ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
    Member

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

:) Καλημερα
    Ως νεο μελος στο φορουμ, ειπα να γραψω κ εγω τον πονο μου...
    Βεβαια αυτα που θα γραψω απασχολουν παρα πολυ κοσμο, το γνωριζω, αλλα πρεπει καπου να τα πω κ αν ακουσω κ καποια γνωμη , θα με βοηθησει πιστευω αρκετα...
    1. Ειμαι ανεργη αρκετο διαστημα με αποτελεσμα η ψυχολογια κ η τσεπη μου να εχουν πιασει πατο. Επισης δεν ειμαι σε ηλικια που ειναι ευκολο να βρω δουλεια....
    2.Δεν εχω φιλους ( καποτε υπηρξα αρκετα κοινωνικη, με αποτελεσμα να εχω φιλους κ γνωστους ή εστω να θεωρω οτι αυτοι που ειχα ηταν φιλοι). Στην πορεια διαπιστωσα με απογοητευση, οτι δεν υπαρχουν φιλοι...ή απλα ο καθενας ασχολειται με τα δικα του προβληματα, ή δεν εχετε πλεον κοινο κωδικα επικοινωνιας κλπ.
    3. Δεν εχω συντροφο , λογικα θα επρεπε το συντροφος να το γραψω ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ γιατι να εχεις απλα μια σχεση , που θα παραμυθιαζεσαι οτι ειναι συντροφος σωστος, μονο κ μονο για να μην εισαι μονη , ευχαριστω δεν θα παρω πλεον το εζησα τα τελευταια χρονια κ ελπιζω να πηρα το μαθημα μου.
    Οπως καταλαβαινετε ολα αυτα ειναι ενα σουπερ πακετακι, για να στειλει καποιον αν οχι σε γιατρο, τουλαχιστον στο βουνο να βγαζει κραυγες , για να μην τρελαθει!! Προς το παρον γραφω εδω με την ελπιδα να εχω καποιες απαντησεις, αποψεις σας, στο τι μπορω να κανω για να βγω απο αυτο το τελμα.
    Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε απαντηση

Senior Member
    Που μένεις τώρα;

Member
    Σπιτι μου ευτυχως ... ελπιζω να μην αλλαξει κ αυτο στο μελλον!!! Παντως τωρα που ξαναδιαβαζω αυτα που εγραψα, μάλλον με χαρουμενο τονο τα εγραψα ενω ειμαι χαλια μαυρα ...ειδικα σημερα ολο κλαιω. Νιωθω οτι δεν αξιζω, οτι δεν με αγαπαει κανενας ή εστω ελαχιστοι, οτι τελικα τι αξια εχει η ζωη αν δεν εχεις αγαπη κ συντροφια ?

Senior Member
    Να σου πω κάτι και εγώ στα ίδια είμαι και πολύς κόσμος στις μέρες μας αν αυτό σε παρηγορεί λιγάκι.

Senior Member
    αλήθεια πόσο χρονών είσαι?

Member
    47 ειμαι , ξερω οτι ειναι αρκετοι αυτοι που νιωθουν ετσι αλλα οκ τι κανουμε για ολο αυτο? Δεν μπορω αλλο να καθομαι με σταυρωμενα χερια κ να λεω ελα μωρε ειμαστε αρκετοι, ετσι θα παει η ζωη ας περιμενουμε να πεθανουμε...Δεν αντεχω να σκεφτομαι ετσι!!!

Senior Member
    Καλησπέρα. Ήθελα να πω μένεις μόνη σου ή με γονείς ή αλλα άτομα;

Member
    Οι γονεις δεν ζουν, ζω μονη μου κ αυτο οπως φανταζεσαι εχει θετικα κ αρνητικα στοιχεια.... οταν ειδικα δεν εισαι καλα δεν παλευεται να ζεις μονος .....

Senior Member
    Μα γι' αυτο σε ρώτησα, οσο να 'ναι οταν υπάρχουν αλλα άτομα που μπορείς να μιλήσεις εκτονώνεσαι. Αν και φίλος πραγματικός πολύ δύσκολο σήμερα και γενικά άνθρωπος να σε καταλάβει. Να σε ρωτήσω, με σχέσεις παλιότερα πώς τα πήγαινες;

Member
    Καλημερα! Μη κλαις κοπελια! Δεν εχεις κανεναν ανθρωπο; Δε χρειαζομαστε πολλους. Αδερφια; Εναν ή μια κολλητή;

Member
    [:(:confused::)
    Last edited by Sagittarius; 21-08-2016 at 00:20.

Member
    Quote Originally Posted by Yasmin79 View Post
    Καλημερα! Μη κλαις κοπελια! Δεν εχεις κανεναν ανθρωπο; Δε χρειαζομαστε πολλους. Αδερφια; Εναν ή μια κολλητή;
    Καλημερα,εχω μια αδελφη με την οποια εχω πολυ καλες σχεσεις, απλα εχει κ αυτη ψιλοκαταθλιψη ( μη σου πω χοντρο) κ γενικα πολλα προβληματα κ επισης εχει οικογενεια... Εννοειται οτι της τα λεω οταν ειμαι χαλια, αλλα δεν μπορω κ συνεχεια να συζηταω τα ιδια κ τα ιδια. Κουραστηκα.... θελω να ζω κ οχι να κλαιγομαι. Παντα ετσι ημουν, το χαρουμενο πλασμα που εκανε τους αλλους να περνανε καλα με το χιουμορ του. ( αυτα σε μικροτερες ηλικιες). Περνωντας τα χρονια, οχι απλως <βαρυνα> αλλα καποιες φορες με τοσα προβληματα, θεωρω οτι εχασα το καλυτερο κομματι του εαυτου μου ( μαλλον το εθαψα καπου) γιατι κατα διαστηματα το βλεπω να ξυπναει κ τοτε θυμαμαι ποσο καλα ημουν κ με πιανει θλιψη..... Φιλες δεν υπαρχουν πλεον στη ζωη μου, ειχα αρκετες , ετσι θεωρουσα, τελικα η ζωη σου αποδεικνυει οτι μονος σου τραβας τα λουκια , ο καθενας κοιταει την παρταρα του. Δυστυχως δεν ειμαι απο τις τυχερες που εχουν εστω κ μια φιλη για μια ζωη. Μου λειπει αυτο.

Senior Member
    παιδιά έχεις;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    παιδιά έχεις;
    Οχι απο επιλογη, δεν εχω. Παντως διαπιστωνω οτι με τα χρονια εχω αναπτυξει κ μια ειδους φοβια κοινωνικη θα την ελεγα, φοβαμαι την κριτικη των αλλων , αν ειμαι καπου κ με κοιταξουν, με πιανει αγχος οτι θα αρχισουν να με σχολιαζουν ή να γελανε.... θεωρω οτι αυτο με εκανε να απομονωθω τα τελευταια χρονια αρκετα.... Δεν ημουν ετσι γμτ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post
    Οχι απο επιλογη, δεν εχω. Παντως διαπιστωνω οτι με τα χρονια εχω αναπτυξει κ μια ειδους φοβια κοινωνικη θα την ελεγα, φοβαμαι την κριτικη των αλλων , αν ειμαι καπου κ με κοιταξουν, με πιανει αγχος οτι θα αρχισουν να με σχολιαζουν ή να γελανε.... θεωρω οτι αυτο με εκανε να απομονωθω τα τελευταια χρονια αρκετα.... Δεν ημουν ετσι γμτ....
    και γιατί να σε σχολιάσουν και να γελάνε; Πάντως πιστεύω ότι αν είχες παιδιά θα είχες και ενα σκοπό παραπάνω στην ζωή σου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 1 of 4 123 ... LastLast