Results 16 to 30 of 234
-
05-09-2016, 18:27 #16
Ε, ναι το άτιμο το happy end!
Ώρες ώρες λέω: Πείσμα και θέληση ήταν ή εμμονή και ψύχωση;
Θυμάμαι, ήμουν τρελαμένος μια εβδομάδα πριν την εξεταστική.
Ενώ οι άλλοι ψάχνανε δεξιά και αριστερά (υπονοώ πολιτική τοποθέτηση) για σημειώσεις και σοσάκια, εγώ είχα φτάσει στο σημείο να φτιάχνω ασκήσεις μόνος μου και να τις λύνω με χρονόμετρο. Μιλάμε η ΨΥΧΩΣΗ!
Θυμάμαι ακόμα, μια κοπελίτσα δίπλα μου στο αναγνωστήριο, μια μέρα πριν την εξεταστική. Έλυνα με τόσο πάθος την άσκηση, που σε ένα σημείο μου έπιασε το χέρι και μου είπε: Φίλε μου, χαλάρωσε!
Έπρεπε να είχα χαλαρώσει γενικά από τότε!
- 05-09-2016, 19:10 #17
Μήπως κατέληξε σε εμμονή για το μάθημα και όχι για την καθηγήτρια?
Θα σ΄άρεσε και το μάθημα φαντάζομαι.......
05-09-2016, 19:16 #18
Βασικά, κίνητρο για να διαβάσω ήταν η ίδια η καθηγήτρια και της το είπα στο τελευταίο mail που της έστειλα τις προάλλες. Αυτή και το πιο εξεζητημένο μάθημα του κόσμου να μου δίδασκε, είμαι πεπεισμένος πως τα ίδια θα έκανα και σε ένα ακροατήριο που όλοι θα δυσανασχετούσαν, μόνο εγώ θα τα κατάφερνα!
Το μάθημα ήταν ο "Δούρειος Ίππος" για να καταφέρω να την προσεγγίσω!
06-09-2016, 01:28 #19
Καλησπέρα PositiveWave!
Τό'χω πάθει κι εγώ αυτό που περιγράφεις με πάνω από 1 κοπέλα στο παρελθόν, σε τέτοιο έντονο βαθμό! Δε θέλω απλά να θυμάμαι αυτές τις συγκεκριμένες αποτυχίες!:( Δεν περιγράφεται η συνέχεια μετά! Δυστυχώς δε θα μπορέσω να σε βοηθήσω σ'αυτον τον τομέα, σόρυ.
Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω εγώ είναι να προσπαθήσεις μην ξαναφάς ποτέ καψούρα για γυναίκα, τουλάχιστον πριν κάνεις σχέση μαζί της. Πως θα το κάνεις αυτό; Θα πρέπει να ξέρεις από την πολύ αρχή αν είναι ελεύθερη η όχι, και γενικά άμα γουστάρει και αν πρέπει να συνεχίσεις. Έτσι, για να μην προλάβεις και την καψουρευτείς και ταυτόχρονα, να την ξεπεράσεις γρήγορα. Εγώ ο βλ_κας το έμαθα 1 μήνα μετά την γνωριμία μου με την κοπέλα, και την είχα ήδη καψουρευτεί! Μου κόπηκαν τα πόδια το ελάχιστο!
06-09-2016, 04:51 #20
06-09-2016, 10:10 #21
ευγε! συγχαρητηρια! επιτελους ενας νεος ανθρωπος που δεν δειλιαζει, δεν κομπιαζει δεν χαμπαριαζει..δεν κρυβεται κ δεν μασαει να πει αυτο που νιωθει!
μπραβο χιλια μπραβο..τι κ αν εφαγες τα μουτρα σου νεαρε μου?
αν ησουν λιγο μεγαλυτερος (στην ηλικια της) κ οχι μαθητης της..την ειχες μπερδεψει στανταρ κ την ειχες βαλει σε διλλημα..
εχεις το λεγειν, εχεις θαρρος..δεν εχει σημασια η "χυλοπιτα", αλλα το οτι στοχευσες, γοητευσες, προχωρησες αποκαλυψες κ εκφραστηκες.
μακαρι να ηταν ολοι οι αντρες ετσι...που κρυβονται πλεον πισω απο μια οθονη.
μακαρι ολοι να διεκδικουσαν με τετοιο σθενος κατι που θελουν πολυ.
οπως το πες ομως...το κρατας κ πας παρακατω..
λαθος δεν βρισκω πουθενα..θελησες κατι κ το διεκδικησες κ το καλυτερο ολων..οτι εκανες πισω μολις εμαθες οτι πατρευεται.
τιμιο κ σωστο.
δεν το ηξερες οτι παντρευεται...καλα εκανες λοιπον κ διεκδικησες.
ωραια ιστορια..κ ωραια εμπειρια για εσενα.
μη σταματας ποτε να κυνηγας τα ονειρα σου..αλλα προσεχε...παντα να κυνηγας αυτα που δεν ανηκουν σε αλλων ονειρα.
η τιμιοτης ειναι το παν.
υ.γ. γραφεις απιθανα κ χειριζεσαι τελεια τον γραπτο λογο.
τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται?
δεν γραφεις κανα βιβλιο???θα γινει μεγαλη επιτυχια..:p
06-09-2016, 10:39 #22
παντως πιστευω δεν επαθες "ψυχωση" με την ολη φαση..εισαι σε μια ηλικια που ο υπερμετρος ενθουσιασμος διακατεχει το ατομο.
ζηστο..κ τι εγινε αν πορωνεσαι με κατι?
μεγαλωνοντας θα καταλαβεις οτι δεν θα μπορεις να πορωνεσαι..θα εισαι προσγειωμενος..
οποτε γενικα..δεν ειναι κακο τωρα λιγο να δειχνεις κ να φερεσαι πιο ενθουσιωδης..
06-09-2016, 10:49 #23
"Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου." Ουίνστον Τσώρτσιλ.
αυτο ακριβως εννοουσα..
06-09-2016, 11:07 #24
αν ημουν καθηγητρια καποιου (ενηλικου) και υπηρχε περιπτωση να ενδιαφερθω για εκεινον ερωτικα και να κανω κατι μαζι του, δεν θα εδινα καμια σημασια στην επιμελεια του στα μαθηματα.
οι ΑΝΔΡΙΚΕΣ του ιδιοτητες θα ηταν αυτες που θα κοιτουσα. προσωπικοτητα, εμφανιση, συμπεριφορα κοινωνικη (ΟΧΙ μαθητικη).
για μενα, λαθος δρομος.
αν σε ενδιαφερει μια γυναικα, προσπαθησε να την πλησιασεις σαν ανδρας, οχι σαν μαθητης.
επισης, αν ρωτουσες εγκαιρως αν ειναι ελευθερη η κοπελα θα τα γλυτωνες ολα. για να παντρευεται οταν εστειλες το μηνυμα, ηταν εξαρχης σε σοβαρη δεσμευση η γυναικα και καλως σε γειωσε στο φμ.
06-09-2016, 11:28 #25
Αχαχαχα,στο μυαλο μου εισαι
Positive,κακως εξ αρχης κολλησες τοσο με μεγαλυτερη σου και μαλιστα με μεγαλυτερη που εχει και εξουσια πανω σου.
Δυσκολο εως απιθανο να σου κατσει,ακομα πιο απιθανο να κρατησει ολο αυτο.
Το βλεπες στην πλακα σου οτι καυλαντιζεις την μιλφ καθηγητρια ΟΚ,αλλα το παρατραβηξες.
Εχεις κανει ποτε σχεση με καποια;
06-09-2016, 12:05 #26
Anxious4ever, μου έφτιαξες την μέρα με τα καλά σου λόγια! Σχετικά με το λέγειν... Τον μεγαλύτερο βαθμό μου, τον έγραψα... στην Έκθεση (19)! Και μάντεψε: ήμουν Τεχνολογική Κατεύθυνση!
Τώρα αν αυτό που έζησα πρέπει να γίνει βιβλίο, ταινία, σήριαλ, κλπ. ... Πλάκα θα είχε!
Και θα μπορούσα άνετα να σου πω τι σπουδάζω σε μια άλλη περίσταση, σε αυτό το thread όμως δεν γίνεται για ευνόητους λόγους!
Remedy, η αλήθεια είναι πως ο μόνος τρόπος για να σε μάθει και για να μιλήσει μαζί σου ένας καθηγητής/καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο (σε αμφιθέατρο 150-200 ατόμων), χωρίς να δυσανασχετήσει ότι του τρως τον χρόνο του και ότι του γίνεσαι τσιμπούρι είναι να είσαι ο Mr. Perfect του αμφιθεάτρου. Το χαϊδεμένο, το φαβορί που λένε.
Τώρα αυτή, φαντάσου, την πρώτη φορά που την ρώτησα κάτι, μου απευθύνθηκε στον πληθυντικό! Και γενικότερα: έτσι μιλούσε στους υπόλοιπους όταν την ρωτούσαν κάτι είτε κατ' ιδίαν είτε δημόσια στο αμφιθέατρο! Ήθελε να κρατήσει αποστάσεις. Όσο όμως εγώ, μέρα με τη μέρα ξεχώριζα στο μάθημα και η διαφορά η δική μου από τους υπολοίπους γινόταν παραπάνω από αισθητή, άρχισε να μου μιλά στον ενικό! Εκεί για μένα ήταν το πρώτο "σημάδι". Μάλιστα την πρώτη φορά που μου απευθύνθηκε στον ενικό, μου είπε: "Έλα μου!"
Εκεί ήταν που μου ανάψαν τα λαμπάκια κανονικά! Και όπως είπα, με ήξερε με το όνομά μου!
Επίσης, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο πανεπιστήμιο, να ξεχωρίσεις και να μάθεις τι χαρακτήρας είναι ο "ενδεχόμενος" άνδρας των ονείρων σου, σε περίπτωση που εσύ ήσουν καθηγήτρια! Αν τον προσέγγιζες χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, θα καρφωνόσουν! Γι'αυτό πάντα πρέπει να παίζει και το θέμα επίδοση.
Αλαφροίσκιωτε, έχεις δίκιο στο ότι ήταν λάθος μου που έμπλεξα με μεγαλύτερη και με εξουσία. Εμφανισιακά, μόνο MILF δεν θα την έλεγα. Άλλο τι λέει η ταυτότητα και άλλο πως ήταν εκείνη. Είχε ένα απίστευτα νεανικό πρόσωπο για 30αρα, όπως και το σώμα της δεν ήταν αυτό το ξεχειλωμένο/καμπυλωτό.
Σχετικά με το θέμα σχέσεις. Η τελευταία σχέση μου έληξε άδοξα πριν από 3 χρόνια. Από τότε, δεν έχει στεριώσει κάτι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω προσπαθήσει!
06-09-2016, 14:01 #27
θεε μου..τι λενε ..30 χρονων παιδι!! την λενε ΜΙΙΙΙΙΛΦΦ!!!
αχου παναγια μου!! νιωθω γριεντζο!!
06-09-2016, 14:17 #28
Σιγά, μην το παίρνεις προσωπικά! Είμαστε όσο νιώθουμε!
Απλά υπάρχει το γνωστό στερεότυπο από τις αμερικανικές ταινίες του Hollywood και όχι μόνο ( το πιάσαμε το υπονοούμενο; ), ότι η καθηγήτρια που είναι 30+ είναι ξανθιά, με καμπύλες και τεράστιο στήθος και που αυτό το στερεότυπο είναι φαντασίωση και καλά στους μικρούς άνδρες. Αυτή ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό το στερεότυπο.
Εμένα αν δεν μου έλεγε την ηλικία της ( ...και το ζώδιό της, που το πας; ) και αν δεν ήξερα ότι ήταν κάτοχος διδακτορικού (που θέλει τα χρονάκια του όσο να' ναι), θα την έκοβα για 25 την συγκεκριμένη.
06-09-2016, 14:43 #29
06-09-2016, 14:51 #30
Νομίζω ότι γενικά ο ενθουσιασμός ήταν εκείνος που έλειπε από την ζωή μου. Ήρθε ξαφνικά. Έφυγε ξαφνικά.
Και γι' αυτό εμένα με πήρε από κάτω!
Το είπα και πιο πάνω, πως γενικά ήταν πολύ μονότονη και βαρετή η ζωή μου, μέχρι που συνέβη αυτή η ιστορία.
Την ιστορία αυτή δύσκολα θα την ξεχάσω!
Γι΄αυτό σκέφτομαι ώρες-ώρες, πως για να το ξεπεράσω πλήρως πρέπει να κάνω κάτι ακόμη πιο αξέχαστο!
Π.χ. να πάω το επόμενο καλοκαίρι ταξίδι από την Αγία Πετρούπολη μέχρι το Βλαδιβοστόκ με τον Υπερσιβηρικό!
Γενικά, κάτι σε φάση World Party-YOLO.
Και επειδή πολλοί λέτε ότι ήταν τολμηρό, ακόμη και σε εμένα φαίνεται παράξενο.
Ο έρωτας φίλοι μου σε κάνει να τα βάλεις με τον Γολιάθ, ακόμη και αν είσαι ένας Δαβίδ!