Καταλληλη διατροφη για το αγχος!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Αλλεργια = ειναι αγνωστα τα αιτια κυρια μου - κυριε μου αλλά ... αλάτια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αλλεργια = ειναι αγνωστα τα αιτια κυρια μου - κυριε μου αλλά ... αλάτια.
    Αυτοι ειναι μερικοι λογοι που παιζουν ρολο στην επιδεινωση αυτης της καταστασης, παραγοντες που επηρεαζουν την αυξηση των αλλεργικων νοσων, φιλη μου... η αυξηση των οικιακων ανεσεων και η σημαντικη ατομικη καθαριοτητα μειωνουν τις λοιμωξεις, γεγονος που οδηγει στην αυξηση των αλλεργιων. Αυτα δεν τα λεω εγω....

Quote Originally Posted by chilli View Post
    Αυτοι ειναι μερικοι λογοι που παιζουν ρολο στην επιδεινωση αυτης της καταστασης, παραγοντες που επηρεαζουν την αυξηση των αλλεργικων νοσων, φιλη μου... η αυξηση των οικιακων ανεσεων και η σημαντικη ατομικη καθαριοτητα μειωνουν τις λοιμωξεις, γεγονος που οδηγει στην αυξηση των αλλεργιων. Αυτα δεν τα λεω εγω....
    εγω βλεπω την οπτικη και της ανατολικης ιατρικης με την εννοια, παρακολουθησε σε ποιο σημειο εμφανιζεις και τι και ακου το σωμα σου τι θελει να σου πει...
    Καπου στο ενδιαμεσο ελπιζω να βρισκεται και μια λυση.

Senior Member
    Απο διατροφη για το αγχος το ξεκινησα και το πηγατε σε αλλεργιες και αλλα χαχα!! Το σιγουρα δοκιμασμενο εστω και για λιγο που κανει κακο στην υγεια ειναι το αλκοολ παντα για το αγχος αναφερομε βεβαια κανει και αλλα που δεν θελω να ανεφερθω!!

Member
    εγω βλεπω την οπτικη και της ανατολικης ιατρικης με την εννοια, παρακολουθησε σε ποιο σημειο εμφανιζεις και τι και ακου το σωμα σου τι θελει να σου πει...
    Καπου στο ενδιαμεσο ελπιζω να βρισκεται και μια λυση.
    Σωστο και αυτο.... εμενα πρεπει να μου λεει σταματα να χρησιμοποιεις χημικα για καθαρισμα γιατι τα κατεστρεψες τα χερακια σου... χαχα

Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Απο διατροφη για το αγχος το ξεκινησα και το πηγατε σε αλλεργιες και αλλα χαχα!! Το σιγουρα δοκιμασμενο εστω και για λιγο που κανει κακο στην υγεια ειναι το αλκοολ παντα για το αγχος αναφερομε βεβαια κανει και αλλα που δεν θελω να ανεφερθω!!
    Χαχα, γενικα εχουμε ανησυχιες...
    Το κακο ειναι οτι μεγαλο μερος ανθρωπων το επιλεγου μετα απο μια δυσκολη μερα, για να αποβαλουν το αγχος και να χαλαρωσουν...

Senior Member
    το δικο μου αγχος δεν κραταει τοσο οσο απομακρυνομαι απο γεγονοτα και καταστασης και δεν χειαζομαι κατι να χαλαρωσω,χαλαρωνω αυτοματα εκεινη την ωρα!!

Senior Member
    Δηλαδη γιατι ισως σας μπερδεψα!! Μπορει να ειμαι σε χωρο με καποια ατομα να κανω καπια δουλεια και να εχω αγχος και οταν φευγω απο εκει παω στο σπιτι μου παραδειγμα χαλαρωνω αυτοματα

Member
    το δικο μου αγχος δεν κραταει τοσο οσο απομακρυνομαι απο γεγονοτα και καταστασης και δεν χειαζομαι κατι να χαλαρωσω,χαλαρωνω αυτοματα εκεινη την ωρα!!
    Δηλαδη αποφευγεις γεγονοτα, προσωπα, δρομους, χρωματα γενικα πραγματα που δεν σε κανουν να νιωθεις καλα γιατι θυμασαι ασχημα γεγονοτα?

Member
    Δηλαδη γιατι ισως σας μπερδεψα!! Μπορει να ειμαι σε χωρο με καποια ατομα να κανω καπια δουλεια και να εχω αγχος και οταν φευγω απο εκει παω στο σπιτι μου παραδειγμα χαλαρωνω αυτοματα
    Και εγω το παθαινω αυτο, βεβαια προσπαθω να χαλαρωσω, δεν γινεται να αποφευγουμε παντα καταστασεις... εγω εχω σκεφτει πως δεν εχω να αποδειξω τιποτα στον εαυτο μου, μπορω να πω πως με εχει βοηθησει....

Senior Member
    οχι!! σχεδον!! δηλαδη ειμαι σε χωρο που μπορει να εχω αγχος εκει την ωρα με κοσμο παραδειγμα στην δουλεια μου αλλα μολις γυριζω σπιτι χαλαρωνω αυτοματα ουτε αλκοολ τιποτα δεν χειαζομαι

Quote Originally Posted by chilli View Post
    Σωστο και αυτο.... εμενα πρεπει να μου λεει σταματα να χρησιμοποιεις χημικα για καθαρισμα γιατι τα κατεστρεψες τα χερακια σου... χαχα
    Προτεινω γαντια και αποφυγη εισπνοων κοντα σε χημικα απο την αλλη θα το παλεψεις και αυτο. Καλο βραδυ σε ολους μας.

Member
    Προτεινω γαντια και αποφυγη εισπνοων κοντα σε χημικα απο την αλλη θα το παλεψεις και αυτο. Καλο βραδυ σε ολους μας.
    Αυτο θελει να πει και το σωμα....
    καλο ξυμερωμα!

Member
    οχι!! σχεδον!! δηλαδη ειμαι σε χωρο που μπορει να εχω αγχος εκει την ωρα με κοσμο παραδειγμα στην δουλεια μου αλλα μολις γυριζω σπιτι χαλαρωνω αυτοματα ουτε αλκοολ τιποτα δεν χειαζομαι
    Πως το κανεις? χαχα.... εγω γενικα εχω την ταση να υπεραναλυω οτι μου συμβαινει, αγχωνει κλπ. . ΤΟ αλκοολ ισως ειναι μια ευκολη λυση για χαλαρωση, αλλα η μακροπροθεσμη χρηση του μαλλον επιτεινει το προβλημα...
    Παντως καλο ειναι που μολις εισαι σε χωρο που νιωθεις καλα, σταματαει και το αγχος σου, ειναι δειγμα πως το κοντρολαρεις...

Senior Member
    Κοιτα τωρα ακριβως θα στο εξηγουσα γιατι πεζονται πολλα αλλα τωρα θελω να κοιμηθω κολησα εδω χαχα οποτε εαν θυμηθω αυριο τωρα!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast