Results 31 to 45 of 234
-
06-09-2016, 15:04 #31
Όχι, δε με κατάλαβες. Δε λέω να μην του αρέσει καμία. Λέω να του αρέσει κάποια κοπέλα, αλλά να μην την ερωτευτεί χωρις να έχει κάνει τίποτα μαζί της πρώτα. Και το λέω αυτό λόγω πείρας γιατί κι εγώ ερωτεύτηκα πάνω από 1 φορά και έφαγα απόρριψη απ'όλες τις κοπέλες που καψουρεύτηκα, η αλλιώς, ανεκπλήρωτος έρωτας, και ήμουν στα χειρότερα μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε πληγώνει αυτό! Δεν πάει το μυαλό σου καν! Ούτε στον εχθρό μου! Σαν πένθος είναι!
- 06-09-2016, 15:11 #32
Έτσι είναι ακριβώς δυστυχώς! Την πάτησα έτσι στο παρελθόν κάποιες λίγες φορές και ακόμη το μετανιώνω! Άσε που ο χρόνος που πρόκειται να χαθεί δεν έχει και όριο! Εγώ για παράδειγμα με μία πού'φαγα κόλλημα, κράτησε 2,5 χρόνια!
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είναι το μόνο που ξέρω αυτό πάνω σ'αυτόν τον τομέα... Στην πραγματικότητα, στον γκομενικό τομέα είμαι παράδειγμα προς αποφυγή!:p
06-09-2016, 15:13 #33
Όπως το είπες! Πένθος!
Συμφώνησα πιο πάνω με την άποψη που διατύπωσες και πιστεύω πως πράγματι δεν πρέπει να δίνεις τα πάντα χωρίς αντίκρυσμα!
Αν όμως είχε ένα καλό η όλη ιστορία είναι ότι με έμαθε ποια είναι τα όριά μου.
Και στην καλή μου φάση και στην κακή μου φάση.
Είναι ασύλληπτο και ανατριχιαστικό και μόνο που το γράφω. Ντρέπομαι και μόνο που μου πέρασε σαν σκέψη. Άμα σας πω ότι μου είχε περάσει από το μυαλό, έτσι όπως ήμουν συγχυσμένος και απογοητευμένος αυτό το καλοκαίρι, να αυτοκτονήσω και να αφήσω σημείωμα μόνο και μόνο για να αισθανθεί όσο ζει τύψεις, θα με πιστέψετε; Τόσο χάλια μιλάμε πως ήμουν!
Όσο όμως περνούσε ο καιρός, νομίζω ότι εκλογίκευσα τα πράγματα και έβαλα κάποια πράγματα στη θέση τους. Και συνειδητοποίησα πως στην δική μου ζωή, δεν είμαι ο κομπάρσος. Είμαι ο πρωταγωνιστής!
06-09-2016, 16:01 #34
Λοιπον ακου wave, την ιδια περίπτωση έπαθα κι εγω, με τη διαφορά οτι την κατάφερα την κοπέλα. Αυτη 30, εγω 26 και ο μέλλων σύζυγος 40, καθηγητής αυτος σε αλλο μάθημα. Η καθηγήτρια βεβαια πανέμορφη, με το που μπήκε μεσα ηλεκτρίστηκε η αίθουσα. Ποιο είναι το λάθος που έκανες και την επόμενη πρεπει να το προσέξεις; Πιστεύω είναι οτι έκανες την ερωτική εξομολόγηση χωρις να έχεις προηγουμένως κάποια δείγματα ερωτικά εκ μέρους της. Είχες δηλαδη μονο μια συμπάθεια παραπάνω απο κεινη και κανένα δείγμα-διακριτικό εστω-για κατι αλλο. Το αν είχε αλλον ή πήγαινε για γάμο κλπ, δε λέει τίποτα. Και μενα η καθηγήτρια πήγαινε για γάμο εκεινη την περίοδο. Δε σημαίνει οτι αποκλείεται να νιώσεις για κάποιον αλλο.
Απλα μήπως παρεξήγησες το καπως φιλικό ενδιαφέρον ας πουμε οπως συχνά συμβαίνει και απ' τον ενθουσιασμό σου, προχώρησες στην ερωτική εξομολόγηση βόμβα που απο την πλευρά της φάνηκε υπερβολικό και παράταιρο, με δεδομένο το πλαίσιο σχέσης που είχατε μεχρι τοτε. Βέβαια μπορεί η κοπέλα να ταν ερωτευμένη οποτε και ο θεός ο ιδιος να κατέβαινε κατω δε θα γινόταν κατι, μετα απο ένα διάστημα βεβαια οκ, αλλα εδω πιστεύω έχασες απ' αυτο, οτι πρώτα έπρεπε να χτιστεί ένα υπόβαθρο και μετα να εκδηλωθείς. Αυτο φυσικά ισχύει για οποιαδήποτε κοπέλα. Μπορεί ομως να την ξαναπετύχεις στο μέλλον, ποτε δεν ξέρεις!
06-09-2016, 16:17 #35
Κοίτα kerasi, η κλεψύδρα δεν γυρίζει πίσω. Αν ήταν σωστό ή λάθος, για μένα δεν έχει σημασία.
Αφού παντρεύτηκε, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!
Θα σου πω κάτι σχετικά με την έκφραση του ενδιαφέροντός μου.
Ένα κομμάτι της ιστορίας που δεν το ανέφερα πιο πάνω, για συντομία χώρου και χρόνου.
Όπως είπα και πιο πάνω, στην Έκθεση ήμουν πολύ καλός. Που σημαίνει ότι γραμματική, συντακτικό και τα τοιαύτα τα ξέρω λίγο-πολύ καλά και ώρες ώρες διορθώνω τα λάθη των άλλων. Μια μέρα, η καθηγήτρια έκανε ένα γραμματικό λάθος, επανειλημμένα, κατά την διάρκεια της διάλεξης. Εγώ την διόρθωσα με έναν απότομο τρόπο και εκείνη μου ανταπάντησε ειρωνικά:
"Α, τι είσαι εσύ; Της γραμματικής;"
Αφού μεσολάβησε Πάσχα, ζήτησα να της μιλήσω μετά το τέλος του μαθήματος-ιδιαιτέρως-για να της πω κάτι. Της ζήτησα συγγνώμη (άσχετα ότι αυτή το έπαιζε χαλαρή και ότι δεν έτρεχε τίποτα) και της είπα πως ήθελα οπωσδήποτε να της ζητήσω συγγνώμη από κοντά και να την κοιτάξω στα μάτια, αντί να της στείλω ένα ψυχρό mail. Μου απάντησε:"Το εκτιμώ." Μετά της έδωσα μια ευχετήρια κάρτα, όπου μέσα έγραφα συγγνώμη και τον αριθμό του κινητού μου.
Όταν κάποιος άνδρας προσφέρει σε μια γυναίκα τον αριθμό του κινητού του, γιατί της στο δίνει;
Επιπλέον, σε κάποια στιγμή της είπα πως είμαι τυχερός και υπερήφανος που γνώρισα μια γυναίκα σαν και αυτήν.
Και αυτό, γιατί το είπα; Και μια γυναίκα όταν το ακούει, τι καταλαβαίνει;Last edited by PositiveWave; 07-09-2016 at 23:52.
06-09-2016, 16:20 #36
ε σιγουρα καταλαβαινει γιατι της το εδωσες..κ σιγουρα το καταλαβε οτι την φλερταρες..
ομως ειναι αντιδεοντολογικο πιστευω να μπλεξει γενικα..ασε που αυτη στανταρ ειχε κ δεσμο..
+ υπολογιζει παντα μια γυναικα την ηλικια.
+ οτι γοητευεται κιολας οταν συμβαινουν αυτα..
06-09-2016, 16:25 #37
Κοίταξε, δεν νομίζω ότι σαν χαρακτήρας είναι αφελής. Και επειδή είναι πολύ πονηρεμένη, γενικά ήμουν προσεκτικός στην διατύπωσή μου. Και εγώ ήξερα πως θα τα έπιανε τα υπονοούμενα. Μόνο και μόνο ο αριθμός του κινητού πίστεψα ότι θα περνούσε το μήνυμα που ήθελα.
Δεοντολογικό και αντιδεοντολογικό... Στην Ελλάδα αυτά ο καθένας τα ερμηνεύει κατά το δοκούν.
Πόσο μάλλον εγώ, που ήμουν τυφλωμένος από έρωτα!
06-09-2016, 16:26 #38
νιωθω οτι εισαι πολυ μικρος ακομα κ τα χαστουκακια της ζωης θα σε προσγειωσουν σιγα σιγα..
εισαι ενθουσιασμενος σαν εναν ανθρωπο που βλεπει για πρωτη φορα στην ζωη του, την θαλασσα..χαιρεται χαιρεται μεχρι να κοντεψει να πνιγει ενα πραμα.. μολις δει οτι τα πραματα τελικα δεν ειναι κ τοσο ροδινα..σιγα σιγα...αρχιζει κ γινεται πιο ρεαλιστης..
εχεις χρονο ακομα να πηξεις..
κανε κατι αλλο...μη ξενιτευθεις..απλα ερωτευσου καμιαν αλλη..μωρο εισαι..ευκολα γινεται!
06-09-2016, 16:27 #39
νταξ η κοπελα ειναι 30 χρονων..εχει δεσμο..εσυ εισαι 21 εισαι μαθητης της..τι περιμενες???
νομιζω οτι αυτα γινονται καπως στην φραουλοχωρα..
κ να σε γουσταρε τρελλα θα δισταζε..αν βαλω τον εαυτο μου στην θεση της..σιγουρα θα δισταζα.
06-09-2016, 16:30 #40
06-09-2016, 16:35 #41
06-09-2016, 16:57 #42
06-09-2016, 17:02 #43
06-09-2016, 17:02 #44
Άνοιξες τώρα μεγάλο θέμα. Φιλία άνδρα με γυναίκα!
Το ότι δεν μετράει για μια γυναίκα το πόσο συνεπής είσαι στις υποχρεώσεις σου στα μαθήματα, είναι προφανές. Απλά εγώ έπρεπε να ξεχωρίσω από το πλήθος, να δείξω ότι διαφέρω, να της κινήσω την περιέργεια, για να την προσεγγίσω και να την διεκδικήσω.
06-09-2016, 17:04 #45
Η αλήθεια είναι πως σαν χαρακτήρας είμαι κλειστός και λίγο σνομπ, υπό την έννοια ότι θέλω τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάω μόνος μου, για να σκέφτομαι και να διαλογίζομαι, χωρίς να έχω τον καθένα να μου λέει το μακρύ και το κοντό του.
Φίλους σίγουρα έχω, βγαίνουμε συχνά-πυκνά, αλλά δεν υπήρξε κάποια που να με έκανε να νιώσω κάτι.