Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 234
    Senior Member
    εχω την αισθηση οτι δεν θελεις να δεχτεις την αντιδραση της κοπελας με τιποτα.....απλο..πολυ πιο απλο απο οσο τα αναλυεις..
    δεν εχεις δεχτει τη σιωπη της κ την απορριψη της προς εσενα.

Senior Member
    ανάσταση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχω την αισθηση οτι δεν θελεις να δεχτεις την αντιδραση της κοπελας με τιποτα.....απλο..πολυ πιο απλο απο οσο τα αναλυεις..
    δεν εχεις δεχτει τη σιωπη της κ την απορριψη της προς εσενα.
    Δεν ξέρω αν το έχω δεχτεί πλήρως σήμερα.
    Αλλά αν μιλάμε όμως για παλιά: όχι, όχι, όχι!

Senior Member
    χαχ..καταλαβαινω οκ..
    απλα κοιτα το τωρα..δεξου το για να σε βοηθησει αργοτερα ως εφοδιο στη ζωη σου..
    ναι κ χυλοπιτες θα φαμε κ απορριψεις κ ολα..
    πρεπει να δεχομαστε καθε εμποδιο κ να μπορουμε να προχωραμε εντελως παρακατω καθαροι.
    εχω την αισθηση οτι ακομα εισαι κολλημενος μαζι της..κ ειναι λογικο..
    ομως προσπαθησε να το αποδεχτεις πληρως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ανάσταση..
    χαχα μερικες φορες καλο ειναι να συμπυκνωνουμε την σκεψη μας κ να τα λεμε ξεκαθαρα, χυμα κ οχι πλαγιως...
    χεχε!:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    ΟΚ, δεκτό.....
    εδω πηγαινε το "ανάσταση".

Senior Member
    αρα το προβλημα μας το ουσιαστικο ειναι οτι καλε μου..δεν τα πας καλα με την απορριψη ..
    οποτε κοιτα να δουλεψεις αυτο το συγκεκριμενο θεμα.νταξ μπορει απλα να θελεις χρονο..ο καθενας εχει τον χρονο του.
    μη τα υπεραναλυεις.ειναι πολυ πιο απλο απο οσο σκεφτεσαι.
    την ηθελες, το ειπες (μπραβο σου), δεν ηθελε..
    ειτε αν ο λογος ειναι που παντρευεται, ειτε επειδη δε σε γουσταρε..ειτε ...κλπ κλπ..
    εσυ οφειλεις προς εσενα αποδοχη.
    κ οσο κ αν ποναει πρεπει να μαθεις να ποδεχεσαι την απορριψη κ να κοιτας παντα να την αντιμετωπιζεις σαν μαθημα ζωης κ οχι σαν αποτυχια.
    (14 χρονια ψυχαναλυση θελω αν πιστευω οτι δεν πηγαν στραφι...χοχοοχοχ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εδω πηγαινε το "ανάσταση".
    α οκ... κ γω νομιζα...οτι χτυπησα διανα!! :(

Senior Member
    α οκ... κ γω νομιζα...οτι χτυπησα διανα!! :(
    ναι, πολυ σωστα τα ειπες!! δεν διαφωνω σε τπτ!
    αλλα η ανακουφιση ηταν που ο ποσιτιφ καταλαβε τι ελεγα 2 μερες..

Senior Member
    Αυτή είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων: Πάθη->Σταύρωση->Ανάσταση

Η αλήθεια είναι ότι εκεί βρίσκεται το ζουμί της υπόθεσης. Δεν μ' αρέσει να με απορρίπτουν.

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα....να καταθέσω και εγώ την άποψη μου αν και σε γενικότερες γραμμές έχουν γραφτεί...

Συγγνώμη κιόλας, ποιος άνθρωπος θέλει να δημιουργήσει το κακό στον εαυτό του; Είμαστε καλά;

Κανείς δεν θέλει να δημιουργήσει το κακό στον εαυτό του, αλλά είναι κάποιες φορές που ξέρεις τι γίνεται...? Λειτουργούμε με το συναίσθημα (αυτό που λέμε το "θυμικό") και η λογική παύει να ισχύει...

το θεμα σου ειναι το εξης..οχι πως θα την παλεψεις με την ιδεα οτι δεν θα ξαναδεις ενα προσωπο που αγαπας...αλλα πως γινεται να αγαπησεις ενα προσωπο οταν το ξερεις τοσο ελαχιστα..κ οταν στην ουσια το εχεις δει μερικες φορες..ουτε καν εχετε κανει κατι μαζι..
    το να αγαπας ειναι κατι σπουδαιο κ τεραστιο..πως γινεται να νιωθεις τοσο δεσιμο μαζι της χωρις καν να εχετε μοιραστει

+1000 Προσυπογράφω

[/B]
    αυτο καλε μου πρεπει να το δουλεψεις για εσενα κ μονο! ποτε δεν ζουμε κ αναπνεουμε για κανεναν..
    αυτο πηγαζει απο καπου βαθια μεσα σου κ ναι ειναι αδυναμια..δεν ειναι καλο να ζεις κ να αναπνεεις για κανεναν παρα μονο για σενα τον ιδιο.

+1000 Προσυπογράφω

Κανείς δεν σε κατηγορεί για τη συμπεριφορά σου...Απλά το μυαλό πλάθει ιδανικά σενάρια (αυτό που θες εσύ να πιστέψεις και αυτό που σε βολεύει) και δεν βλέπεις την πραγματικότητα...Ξαναγράφω, δεν είναι κακό...Απλά πρέπει να το δουλέψεις λίγο...ΜΟΝΟ για το δικό σου καλό και για κανέναν άλλον...

Διαφορετικά, θα σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια και χρόνο, σε παρόμοιες καταστάσεις (αυτό το'χεις καταλάβει)

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    Καλησπέρα και από εμένα....να καταθέσω και εγώ την άποψη μου αν και σε γενικότερες γραμμές έχουν γραφτεί...

Κανείς δεν θέλει να δημιουργήσει το κακό στον εαυτό του, αλλά είναι κάποιες φορές που ξέρεις τι γίνεται...? Λειτουργούμε με το συναίσθημα (αυτό που λέμε το "θυμικό") και η λογική παύει να ισχύει...

+1000 Προσυπογράφω

+1000 Προσυπογράφω

Κανείς δεν σε κατηγορεί για τη συμπεριφορά σου...Απλά το μυαλό πλάθει ιδανικά σενάρια (αυτό που θες εσύ να πιστέψεις και αυτό που σε βολεύει) και δεν βλέπεις την πραγματικότητα...Ξαναγράφω, δεν είναι κακό...Απλά πρέπει να το δουλέψεις λίγο...ΜΟΝΟ για το δικό σου καλό και για κανέναν άλλον...

Διαφορετικά, θα σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια και χρόνο, σε παρόμοιες καταστάσεις (αυτό το'χεις καταλάβει)
    Μπορεί οι απόψεις σου να ειπώθηκαν και πιο πάνω και από άλλα μέλη, πιστεύω όμως πως η διατύπωση σου και το ύφος ήταν τέτοια που να με έκαναν να καταλάβω κάποια πράγματα καλύτερα. Πως να στο πω; Τα είπες έτσι όπως θα ήθελα να τα ακούσω!

Senior Member
    Αυτή είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων: Πάθη->Σταύρωση->Ανάσταση

Η αλήθεια είναι ότι εκεί βρίσκεται το ζουμί της υπόθεσης. Δεν μ' αρέσει να με απορρίπτουν.
    αρα λοιπον..μετα απο πολλων ημερων συζητηση φτασαμε στο πιο ουσιαστικο προβλημα της ψυχης σου (ειδες τα αποτελεσματα της αναλυσης???)...
    το οτι δεν σου αρεσει να σε απορριπτουν.
    κ σε ερωτω τωρα.... ποιανου του αρεσει να τον απορριπτουν?
    κανενος, θα μου απαντησεις κ πολυ καλα θα μου απαντησεις..

το θεμα μας λοιπον δεν ειναι αν ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ..αλλα τι θα κανουμε με αυτην την απορριψη.
    θα την παρουμε ως αποτυχια??που ειναι το κακο σεναριο...
    ή θα κανουμε κατι καλυτερο με αυτην?----> να μας διδαξει οτι ποτε δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους κ να μας αγαπανε..
    κ οτι η ζωη μας ετσι ειναι...καποια θα σε διωξει, καποια αλλη θα σε γουσταρει τρελλα..
    γι αυτο λοιπον το πρωτο βημα ειναι να αποδεχομαστε πρωτα απ ολα την απορριψη κ μεσα απο την αποδοχη να προχωραμε παρακατω..
    + θεωρω οτι το να αναπνεεις για καποιον οπως προειπα, τον ξερεις ελαχιστως..υπονομευει μεγαλους κινδυνους για την ζωη σου..
    ειναι κ αυτο ενα θεμα σου..που πρεπει να κοιταξεις.

Senior Member
    Μπορεί οι απόψεις σου να ειπώθηκαν και πιο πάνω και από άλλα μέλη, πιστεύω όμως πως η διατύπωση σου και το ύφος ήταν τέτοια που να με έκαναν να καταλάβω κάποια πράγματα καλύτερα. Πως να στο πω; Τα είπες έτσι όπως θα ήθελα να τα ακούσω!
    εδω χτυπιομαστε 10 μερες τωρα να σου εξηγησουμε!!! κ πεταγεται ενα μελος..κ μιλαει μια φορα κ του λες οτι τα ειπε ετσι οπως ηθελες να τα ακουσεις???Ε ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!! ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΔΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! :p

Senior Member
    εδω χτυπιομαστε 10 μερες τωρα να σου εξηγησουμε!!! κ πεταγεται ενα μελος..κ μιλαει μια φορα κ του λες οτι τα ειπε ετσι οπως ηθελες να τα ακουσεις???Ε ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!! ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΔΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! :p
    C'est la vie! Πρέπει και εσύ να το αποδεχθείς! Τι να κάνουμε!
    Στην επικοινωνία, μπορεί δυο άνθρωποι να θέλουν να επικοινωνήσουν το ίδιο μήνυμα, αλλά η διατύπωση του ενός, να πείσει τον άλλον με αποτελεσματικότερο τρόπο!

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast