Results 181 to 195 of 234
-
13-09-2016, 12:36 #181
το θεμα σου ειναι το εξης..οχι πως θα την παλεψεις με την ιδεα οτι δεν θα ξαναδεις ενα προσωπο που αγαπας...αλλα πως γινεται να αγαπησεις ενα προσωπο οταν το ξερεις τοσο ελαχιστα..κ οταν στην ουσια το εχεις δει μερικες φορες..ουτε καν εχετε κανει κατι μαζι..
το να αγαπας ειναι κατι σπουδαιο κ τεραστιο..πως γινεται να νιωθεις τοσο δεσιμο μαζι της χωρις καν να εχετε μοιραστει στιγμες κ καταστασεις μαζι..
δεν ξερω..μηπως αυτο να το δουλευες λιγο?
οκ ο ενθουσιασμος ειναι ωραιο πραμα κ αναμενομενο...ομως να σε ριχνει στα ταρταρα ενας ενθουσιασμος μου φαινεται πραγματικα ακραιο..
πχ..γνωρισα εναν αντρα..ειμασταν μαζι 3 μηνες...υπηρχε παθος κ ενθουσιασμος..χωρισαμε..ενι ωσα πικρια κ πονο..οχι ομως να ειμαι στα ταρταρα ενα ολοκληρο καλοκαιρι ...γιατι πολυ απλα δεν ειχα ακομα δεθει κ τοσο μαζι του..
δεν σου τη λεω...φυσικα για οσα ενιωσες..προσπαθουμε να σε βοηθησουμε να καταλαβεις οτι ολα οσα ενιωσες κατοπιν τελους αυτης της "σχεσης" , ηταν ακραια..
αυτη η αντιδραση ειναι που πρεπει να προσεξεις γιατι κανει κακο σε σενα τον ιδιο.
δλδ αν αυριο μεθαυριο κανεις μια σχεση με μια κοπελα κ την ερωτευθεις κ την αγαπησεις πολυ..κ ειστε κ καιρο μαζι..τι θα κανεις?
θα αυτοκτονησεις?δλδ πονεσες τοσο πολυ για μια κοπελα με την οποια ουτε καν ειχε γινει ποτε τιποτα...ουτε της ειχες πιασει το χερι??
- 13-09-2016, 12:38 #182
Προσωπικά σιχαίνομαι το γλείψιμο που πέφτει στα αμφιθέατρα μετά το τέλος της παράδοσης και δεν το έκανα ποτέ αλλά έχω δει πάρα πολλούς συμφοιτητές μου να το κάνουν σε καθηγητές που θεωρούν σημαντικούς, όπως φαντάζομαι το έχεις δει κι εσύ. Και όχι δεν έχω δει καθηγητές να τους κόβουν γιατί φοβούνται ότι αυτό εμπεριέχει ερωτικό ενδιαφέρον. Τώρα για το τι πράγματα θα έλεγα σε έναν φοιτητή για τον εαυτό μου, φαντάζομαι τα ελάχιστα. Όπως όμως και αυτή δεν προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή της πχ. πιο πριν είπες ότι ήταν σφήκα και δεν έλεγε τίποτα για την προσωπική της ζωή γι'αυτό και δεν ήξερες ότι παντρεύεται. Πιθανόν να αισθάνθηκε ότι άθελά της σου έδωσε περιθώρια που δεν έπρεπε να δωθούν γι'αυτό το έκοψε μαχαίρι, στο είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Επειδή είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από σένα νομίζεις τα ξέρει όλα; Ξέρει πώς να διαχειριστεί καταστάσεις άψογα; Θα σου πω από μένα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα βρεθώ μπροστά σε άτομα που πρέπει να διδάξω, ανάμεσα στα οποία θα έχω μια θέση εξουσίας και ο καθένας από αυτούς θα έχει κάτι διαφορετικό στο κεφάλι του. Άλλος δεν θα θέλει να είναι καν εκεί, άλλος θα ψάχνει λάθος σε αυτά που λέω για να μου την πει. Δεν υπάρχει manual του καλού διδάσκοντα που σου προσφέρουν τα πανεπιστήμια πριν αρχίσεις.
Δεν είσαι ο πρώτος που ερωτεύεται καθηγητή/τρια του. Είναι νομίζω κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο στα πανεπιστήμια. Κι εμένα μου έχει συμβεί και νομίζω σε αρκετούς. Το ζήτημα είναι να κατανοήσεις τι θα έκανες εσύ αν ήσουν από την άλλη πλευρά.
13-09-2016, 12:42 #183
13-09-2016, 12:45 #184
Εγώ ήθελα απλά να την γνωρίσω και να την κάνω να έρθει πιο κοντά σε εμένα.
Το γλείψιμο συνήθως γίνεται για να έχεις ευνοϊκή βαθμολόγηση στο τέλος. Θεωρείς πως αυτό έκανα εγώ και όλο αυτό αποσκοπούσε εκεί;
Εγώ, αυτό δεν το είχα ανάγκη και δεν ήθελα να δείξω ότι είχα ανάγκη κανένα! Ήθελα να παραδώσω ένα γραπτό, τέτοιο που να μην υπήρχε περίπτωση να μου βάλει κοκκινάδι! Και το πέτυχα!
Anxious4ever, ζούσα και ανέπνεα για εκείνη! Όσο και αν δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις, έτσι ήταν!
13-09-2016, 12:46 #185
οποτε 2 τινα: να κατανοησει λοιπον τι θα εκανε αυτος απο την αλλη πλευερα; και δευτερον γιατι να "αγαπησει" τοσο πολυ μια γυναικα που ουτε καν ειχε γινει ποτε κατι μαζι της..καλα τα λεω?
13-09-2016, 12:53 #186
αυτο καλε μου πρεπει να το δουλεψεις για εσενα κ μονο! ποτε δεν ζουμε κ αναπνεουμε για κανεναν..
αυτο πηγαζει απο καπου βαθια μεσα σου κ ναι ειναι αδυναμια..δεν ειναι καλο να ζεις κ να αναπνεεις για κανεναν παρα μονο για σενα τον ιδιο.
θα σου πω λοιπον εγω επειδη το εζησα αυτο που περιγραφεις ..
ενας αντρας μου εξεφρασε τον ερωτα του..με εφαγε...μου ελεγε οτι ζουσε κ ενεπνεε για εμενα..οτι δεν προκειται ποτε να ερωτευθει καμια κ οποια κ να γνωριζει θα του φαινεται αδιαφορη..μου φανηκε υπερβολλικο κ ακραιο..του εξηγησα οτι δεν πρεπει να νιωθει ετσι ποτε κ για κανεναν..
ειμασταν φιλοι..επειδη το ατομο αυτο λοιπον με εβλεπε κ δακρυζε..του εξηγησα οτι πρεπει να συνελθει κ οτι δεν γινεται να ειμαστε μαζι...ομως αυτος βυθιζοταν καθε μερα ακομα πιο πολυ..με φρικαρε..μου εγραφε πραγματα που στο τελος ρε συ νομιζα οτι μου κανει πλακα..
αποφασισα να απομακρυνθω για να τον βηθησω να ξεκολλησει εφοσον δεν ηθελα να ειμαστε μαζι.
κ το εκανα απομακρυνθηκα τελειως κ δεν του ξαναμιλησα ποτε.
του ειπα να μη με ενοχλησει ξανα..κ ευτυχως δεν το ξαναεκανε..αλλα εστειλε ενα δακρυβρεχτο mail στο οποιο ελεγε οτι δεν θελει να με χασει αλλα δεν θα με ξαναενοχλησει γιατι με αγαπαει τοσο πολυ που δεν θελει να με πιεζει..
ενιωσα οτι ηταν χειριστικος..σαν το παιδακι που του στερουν το γλυφιντζουρι του..
ενιωσα οτι ηταν ανωριμος να χειριστει τα συναισθηματα του..ενιωσα τρομο οταν μου εξεφρασε το πως νιωθει γιατι πραγματικα ηταν ακραια αυτα που ενιωθε..
δεν το θεωρω νορμαλ κ με τρομαξε.
δεν θελω καν να τον θυμαμαι...μου χε γινει στενος κορσες..με ειχε πρηξει εν ολιγοις.
θεωρω οτι τετοια ατομα δεν εχουν μαθει να τους λενε οχι..θεωρω οτι νιωθουν πολυ λιγοτερα απο οσα δειχνουν κ λενε..
γενικως τα ακραια συναισθηματα πρεπει να δαμαζονται..γιατι δεν ειναι φυσιολογικα.
13-09-2016, 12:55 #187
13-09-2016, 13:01 #188
καλα δεν την συμποναμε..χαλαρωσε κ συ..συζητηση κανουμε..
εγω απλα εχω τονισει στα μνμτα μου τι πιστευω για εσενα κ τι θα ηταν καλο να επεξεργαστεις επι της ευκαιριας..ομω απο οτι παρατηρω δεν τα διαβαζεις..προσπαθω τοση ωρα να σου εξηγησω το ακραιο του συναιασθηματος σου..κ απαντηση καμια..
13-09-2016, 13:11 #189
Το τι διαβάζω, το τι πιστεύω και το τι τελικά γράφω απέχουν χίλια μίλια μακριά, το ένα από το άλλο!
Ήταν ακραίο συναίσθημα; Ναι ήταν! Ποιος είναι άλλωστε ο τίτλος του νήματος;
Και σε ευχαριστώ και πάλι για την θετική άποψη που έχεις για μένα.
Με όσα διαβάζω όμως, νιώθω το τελευταίο 24ωρο, σαν να κάθομαι στο εδώλιο του κατηγορούμενου!
Λες και αυτό που διέπραξα ήταν ένα έγκλημα! Νιώθω σαν αυτή να ήταν αθώα για όλα όσα έκανε και ότι εγώ δικαίως έπαθα ο,τι έπαθα.
Γι΄αυτό το είπα αυτό.
13-09-2016, 13:15 #190
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..????
τι εφταιξε η κοπελα αντικειμενικα?
για τα δικα σου συναισθηματα αληθεια! σε τι εφταιξε?σε ενθαρρυνε ερωτικα ρε παιδι μου?
τα πραγματα ειναι πιο απλα..
+δεν σε κατηγορουμε! κανουμε μια συζητηση ηρεμη γιατι προφανως νιωθουμε οτι καπου εχεις λαθος.
ναι μεν τα συναισθηματα σου ειναι ακραια οκ...αντι να κατσεις να δουλεψεις αυτο..να κατσεις να προβληματιστεις για ποιον λογο ερνιωσες τοσο ακραια για εναν ανθρωπο που ουτε καν τον ξερεις..!!!
δηλαδη πραγματικα απαντησε μου! αν μοιραστεις αυριο μεθαυριο την ζωη σου με μια κοπελα κ μπειτε σε σχεση κ ειστε μαζι κανονικα κ περνας καλα κ η κοπελα τελικα αλλαξει γνωμη..κ θελει να χωρισετε...εσυ τι θα κανεις?θα κοψεις φλεβες?
κ ερχομαι λοιπον κ σου λεω "μηπως πρεπει μεσα σου να δουλεψεις το συναισθημα σου για να μην γινεται ακραιο?"
δεν θα ειναι λειτουργικο αυτο αυριο μεθαυριο για τις σχεσεις σου..δεν καταλαβαινεις?
13-09-2016, 13:26 #191
13-09-2016, 13:30 #192
χαιρομαι που καταλαβες..
13-09-2016, 13:46 #193
13-09-2016, 14:32 #194
δεν μπορω να καταλαβω τι δεν αντιλαμβανεσαι.
στο ειπα τοσες φορες και απαντας το ιδιο.
σου λεω οτι εχει δικαιωμα να μην ενδιαφερεται και να μην ασχοληθει ΚΑΝ με τα προσωπικα σου ζητουμενα κι εσυ απαντας οτι σε κρινουμε ενοχο που ερωτευτηκες η που φλερταρες
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΣ.
ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
το τονιζω μηπως το καταλαβεις.
το καταλαβες τωρα?
εσυ, αναλυεις συνεχεια το πρωτο σκελος. πως ερωτευτηκες, τι ενοιωσες, τι εκανες.
αγνοεις εντελως το δευτερο, οτι αυτη ειχε καθε δικαιωμα να τα αγνοησει ολα αυτα και να μην μπει σε προσωπικες συζητησεις ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ για κατι που δεν εκανε και που δεν φταιει σε τπτ γιαυτο.
καλυτερα τωρα?
13-09-2016, 14:46 #195