συγκρούσεις με γονείς για τη σχέση μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    κατ αρχας ειναι απολυτως απαραδεκτοι, περα απο το οτι ειναι και παρανομοι (αλλα αστο αυτο) με τις παρακολουθησεις που κανουν στους προσωπικους σου λογαριασμους.

κατα δευτερον, με αυτα που περιγραφεις ειμαι σιγουρη οτι ο αδερφος εχει παιξει ακομα μεγαλυτερο ρολο απ οσο υποψιαζεσαι, καθως οι γονεις ουτε τον ηξεραν, ουτε ηταν εναντιον εξ αρχης.
    για ποιον λογο ο αδερφος τσινισε ετσι κι εκανε στις συνεχεια ολες αυτες τις κατινιες, δεν το ξερω. πιθανως να σε ζηλευε η να ειναι κομπλεξικος, η να μην θελει να ασχολουνται με την αδερφη του οι ανδρες γιατι ειναι ανωριμος.

το θεμα ειναι οτι δενε χουν δικαιωμα να τα κανουν ολα αυτα, ειδικοτερα δε, που ΑΥΤΟΙ ειναι που σε καθυστερουν απο την καριερα σου με τις προτασεις που (δεν) εχουν.
    η αποψη μου ειναι να μελετησετε αν λυνεται το οικονομικο με τα λεφτα που εχεις μαζεψει και μια παραλληλη δουλεια η και λιγη βοηθεια απο τον φιλο αν χρειαστει και να πας να κανεις την πρακτικη σου κεκει που θελεις.
    οι γονεις καποτε θα μαλακωσουν κι αν δεν μαλακωσουν, θα εχεις ζησει αυτο που θελεις και θα χεις προχωρησει στην εκπαιδευση σου. αυτοι δεν εχουν καν προταση. απλα θελουν να εισαι στο σπιτι τους και το λενε και με τον απαραδεκτο τροπο του "αποφασιζουμε και διαταζουμε". ε, οχι, δεν αποφασιζουν αυτοι, εισαι ενηλικη. μπορουν να σε συμβουλευσουν αλλα οχι να σε εκβιαζουν.

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

Senior Member
    ανξιους, καλα τα λες, αλλα η κοπελα εχει σχεδια να συνδυασει την διαμονη με τον φιλο, με την εκπαιδευση και την καριερα της.
    οι γονεις της ζητουν να κατσει σπιτι να κλωσσαει μονο για να μην κανει του κεφαλιου της.
    δενε χουν σχεδια για την εκπαιδευση της.

Γιατι πρεπει να τον παντρευτεις σωνει και καλα?Μικρα ειστε μην τα περιπλεκεις

Senior Member
    ειπε η κοπελα οτι θα παντρευτει αμεσα? δεν ειδα τετοιο πραγμα.

Στο ΟΡ λεει θελει να περασει την υπολοιπη ζωη μαζι του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Στο ΟΡ λεει θελει να περασει την υπολοιπη ζωη μαζι του.
    μπορει να "θελει", καλο ειναι αυτο. σημαινει οτι ειναι σιγουρη για τα αισθηματα της.
    αυτο δεν σημαινει οτι ετοιμαζεται να τον παντρευτει ΑΜΕΣΑ , πριν δουν τι κανουν με αυτονομια, δουλειες, κλπ. αλλο το ενα, αλλο το αλλο. δεν ειπε κατι τετοιο.
    αν ρυθμιστουν αυτα σε 2-3 χρονια, γιατι οχι δλδ? ολοι μετα τα 30 πρεπει να παντρευονται?

Ειναι νωρις να κανει τετοιες δηλωσεις και μαλιστα στους γονεις της.Θα επρεπε να περιμενει καποια χρονια και να τους το ανακοινωσει οταν γινουν καποια πραγματα.

Senior Member
    παιδια να ρωτησω κατι?γιατι εφοσον η κοπελα θα συνδυασει σπουδες με σχεση κ καριερα..οι γονεις φερνουν τοση αντιρρηση..μηπως υπαρχει κατι που δνε μας εχει αναφερει η θεματοθετρια??
    αφου η κοπελα λεει οτι δεν θα αφησει σπουδες κ πρακτικη κλπ κλπ..
    μηπως οι ανθρωποι απλα δεν θελουν το συγκεκριμενο ατομο επειδη δεν τους γεμιζει το ματι¨? επειδη νιωθουν απειλη για κατι??
    ενας γονιος γενικα δεν θελει συνηθως ατιομα για το παιδι του, οταν νιωθει οτι αυτο απηλειται..
    μηπως εχουν ακουσει καποια πραματα γι αυτον?
    πχ μια μητερα φιλης παλια δεν ηθελε τον συντροφο της κορης της επειδη καπνιζε χασις..
    μια αλλη επειδη ηταν αλητοβιος..
    μια αλλη επειδη η οικογενεια του ηταν διαλυμενη κλπ κλπ..
    μηπως υπαρχουν λεπτομερειες που δνε εχουν ειπωθει σε θρεντ?
    λεω εγω τωρα..
    ή απλα οι γονεις ειναι καταπιεστικοι κ κτητικοι κ θελουν το παιδι κοντα τους κ να του κρατησουν την παρθενια...λεω εγω τωρα...
    αυτο μονο η ιδια μπορει να μας το απαντησει..γιατι μου κανει εντυπωση τοση αντισταση πια εφοσον η κοπελα εχει ανακοινωσει οτι θα παει να συνεχισει την καριερα της..
    δεν πολυκαταλαβαινω.

Μπορει το αγορι της να μην εχει λεφτα πραγμα που ειναι χειροτερο για τους γονεις απο το αν κανει χασις,ειναι αλητοβιος κλπ :p

Senior Member
    νομιζω οτι καποος τους εβαλε λογια ανξιους και ισως αυτος ο καποιος ειναι ο αδερφος ετσι οπως τα λεει.
    μπορει τα λογια να ηταν κι οτι ειναι φτωχος οπως λεει ο αλφροτετοιος. διολου απιθανο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειναι νωρις να κανει τετοιες δηλωσεις και μαλιστα στους γονεις της.Θα επρεπε να περιμενει καποια χρονια και να τους το ανακοινωσει οταν γινουν καποια πραγματα.
    αυτο χρειαζεται στους γονεις που δεν δεχονται να επικοινωνησουν με ισους ορους με τα ενηλικα παιδια τους και μολις ακουσουν κατι που τους ξυνισει, ξεκινανε τους εκβιασμους...
    η κοπελα επελεξε να ειναι ειλικρινης κι αυτο πληρωνει τωρα..
    οντως, εγω αν ειχα τετοιους γονεις, θα ελεγα μονο για την πρακτικη και θα πηγαινα. δεν θα ανεφερα τον φιλο μου.
    ψοματα δηλαδη...

Banned
    Μα ποια λεφτά? 23 χρονών είναι και έχει σχέση 1 χρόνο!!
    Δεν είναι 30 να πηγαίνει να παντρευτεί ......
    Μάλλον ο αδερφός δεν γουστάρει..........

Senior Member
    ατανταρ κατι παιζει..ειτε απο αδερφο, ειτε απο χασισια..χααχαχ κλπ κλπ..
    δεν γινεται τωρα εφοσον ρε παιδια τους λεει οτι παει να συνεχισει την πρακτικη.αρα δεν ειναι το θεμα οι σπουδες κατι βρωμαει εδω..
    τεσπα..εγω θα πηγαινα κ θα τους εγραφα στα παπαρια μου..
    θα εβρισκα καμια δουλεια σερβις τα βραδια..νεα ειναι αντοχες εχει..
    αν μου ελεγαν εμενα να βρω μια δουλεια βραδια..στανταρακι με βλεπω να κοιμομουν πανω στο μπαρ..
    οποιος θελει κατι πολυ το κανει..τελος.
    δεν πα να χτυπιουνται τωρα αυτοι..αλλωστε ενηλικη ειναι τι μπορουν να της κανουν...

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε πιέζουν τόσο υπερβολικά.
    23 είσαι και όχι 13! Από την άλλη, κόρη τους είσαι και ναι, θέλουν το καλό σου, έστω και αν σε πιέζουν έτσι!
    Δεν θέλουν αύριο-μεθαύριο να μετανιώσεις για την επιλογή που θα κάνεις.
    Επειδή είσαι σε μικρή ηλικία και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, πολλές φορές θεοποιούμε αυτόν ή αυτήν που αγαπάμε.
    Νομίζουμε πως είναι μοιραίο, καρμικό, γραφτό να ζούμε με κάποιον/κάποια αιώνια. Αμ δε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε πιέζουν τόσο υπερβολικά.
    23 είσαι και όχι 13! Από την άλλη, κόρη τους είσαι και ναι, θέλουν το καλό σου, έστω και αν σε πιέζουν έτσι!
    Δεν θέλουν αύριο-μεθαύριο να μετανιώσεις για την επιλογή που θα κάνεις.
    Επειδή είσαι σε μικρή ηλικία και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, πολλές φορές θεοποιούμε αυτόν ή αυτήν που αγαπάμε.
    Νομίζουμε πως είναι μοιραίο, καρμικό, γραφτό να ζούμε με κάποιον/κάποια αιώνια. Αμ δε!
    αμ πες τα...
    ολα τα πιτσιρικια ερωτευονται κ νομιζουν τα ερμα οτι τελειωσε η ζωη τους..
    αλλα η ζωη εχει τοοοσα πολλα να δεις κ να κανεις....
    νταξ λογικο ειναι για το κοριτσι ειναι πολυ μικρο κ το μυαλο καπως διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα.
    εγω ερωτευθηκα στα 18 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 23 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 28 ηταν ο αντρας της ζωης μου...
    μετα εμεινα μονη μου...πολλα χρονια κ
    τελιακ ειδα οτι ερωτευθηκα κανονικα στα 31 κ μπορω κ καθομαι κ τοσα χρονια μαζι του..
    αν καθομουν με τον 18 ή τον 23 τωρα..θα βαραγα το κεφαλι μου!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast