελικα,αλλα προτιμω τις γυναικες που κοιτανε αλλα πραγματα περα απο την τσεπη.Οσες κοιτανε την τσεπη τις βρισκω επιφανειακες και πιστευω στην πρωτη δυσκολια θα λακισουν.

Banned
    .....................
    Last edited by cdeleted29517; 05-09-2016 at 02:24.

Senior Member
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 05-09-2016 at 01:57.

Συνηθως οι πολυ χουβαρνταδες εχουν σοβαρες ελλειψεις σε αλλους τομεις (πχ εμφανιση) και ετσι ''εξαγοραζουν'' την προσοχη ωραιων γυναικων.

Προσωπικα,θεωρω υπερβολικο που σου ζητησε αυτοκινητο,ακομα και στα 6 χρονια.Ας το ζηταγε απο το μπαμπα της.Ειναι παραλογη απαιτηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Προσωπικα,θεωρω υπερβολικο που σου ζητησε αυτοκινητο,ακομα και στα 6 χρονια.Ας το ζηταγε απο το μπαμπα της.Ειναι παραλογη απαιτηση.
    Παλι ισχυει το εγω ειμαι γω ........................ηξερε την οικονομικη μου ανεση , και λιγα ζητησε .....

Banned
    .....................
    Last edited by cdeleted29517; 05-09-2016 at 02:25.

Senior Member
    I AM WHAT I AM

Page 2 of 2 FirstFirst 12