Καταλληλη διατροφη για το αγχος!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Εγω παντως δεν καπνιζω και μου λενε ..Καλα τσιγαρο χωρις καφε πως μπορεις" χαχα να που μπορω!!
    Καφέ χωρίς τσιγάρο θες να πεις!
    Με τον καφέ, με το αλκοόλ, όταν ξυπνάς, πριν πας για ύπνο, στο διάλειμμα, στις λύπες, στις χαρές, στο άγχος , μετά το φαγητό, στην τουαλέτα...................
    Σε ότι και αν κάνεις δηλαδή.........μεγάλη λούμπα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by chilli View Post
    Πως το κανεις? χαχα.... εγω γενικα εχω την ταση να υπεραναλυω οτι μου συμβαινει, αγχωνει κλπ. . ΤΟ αλκοολ ισως ειναι μια ευκολη λυση για χαλαρωση, αλλα η μακροπροθεσμη χρηση του μαλλον επιτεινει το προβλημα...
    Παντως καλο ειναι που μολις εισαι σε χωρο που νιωθεις καλα, σταματαει και το αγχος σου, ειναι δειγμα πως το κοντρολαρεις...
    Κοιτα να στο αναλυσω εχω παλιοτερα πιο πολυ αγχως οταν γυριζω στο σπιτι και το αναλυω τι εκανα τι αλλο μποουσα να κανω τι μου ειπαν τωρα ξερεις αλλα αυτο γινοταν παλιοτερα πιο εντονα τωρα που κανω κατι μου αρεσει,δουλεια που μου αρεσει ολο αυτα ειναι η αιτια για το οταν γυριζω σπιτι να χαλαρωνω πιο ανετα σε σχεση με παλαιοτερες εποχες και με αλλες δουλειες χωρις να χρειαζομαι αλκοολ κ.α Αλλα υπαρχουν μερες που αγχωνομαι χωρις να κανω τιποτα καθοντας απλα στο σπιτι

Senior Member
    Συχνά ψάχνουμε ενστικτωδώς να παρηγορηθούμε από το άγχος τρώγοντας τα λάθος πράγματα. Κι όμως, υπάρχουν πολλές τροφές που μπορούν πραγματικά να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας χαρίσουν ηρεμία
    Ζυμαρικά για καλή διάθεση, σε περιόδους έντονου άγχους ή μελαγχολίας δοκιμασε το αγαπημένο σου φαγητό με διάφορα μυρωδικα , μπανάνα για ευεξία,
    μαύρη σοκολάτα για άμεση ευφορία, ξηροί καρποί για χαλάρωση, κοτόπουλο για ηρεμία.

Με αγαπη...Αλεξανδρα....
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Σε ευχαριστω Αλεξανδρα για τηνς πληροφοριες μια ερωτηση ακομα!! Η βαλεριανα σε μικρη δοση βοηθαει στης καθημερινες δραστηριοτητες??

Senior Member
    Εγώ σας τα ξαναλέω για όσους έχουν κατάθλιψη τα ξηροκαρπαδικα όπως ο παραγωγός έχει πρωινό για ενέργεια σίδηρο κλπ επίσης φυσικά προϊόντα δηλαδή να πας στο χωριό σου και να πάρεις κατσικίσιο τυρί ένα πέντοκιλό λάδι κι ένα τρικι λ ο μελί όλα από παραγωγούς θα διαπιστώσετε ότι έχουν άλλη γεύση επίσης κανένα συμπληρώματακι ζεολιθο και γύρη και καμιά βιταμίνη και κανένα ωμέγα τρία και θα είστε κούκλοι αυτά τα κάνω εγώ για ψύχωση και λειτουργούν σχεδόν άψογα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σε ευχαριστω Αλεξανδρα για τηνς πληροφοριες μια ερωτηση ακομα!! Η βαλεριανα σε μικρη δοση βοηθαει στης καθημερινες δραστηριοτητες??

φυσικα και βοηθαει η βαλεριανα στις καθημερινες δρατσηριοτητες , ειναι φυτικο προ'ι'ον και δεν μας κανει εξαρτηση, το βρισκουμε στο φαρμακειο ως ''valmane''
    [I]Love...[/I]

Member
    Κοιτα να στο αναλυσω εχω παλιοτερα πιο πολυ αγχως οταν γυριζω στο σπιτι και το αναλυω τι εκανα τι αλλο μποουσα να κανω τι μου ειπαν τωρα ξερεις αλλα αυτο γινοταν παλιοτερα πιο εντονα τωρα που κανω κατι μου αρεσει,δουλεια που μου αρεσει ολο αυτα ειναι η αιτια για το οταν γυριζω σπιτι να χαλαρωνω πιο ανετα σε σχεση με παλαιοτερες εποχες και με αλλες δουλειες χωρις να χρειαζομαι αλκοολ κ.α Αλλα υπαρχουν μερες που αγχωνομαι χωρις να κανω τιποτα καθοντας απλα στο σπιτι
    Λογικο το να νιωθεις καλυτερα οταν εισαι σε καποιο ευχαριστο περιβαλλον και κανεις πραγματα που σου αρεσουν.... Μερικες φορες ειναι αναποφευκτο, πρεπει να συμβιβαζομαστε σε διαφορες καταστασεις. Η προσαρμογη ειναι σημαντικη....
    Ειναι και αυτες οι μερες, που ειναι χωρις κανενα λογο... καταλαβαινω τι θες να πεις...

Page 3 of 3 FirstFirst 123