Την γνώρισα σε νοσοκομείο και την θέλω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by papresa View Post
    Καλησπέρα, έχω νέα δεδομένα, άρα χρειάζομαι νέα βοήθεια. Σήμερα ήρθε ένας φίλος μου και μπήκε στο Facebook του, του λέω μου επιτρέπεις να ψάξω για κάποιον γνωστό (εγώ δεν είμαι δικτυωμένος). Μου επέτρεψε και για ποιον άλλον θα έψαχνα, για την κοπελιά. Λοιπόν αν η ημερομηνία γέννησης που δίνει είναι αληθινή, πρώτον είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι την υπολόγισα (αρκετά τονίζω), δεύτερον έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα ανήμερα των γενεθλίων της να της εκμυστηρευτώ τα αισθήματα μου; Δήθεν εντελώς τυχαία, μη γνωρίζοντας ότι έχει γενέθλια, αν φυσικά τα έχει.
    δλδ? 35αρα?
    για τα γενεθλια, ειναι λιγο αμφισβητισιμο.
    ειναι περιεργη μερα και εξαρταται πως θα την περασει.αν την θυμηθουν πολλοι, εχει κοσμο γυρω της η ακομα περισσοτερο αν εχει ετοιμασει γιορτη η εξοδο, μπορει να μην δωσει την απαιτουμενη προσοχη και να ειναι χειροτερα, αν την περασει μοναχικα, θα ειναι ευαλωτη ,ισως ειναι καλη μερα για εκμυστηρευσεις.
    μπορει ακομα να ειναι μερα απολογισμων για εκεινη.
    δεν ξερεις και πολλα για την ζωη της.αν ηταν κολλημενη με αλλον και σκεφτεται τα παλια??
    δεν ξερω. ακολουθα το ενστικτο σου.

Member
    Στη βραση κολλαει το σιδερο... Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν της εκδηλωσεις τα αισθηματα σου κ οτι βγει... Τωρα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη ακομα καλυτερα δεν το συζητω!!! Γενικα δεν πιστευω οτι οι σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας , ευδοκιμουν... Συνηθως πεφτει κερατο χαχαχα συνηθως απο το νεοτερο μελος. Ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα :)

Banned
    Νωρίς δεν είναι για εξομολογήσεις?

Member
    Βρε παιδια αν καποια γουσταρει τον αλλον δεν χρειαζεται χρονος.... ανταποκρινεται αμεσα οταν της το εκδηλωσει. Ολα τα αλλα ειναι δικαιιολογιες που χρησιμοποιουμε οταν δεν μας κανει το κλικ ο αλλος....( δεν ειμαι ετοιμη ακομα, σε βλεπω σαν φιλο, σου αξιζει κατι καλυτερο κλπ κλπ) Ολοι τα εχουμε πει αυτα οταν ΔΕΝ μας αρεσει ο αλλος για σχεση.....

Banned
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post
    Βρε παιδια αν καποια γουσταρει τον αλλον δεν χρειαζεται χρονος.... ανταποκρινεται αμεσα οταν της το εκδηλωσει. Ολα τα αλλα ειναι δικαιιολογιες που χρησιμοποιουμε οταν δεν μας κανει το κλικ ο αλλος....( δεν ειμαι ετοιμη ακομα, σε βλεπω σαν φιλο, σου αξιζει κατι καλυτερο κλπ κλπ) Ολοι τα εχουμε πει αυτα οταν ΔΕΝ μας αρεσει ο αλλος για σχεση.....
    Εγώ το πα επειδή είναι νωρίς σχετικά, μπορεί η κοπέλα να μην έχει προλάβει να τον δει αλλιώς ......και με μια εξομολόγηση να χαθεί το παιχνίδι........
    σου λεει ακόμα δεν με γνώρισες, μου κάνεις εξομολόγηση?
    Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή.......

Member
    [QUOTE=cube;636446]Εγώ το πα επειδή είναι νωρίς σχετικά, μπορεί η κοπέλα να μην έχει προλάβει να τον δει αλλιώς ......

Αν δεν τον εχει δει αλλιως, δεν θα τον δει ποτε....( κρινοντας απο το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ) οποτε ας μην χανει χρονο ο ανθρωπος, ουτε να κολλησει περισσοτερο. Ας το <ρισκαρει> κ στο φιναλε μπορει να τα ξεκαθαρισουν να γινουν δυο καλοι φιλοι...

Banned
    [QUOTE=Sagittarius;636448]
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ το πα επειδή είναι νωρίς σχετικά, μπορεί η κοπέλα να μην έχει προλάβει να τον δει αλλιώς ......

Αν δεν τον εχει δει αλλιως, δεν θα τον δει ποτε....( κρινοντας απο το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ) οποτε ας μην χανει χρονο ο ανθρωπος, ουτε να κολλησει περισσοτερο. Ας το <ρισκαρει> κ στο φιναλε μπορει να τα ξεκαθαρισουν να γινουν δυο καλοι φιλοι...
    Μα δεν γνωρίζονται καν, δεν έχουν βγει............ αντί για εξομολόγηση ας πούμε προτείνεις μια έξοδο.........

Senior Member
    Ακριβώς αυτό, έξοδο να προτείνεις. Μην αρχίζεις τις εξομολογήσεις από τώρα, θα την φρικάρεις.

Εαν δεχτεί και βγείτε, κάνεις την κίνηση πχ της λες πως σου αρέσει πολύ, της πιάνεις το χεράκι, τη φιλάς, ό,τι κάτσει τέλος πάντων.

Member
    [QUOTE=cube;636449]
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post

Μα δεν γνωρίζονται καν, δεν έχουν βγει............ αντί για εξομολόγηση ας πούμε προτείνεις μια έξοδο.........
    Δεν επικοινωνουν στο τηλεφωνο? Τουλαχιστον τον εχει δει ετσι χαχαχα δεν ειναι blind date :P Εεε τοτε με το μαλακο φιλε μου, γιατι θα την κανει με ελαφρα το κοριτσι. Προτεινε εξοδο, παρε μονοπετρο κ εγω κουμπαρα χαχα

Junior Member
    Εσείς καλά τα λέτε για την έξοδο, αλλά είπαμε ότι υπάρχει μια απόσταση. Πως θα την γεφυρώσουμε από πριν. Ενώ μετά κάτι θα γίνει. Αυτό το πράγμα που ζω αυτές τις μέρες αν δεν το ζω πρώτη φορά τόσο έντονα είναι σίγουρα η δεύτερη και να φανταστείτε την γνωρίζω 1,5 μέρα...❤

Senior Member
    Οχι ερωτικη εξομολογηση και οχι απο μακρια! Προς θεου! Μιλαω εκ πειρας! Εξομολογηση μονο οταν την ριξεις! Τωρα περιορισου στα κοπλιμεντα και σε καμια σποντα το πολυ!

Μην εισαι ανυπομονος, να το πας βημα βημα! Πρωτα θα θεμελιωσεις μια καθημερινη επικοινωνια ωστε να της γινεις συνηθεια! Μερικες μερες μαλιστα μην επικοινωνεις για να δεις αν θα σε ψαξει αυτη! Αν σε ψαξει εισαι σε καλο δρομο!

Προσπαθησε να επικοινωνεις και με μνμ, οχι μονο τηλεφωνικα! Μερικες φορες οι ανθρωποι εκφραζονται πιο ευκολα γραπτα! Αφου δεν εχεις φβ χρησιμοποιησε κατι αλλο, πχ viber!

Πρωτα λοιπον θα πρεπει να αποκτησει οικειοτητα μαζι σου! Με την εξομολογηση το πιο πιθανο να την τρομαξεις! Αυτα απο μενα! Καλη επιτυχια

Banned
    Quote Originally Posted by papresa View Post
    Καλησπέρα, έχω νέα δεδομένα, άρα χρειάζομαι νέα βοήθεια. Σήμερα ήρθε ένας φίλος μου και μπήκε στο Facebook του, του λέω μου επιτρέπεις να ψάξω για κάποιον γνωστό (εγώ δεν είμαι δικτυωμένος). Μου επέτρεψε και για ποιον άλλον θα έψαχνα, για την κοπελιά. Λοιπόν αν η ημερομηνία γέννησης που δίνει είναι αληθινή, πρώτον είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι την υπολόγισα (αρκετά τονίζω), δεύτερον έχει γενέθλια σε λίγες μέρες. Θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα ανήμερα των γενεθλίων της να της εκμυστηρευτώ τα αισθήματα μου; Δήθεν εντελώς τυχαία, μη γνωρίζοντας ότι έχει γενέθλια, αν φυσικά τα έχει.
    Αυτή μία πλάκα σου έκανε και εσύ το πήρες σοβαρά! Γιατρός να σου πετύχει! Αν έχει δεσμό θα την φέρεις σε δυσκολη θέση!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Αυτή μία πλάκα σου έκανε και εσύ το πήρες σοβαρά! Γιατρός να σου πετύχει! Αν έχει δεσμό θα την φέρεις σε δυσκολη θέση!
    Γιατρός; Ποιος είναι γιατρός;

Member
    Τωρα σοβαρα μονο 1 -2 μερες την γνωριζεις??? Επικοινωνειτε τουλαχιστον συχνα απο το τηλεφωνο? Εισαι ενθουσιασμενος κ προσεξε μην φας τα μουτρα σου... Εγω νομιζα οτι γνωριζεστε κ σου εγραψα ολα αυτα προηγουμενως. Ειναι παρα πολυ νωρις για καθε ειδους εκδηλωση αισθηματος εκτος αποτο να δειχνεις τη συμπαθεια κ το ενδιαφερον σου σε ανθρωπινο επιπεδο... Προσπαθησε να μιλατε καθημερινα αν γινεται, αυτο θα ειναι μια καλη αρχη κ μετα βλεπεις.

Banned
    Ε ναι στις 2 ημέρες δεν κάνεις εξομολόγηση.Αν και νομίζω κινδυνεύοντας να με παρεξηγήσεις ότι απο αυτά που γράφεις απο τη στιγμή που είσαι τόσα χρόνια μόνος και γενικά συνεσταλμένος και ντροπαλός με το άλλο φύλο,έπεσες στην πρώτη τυχαία που έτυχε να σου δώσει λίγη παραπάνω σημασία και όχι ότι ερωτεύτηκες πραγματικά.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast