Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εδω χτυπιομαστε 10 μερες τωρα να σου εξηγησουμε!!! κ πεταγεται ενα μελος..κ μιλαει μια φορα κ του λες οτι τα ειπε ετσι οπως ηθελες να τα ακουσεις???Ε ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!! ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΔΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! :p

τα εύσημα σε 'σενα anxious4ever ...η ανάλυση που έκανες στα προηγούμενα ποστ είναι απίστευτη :D:cool:

Αλοίμονο κανείς δε διεκδικεί "μπράβο" αρκεί να μπορεί να βοηθηθεί ο άλλος:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    C'est la vie! Πρέπει και εσύ να το αποδεχθείς! Τι να κάνουμε!
    Στην επικοινωνία, μπορεί δυο άνθρωποι να θέλουν να επικοινωνήσουν το ίδιο μήνυμα, αλλά η διατύπωση του ενός, να πείσει τον άλλον με αποτελεσματικότερο τρόπο!
    μα ρε πουλακι μου! ποιο ξεκαθαρα δεν τα χω πει!!! ποσο πιο χυμα να στα πω! θα σκισω τα πτυχια μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    τα εύσημα σε 'σενα anxious4ever ...η ανάλυση που έκανες στα προηγούμενα ποστ είναι απίστευτη :D:cool:

Αλοίμονο κανείς δε διεκδικεί "μπράβο" αρκεί να μπορεί να βοηθηθεί ο άλλος:)
    καλε ναι! πλακα κανω..το θεμα μας ειναι να καταλαβε τι εχει γινει τελος παντων!!!! ολα τα αλλα περιττα..:cool:

Senior Member
    μα ρε πουλακι μου! ποιο ξεκαθαρα δεν τα χω πει!!! ποσο πιο χυμα να στα πω! θα σκισω τα πτυχια μου!!
    Βγαλ' τα μια φωτοτυπία και μετά σκίσε τα αντίγραφα, έτσι για να εκτονωθείς!

Senior Member
    εξαιρετικη ιδεα!!:p

Banned
    Ηθικό δίδαγμα παιδιά : δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Εγώ ήθελα απλά να την γνωρίσω και να την κάνω να έρθει πιο κοντά σε εμένα.
    Το γλείψιμο συνήθως γίνεται για να έχεις ευνοϊκή βαθμολόγηση στο τέλος. Θεωρείς πως αυτό έκανα εγώ και όλο αυτό αποσκοπούσε εκεί;
    Εγώ, αυτό δεν το είχα ανάγκη και δεν ήθελα να δείξω ότι είχα ανάγκη κανένα! Ήθελα να παραδώσω ένα γραπτό, τέτοιο που να μην υπήρχε περίπτωση να μου βάλει κοκκινάδι! Και το πέτυχα!

Anxious4ever, ζούσα και ανέπνεα για εκείνη! Όσο και αν δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις, έτσι ήταν!
    Όχι δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι η συμπεριφορά σου θα μπορούσε να εκληφθεί ως συμπεριφορά ενός πολύ ενθουσιώδη φοιτητή γύρω από το μάθημα που θέλει να κρατήσει επαφές σε αυτό το πλαίσιο και έχει την καθηγήτρια από κοντά. Τόσοι και τόσοι το κάνουν. Η γυναίκα δεν είχε μαγική σφαίρα να καταλάβει πού αποσκοπείς. Και σε αυτό το πλαίσιο γιατί να σε κάνει πέρα και να μη σου μιλάει μετά το μάθημα;

Τέλος πάντων κάπου παρεξήγησες τις προθέσεις μας για αυτά που λέμε. Νομίζω ζεις σε ένα κόσμο άσπρου-μαύρου και ψάχνεις έναν φταίχτη. Προσωπικά εγώ όπως και τα υπόλοιπα μέλη που σου έγραψαν εδώ αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε δεν είναι ότι φταις αλλά ότι δεν φταίει η κοπέλα. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει κάποιος που θα πάρει όλο το φταίξιμο για την κατάσταση πάνω του. Όχι δεν έφταιξες που την ερωτεύτηκες αλλά ούτε και αυτή έφταιξε που δεν ήθελε να το προχωρήσει. Το ότι δεν φταίει αυτή δεν σημαίνει ότι φταις εσύ με την έννοια που έχεις το φταίξιμο στο κεφάλι σου. Έφαγες ένα κόλλημα που δεν προχώρησε, οκ. Πρώτο βήμα στις σχέσεις. Τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει λόγος να πέφτεις για μια γυναίκα που δεν έχετε καν στενές επαφές στα πατώματα. Δες το σαν μια διαδικασία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από όλο αυτό και πράγματα για τις σχέσεις και πώς να γίνεις καλύτερος σε αυτές. Αν απλά ψάχνεις έναν φταίχτη για το ότι υπέφερες και λες ελαφρά τη καρδία ότι αυτή φταίει για όλα, χάνεις όλα τα επικοδομητικά μαθήματα που μπορείς να πάρεις από αυτή την κατάσταση.

Senior Member
    Νομίζω δεν έχετε καταλάβει κάτι σημαντικό από αυτά που έγραψε ο Positive. Δεν την κατηγορεί σαν γυναίκα που δεν του κάθισε (να το πω έτσι ωμά), την κατηγορεί σαν άνθρωπο και χαρακτήρα πρώτα απ' όλα που φέρθηκε τόσο σκάρτα και "εξαφανίστηκε" τόσο ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη. Ένας άνθρωπος που υποτίθεται είχαν μια συχνή επικοινωνία, πολλές φορές και επί προσωπικών, μια πιο στενή "συνεργασία" και μια καλή (έστω επαγγελματική - φιλική) σχέση.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ήταν ερωτευμένος τον έριξε στα πατώματα. Όπως και να το κάνουμε προκύπτει ένα "γαμώτο", ένα "γιατί αυτή η συμπεριφορά;", "τι έκανα;"!

Βγάλτε λοιπόν το ερωτικό από τη μέση και αναρωτηθείτε. Ήταν σωστή αυτή η συμπεριφορά; Εσείς αν συνεργαζόσασταν με κάποιον/κάποιαν και στα καλά καθούμενα εξαφανιζόταν χωρίς να δώσει μια εξήγηση, τι θα λέγατε; Τι θα νομίζατε; Θα τον δικαιολογούσατε;

Senior Member
    Και να θυμίσουμε φυσικά ότι μέχρι την "εξαφάνιση" της λεγάμενης ο Positive ήταν κύριος. Δεν την (παρ)ενοχλούσε, κρατούσε αποστάσεις, της μιλούσε στον πληθυντικό, δεν είχε δώσει δικαιώματα, ήταν τυπικός στη συμπεριφορά του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Νομίζω δεν έχετε καταλάβει κάτι σημαντικό από αυτά που έγραψε ο Positive. Δεν την κατηγορεί σαν γυναίκα που δεν του κάθισε (να το πω έτσι ωμά), την κατηγορεί σαν άνθρωπο και χαρακτήρα πρώτα απ' όλα που φέρθηκε τόσο σκάρτα και "εξαφανίστηκε" τόσο ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη. Ένας άνθρωπος που υποτίθεται είχαν μια συχνή επικοινωνία, πολλές φορές και επί προσωπικών, μια πιο στενή "συνεργασία" και μια καλή (έστω επαγγελματική - φιλική) σχέση.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ήταν ερωτευμένος τον έριξε στα πατώματα. Όπως και να το κάνουμε προκύπτει ένα "γαμώτο", ένα "γιατί αυτή η συμπεριφορά;", "τι έκανα;"!

Βγάλτε λοιπόν το ερωτικό από τη μέση και αναρωτηθείτε. Ήταν σωστή αυτή η συμπεριφορά; Εσείς αν συνεργαζόσασταν με κάποιον/κάποιαν και στα καλά καθούμενα εξαφανιζόταν χωρίς να δώσει μια εξήγηση, τι θα λέγατε; Τι θα νομίζατε; Θα τον δικαιολογούσατε;
    Και να θυμίσουμε φυσικά ότι μέχρι την "εξαφάνιση" της λεγάμενης ο Positive ήταν κύριος. Δεν την (παρ)ενοχλούσε, κρατούσε αποστάσεις, της μιλούσε στον πληθυντικό, δεν είχε δώσει δικαιώματα, ήταν τυπικός στη συμπεριφορά του.
    200 post και βάλε σε ένα νήμα, για να ακουστεί στο τέλος το νόημα και η ουσία των λεγομένων μου!

Senior Member
    μα τι νοημα εχει να κρατησει επαφη ρε παιδια εφοσον φιλοι δεν μπορειτε να ειστε..κ δευτερον αφου δεν γουσταρει κατι ερωτικο..
    ποιο το νοημα?
    εχω κατηγορηθει στο παρελθον για απομακρυνση...
    κ ναι απομακρυνομαι επειδη δεν τραβαει..
    εγω το βλεπω φιλικα κ ο αλλος ερωτικα..τοτε? πως να κανουμε παρεα ρε παιδια..
    προτιμω να αποχωρησω σιωπωντας για να διευκολυνω τον αλλον να ξεκολλησει.
    επειδη εχω κανει 14 χρονια ψυχοθεραπεια..εμαθα το εξης...οτι χρειαζονται 6 μηνες σιωπης για προσαρμογη σε μια νεα κατασταση...
    για το ξεκολλημα..πχ αποχαιρετησα την ομαδα μου..για 6 μηνες απαγορευονταν να μιλησω με μελη της ..για να προσαρμοστω κ για να μπορεσω να ξεκολλησω εντελως..ειναι κανονας..
    χωριζεις? 6 μηνες τουλαχιστον σιωπης κ μη επαφης για να ξεκολλησεις..
    ειναι οι 6 μηνες προσαρμογης..
    κ γενικα συμφωνω απολυτα με την απομακρυνση κ την σιωπη για να διευκολυνθει η μεταβαση σε νεα δεδομενα κ η προσαρμογη..
    δλδ να μιλατε με μειλ κ με τηλ κ μεσεντζερ?...για ποιον λογο?
    κ τι να λετε?
    οσο μιλατε τοσο θα φουντωνες εσυ...κ αυτη παντρευοταν..θα σε διευκολυνε να ξεκολλησεις αυτο?

Senior Member
    ...ώματα. Όπως και να το κάνουμε προκύπτει ένα "γαμώτο", ένα "γιατί αυτή η συμπεριφορά;", "τι έκανα;"!

Βγάλτε λοιπόν το ερωτικό από τη μέση
    και αναρωτηθείτε. Ήταν σωστή αυτή η συμπεριφορά; Εσείς αν συνεργαζόσασταν με κάποιον/κάποιαν και στα καλά καθούμενα εξαφανιζόταν χωρίς να δώσει μια εξήγηση, τι θα λέγατε; Τι θα νομίζατε; Θα τον δικαιολογούσατε;
    μα αυτη η συμπεριφορα, υπηρξε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ο ποζιτιφ εβαλε το ερωτικο στην μεση!!!! πως να το βγαλουμε???
    αν η περοσσεγγιση ηταν κοινωνικη απλη και οχι ερωτικη, δεν θα εξαφανιζοταν, θα εδινε καποια απαντηση ακομα κι αν δεν ηθελε να κανει παρεα μαζι του.

απορω πως προτεινεις να βγαλουμε το ερωτικο απ την μεση.
    αυτο ηταν το προβλημα της κοπελας, οχι οτι βαριοταν να απαντησει. ποια "καλα καθουμενα"? τρολαρεις κι εσυ?
    πλακα μας κανεις?

απορω επισης πως μετα απο τοση συζητηση, κι εσυ και ο ποσιτιφ ρωτατε τι εκανε.
    πηγε στο ερωτικο μια καθαρα εκπαιδευτικη σχεση. αυτο εκανε!!!
    δικαιωμα της να απομακρυνθει χωρις εξηγησεις. δεν εδωσε ποτε κανενα δικαιωμα.

Senior Member
    επισης, μην ξεχνατε οτι αν η κοπελα δεν ειχε καταλαβει τπτ μεχρι τοτε και θεωρουσε οτι ο ποζιτιφ ισως ειναι απλα ενας πολυ επιμελης φοιτητης που του αρεσε το μαθημα, θα ενοιωσε τεραστια αμηχανια με τις αποκαλυψεις αυτες και θα ενοιωσε ασχημα να το συζητησει. μπορει να επεσε απο τα συννεφα πολυ δυσαρεστα.
    μπορει ακομα να το ειχε καταλαβει, αλλα να θεωρουσε οτι ο παγος που εβαζε κρατωντας τον σε αποσταση, μιλωντας μονο για το μαθημα, ηταν αρκετος για να μην προχωρησει σε κατι ο ποσιτιβ. οταν ειδε οτι το προχωραει εκνευριστηκε και κατεβασε ρολα.

Senior Member
    το ρεζουμε δεν ειναι μην τολματε.
    το ρεζουμε ειναι "τολματε χωρις να γινεστε φορτικοι, αλλα μην τα βαζετε με τους αλλους αν δεν σας θελουν".

Senior Member
    μα τι νοημα εχει να κρατησει επαφη ρε παιδια εφοσον φιλοι δεν μπορειτε να ειστε..κ δευτερον αφου δεν γουσταρει κατι ερωτικο..
    ποιο το νοημα?
    εχω κατηγορηθει στο παρελθον για απομακρυνση...
    κ ναι απομακρυνομαι επειδη δεν τραβαει..
    εγω το βλεπω φιλικα κ ο αλλος ερωτικα..τοτε? πως να κανουμε παρεα ρε παιδια..
    προτιμω να αποχωρησω σιωπωντας για να διευκολυνω τον αλλον να ξεκολλησει.
    επειδη εχω κανει 14 χρονια ψυχοθεραπεια..εμαθα το εξης...οτι χρειαζονται 6 μηνες σιωπης για προσαρμογη σε μια νεα κατασταση...
    για το ξεκολλημα..πχ αποχαιρετησα την ομαδα μου..για 6 μηνες απαγορευονταν να μιλησω με μελη της ..για να προσαρμοστω κ για να μπορεσω να ξεκολλησω εντελως..ειναι κανονας..
    χωριζεις? 6 μηνες τουλαχιστον σιωπης κ μη επαφης για να ξεκολλησεις..
    ειναι οι 6 μηνες προσαρμογης..
    κ γενικα συμφωνω απολυτα με την απομακρυνση κ την σιωπη για να διευκολυνθει η μεταβαση σε νεα δεδομενα κ η προσαρμογη..
    δλδ να μιλατε με μειλ κ με τηλ κ μεσεντζερ?...για ποιον λογο?
    κ τι να λετε?
    οσο μιλατε τοσο θα φουντωνες εσυ...κ αυτη παντρευοταν..θα σε διευκολυνε να ξεκολλησεις αυτο?
    Πολύ χρήσιμη η εμπειρία σου anxious.
    Από' κει και πέρα, επειδή το εν λόγω θέμα το έχουμε εξαντλήσει πέρα από τις δυνατότητές μας και επειδή κυνηγάμε όλοι μας της ουρά μας εδώ πέρα, θα σου πω ένα πράγμα: αν με ρωτήσεις σήμερα, αν θέλω να έχω παρτίδες μαζί της, θα σου πω ξεκάθαρα όχι. Και αυτό, γιατί η εμπιστοσύνη μου κλονίστηκε μετά από όλα αυτά.
    Παλιά όμως θα ήθελα, να συνεχίζω να της μιλάω. Όχι μόνο λόγω του ερωτικού ενδιαφέροντος που είχα, αλλά για την θαύμαζα, την έβλεπα σαν μέντορά μου, σαν κάποια που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τον τομέα της! Σαν κάποια που με ξύπνησε από τον λήθαργο που ζούσα!

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast