Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Μα πως είναι δυνατόν να με κρατά σε απόσταση όταν μου λέει πως της αρέσω, ότι σκέφτηκε στην αρχή της γνωριμίας μας να κάνει κάτι μαζί μου, όταν κάθε φορά που αδιαφορώ στέλνει, όταν μου λέει να συνεχίσω ελεύθερα να της λέω γλυκόλογα; Της έχω πει ότι πρέπει να ξεκολλήσω μαζί της γιατί βασανίζομαι αλλά αυτή μόνο "πράσινο φως" μου δίνει με τη συμπεριφορά της! Από τη μια σέβομαι τη σχέση της και δεν κάνω τίποτα παραπάνω και από την άλλη κάθομαι και σκέφτομαι όλα αυτά και αναρωτιέμαι τι γίνεται! Μπέρδεμα...

Στη δική σου περίπτωση τώρα, όταν λες σιωπή και αδιαφορία εννοείς προφανώς μετά την εξομολόγηση σου. Χωρίς να γνωρίζω τα αισθήματα της θεωρώ ότι το είδος της "σχέσης" σας σε συνδυασμό με το ηλικιακό και τον γάμο της ήταν τροχοπέδη. Ακόμα δλδ και να ένιωθε κάτι για σένα, δύσκολα να εκφραζόταν ή να έπαιρνε οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Ίσως κι εσύ, σαν και μένα, να άργησες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Ποιος ξέρει;

Όσο κι αν το εύχομαι πάντως ειλικρινά, άσχετα αν δεν σε γνωρίζω, πιστεύω ότι δεν ξεμπέρδεψες όπως δεν ξεμπέρδεψα κι εγώ. Αν ξεμπέρδευες δεν θα ήσουν εδώ μέσα και ούτε θα σπαταλούσες τον χρόνο σου συζητώντας το. Το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ τα ίδια με σένα περνάω. Κι εγώ ήμουν χάλια το καλοκαίρι, όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια, αλλά ήμουν χάλια. Η διακοπή κάθε είδους επικοινωνίας με έκανε να βρω τον εαυτό μου και να νιώσω καλύτερα. Όπως και να έχει, εύχομαι σύντομα όλα αυτά να τα θυμάσαι και να γελάς!
    Επειδή είμαι δεσμευμένη..κ.μου έχει τύχει ερωτική εξομολόγηση από κάποιον..θα σε προσγειωσω λεγόντας σου οτι πιθανόν ή κοπέλα ικανοποιεί την ναρκισσιστική της πλευρά..δυστυχώς είναι φιλαρέσκη κ απολαμβάνει να νιώθει ότι την θέλεις..όμως μέχρι εκεί..δπιθανον δεν θέλει να αφήσει την ασφάλεια του πρώην της επειδή επίσης τον αγαπά..μημασας..προσπάθησε να βάλεις όρια..κ πολύ απλά ξεκαθαρίσουν κ πες της να διαλέξει τι θέλει τελικά..γτ το πιο πιθανο είναι να πάει μακριά ή βαλιτσα κ σε βλέπω για μεγάλη ταλαιπωρία.πςριττο να σου πω ότι είχα αρκετά φλερτ,στα οποία ξηγηθηκα μετά από κάποιο καιρό.
    Τον άνθρωπο που αγαπώ δεν τκν άφησα για κανέναν..οι γυναίκες γινόμαστε αρκετά φιλαρεσκες κ ακόμα κ όταν δεν μας αρέσει ιδιαίτερα κάποιος,απολαμβανουμε το κοπλιμεντο κ το ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος.κακο το ξέρω..τι να πεις κ συ,απλα εσύ οφειλεις να ξεκαθαρισεις τη φάση..

Senior Member
    Σορρυ για τα λάθη,αλλα γραφω από κιν κ το τ9 κάνει πάρτυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Αν διαβάσεις με προσοχή το thread, θα καταλάβεις τι είδους επικοινωνία είχα με εκείνη.
    Το μήνυμά που της έστειλα πριν λίγες μέρες ήταν ένα ολόκληρο κατεβατό. Δεν ήταν ένα απλό "σ'αγαπώ". Ένα πεντάλεπτο το θέλεις για να το διαβάσεις ολόκληρο. Δεν ξέρω αν το έχει διαβάσει, ούτε έχω λάβει απάντηση μετά από τόσες μέρες. Ο,τι μου πρότεινες να της πω, της το είπα και το μήνυμα αυτό τότε, το έγραψα έχοντας στο μυαλό ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά που της μιλούσα.
    Και ναι, μάλλον ήταν η τελευταία!
    Ότι ήταν να κάνεις εσύ το έκανες και δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα απέναντι της! Εντάξει είναι λίγο δύσκολο να ξεκολλήσεις, το καταλαβαίνω, αλλά το καλό είναι ότι πλέον είσαι συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος οπότε όπως είπες... πάμε για άλλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Επειδή είμαι δεσμευμένη..κ.μου έχει τύχει ερωτική εξομολόγηση από κάποιον..θα σε προσγειωσω λεγόντας σου οτι πιθανόν ή κοπέλα ικανοποιεί την ναρκισσιστική της πλευρά..δυστυχώς είναι φιλαρέσκη κ απολαμβάνει να νιώθει ότι την θέλεις..όμως μέχρι εκεί..δπιθανον δεν θέλει να αφήσει την ασφάλεια του πρώην της επειδή επίσης τον αγαπά..μημασας..προσπάθησε να βάλεις όρια..κ πολύ απλά ξεκαθαρίσουν κ πες της να διαλέξει τι θέλει τελικά..γτ το πιο πιθανο είναι να πάει μακριά ή βαλιτσα κ σε βλέπω για μεγάλη ταλαιπωρία.πςριττο να σου πω ότι είχα αρκετά φλερτ,στα οποία ξηγηθηκα μετά από κάποιο καιρό.
    Τον άνθρωπο που αγαπώ δεν τκν άφησα για κανέναν..οι γυναίκες γινόμαστε αρκετά φιλαρεσκες κ ακόμα κ όταν δεν μας αρέσει ιδιαίτερα κάποιος,απολαμβανουμε το κοπλιμεντο κ το ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος.κακο το ξέρω..τι να πεις κ συ,απλα εσύ οφειλεις να ξεκαθαρισεις τη φάση..
    Ναι, τη θυμάμαι την περίπτωση σου! Η δικιά μου πάντως δεν έχει θέμα ναρκισσισμού (έτσι την έχω ψυχολογήσει τουλάχιστον)! Ίσα ίσα μου έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι έχει σιχαθεί να της την πέφτουν, κυρίως λιγούρηδες και παντρεμένοι! Παρ' όλα αυτά εγώ της την έπεσα και ξεκαθάρισα τα συναισθήματα μου! Δεν με έκοψε ούτε κράτησε αποστάσεις αλλά αντίθετα μου δίνει όλο και πιο πολύ τώρα τελευταία το "πράσινο φως" οπότε συνεχίζω το διακριτικό φλερτ!

Senior Member
    Άρη, εγώ στο είπα. Στο είπε και η anxious4ever. Η τύπισσα θέλει να ικανοποιήσει το εγώ της!
    Στο FB και στο Instagram, τέτοιες τύπισσες θέλουν τα likes και τα σχόλια για να είναι στα ουράνια!
    Και ας τα λάβουν από όποιον να' ναι!

Και μην κάνεις το λάθος να πεις πως έχεις ψυχολογήσει μια γυναίκα! Ποτέ όμως!

Senior Member
    Αχ δε ξέρω ...κ γω έχω σιχαθεί πια..εον έχω γίνει λόγο επιθετική σε όποιον με πλησιάζει ενώ ξέρει ότι είμαι δεσμευμένη... πρόσεχε μονο μη παρεξηγεις το "πράσινο φως"
    .μας αρέσει το φλερτ..μας αρέσει μας θαυμαζουν..όταν απαντάω στα μνμτα κ είμαι ευχαριστη κ χαμογελαω..δε σημαίνει ότι θέλω κ κάτι παραπάνω.νιωθω ότι εσείς οι άντρες το παρεξηγειτε αυτο..κ τα γλυκό λόγια μου αρεσουν από διάφορους θαυμαστές..απλα.μου αρέσουν κ επειδή πολλές φορές είμαι ευγενική κ τα δέχομαι δε σημαίνει ότι θέλω κάτι.εγω απλά.στη θέση σου δεν θα έκανα διακριτικό φλερτ ώστε να συντηρω αυτή τη κατάσταση..θα έλεγα το εξής "κοπελιά το και το σε γουσταρω..εισαι;αν είσαι παρατα τον άλλον κ έλα σε μενα,αν δεν είσαι γεια χαρά νταν"..γτ σου αρέσει να ζειςε αυτήν την αγωνία κ αμφιβολία;; Εσύ την γουσταρεις τρέλλα κ αυτή χαχανιζει κ κοιμάται με άλλον..το οτι ανταποκρίνεται δε σημαίνει ότι σου δινει πράσινο φως..αυτο προσπάθησε να ξεκαθαρισεις..

Senior Member
    Άρη, εγώ στο είπα. Στο είπε και η anxious4ever. Η τύπισσα θέλει να ικανοποιήσει το εγώ της!
    Στο FB και στο Instagram, τέτοιες τύπισσες θέλουν τα likes και τα σχόλια για να είναι στα ουράνια!
    Και ας τα λάβουν από όποιον να' ναι!

Και μην κάνεις το λάθος να πεις πως έχεις ψυχολογήσει μια γυναίκα! Ποτέ όμως!
    Δε φαντάζεσαι πόση ευχαρίστηση παίρνω οτανε θαυμάζουν...κ τον συζήτησας ψυχολόγο κ μου είπε "ειναι ανθρώπινη ανάγκη..δεν είναι κακό,αρκει να μη το τραβας πολύ κ να βάζεις όρια κ σαφώς να μη παιδευεις τους άλλους". Σήμερα βγηκα για καφέ με έναν τύπο ο οποίος με είχε φαει να βγούμε..μικρότερος μου..καρφώνει το βλέμμα του πανω μου..βγηκα για να μην πει οτι τον κλανω.απανταω ευχάριστα στα μνμτα του.. δεν σημαίνει ότι δίνω πράσινο φως,απλα δέχομαι τον θαυμασμό του..αν δω ότι τραβάει πολύ θα ξηγηθω.γενικα το φλερτ αρέσει πολύ.

Senior Member
    Δε φαντάζεσαι πόση ευχαρίστηση παίρνω οτανε θαυμάζουν...κ τον συζήτησας ψυχολόγο κ μου είπε "ειναι ανθρώπινη ανάγκη..δεν είναι κακό,αρκει να μη το τραβας πολύ κ να βάζεις όρια κ σαφώς να μη παιδευεις τους άλλους". Σήμερα βγηκα για καφέ με έναν τύπο ο οποίος με είχε φαει να βγούμε..μικρότερος μου..καρφώνει το βλέμμα του πανω μου..βγηκα για να μην πει οτι τον κλανω.απανταω ευχάριστα στα μνμτα του.. δεν σημαίνει ότι δίνω πράσινο φως,απλα δέχομαι τον θαυμασμό του..αν δω ότι τραβάει πολύ θα ξηγηθω.γενικα το φλερτ αρέσει πολύ.
    Όλα έχουν τις ισορροπίες τους και δεν είναι καθόλου κακό να γνωρίζεις κόσμο και να κάνεις κουβέντα με άτομα του αντίθετου φύλου! Στην Ελλάδα ζούμε και όχι στη Σαουδική Αραβία!
    Κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να ακούσει μια καλή κουβέντα, ακόμη και αν αυτή δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα πολλές φορές! Έτσι θα σε συμπαθήσει κάποιος και θα σε κάνει να έρθεις κοντά του. Κάποιος που θα σου τονίσει τα θετικά σου σημεία και θα σε ανεβάσει, θα κερδίσει τη συμπάθειά σου, σωστά;
    Δεν ξέρω καμιά περίπτωση ατόμου, που να συμπαθεί όσους τον βρίζουν (εκτός και αν είναι σαδομαζό!)
    Η διαφορά του ψέματος από την αλήθεια, είναι ότι όταν λες σε κάποιον ψέματα είναι σαν να τον χτυπάς με ένα πουπουλένιο μαξιλάρι στα μούτρα, ενώ όταν του λες την αλήθεια, σαν να τον χτυπάς με μια βρεγμένη σανίδα!
    Αλήθεια, με τι θα προτιμούσαμε να μας χτυπάνε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όλα έχουν τις ισορροπίες τους και δεν είναι καθόλου κακό να γνωρίζεις κόσμο και να κάνεις κουβέντα με άτομα του αντίθετου φύλου! Στην Ελλάδα ζούμε και όχι στη Σαουδική Αραβία!
    Κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να ακούσει μια καλή κουβέντα, ακόμη και αν αυτή δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα πολλές φορές! Έτσι θα σε συμπαθήσει κάποιος και θα σε κάνει να έρθεις κοντά του. Κάποιος που θα σου τονίσει τα θετικά σου σημεία και θα σε ανεβάσει, θα κερδίσει τη συμπάθειά σου, σωστά;
    Δεν ξέρω καμιά περίπτωση ατόμου, που να συμπαθεί όσους τον βρίζουν (εκτός και αν είναι σαδομαζό!)
    Η διαφορά του ψέματος από την αλήθεια, είναι ότι όταν λες σε κάποιον ψέματα είναι σαν να τον χτυπάς με ένα πουπουλένιο μαξιλάρι στα μούτρα, ενώ όταν του λες την αλήθεια, σαν να τον χτυπάς με μια βρεγμένη σανίδα!
    Αλήθεια, με τι θα προτιμούσαμε να μας χτυπάνε;
    Μεγάλη αλήθεια....

Senior Member
    Δεν ξέρω με τι θα προτιμούσαμε να μας χτυπάνε...θα συνεχίσω την κουβέντα λέγοντας το εξής: ας πάψουμε να είμαστε αφελείς..όταν μία γυναίκα γουσταρει κάποιον ξεκάθαρα κ αληθινα πέφτει στην αγκαλιά του χωρίς να "τα ψήνει" τόσο μεγάλο διάστημα..ολα τα άλλα είναι απλώς παιχνιδακια που απλά τονωνουν το εγώ της.
    Δύο τινά : ή γουσταρει κ είναι σε διλλημα,που σημαίνει ότι την ακυρωνεις αμεσως, εφόσον σε έχει βάλει σε μία διαδικασία σύγκρισης. Ή απλά παίζει γιατί ειναι φιλαρεσκη.μην επιμενετε οσο πρασινο φως νομίζετε ότι σας δίνει γτ πολύ απλά με άλλον είναι κ με αλλον ξαπλώνει..όταν μία γυναίκα θέλει κάποιον δεν χαχανιζει ούτε της αρέσει απλά να της λένε γλυκά λόγια..απλά το προχωράει..ολα τα άλλα είναι απλά παιχνιδακια..

Senior Member
    Δεν ξέρω με τι θα προτιμούσαμε να μας χτυπάνε...θα συνεχίσω την κουβέντα λέγοντας το εξής: ας πάρουμε να είμαστε αφελείς..όταν μία γυναίκα γουσταρει κάποιον ξεκάθαρα κ αληθινααληθινα πέφτει στην αγκαλιά του χωρίς να "τα ψήνει" τόσο μεγάλο διάστημα..ολα τα άλλα είναι απλώς παιχνιδακια που απλά τονωνουν το εγώ της.
    Δύο τινά : ή γουσταρει κ είναι σε διλλημα,που σημαίνει ότι τγν ακυρωνεις αμεσω εφόσον σε έχει βάλει σε μία διαδικασία σύγκρισης. Ή απλά παίζει γιατί ειναι φιλαρεσκη.μην επιμενετε οαοπρασινο φως νομίζετε ότι σας δίνει γτ πολύ απλά με άλλον είναι κ με αλλον ξαπλώνει..όταν μία γυναίκα θέλει κάποιον δεν χαχανιζει ούτε της αρέσει απλά να της λένε γλυκά λόγια..απλά το προχωράει..ολα τα άλλα είναι απλά παιχνιδακια..
    Αυτό λέω και εγώ και ας μην έχω την εμπειρία του Σπαλιάρα!

Senior Member
    Σιγά τον άντρα...σαν τον τζων τζων στο μαύρο είναι..
    Πφφφ,ο φλώρος..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτό λέω και εγώ και ας μην έχω την εμπειρία του Σπαλιάρα!
    Για τον mr.4000,έχω να πω ότι έχω δει κοπέλες που δεν τους πολυαρέσει.
    Βέβαια ξέρω και μια που θα ήθελε να πάει μαζί του.
    Τον έχει δει και κοπέλα που ξέρω,από κοντά....

Senior Member
    Σιγά τον άντρα...σαν τον τζων τζων στο μαύρο είναι..
    Πφφφ,ο φλώρος..
    Προφανώς αστειεύομαι, με τις 4.000... κατακτήσεις του!

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Για τον mr.4000,έχω να πω ότι έχω δει κοπέλες που δεν τους πολυαρέσει.
    Βέβαια ξέρω και μια που θα ήθελε να πάει μαζί του.
    Στον κανόνα, θα υπάρχει και η εξαίρεση!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Προφανώς αστειεύομαι, με τις 4.000... κατακτήσεις του!

Στον κανόνα, θα υπάρχει και η εξαίρεση!
    Αυτό ξαναπές το!
    Βέβαια,η κοπέλα που μου είπε ότι τον έχει δει από κοντά,δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω κύριο!Λογικό το βρίσκω...

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast