Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    ...Αν με ρωτούσε κάποιος τότε, πες μου τον μεγαλύτερο στόχο που έχεις αυτή την στιγμή, εγώ θα απαντούσα: να κατακτήσω την καθηγήτριά μου! Ζούσα και ανέπνεα κάθε μέρα για αυτό! Ας υπήρχαν άπειροι λόγοι που κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά, εγώ τους αψηφούσα και έλεγα: θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει!
    ...
    οι στοχοι που βαζουμε για την προσωπικη μας εξελιξη, δενε χουν καμια σχεση με "στοχους" που αφορουν αλλους ανθρωπους. αυτο το "πασει θυσια", οταν ο αλλος πιθανα να μην θελει και να μην θελησει ουτε και στο μελλον, ειναι αυτο που οδηγει στο βραχυκυκλωμα και σε περιπτωσεις stalkin για παραδειγμα.
    μορφωμενος ανθρωπος εισαι, ασχολησου με πραγματικες σχεσεις, απο αυτες που κανει ενα βημα ο ενας κι ενα ο αλλος, οχι απο αυτες που πλαθουμε με το μυαλο μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι στοχοι που βαζουμε για την προσωπικη μας εξελιξη, δενε χουν καμια σχεση με "στοχους" που αφορουν αλλους ανθρωπους. αυτο το "πασει θυσια", οταν ο αλλος πιθανα να μην θελει και να μην θελησει ουτε και στο μελλον, ειναι αυτο που οδηγει στο βραχυκυκλωμα και σε περιπτωσεις stalkin για παραδειγμα.
    μορφωμενος ανθρωπος εισαι, ασχολησου με πραγματικες σχεσεις, απο αυτες που κανει ενα βημα ο ενας κι ενα ο αλλος, οχι απο αυτες που πλαθουμε με το μυαλο μας.
    συμφωνω απολυτα με ολο το παραπανω...

Senior Member
    Remedy, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, σε όλη τη διάρκεια του thread. Μου λες την αλήθεια χωρίς περιστροφές και το εκτιμώ πολύ.
    Πάντως, η συμπεριφορά μου, σε καμία περίπτωση δεν ήταν λογική και δεν διέπονταν από λογικούς συλλογισμούς.
    Νόμιζα ότι ήταν κάτι γραφτό, καρμικό, κάτι προδιαγεγραμμένο να συμβεί. Γελάω τώρα...!
    Δεν ξέρω αν το συνειδητοποίησα αργά ή γρήγορα.
    Αν συνέχιζε να ήταν αρραβωνιασμένη-ανύπαντρη, θα χειροτέρευε τα πράγματα για μένα. Τώρα που παντρεύτηκε, μπήκε οριστικό τέλος.
    Αυτό μας έλειπε, να συνέχιζα...

Senior Member
    μη το λες.. αυτο σταματησε εσενα. αλλοι δεν σταματουν ΟΥΤΕ σε αυτο. δλδ, μεγαλο προβλημα.
    το οτι δεχτηκες την σοβαρη δεσμευση της σαν τελος γι αυτην την ιστορια, δειχνει οτι κατι λειτουργησε λογικα.

Senior Member
    μη το λες.. αυτο σταματησε εσενα. αλλοι δεν σταματουν ΟΥΤΕ σε αυτο. δλδ, μεγαλο προβλημα.
    το οτι δεχτηκες την σοβαρη δεσμευση της σαν τελος γι αυτην την ιστορια, δειχνει οτι κατι λειτουργησε λογικα.
    Στο τέλος πάντα πρυτανεύει η λογική!
    Καλά, δεν θέλω να φανταστώ τι θα έκανα σε αντίθετη περίπτωση. Δηλαδή, αν συνέχιζε η τρέλα μου.
    Μάλλον φαντάζομαι. Θα έστηνα πειρατικό σταθμό, σε ακτίνα 100 μέτρων από το σπίτι της! :p

https://www.youtube.com/watch?v=WfioI2afbw8

Senior Member
    ξερεις πολυ καλα ναι! οτι καποιοι δεν σταματουν για κανεναν λογο..ουτε καν αν μαθουν οτι εχεις δεσμο..γαμο κλπ..
    τους σιχαθηκα!! το θυμασαι πολυ καλα αυτο ρεμεντυ..ε?
    πλεον σιχαινομαι ολους τους αντρες που ενω ξερουν οτι εχω δεσμο..εξακολουθουν να νομιζουν οτι θα ερθουν σαν ιπποτες με το ξιφος τους, σαν τον αη Γιωργη..να με παρουν απο τον παλιο...γιατι σιγουρα θεωρουν οτι "αξιζω καλυτερα" ..οτι αυτοι ειναι "καλυτεροι απο τον παλιο"...την εχουν μεγαλυτερη...ειναι πιο κουβαρνταδες....κ πιο cool ατομακια..
    θα με εχουν βασιλισσα...κ σαν τα κοκορακια ανταγωνιζονται τον ανθρωπο που εγω εχω επιλεξει..
    ΠΛΙΖΖΖΖΖΖ POSITIVE μη γινεις ποτε σαν αυτους ..ακομα κ αν η γκομενα σε ενθαρρυνει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ξερεις πολυ καλα ναι! οτι καποιοι δεν σταματουν για κανεναν λογο..ουτε καν αν μαθουν οτι εχεις δεσμο..γαμο κλπ..
    τους σιχαθηκα!! το θυμασαι πολυ καλα αυτο ρεμεντυ..ε?
    πλεον σιχαινομαι ολους τους αντρες που ενω ξερουν οτι εχω δεσμο..εξακολουθουν να νομιζουν οτι θα ερθουν σαν ιπποτες με το ξιφος τους, σαν τον αη Γιωργη..να με παρουν απο τον παλιο...γιατι σιγουρα θεωρουν οτι "αξιζω καλυτερα" ..οτι αυτοι ειναι "καλυτεροι απο τον παλιο"...την εχουν μεγαλυτερη...ειναι πιο κουβαρνταδες....κ πιο cool ατομακια..
    θα με εχουν βασιλισσα...κ σαν τα κοκορακια ανταγωνιζονται τον ανθρωπο που εγω εχω επιλεξει..
    ΠΛΙΖΖΖΖΖΖ POSITIVE μη γινεις ποτε σαν αυτους ..ακομα κ αν η γκομενα σε ενθαρρυνει....
    Καλά, αν μετά από αυτή την εμπειρία, συνεχίσω να είμαι ο Δον Κιχώτης καβάλα στον Ροσινάντε, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για μένα. Αφού έμαθα μικρός αυτό το μάθημα, δύσκολα θα το ξεχάσω μεγαλώνοντας.

1+1=2, από παλιά!

Και επειδή στους 2, τρίτος δεν χωρεί, καλό είναι να αποχωρεί!

Senior Member
    ετσι! μπραβο!! καλα τα λες..κ ετσι παντα να σκεφτεσαι!

Senior Member
    ετσι! μπραβο!! καλα τα λες..κ ετσι παντα να σκεφτεσαι!
    Είπες την λέξη κλειδί: να σκέφτεσαι!
    Από την πρώτη μέρα που την είδα μέχρι την μέρα που έμαθα ότι παντρεύτηκε, αμφιβάλλω αν σκεφτόμουν!
    Και σκέφτομαι σημαίνει ότι φτιάχνω έναν συλλογισμό, σκεπτόμενος ορθολογικά!
    Το να σκέφτεσαι, προϋποθέτει ότι είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου!
    Εγώ δεν μπορούσα να ελέγξω τις σκέψεις μου! Το μυαλό μου ήταν αιχμάλωτο και δεν υπήρχε λεπτό που να μην την σκεφτόταν, που να μην έκανε απίστευτους συνειρμούς και να την φέρνει από το πουθενά!

Φαντάσου, όλο το καλοκαίρι ήμουν σε μια φάση όπως από το 2:05 και μετά:

https://www.youtube.com/watch?v=aceGcvZn7EA

Senior Member
    δεν μου φαινεται το βιντεο..αλλα επειδη ειμαι στο γραφειο κ ειναι οι συνδεσεις κλειδωμενες..φανταζομαι πανω κατω πως ησουν..
    αλλα ετσι δεν ειμαστε οταν ειμαστε ερωτευμενοι?
    ο αλλος γυρναει στο μυαλο μας 24 ωρες...μετα απο χρονια ξεκιναει η παντοφλα..κ καταληγεις να απλωνεις σωβρακα στην απλωστρα..:D
    ζηστο οσο μπορεις ψαχνοντας σωστες συνθηκες!
    ειναι κατι υπεροχο!

Senior Member
    δεν μου φαινεται το βιντεο..αλλα επειδη ειμαι στο γραφειο κ ειναι οι συνδεσεις κλειδωμενες..φανταζομαι πανω κατω πως ησουν..
    αλλα ετσι δεν ειμαστε οταν ειμαστε ερωτευμενοι?
    ο αλλος γυρναει στο μυαλο μας 24 ωρες...μετα απο χρονια ξεκιναει η παντοφλα..κ καταληγεις να απλωνεις σωβρακα στην απλωστρα..:D
    ζηστο οσο μπορεις ψαχνοντας σωστες συνθηκες!
    ειναι κατι υπεροχο!
    Εγώ δεν ξέρω αν θα καταλήξω να απλώνω σώβρακα... Μάλλον θα την βρίζω που δεν τα έχει απλώσει ακόμα!

Senior Member
    χααχχααχαχ :D:D:D

Senior Member
    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να αλλάξεις για χάρη κάποιας και να γίνεις ένα αρσενικό αντίγραφό της.
    Όπως στους S1ngles 2 (στη σειρά που έδειχνε το MEGA), ο πολλά βαρύς και καραβανάς Νώντας Περιστερόπουλος, για να κάνει σχέση με την Ράνια έκανε στροφή στην "ποιότητα" και τον κορόιδευε όλο το στρατόπεδο...!
    Λεπτομέρειες από το 9:16 και μετά:
    https://youtu.be/hX0-JxDg8kI?t=9m16s

μεγα λαθος των αντρων. Δεν μπορεις να κανεις σχεση με γυναικα και να φορας ολη την ζωη σου μια μασκα....
    Ουτε θα απολαυσεις την σχεση, ουτε θα τιποτα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    μεγα λαθος των αντρων. Δεν μπορεις να κανεις σχεση με γυναικα και να φορας ολη την ζωη σου μια μασκα....
    Ουτε θα απολαυσεις την σχεση, ουτε θα τιποτα
    Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν κάνεις σχέση για να την απολαύσεις, αλλά κάνεις σχέση μόνο για να λες ότι απλά και μόνο ότι έχεις.
    Και ακόμα χειρότερα, για να λες: κοίτα με ποια τα έχω!
    Αυτή θα δώσει αξία στην προσωπικότητα και στον ανδρισμό σου;

Senior Member
    Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν κάνεις σχέση για να την απολαύσεις, αλλά κάνεις σχέση μόνο για να λες ότι απλά και μόνο ότι έχεις.
    Και ακόμα χειρότερα, για να λες: κοίτα με ποια τα έχω!
    Αυτή θα δώσει αξία στην προσωπικότητα και στον ανδρισμό σου;

φυσικα και οχι. θα σε κανει να νιωσεις ακομα χειροτερα απο πριν
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast