ηλιοθεραπεια, θεραπεια της καταθλιψης με ηλιο!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    ΝΑΙ εισαι οφ τοπικ..μονο εσυ..γιατι εγω..παω πισω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ΝΑΙ εισαι οφ τοπικ..μονο εσυ..γιατι εγω..παω πισω...
    Κανε αποκρυπτογραφηση , πληζ............

Senior Member
    ΝΑΙ εισαι οντως οφ τοπικ...
    λες κ εγω παω πισω....
    (οτι κ εγω ειμαι οφ τοπικ)...
    οκ τωρα??αχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ΝΑΙ εισαι οντως οφ τοπικ...
    λες κ εγω παω πισω....
    (οτι κ εγω ειμαι οφ τοπικ)...
    οκ τωρα??αχαχ
    Ναι , got you ...........

Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    απιθανο κειμενο το διαβασα ολο....θα παραθεσω το ακολουθο κομματι γιατι εχει γινει πολυ φασαρια γυρω απο αυτην την ουσια!!
    Η σερετονίνη είναι μία ακόμα ορμόνη νευροδιαβιβαστής, που ρυθμίζεται ακολουθώντας την κίνηση τού Ήλιου, όταν εκείνος μεσουρανεί κατά το μεσημέρι και όταν οι ακτίνες του εισέρχονται στον οργανισμό μας. Η σερετονίνη ρυθμίζει το θυμό, τη θλίψη, τη νευρικότητα, την ψυχική διάθεση, τη θερμοκρασία τού σώματος, τον ύπνο, την λίμπιντο, την όρεξη, την πέψη, το μεταβολισμό και πολλές ακόμα λειτουργίες. Παίζει ρόλο στην ανάπλαση των ηπατικών κυττάρων και δρα ως μιτογόνο (διεγείρει τη μίτωση - γέννηση των νέων κυττάρων) σε όλο το σώμα. Η αποτυχημένη κυτταρική διαίρεση αποτελεί κύρια αιτία καρκίνου. Ο Ήλιος και οι υπεριώδεις ακτίνες του είναι ο βασικός ρυθμιστής τής ορμόνης αυτής. Σκεφτείτε λοιπόν, τι συμβαίνει μέσα μας όταν μπλοκάρονται οι λειτουργίες όλων αυτών των ορμονών, λόγω της έλλειψης ηλιακής ακτινοβολίας και πόσο σημαντική τελικά είναι η έκθεση του σώματός μας στην ηλιακή ακτινοβολία…
    Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, η βιομηχανία αντιηλιακών, γυαλιών και φαρμάκων εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κινδυνολογία, που σκορπούν οι εντολοδόχοι της «ειδικοί» και τα παπαγαλάκια τους στις μάζες, για τη δήθεν επικινδυνότητα τής ηλιοθεραπείας. Ουσιαστικά, η παθολογία δημιουργείται αρχικά από τα γυαλιά ηλίου με το μπλοκάρισμα της υπόφυσης και των ορμονών της και μετά επιδεινώνεται από τις αντηλιακές κρέμες και τα φάρμακα, με την γενική τοξίνωση του οργανισμού. Κι επειδή όλα στο εμπόριο είναι αλυσίδα: οι εταιρείες καλλυντικών δασκαλεύουν και χρηματίζουν τούς γιατρούς (δερματολόγους, αλλεργιολόγους κ.ά.), οι γιατροί τα υπογράφουν ως «ειδικοί», οι δημοσιογράφοι τα ανακοινώνουν στα Μ.Μ.Ε. ετοιμάζοντας τις μάζες, οι μάζες υπνωτισμένες τα καταναλώνουν και αρρωσταίνουν χωρίς να γνωρίζουν το γιατί, οι γιατροί των λοιπών ειδικοτήτων παραλαμβάνουν τούς νέους πελάτες τους, για ν΄ ακολουθήσουν εξετάσεις επί εξετάσεων, εισαγωγές σε νοσοκομεία, φαρμακευτικές θεραπείες, ακτινοβολίες, χειρουργικές επεμβάσεις κ.ά..

Το διαβάσαμε από το: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Η διαχρονική δαιμονοποίηση τού Ήλιου και τής ηλιοθεραπείας από τα κέντρα εξουσίας τού πλανήτη μας. http://thesecretrealtruth.blogspot.c...#ixzz4JPPO6JyW
    Το διαβάσαμε από το: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Η διαχρονική δαιμονοποίηση τού Ήλιου και τής ηλιοθεραπείας από τα κέντρα εξουσίας τού πλανήτη μας. http://thesecretrealtruth.blogspot.c...#ixzz4JPMlqayy

οντως γιαυτο το εστειλα ! θεωρησα οτι θα ηταν ενδιαφερον !

Quote Originally Posted by cube View Post
    Φαντάσου τι παθαίνει η υπόφυση όσων πάνε για σολάριουμ ..........

οντως !

Junior Member
    Συμφώνω ότι ο Ήλιος μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας. Όταν έχει μουντό καιρό ή όταν βρέχει πάντα πέφτω, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τη διάθεσή μας μπορεί να τη φτιάξει και ένα ευχάριστο γεγονός που δεν περιμέναμε.
    Μου τυχει πολλές φορές. Όταν, για παράδειγμα, μου έκαναν μια καλή πρόταση για μια πολύ καλή δουλειά εκεί που δεν το περίμενα. Ή οταν είδα μετά από δύο χρόνια εντελώς τυχαία το πρώτο μου παιδικό έρωτα. Ακόμα και τα 100 ευρώ που κέρδισα φέτος στις διακοπές στο πλοίο στο σκρατς μου έφτιαξαν τη διάθεση.
    Μικρές ευχαριστές αναπάντεχες στιγμές μπορούν να σε ανεβάσουν στα ύψη εκεί που δεν το περιμένεις. Για τις κακές δεν μιλάω, δεν θέλω να σας ρίξω, θέλω να βγει κάτι θετικό από αυτή τη συζήτηση. Όλοι το έχουμε ανάγκη.

Banned
    ναι εχεις δικιο σε αυτο, yiannapanag, απλα τυχαινει καμια φορα εμεις να αθελοτυφλουμε, δηλαδη ενω μας γινονται γυρω μας μικρα χαρουμενα πραγματακια εμεις να μην τα προσεχουμε ή να μην περνουμε την ευχαριστηση αυτην που θα επρεπε...βασικα ας ξεκινησουμε απο το βασικοτερο και πιο απλο πραγμα που θα επρεπε να προσεξουμε ολοι μας! Οτι καθε μερα ξημερωνει και μια καινουργια μερα, και απλα να ειμαστε χαρουμενοι για αυτο, αλλα για να εισαι χαρουμενος απο ενα τετοιο γεγονος πρεπει να εχεις στο μυαλο σου συνεχεια το οτι καθε νυχτα που περνα μπορει να ειναι και η τελευταια που ειδες!!!!!!! Πωωωωω, τι ειπα τωρα!!!!!!!!!!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123