Ο φίλος μου δεν με εμπιστεύεται γιατί νομίζει ότι τον κλέβω. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Sorry αλλα στα 23 εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι ενας μακροχρονιος χρηστης ναρκωτικων δεν ειναι καταλληλος για οικογενεια...Θα σου αρεσε ο πατερας σου να ειναι ναρκομανης?Θα ηταν διαφορετικα αν τουλαχιστον τα ειχε αφησει πισω του και ειχε σοβαρευτει.

Φυγε οσο πιο μακρια μπορεις και πες στη φιλη σου να κανει το ιδιο!Ειναι και θεμα υγειας εκτος των αλλων γιατι στους χρηστες ηρωινης θεριζει η ηπατιτιδα και το AIDS!
    για ποια φίλη μου μιλάς? δεν μίλησα για καμία φίλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by LitSof View Post
    εφυγα απο μια γ@@@νη σχεση που ειχα απο τα 19 μεχρι τα 22 κ μπηκα σε αλλη! αλλα ευτυχως εχω αρχισει κ καταλαβαινω.. σορρυ για το πρηξιμο ρε παιδια κ ειδικα σε εσενα anxious αλλα ήμουν για να τρελαινομαι... ολα ειναι επιλογες αυτο εχω καταλαβει
    αν δεν εχεις καμια σχεση με ναρκωτικα, βαζεις σε τρομερη διαδικασια φθορας τον εαυτο σου με το να εισαι σε σχεση με εναν χρηστη. σκεψου γιατι το κανεις? ειναι αυτοκαταστροφικο, πραγματικα να εισαι με τετοιο ανθρωπο αν δεν εχεις σχεση κι εσυ η ιδια με ναρκωτικα. ψαξου λιγο.

Senior Member
    ναι..σιγα σιγα θα μαθεις οτι ο.τι κακο μας συμβαινει ειναι δικη μας επιλογη.
    ειναι πολυ καλο που καταλαβες οτι αυτο σου εκανε κακο.
    να βαζεις ψηλα τον πυχη σου..να απαιτεις να εχεις οσα αξιζεις!
    να σε εχεις παντα ψηλα.
    μην επιτρεπεις ποτε σε κανεναν να σε λεηλατει ψυχικα κ σωματικα..
    θελει ομως να κανουμε κ λαθη πρωτα για να μαθουμε..
    κ γω παντα απο τα 15 εως τα 26 εμπλεκα με ναρκωμανης κ με πολυ κακα ατομα..μετα απο πολλα χρονια ψυχοθεραπειας καταλαβα οτι εγω τους επελεγα κ οτι δεν ηταν τυχαιο.
    κ ολα αυτα γιατι μου αρεσε να κανω την νοσοκομα.
    τελικα στα 26 κ μετα που χωρισα απο τον χρηστη ηρωινης, εκανα εξετασεις για AIDS , ιπατητιδας κλπ κ αφου ειδα οτι ημουν καλα εμεινα μονη μου..εμεινα 5 χρονια μονη...απλα για να τα βρω με μενα..
    τελικα μετα εκανα σωστοτερες επιλογες κ παρατηρησα οτι οταν γνωριζα καποιον τον περναγα λιγο απο κοσκινο..δεν σηκωνα μυγα στο σπαθι μου..ειδικα ατομα με ουσιες κ αλκοολ τους εκανα αμεσως περα!
    χαιρομαι που εφυγες απο την σχεση αυτη ιδιαιτερως!

Quote Originally Posted by LitSof View Post
    για ποια φίλη μου μιλάς? δεν μίλησα για καμία φίλη...
    Εγραψες στο πρωτο ποστ οτι το αγορι μιας φιλης σου κανει ηρωινη.

Junior Member
    αχ έτσι είναι. έχω κι εγώ το σύνδρομο της νοσοκόμας... έχεις δίκιο σε όλα!!! κι εγώ μόνο με ναρκωμανής έχω μπλεξει μέχρι στιγμής εκτός από το σχολικό μου έρωτα... τρελό. κι εγώ να μείνω μόνη μου θέλω δεν ξέρεις πόσο! θελω να ασχοληθω με εμενα κ με τα πραγματα μου. κ τον τελειο που λεει ο λογος να βρισκα δν ειμαι καν ετοιμη για σχεση!!! έτσι πρεπει δεν πρεπει να σηκωνεις μύγα στο σπαθί σου! πάνω απ όλα σεβασμός εγω έχω αφήσει να με ισοπεδώνουν

Junior Member
    Αλαφροίσκιωτος αχ συγγνώμη το είχα ξεχάσει έχεις δίκιο!

Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ναι..σιγα σιγα θα μαθεις οτι ο.τι κακο μας συμβαινει ειναι δικη μας επιλογη.
    ειναι πολυ καλο που καταλαβες οτι αυτο σου εκανε κακο.
    να βαζεις ψηλα τον πυχη σου..να απαιτεις να εχεις οσα αξιζεις!
    να σε εχεις παντα ψηλα.
    μην επιτρεπεις ποτε σε κανεναν να σε λεηλατει ψυχικα κ σωματικα..
    θελει ομως να κανουμε κ λαθη πρωτα για να μαθουμε..
    κ γω παντα απο τα 15 εως τα 26 εμπλεκα με ναρκωμανης κ με πολυ κακα ατομα..μετα απο πολλα χρονια ψυχοθεραπειας καταλαβα οτι εγω τους επελεγα κ οτι δεν ηταν τυχαιο.
    κ ολα αυτα γιατι μου αρεσε να κανω την νοσοκομα.
    τελικα στα 26 κ μετα που χωρισα απο τον χρηστη ηρωινης, εκανα εξετασεις για AIDS , ιπατητιδας κλπ κ αφου ειδα οτι ημουν καλα εμεινα μονη μου..εμεινα 5 χρονια μονη...απλα για να τα βρω με μενα..
    τελικα μετα εκανα σωστοτερες επιλογες κ παρατηρησα οτι οταν γνωριζα καποιον τον περναγα λιγο απο κοσκινο..δεν σηκωνα μυγα στο σπαθι μου..ειδικα ατομα με ουσιες κ αλκοολ τους εκανα αμεσως περα!
    χαιρομαι που εφυγες απο την σχεση αυτη ιδιαιτερως!
    anxious είσαι φοβερή σου εύχομαι τα καλύτερα! κ πάλι ευχαριστώ για τη στήριξη

Senior Member
    Επειδη θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να είσαι διπλα του ως φίλη, αν χρειαστεί κατι να του σταθείς. Οταν χωρίζεις δε σημαίνει οτι γίνεστε εχθροί.

Senior Member
    αχ οχι..καλυτερα να μην βοηθησει ουτε σαν φιλη για να αποφυγει τυχον υποτροπη..
    καλο ειναι οταν χωριζουμε να κανουμε εντελως περα ....κακο αλλα καλο.
    για να μην καναπαρασυρθουμε στον ερωτα.
    χαιρομαι που καταλαβες! κ εφοσον εχεις καταλαβει τι σε ωθησε να κανεις τετοιες επιλογες, σιγουρα ξερεις κ την λυση!
    ενα θα σου πω ..ημουν τοσο ερωτευμενη που για μια στιγμη σκεφτηκα..να παρω κ γω ηρωινη για να ειμαστε μαζι τουλαχιστον σε αυτο....μετα ευτυχως λογικευτηκα πολυ αμεσως κ ειπα "θεε μου τι σκεφτηκα??"!!

Junior Member
    [QUOTE=anxious4ever;635379]αχ οχι..καλυτερα να μην βοηθησει ουτε σαν φιλη για να αποφυγει τυχον υποτροπη..
    καλο ειναι οταν χωριζουμε να κανουμε εντελως περα ....κακο αλλα καλο.
    για να μην καναπαρασυρθουμε στον ερωτα.

κοιτα σ αυτό το κομμάτι πιστευω οτι ουτε σαν φιλη μπορω να του σταθω όχι για να μην "ξαναπεσω", ίσως μονο μετα απο χρονια που θα ειναι ξεκαθαρο οτι δν υπαρχει καμια ερωτικη υπονοια, αλλά γιατί δεν ακούει κανέναν!!! πλέον έχω ξενερω΄σει τόσο που τον βλέπω πολύ ψυχρά...

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Επειδη θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να είσαι διπλα του ως φίλη, αν χρειαστεί κατι να του σταθείς. Οταν χωρίζεις δε σημαίνει οτι γίνεστε εχθροί.
    ο συγκεκριμενος ανθρωπος δν δεχεται βοηθεια γτ δν πιστευει οτι εχει προβλημα!

Junior Member
    κι εγω για να καταλαβεις επινα τσιγαρα κ εχω δοκιμασει κ καποιες ουσιες, ελαχιστα πραγματα μεσα σε πολλα χρονια μη φανταστεις! μετα απ ολα αυτα τα κοψα όλα κ του ειπα οτι δεν πινω τσιγαρα κ γελαγε, μου ελεγε "νομίζεις αυτό είναι το πρόβλημα σου", προσπαθει να με βγαλει προβληματικη και ότι τα drugs δν φταίνε.. ότι να ναι.. λούπα!

Senior Member
    ναι οπως το πες..λουπα..
    ετσι κανουν..εγω του ελεγα κλαιγοντας "δεν εισαι καλα..γιατι βαρας νταγκλες? ετρωγες κουμπια..τωρα πινεις ΚΑΙ πρεζα?"
    κ μου ελεγε "εισαι τρελλη κοριτσι μου δεν πας καλα.."
    κ ρε συ με εκανε να πιστεψω οτι εγω εχω προβλημα κ ενιωθα παρανοικη..
    κ το λεγα στους φιλους μου κ μου ελεγαν..δεν νομιζω να πινει πρεζα..
    ρε συ 6 μηνες με επιασαν αγχωδεις διαταραχες κ ετρεμα..κ καθε μερα ενιωθα πολυ ασχημα κ αυτος κοιμοταν διπλα μου κ γω ενιωθα να παθαινω κρισαρες πανικου διπλα του..κ ημουν ετσι 6 μηνες!! σταματησα να τρωω απο το στρες κλπ κλπ..
    κ στο τελος τον επιασα τον π****η να κανει χρηση στο wc!!!
    εκει λοιπον...δεν εξεπλαγειν..απλα ενιωσα οτι ρε φιλε! δεν ειχα τρελλαθει..
    του ειπα "ελα να μιλησουμε οταν τελειωσεις"
    κ ηρθε σαν βρεγμενη γατα κ του λεω "τι κανουμε?? εχεις μεγλαο προβλημα ε?πολυ κολλημα ε?"
    κ μου λεει "βαραω 6 φορες την μερα!!! βοηθησε με!!"
    κ απλα φορεσα το μπουφαν μου κ εφυγα...την επομενη μερα με εψαχνε στα τηλ..ειχα δη επικοινωνησει με την μανα του..τα ειχα πει ολα!
    τον βαλαν σε κλινικη..ειχε σαλταρει...εγω απλα το ειπα στην μανα μου..κ μου σταθηκε οσο κανεις αλλος..με ετρεξε στον ψυχιατρο γιατι ειχα ηδη παθει νευρικο κλονισμο κ δεν ετρωγα τιποτα ...
    μου ξεκινησαν αγωγη για να συνελθω..αγχολυτικα κ αντικαταθλιπτικο..
    ξυπναγα τα ξημερωματα κ ουρλιαζα..
    ο.τι κ να πω ειναι λιγο..
    αν γυριζα τον χορνο πισω..θα ειχα φυγει ευθυς αμεσως μολις ο εαυτος μου μου ειπε " κατι δεν παει καλα..κ ειναι σοβαρο..φυγε..πιστεψε σε σενα"
    αυτο επρεπε να ειχα πει.
    οκ η ιστορια με εμαθε πραματα..ομως με εκαψε πολυ....πολυ καψιμο ψυχικο.
    απο τοτε ....ο τυπος ακομα προσπαθει να απαλλαχτει απο την πρεζα..εχουν περασει 10 χρονια κ ακομα προσπαθει....μαθαινω απο γνωστους..
    εγω εφταιξα για ολα...εγω τον επελεξα..τωρα που τα θυμηθηκα, λυπηθηκα αρκετα..αλλα ευχομαι να μεταδοσω την γνωση μου σε αλλες κοπελες που παλευουν με συντροφους εξαρτημενους..

Senior Member
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ πω..οτι μετα απο κανα μηνα πηγα τον ειδα..κ εφαγα ΚΑΙ χαστουκια..επειδη του ειπα οτι θελω να μην ειμαστε μαζι..γιατι εχει πολλη δουλεια να κανει με τον εαυτο του κ επειδη κ γω δεν ημουν καλα..κ πρεπει να βρω τις ισορροπιες μου..αστα βραστα.

Junior Member
    ποπο βρε κοπέλα μου τι πέρασες κι εσύ. ευτυχώς δεν σε κόλλησε κι εσένα κ ξεκόλλησες απ την όλη φάση... αυτά τα άτομα όπως είπες τα βάζουν σε κλινική μόνα τους δεν πάνε... ελπίζω ο δικός μου να μην πίνει πρέζα, τώρα έχω βαρέσει άγχος κ θέλω να πάω να κάνω εξετάσεις για aids κλπ... μιλάμε ακόμα αλλα σε πιο φιλικό΄κ απόμακρο επίπεδο. ελπίζω μόνο μην του έρθει καμια κρίση θυμού, σκεφτομαι οτι το καλυτερο κ για εμενα για να νιωθω κι εγω ασφάλεια θα ειναι να τον απομακρυνω σιγα σιγα κ να τον παρασυρω σε πιο υγειης συνηθειες. να ας πουμε τωρα εχει ενδιαφερθει να παμε γυμναστηριο μετα απο μηνες βεβαια που του το λεω κ εχουμε γραφτει, εγώ θα ξεκινήσω κ αν θελει ακολουθει.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast