Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτό ξαναπές το!
    Βέβαια,η κοπέλα που μου είπε ότι τον έχει δει από κοντά,δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω κύριο!Λογικό το βρίσκω...
    Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το απόλυτο αρσενικό ή το απόλυτο θηλυκό, είναι απλά ένας μύθος που φτιάχνουν τα ΜΜΕ!
    Είχα δει από κοντά 2-3 φορές την Κατερίνα Καινούργιου. Με τόσο make up ήταν κανονική λατέρνα!
    Στον φακό δεν γίνεται εμφανές, από κοντά όμως γίνεται και με το παραπάνω!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το απόλυτο αρσενικό ή το απόλυτο θηλυκό, είναι απλά ένας μύθος που φτιάχνουν τα ΜΜΕ!
    Είχα δει από κοντά 2-3 φορές την Κατερίνα Καινούργιου. Με τόσο make up ήταν κανονική λατέρνα!
    Στον φακό δεν γίνεται εμφανές, από κοντά όμως γίνεται και με το παραπάνω!
    Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή.Ιου....
    Προτιμώ Ευαγγελία Αραβανή.
    Πέρα ότι το σώμα του κυρίου 4000 είναι (κάπως) ψεύτικο,η κοπέλα μου είπε ότι το πρόσωπο του είναι άσχημο...
    Και φυσικά δεν είναι και πολύ....σπίρτο!
    Sorry για το off topic φίλε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Δεν ξέρω με τι θα προτιμούσαμε να μας χτυπάνε...θα συνεχίσω την κουβέντα λέγοντας το εξής: ας πάψουμε να είμαστε αφελείς..όταν μία γυναίκα γουσταρει κάποιον ξεκάθαρα κ αληθινα πέφτει στην αγκαλιά του χωρίς να "τα ψήνει" τόσο μεγάλο διάστημα..ολα τα άλλα είναι απλώς παιχνιδακια που απλά τονωνουν το εγώ της.
    Δύο τινά : ή γουσταρει κ είναι σε διλλημα,που σημαίνει ότι την ακυρωνεις αμεσως, εφόσον σε έχει βάλει σε μία διαδικασία σύγκρισης. Ή απλά παίζει γιατί ειναι φιλαρεσκη.μην επιμενετε οσο πρασινο φως νομίζετε ότι σας δίνει γτ πολύ απλά με άλλον είναι κ με αλλον ξαπλώνει..όταν μία γυναίκα θέλει κάποιον δεν χαχανιζει ούτε της αρέσει απλά να της λένε γλυκά λόγια..απλά το προχωράει..ολα τα άλλα είναι απλά παιχνιδακια..
    Έχεις δίκιο σε αυτό όντως. Αλλά κι αυτή έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, δεν παίζει παιχνιδάκια. Γουστάρει αλλά δεν είναι διαθέσιμη, έτσι μου είπε. Από τη στιγμή όμως που μου δίνει το "πράσινο φως" συνεχίζω κι εγώ το διακριτικό φλερτ! Και κάποια στιγμή ή θα γίνει διαθέσιμη ή εγώ θα ξενερώσω!!! Όποιο από τα δύο και να συμβεί εγώ πάλι καλά θα είμαι....

Senior Member
    ενώ σου έχει πει ότι δεν είναι διαθέσιμη γτ επιμένεις τόσο; Έχεις υπόψιν σου που μπορεί να σε πάει αυτό;στο τέλος θα καεις..γτ τη διεκδικεί εφόσον είναι με άλλον;

Senior Member
    ενώ σου έχει πει ότι δεν είναι διαθέσιμη γτ επιμένεις τόσο; Έχεις υπόψιν σου που μπορεί να σε πάει αυτό;στο τέλος θα καεις..γτ τη διεκδικεί εφόσον είναι με άλλον;
    Πέρα της άποψης ότι έχουμε να κάνουμε με μια εγωίστρια-νάρκισσο, παίζει και το σενάριο η κυρία να θέλει να έχει "έτοιμο και ζεσταμένο φαγητό" όταν παρατήσει κάποια στιγμή τον νυν.

Και καθόμαστε εδώ να αποκρυπτογραφήσουμε την ψυχοσύνθεση της εν λόγω γυναίκας, που μοιάζει με την Γραμμική Β'!

Μεγάλα προβλήματα έχουμε! Και ως γνωστόν: Cherchez la femme!

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι περισσοτεροι μολις ανακαλυψουν το τι θες πολυ τη βρισκουν να σου λενε οχι σκεφτονται οτι παιρνουν ποντους με αυτο το τροπο

ειναι σα να σε οδηγουν ολο και περισσοτερο στο να τους λες τα αναποδα απο οσα πιστευεις για να σου πουν τελικα και αυτοι ναι

αρα μονο το μεγα θεατρο σε κανει μεγα.

το να τους λες οτι τους θελεις αυτο θα τους αφησει αδιαφορους...
    Μέγα τι? Μέγα απατεώνα? Πάλι δεν σε κάνει...το θέμα είναι να ελίσσεσαι αναλόγως τις περιστάσεις και τον άνθρωπο ....
    αλλά γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ ηθικό όλο αυτό? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Ναι, τη θυμάμαι την περίπτωση σου! Η δικιά μου πάντως δεν έχει θέμα ναρκισσισμού (έτσι την έχω ψυχολογήσει τουλάχιστον)! Ίσα ίσα μου έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι έχει σιχαθεί να της την πέφτουν, κυρίως λιγούρηδες και παντρεμένοι! Παρ' όλα αυτά εγώ της την έπεσα και ξεκαθάρισα τα συναισθήματα μου! Δεν με έκοψε ούτε κράτησε αποστάσεις αλλά αντίθετα μου δίνει όλο και πιο πολύ τώρα τελευταία το "πράσινο φως" οπότε συνεχίζω το διακριτικό φλερτ!
    και ΒΕΒΑΙΑ κρατησε αποστασεις αφου σε χει να σου τρεχουν τα σαλια και δεν προχωραει σε τπτ μαζι σου, αλλα ουτε στο ξεκοβει!!! δεν το βλεπεις?

η κοπελα που σε ενδιαφερει αρη, ανηκει στην κατηγορια "αναφτρες"...
    θελει να σε εχει στην πριζα για να κολακευεται οτι εχει περαση στους ανδρες, αλλα να μην προχωρατε παραπανω.
    δεν την ενδιαφερει που εσυ ταλαιπωρεισαι. το ελλειμα αυτοπεποιθησης της που της καλυπτεις με το φλερτ σου, της ειναι πιο σημαντικο απο αυτο..

μαντεψε γιατι παραπονιεται για τους "λιγουρηδες και τους παντρεμενους"..
    γιατι αυτοι ειναι ξεκαθαροι στο τι θελουν και θελουν αμεσα να προχωρησουν στο σεξ, δεν υπαρχει περιπτωση να καθονται να το ζαλιζουν το θεμα ενω αυτη αρνειται και τους λεει οτι ειναι μια πιστη ερωτευμενη. θα πανε παρακατω!
    ουτε να τους κατσει θελει.
    θελει εναν σαν εσενα, να σιγοψηνεται, να εκφραζει την λατρεια του και να μην αγγιζει.
    αν σου αρεσει αυτος ο ρολος, συνεχισε...

η περιπτωση του ποζιτιβ ειναι τελειως διαφορετικη. η καθηγητρια ουδεποτε τον ενθαρυνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και ΒΕΒΑΙΑ κρατησε αποστασεις αφου σε χει να σου τρεχουν τα σαλια και δεν προχωραει σε τπτ μαζι σου, αλλα ουτε στο ξεκοβει!!! δεν το βλεπεις?

η κοπελα που σε ενδιαφερει αρη, ανηκει στην κατηγορια "αναφτρες"...
    θελει να σε εχει στην πριζα για να κολακευεται οτι εχει περαση στους ανδρες, αλλα να μην προχωρατε παραπανω.
    δεν την ενδιαφερει που εσυ ταλαιπωρεισαι. το ελλειμα αυτοπεποιθησης της που της καλυπτεις με το φλερτ σου, της ειναι πιο σημαντικο απο αυτο..

μαντεψε γιατι παραπονιεται για τους "λιγουρηδες και τους παντρεμενους"..
    γιατι αυτοι ειναι ξεκαθαροι στο τι θελουν και θελουν αμεσα να προχωρησουν στο σεξ, δεν υπαρχει περιπτωση να καθονται να το ζαλιζουν το θεμα ενω αυτη αρνειται και τους λεει οτι ειναι μια πιστη ερωτευμενη. θα πανε παρακατω!
    ουτε να τους κατσει θελει.
    θελει εναν σαν εσενα, να σιγοψηνεται, να εκφραζει την λατριεα του και να μην αγγιζει.
    αν σου αρεσει αυτος ο ρολος, συνεχισε...
    συμφωνω απολυτα....ικανοποιει απολυτα το εγω της..την ανασφαλεια της, το οτι περναει σαν γυναικα..επιβεβαιωνεται αψογα με αυτον τον τροπο..γιατι αν ηταν αλλιως θα προχωραγε μαζι σου.
    ακου κ καμια γυναικα..ξερουμε τι λεμε.
    εχεις μπει στον ρολο το κολακα κ αυτη καραγουσταρει..
    εγω πλεον οταν αρχισουν τα κοπλιμεντα το κοβω ευθυς αμεσως..ειδικα αν γνωριζουν οτι ειμαι δεσμευμενη γινομαι ακομα πιο τυπικη.
    θελει να σε εχει απο πισω να τρεχεις, αν σε ηθελε πραγματικα θα ειχε ηδη πεσει στην αγκαλια σου.
    δεν χωρανε λογια σε αυτες τις καταστασεις..προχωρας κ τελος.
    η για καβαντζα σε θελει ή απλα για να την κολακευεις.
    προσπαθησε να φυγεις απο αυτον τον ρολο που σε εχει βαλει κ εχεις κ εσυ μπει κ τοτε θα δεις ξεκαθαρη αντιδραση.
    αν ξηγηθεις κ πεις κοπελια τελειωνε..αποφασισε τι θελεις..τοτε θα καταλαβεις ξεκαθαρα τι ακριβως θελει.
    της αρεσει ο γκομενος της κ τον αγαπαει..αλλα της αρεσει να ακουει κ απο σενα λογια....δλδ εσενα σε εχει για τα λογια κ για να ξερει οτι κ καποιος αλλος την ποθει κ τον αλλο για σχεση κανονικη.

Senior Member
    η περιπτωση του ποζιτιβ ειναι τελειως διαφορετικη. η καθηγητρια ουδεποτε τον ενθαρυνε.
    Δεν μου έδωσε ποτέ τέτοια δικαιώματα και της το είπα στο τελευταίο μήνυμα που της έστειλα.
    Αντιθέτως, εγώ την ενθάρρυνα και ήθελα να την κολάσω και να την βάλω σε πειρασμό!
    Χαχαχαχα!

Senior Member
    την καλυτερη σταση κρατησε εφοσον δεν ηθελε κατι προσωπικο μαζι σου.

Senior Member
    Μα δεν επιμένω ούτε τη διεκδικώ. Ίσα ίσα σέβομαι τη σχέση της. Εκτός από μια φορά που της έκανα εξομολόγηση (σε κατάσταση ευθυμίας θα έλεγα) με αφορμή μια φώτο της και μερικά διακριτικά κοπλιμέντα που έτσι κι αλλιώς τα κάνουν οι άντρες στις γυναίκες, παραμένω απόλυτα τυπικός. Αυτή μου λέει να βρισκόμαστε, αυτή μου δείχνει να ανοίγεται όλο και πιο πολύ. Εγώ κύριος.

Positive, δεν ξέρω αν είναι εγωίστρια - νάρκισσος πάντως δεν φαίνεται τέτοιος τύπος.

Remedy, μπορεί να έχεις και δίκιο.

Τέλος πάντων, επειδή το τόπικ αφορά και άλλο θέμα ας μη ξεφεύγουμε. Θα το συνεχίσω στο παλιό τόπικ γιατί μου αρέσουν οι γνώμες σας. Εγώ απλά το ανάφερα επειδή η περίπτωση του Positive μου θύμισε λίγο τη δική μου και επειδή ήθελα να δείξω ότι πολλοί είμαστε στην ίδια φάση με αυτόν, οπότε δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεται και να τα παίρνει όλα τόσο βαριά (γιατί διάβασα και κάτι περί αυτοκτονιών)!

Senior Member
    την καλυτερη σταση κρατησε εφοσον δεν ηθελε κατι προσωπικο μαζι σου.
    Η "τιμωρία της σιωπής" ήταν η καλύτερη και βολικότερη στάση για αυτήν, σίγουρα!
    Η σιωπή είναι χρυσός; Ναι και το ξέρει καλά!
    Για μένα όμως, ήταν ο, τι χειρότερο. Το έζησα πολύ άσχημα και το ξέρεις.
    Όταν αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά σε κάτι και σε κάποια και τα αποτελέσματα είναι αυτά, ε θα σε πάρει από κάτω!
    Κάλλιο να με έβριζε και να με σιχτίριζε ακόμη και σήμερα, παρά να διέκοπτε κάθε επικοινωνία μαζί μου και να παίζει μέχρι σήμερα κρυφτούλι μαζί μου.
    Θα ήταν καλύτερο να μου μιλούσε και ας έλεγε ο, τι κατέβαινε στην γκλάβα της. Θα ήταν πιο έντιμο για μένα!

Senior Member
    Τι ωραίο κείμενο. Αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Η "τιμωρία της σιωπής" ήταν η καλύτερη και βολικότερη στάση για αυτήν, σίγουρα!
    Η σιωπή είναι χρυσός; Ναι και το ξέρει καλά!
    Για μένα όμως, ήταν ο, τι χειρότερο. Το έζησα πολύ άσχημα και το ξέρεις.
    Όταν αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά σε κάτι και σε κάποια και τα αποτελέσματα είναι αυτά, ε θα σε πάρει από κάτω!
    Κάλλιο να με έβριζε και να με σιχτίριζε ακόμη και σήμερα, παρά να διέκοπτε κάθε επικοινωνία μαζί μου και να παίζει μέχρι σήμερα κρυφτούλι μαζί μου.
    Θα ήταν καλύτερο να μου μιλούσε και ας έλεγε ο, τι κατέβαινε στην γκλάβα της. Θα ήταν πιο έντιμο για μένα!
    δεν παιζει κανενα κρυφτουλι. ειναι εγωιστικο να εχεις την απαιτηση να την συρεις σε προσωπικες συζητησεις, ενω ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ δεν σου εδωσε εδαφος για κατι τεοτιο.
    αν μιλουσαμε για αλλη κοπελα που ειχε αναμιξη , οπως του αρη, θα ηταν διαφορετικο.ουδεποτε σε ενεθαρυνε η συγκεκριμενη.
    ειχε καθε δικαιωμα να μην εχει καμια συμμετοχη σε αυτο που ειχες στο κεφαλι σου εσυ. σορι κιολας δηλαδη!!!
    παει η αλλη να κουτσοδουλεψει κι εχει και την υποχρεωση να ειναι παρουσα στις ερωτικες φαντασιωσεις του καθενα, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ? ΕΛΕΟΣ καπου...

δεν προκειται για τιμωρια.
    προκειται για ξεκαθαρη αποσταση απο οτι σκεφτηκες για εκεινην.
    το σκεφτηκες ποτε οτι ειναι επιθετικο για μια γυναικα που δεν σε σκεφτεται ερωτικα, ουτε θελει, και μαλιστα εχετε αλλου ειδους σχεση, ειτε εκπαιδευτικη ειτε επαγγελματικη, το να της πετας στα μουτρα τον ερωτα σου?
    νομιζω οτι και πριν την ερωτικη εξομολογηση, οι κινησεις με τον αριθμο τηλεφωνου και γενικα η αδυναμια που της ειχες, θα φαινοταν.αν ενδιαφεροταν θα ειχε ανταποκριθει με καποιον τροπο.
    επρεπε να σταματησεις οταν απεριψε την αιτηση σου στο ιντερνετ και σε απεκλεισε. εκει τα ειπε ολα.
    το οτι επανηρθες ηταν δικο σου θεμα, δεν οφειλε να μπει σε συζητησεις μαζι σου.
    εχει καθε δικαιωμα να μην θελει να μπει ΚΑΝ στην συζητηση αυτη.
    ειναι παρενοχληση , πως το λενε??
    κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της.
    δεν ειναι τιμωρια σιωπης. ειναι η μη συμμετοχη της σε αυτο που σκεφτηκες και πρεπει να το σεβαστεις.
    τα δικαιωματα του αλλου, δεν μετριουνται απο το ποσο πονας εσυ απο την απορριψη.
    μπηκες στον προσωπικο της χωρο με τις εξομολογησεις, και δεν σου ειχε δωσει το παραμικρο δικαιωμα.
    Last edited by Remedy; 12-09-2016 at 17:04.

Senior Member
    δεν παιζει κανενα κρυφτουλι. ειναι εγωιστικο να εχεις την απαιτηση να την συρεις σε προσωπικες συζητησεις, ενω ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ δεν σου εδωσε εδαφος για κατι τεοτιο.
    αν μιλουσαμε για αλλη κοπελα που ειχε αναμιξη , οπως του αρη, θα ηταν διαφορετικο.ουδεποτε σε ενεθαρυνε η συγκεκριμενη.
    ειχε καθε δικαιωμα να μην εχει καμια συμμετοχη σε αυτο που ειχες στο κεφαλι σου εσυ. σορι κιολας δηλαδη!!!
    παει η αλλη να κουτσοδουλεψει κι εχει και την υποχρεωση να ειναι παρουσα στις ερωτικες φαντασιωσεις του καθενα, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ? ΕΛΕΟΣ καπου...

δεν προκειται για τιμωρια.
    προκειται για ξεκαθαρη αποσταση απο οτι σκεφτηκες για εκεινην.
    το σκεφτηκες ποτε οτι ειναι επιθετικο για μια γυναικα που δεν σε σκεφτεται ερωτικα, ουτε θελει, και μαλιστα εχετε αλλου ειδους σχεση, ειτε εκπαιδευτικη ειτε επαγγελματικη, το να της πετας στα μουτρα τον ερωτα σου?
    νομιζω οτι και πριν την ερωτικη εξομολογηση, οι κινησεις με τον αριθμο τηλεφωνου και γενικα η αδυναμια που της ειχες, θα φαινοταν.αν ενδιαφεροταν θα ειχε ανταποκριθει με καποιον τροπο.
    επρεπε να σταματησεις οταν απεριψε την αιτηση σου στο ιντερνετ και σε απεκλεισε. εκει τα ειπε ολα.
    το οτι επανηρθες ηταν δικο σου θεμα, δεν οφειλε να μπει σε συζητησεις μαζι σου.
    εχει καθε δικαιωμα να μην θελει να μπει ΚΑΝ στην συζητηση αυτη.
    ειναι παρενοχληση , πως το λενε??
    κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της.
    δεν ειναι τιμωρια σιωπης. ειναι η μη συμμετοχη της σε αυτο που σκεφτηκες και πρεπει να το σεβαστεις.
    τα δικαιωματα του αλλου, δεν μετριουνται απο το ποσο πονας εσυ απο την απορριψη.
    μπηκες στον προσωπικο της χωρο με τις εξομολογησεις, και δεν σου ειχε δωσει το παραμικρο δικαιωμα.
    ποσο απολυτα συμφωνω μαζι σου..κ ιδιως στο μερος οτι ειναι επιθετικο εκ μερους του να απαιτει να συμμετεχει.
    κ γενικα δεχομαστε παρενοχλησεις καθημερινα κ ειναι μια λεπτη γραμμη την οποια δεν την βλεπεις ξεκαθαρα μερικες φορες..
    εχω εναν στο fb με εχει πρηξει..σε θελω θελω να σε γνωρισω κλπ..του λεω εχω σχεση κ συνεχιζει..
    οκ..δεν ξαναμιλαω..αλλα ακομα στελνει..φιλε..οι αντρες εχουν σαλταρει μου φαινεται ετσι?
    τι ηθελες δλδ η κοπελα να σου μιλαει??σου εδειξε ξεκαθαρα οτι δεν θελει κατι παραπανω..κ γιατι να την βαλεις σε διαδικασια να ξηγηθει?
    πολυ εγωιστικο κ αυτο...

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast