Results 1 to 7 of 7
-
03-11-2016, 13:30 #1
Συγγραφή διηγήματος βασισμένο στην Ψυχιατρική
Καλημέρα! Γράφω ένα διήγημα, βασίζεται στην ψυχιατρική. Είναι απλά μια ιστορία, το θέμα είναι πως δε γνωρίζω από ψυχοφάρμακα. Συγκεκριμένα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει, για ψυχοφάρμακα που έχουν υψηλές πιθανότητες με υπέρ-δοσολογία να προκαλέσουν θάνατο, ή έστω σε συνδυασμό με άλλα ψυχοφάρμακα.
Ευχαριστώ πολύ!!!!! ^_^
- 03-11-2016, 16:12 #2
καλησπερα, ουρανια.
σου φαινεται καλη ιδεα σε ενα φορουμ οπου συχναζουν και ατομα με αυτοκτονικες διαθεσεις να δωσει καποιος συνταγες αυτοκτονιας?
αυτο που ρωτας, συζητα τον με καποιον ψυχιατρο που σε εχει εξετασει και ειναι βεβαιος οτι ουτε κι εσυ το ρωτας για τετοιο λογο.
03-11-2016, 16:29 #3
Όπως λέει και η Remedy, θα πρέπει να πας στο βαποράκι της γειτονιάς σου. Αυτές τις μέρες έχουν γραφεία - βαρέθηκαν βλέπεις να περιμένουν έξω στο κρύο ή τη ζέστη σε γωνιές δρόμων και σοκάκια - και μια ταμπέλα απ' έξω που γράφει "ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ". Μη σε μπερδεύει αυτό... είναι βιτρίνα και όπου και αν είσαι και δεις ταμπέλα "ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ" θα μπορείς να μπεις να πάρεις τη δόση σου. Αν δεις κάτι κοστουμαρισμένους να περιμένουν στο θάλαμο αναμονής μαζί σου, εκπροσωπούν τους προμηθευτές και διακινούν τις μίζες. Δες και καμιά ταινία στυλ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ, SICARIO κλπ για να έχεις μια ιδέα τι να περιμένεις και πως διακινούνται νόμιμα τόσα πολλά ναρκωτικά. Μην απαντήσεις σε προσωπικές ερωτήσεις στον γιατρό γιατί θα σε απαγάγει και θα ζητάει λύτρα από την οικογένεια σου όσο σε βασανίζουν με ηλεκτροσόκ σε κάνα Δαφνί, Δρομοκαϊτειο κλπ. Ξέρουν να χτυπάνε τις οικογένειες εκεί που πονάει... είναι πολύ σκληροί σου λέω! Ρώτα και τον elis.
:)Last edited by M87; 03-11-2016 at 17:01.
03-11-2016, 16:46 #4
μάλιστα! πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις σας, θα σας έστελνα την ιστοσελίδα μου για να δείτε πως όντως ασχολούμαι με τη συγγραφή και δουλεύω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, μάλλον θα γίνει αναφορά όμως για διαφήμιση. σχετικά με συνταγές και τα λοιπά αναθεωρείστε το φόρουμ σας, μάλλον δεν είναι και πολύ αντάξιο ως προς τη βοήθεια που υποτίθεται πως προσφέρει. αν είχα πάρε δώσε με ψυχιάτρους δεν θα ρωτούσα εδώ και αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα το είχα κάνει, δεν ρωτούσα άλλους πως να το κάνω. να είστε καλά για το χρόνο σας. πραγματικά με κάνατε να γελάσω!!! :)
03-11-2016, 17:25 #5
αν θελεις μια ιδεα παντως, μπορεις να βαλεις ενα φανταστικο φαρμακο, αφου προκειται για μυθοπλασια.
03-11-2016, 17:33 #6
Γράψε ότι:
"Όταν μπήκα στο γραφείο του, ο "ψυχίατρος" είχε την μύτη μέσα σε ένα κουτί λουκουμόσκονη. Όταν σήκωσε το κεφάλι του και έγειρε βαριά πίσω στην καρέκλα του για να με κοιτάξει, τον πήρε μερικά δευτερόλεπτα πριν εστιάσουν τα μάτια του. Η πρώτη του ερώτηση ήταν[/B]
'πόσο θες;'
Αυτό εδώ' μου είπε δείχνοντας το κουτί πάνω στο γραφείο του 'θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομα σου...
Έχω και κάτι άλλα πολύ περίεργα που δεν τα κάνω ούτε εγώ ο ίδιος...
Με αυτό για παράδειγμα θα θες να κοιμάσαι συνέχεια...
Με αυτό εδώ δεν θα μπορέσεις να ξανακοιμηθείς...
Με αυτό εδώ θα νιώθεις συνέχεια κουρασμένη...
Με αυτό εδώ θα νιώθεις σαν να έχεις ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο κεφάλι σου...
Αυτό εδώ θα σε κάνει να θες να βγεις από το δέρμα σου...
Έχω πολλά σου λέω.
Πόσο θες;'
...Κάπως ετσι έγινα ένα πρεζόνι του ******."
03-11-2016, 17:48 #7
OuraniaK,
όσο κι αν σέβομαι τους λόγους για τους οποίους ζητάς τις συγκεκριμένες πληροφορίες, είμαι υποχρεωμένος να κλείδωσω το θέμα.
Πρόκειται -όπως είπε και η Ρέμεντυ- για δημόσιο φόρουμ που δυστυχώς, πολλοί καταφθάνουν για να λάβουν πληροφορίες περί αυτοκτονίας και όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σου.