Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Για να διευκρινίσω, δε διαφωνώ πάνω σ'αυτά που λες... Εγώ τα έκανα όλα, άλλα απέτυχα επειδή λόγω των δικών μου ελαττωμάτων! Ποιών ελαττωμάτων; Καταρχάς, το πιο βασικό, δεν ξέρω τι να πω σε κοπέλα που μ'ενδιαφέρει ερωτικά, μετά πάμε, είμαι πολύ ντροπαλός, κλειστός, εσωστρεφής, δεν έχω λέγειν, δεν έχω αυτοπεποίθηση, φίλες επίσης δεν έχω, κλπ.

Πιο συγκεκριμένα, στο φλερτ και στο καμάκι, είμαι σαν κι αυτούς τους 2 Γιωτάδες, απ'το λεπτό 3:12 και μετά...

https://www.youtube.com/watch?v=Dd1eHliSKiI

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α

κοιτα φιλε μου. κι εγω ετσι ειμαι. ειμαι ντροπαλος και τις περισσότερες φορες δεν ξερω τι να πω σε μια κοπελα. ομως δεν με καταβαλει αυτο... θα συνεχισω να προσπαθω και θα βρω τροπο να αγαπησω αυτο που είμαι.... και αν με αγαπησω εγω, τοτε θα με αγαπησουν και οι γυναικες
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α

κοιτα φιλε μου. κι εγω ετσι ειμαι. ειμαι ντροπαλος και τις περισσότερες φορες δεν ξερω τι να πω σε μια κοπελα. ομως δεν με καταβαλει αυτο... θα συνεχισω να προσπαθω και θα βρω τροπο να αγαπησω αυτο που είμαι.... και αν με αγαπησω εγω, τοτε θα με αγαπησουν και οι γυναικες
    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να αλλάξεις για χάρη κάποιας και να γίνεις ένα αρσενικό αντίγραφό της.
    Όπως στους S1ngles 2 (στη σειρά που έδειχνε το MEGA), ο πολλά βαρύς και καραβανάς Νώντας Περιστερόπουλος, για να κάνει σχέση με την Ράνια έκανε στροφή στην "ποιότητα" και τον κορόιδευε όλο το στρατόπεδο...!
    Λεπτομέρειες από το 9:16 και μετά:
    https://youtu.be/hX0-JxDg8kI?t=9m16s

Senior Member
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους!
    Βάλατε όλοι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, από ένα λιθαράκι για να ξεπεράσω αυτήν την ταραχώδη ιστορία και να ξεκολλήσω οριστικά από αυτό το μαρτύριο που βασάνισε ένα ολόκληρο καλοκαίρι την ψυχή, το μυαλό και το σώμα μου.
    Άλλος με τις ερωτήσεις του, άλλος με τις απόψεις του, άλλος παραθέτοντας τις εμπειρίες του.
    Συμβάλλατε όλοι ουσιαστικά σε αυτήν την κατεύθυνση.
    Και πάλι ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να αλλάξεις για χάρη κάποιας και να γίνεις ένα αρσενικό αντίγραφό της.
    Όπως στους S1ngles 2 (στη σειρά που έδειχνε το MEGA), ο πολλά βαρύς και καραβανάς Νώντας Περιστερόπουλος, για να κάνει σχέση με την Ράνια έκανε στροφή στην "ποιότητα" και τον κορόιδευε όλο το στρατόπεδο...!
    Δυστυχως,στην πιατσα κατι ''Περιστεροπουλοι'' (χαρακτηριστικος τυπος αντρα) επιβιωνουν πολυ καλυτερα απο ''ποιοτικους''.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δυστυχως,στην πιατσα κατι ''Περιστεροπουλοι'' (χαρακτηριστικος τυπος αντρα) επιβιωνουν πολυ καλυτερα απο ''ποιοτικους''.
    Επιβιώνει, γιατί μια γυναίκα δεν θέλει ένα ευκολάκι και έναν δεδομένο για να κάνει σχέση. Θέλει το μπρουτάλ, το απρόβλεπτο, το περιπετειώδες.

Οταν ομως καταφυγει σε ασφαλιστικα μετρα επειδη εχει γινει μαυρη απο το ξυλο,ή την παρατησει με ενα παιδι στην κοιλια,παυει να εχει πλακα η περιπετεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οταν ομως καταφυγει σε ασφαλιστικα μετρα επειδη εχει γινει μαυρη απο το ξυλο,ή την παρατησει με ενα παιδι στην κοιλια,παυει να εχει πλακα η περιπετεια
    Δυστυχώς οι γυναίκες, μόνο τότε καταλαβαίνουν τα λάθη τους (για να μην πω καμία άλλη λέξη που θα έλεγα υπό άλλες περιστάσεις)...

Senior Member
    Αυτό ναι, είναι πάρα πολύ μεγάλο λάθος να κάνει άντρας... Και άμα ξεκινήσει να κάνει αυτό, μες τη σχέση θα κάνει κάτει ανάλογα, χώρια την πολλή παντόφλα που θα πέφτει!

Senior Member
    Rolen, γιατί φίλε μου συγκρίνεσαι με γιωτάδες; Εσύ είσαι ικανότατος και πρέπει να πιστέψεις μια μέρα ότι είσαι, γιατί είσαι!
    Επίσης, αν δεν το έχεις με το λέγειν και αισθάνεσαι ντροπαλός, κάνε αυτό: Πάρε ένα μικρό μπαλάκι και πέτα το στον τοίχο. Πριν το πετάξεις πες μια λέξη και κοίτα προς τον τοίχο. Θα μάθεις έτσι κάθε φορά που μιλάς, να κοιτάς τον άλλον/την άλλη στα μάτια!
    Αυτό το έμαθα όταν έκανα κάποια μαθήματα υποκριτικής, από έναν σκηνοθέτη όταν ήμουν στο Λύκειο, γιατί παρατηρούσε ότι όταν μιλούσα δεν κοιτούσα τον άλλον στα μάτια. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μου έμαθαν ποτέ!
    Κάν' το και σιγά-σιγά θα βελτιωθείς!
    Μόνο στον ερωτικό τομέα είμαι ίδιος με γιωτάδες! Εκτός ερωτικού τομέα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ νορμάλ, σοβαρό και εντάξει άτομο... Αυτό με το να κοιτάζω στα μάτια, δεν μου είναι δύσκολο η αλήθεια είναι... Το πρόβλημα του λέγειν μου είναι γενικά πρόβλημα, ομιλίας ας το πω κι έτσι... Δηλαδή, ότι δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστη κοπέλα αν την πλησιάσω σε καφετέρια, κλαμπάκι, μπαράκι, και τα σχετικά... Μένω κυριολεκτικά άφωνος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Μόνο στον ερωτικό τομέα είμαι ίδιος με γιωτάδες! Εκτός ερωτικού τομέα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ νορμάλ, σοβαρό και εντάξει άτομο... Αυτό με το να κοιτάζω στα μάτια, δεν μου είναι δύσκολο η αλήθεια είναι... Το πρόβλημα του λέγειν μου είναι γενικά πρόβλημα, ομιλίας ας το πω κι έτσι... Δηλαδή, ότι δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστη κοπέλα αν την πλησιάσω σε καφετέρια, κλαμπάκι, μπαράκι, και τα σχετικά... Μένω κυριολεκτικά άφωνος!
    Κοίτα, δεν μπορείς να πας στα τυφλά να ρίξεις γυναίκα.
    Αρχικά, απαράβατος κανόνας: Προσέχουμε προσωπική υγιεινή και εμφάνιση. Ποτέ δεν το ξεχνάμε! Ποτέ όμως!
    Μετά, να ξέρεις πως σε γενικές γραμμές, κάποιος άνθρωπος για να σχηματίζει μια γενική άποψη για εσένα θέλει 10 δευτερόλεπτα.
    Το παιχνίδι των βλεμμάτων είναι η προθέρμανση του φούρνου. Να κοιτάζεις την άλλη 4 δευτερόλεπτα το πολύ σε κάθε ένα λεπτό.
    Μην κοιτάζεις επίμονα, θα πει: να ένας λιγούρης!
    Αν δεις ότι ενδιαφέρεται από τον τρόπο που σε κοιτάζει, προχώρα!
    Και αφού ο φούρνος πάρει μπρος, πάμε για αργό ψήσιμο στους 150.
    Πρέπει να μην την προσεγγίσεις, ούτε με επιθετικό, αλλά και ούτε με ένα ύφος "καλού παιδιού". Χαλαρά, όπως θα μιλούσες σε μια ξαδέρφη σου. Πες ένα γεια, δες πως θα αντιδράσει (αδιάφορα ή με ενδιαφέρον) και αναλόγως θα συνεχίσει.
    Να μην δείχνεις φοβισμένος, να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι πάντα προετοιμασμένος για να φύγεις, αν δεν ενδιαφέρεται η τύπισσα!
    Δεν είμαι και ο Σπαλιάρας, που έχει τις 4.000 και πλέον κατακτήσεις, αλλά λίγο έως πολύ αυτή είναι η πεπατημένη!
    Last edited by PositiveWave; 07-09-2016 at 18:06.

Senior Member
    Με κάλυψε η Ρέμεντυ σε όσα σου είπε. Μια γυναίκα δεν θα κολλήσει μαζί σου γιατί είσαι ο καλύτερος φοιτητής αλλά γιατί σε γουστάρει σαν άντρα. Δες το και από την αντίστροφη. Όποτε ακούμε ότι οι άντρες καθηγητές την έπεσαν σε φοιτήτρια δεν είναι στην αριστούχο του τμήματος αλλά σε κάποια που τους φάνηκε απλά ωραία. Δεν διαφέρουν τόσο πολύ τα δύο φύλα. Τώρα αυτό που λες ότι ήταν ένας τρόπος να την πλησιάσεις το καταλαβαίνω και το κατάφερες. Από εκεί και πέρα όμως η κοπέλα ήταν αλλου και δεν ενδιαφέρθηκε. Επίσης 30 με 21 εγώ την βρίσκω αρκετά μεγάλη διαφορά, άλλες εμπειρίες, άλλα ενδιαφέροντα και μπορώ να καταλάβω γιατί το είδε έτσι όσο γαμάτος κι αν είσαι σαν άτομο. Παρεμπιπτόντως είμαι κοντά στην ηλικία της και σύντομα θα αρχίσω να κάνω κάτι παρόμοιο επαγγελματικά με την καθηγήτριά σου επομένως το θέμα μου φάνηκε διπλά ενδιαφέρον. Σκεφτόμουν τι θα έκανα στη θέση της αν συνέβαιναν όλα αυτά; Προφανώς θα είχα καταλάβει ότι γουστάρεις αλλά δεν θα μπορούσα να σου πω και κάτι. Σαν τι; Ξεκόλα χωρίς εσύ να έχεις εκφραστεί; Θα προτιμούσα να σε κρατήσω διακριτικά σε απόσταση όπως μάλλον έκανε κι αυτή.

ΥΓ: Πεπατημένη είναι βρε, μετοχή του πατώ όχι του περπατώ! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post

Autocorrect issues...

Senior Member
    Με κάλυψε η Ρέμεντυ σε όσα σου είπε. Μια γυναίκα δεν θα κολλήσει μαζί σου γιατί είσαι ο καλύτερος φοιτητής αλλά γιατί σε γουστάρει σαν άντρα. Δες το και από την αντίστροφη. Όποτε ακούμε ότι οι άντρες καθηγητές την έπεσαν σε φοιτήτρια δεν είναι στην αριστούχο του τμήματος αλλά σε κάποια που τους φάνηκε απλά ωραία. Δεν διαφέρουν τόσο πολύ τα δύο φύλα. Τώρα αυτό που λες ότι ήταν ένας τρόπος να την πλησιάσεις το καταλαβαίνω και το κατάφερες. Από εκεί και πέρα όμως η κοπέλα ήταν αλλου και δεν ενδιαφέρθηκε. Επίσης 30 με 21 εγώ την βρίσκω αρκετά μεγάλη διαφορά, άλλες εμπειρίες, άλλα ενδιαφέροντα και μπορώ να καταλάβω γιατί το είδε έτσι όσο γαμάτος κι αν είσαι σαν άτομο. Παρεμπιπτόντως είμαι κοντά στην ηλικία της και σύντομα θα αρχίσω να κάνω κάτι παρόμοιο επαγγελματικά με την καθηγήτριά σου επομένως το θέμα μου φάνηκε διπλά ενδιαφέρον. Σκεφτόμουν τι θα έκανα στη θέση της αν συνέβαιναν όλα αυτά; Προφανώς θα είχα καταλάβει ότι γουστάρεις αλλά δεν θα μπορούσα να σου πω και κάτι. Σαν τι; Ξεκόλα χωρίς εσύ να έχεις εκφραστεί; Θα προτιμούσα να σε κρατήσω διακριτικά σε απόσταση όπως μάλλον έκανε κι αυτή.

Χαίρομαι που η ιστορία αυτή σε προετοιμάζει και σε κάνει υποψιασμένη για το τι μέλλει γενέσθαι.
    Η ιστορία, όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν επαναλαμβάνεται! Η ιστορία διδάσκει!
    Και δεν επαναλαμβάνεται, γιατί κάθε ιστορία είναι μοναδική και ανεπανάληπτη!

Melissa, να σου πω κάτι που σκεφτόμουν σήμερα;
    Για όσο κράτησε αυτό το flirt, εγώ μάλλον ήμουν η μετενσάρκωση του Δον Κιχώτη!
    Ας είχα δίπλα μου 1.000 Σάντσο Πάντσα να με συνετίσουν, εγώ το βιολί μου θα συνέχιζα!

Και όσο αφορά την έκφραση του ενδιαφέροντός μου, είπα και πιο πάνω, ότι σε μια φάση της έδωσα τον αριθμό του κινητού μου και μια άλλη φορά της είπα πως είμαι τυχερός και υπερήφανος που γνώρισα μια γυναίκα σαν και αυτή ( για πες μου, εσύ τι θα καταλάβαινες στη θέση της; ).

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην διδακτική σου προσπάθεια!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ! Μα αυτό σου λέω, ήταν ξεκάθαρο από κάτι τέτοιες κινήσεις ότι ενδιαφέρεσαι, το θέμα είναι ότι αυτή ποτέ δεν ανταπέδωσε. Όταν έδωσες τον αριθμό αντέδρασε κάπως; Όταν της έκανες αυτό το κοπλιμέντο; Το ζήτημα δεν είναι αν κατάλαβε ότι την γουστάρεις, το ζήτημα είναι ότι το κατάλαβε και το αγνόησε για να περάσει χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Έβαλες κι εσύ πολύ ψηλά τον πήχη. Και μεγαλύτερη και καθηγήτριά σου και (όπως αποδείχτηκε εντέλει) δεσμευμένη, ε, πολύ δύσκολα έως αδύνατα τα πράγματα. Δεν είναι κακό να τρώμε τα μούτρα μας αρκεί να εκλογικεύουμε αυτά που μας συμβαίνουν. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ θα προσπαθούσα να κατανοήσω αν έπαιξε ρόλο το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κάτι άπιαστο και γιατί έκανα αυτή την άπιαστη επιλογή;

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ! Μα αυτό σου λέω, ήταν ξεκάθαρο από κάτι τέτοιες κινήσεις ότι ενδιαφέρεσαι, το θέμα είναι ότι αυτή ποτέ δεν ανταπέδωσε. Όταν έδωσες τον αριθμό αντέδρασε κάπως; Όταν της έκανες αυτό το κοπλιμέντο; Το ζήτημα δεν είναι αν κατάλαβε ότι την γουστάρεις, το ζήτημα είναι ότι το κατάλαβε και το αγνόησε για να περάσει χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Έβαλες κι εσύ πολύ ψηλά τον πήχη. Και μεγαλύτερη και καθηγήτριά σου και (όπως αποδείχτηκε εντέλει) δεσμευμένη, ε, πολύ δύσκολα έως αδύνατα τα πράγματα. Δεν είναι κακό να τρώμε τα μούτρα μας αρκεί να εκλογικεύουμε αυτά που μας συμβαίνουν. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ θα προσπαθούσα να κατανοήσω αν έπαιξε ρόλο το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κάτι άπιαστο και γιατί έκανα αυτή την άπιαστη επιλογή;
    Ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου και έπρεπε πάση θυσία να γίνει πραγματικότητα για μένα... Σου είπα, σαν τον Δον Κιχώτη ήμουν! Δεν είχα την στοιχειώδη λογική! Αν με ρωτούσε κάποιος τότε, πες μου τον μεγαλύτερο στόχο που έχεις αυτή την στιγμή, εγώ θα απαντούσα: να κατακτήσω την καθηγήτριά μου! Ζούσα και ανέπνεα κάθε μέρα για αυτό! Ας υπήρχαν άπειροι λόγοι που κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά, εγώ τους αψηφούσα και έλεγα: θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει!
    Το κινητό μου της το έδωσα με τρόπο. Ήταν γραμμένο μέσα σε μια ευχετήρια κάρτα, σφραγισμένη σε έναν φάκελο που της τον έδωσα, όταν της ζήτησα συγγνώμη που της είχα μιλήσει απότομα μια φορά.
    Το δε κοπλιμέντο της το είχα πει μια άλλη φορά, όχι όμως face to face, μέσω mail. Απλά με ευχαρίστησε.
    Στα τελευταία δύο μαθήματα που είχαμε, παρατήρησα ότι είχε γίνει λιγάκι ψυχρή απέναντί μου. Ούτε αυτό όμως με αποθάρρυνε!
    Απορώ από που αντλούσα τόση θετική σκέψη!
    Last edited by PositiveWave; 08-09-2016 at 11:44.

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast