ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΜΥΑΛΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΜΥΑΛΟ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ...Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ...ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΕΧΩ ΙΔΨ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ...ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΡΑΣΗ <<ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ>>...ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΟΣ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΑΣ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ?? ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ Η ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ....ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

Junior Member
    καλησπερα σου δεν θα παιθανεις μην ανησυχεις εχω κε γω ιδεοψυχαναγκασμο κ μαλιστα πολλες φορες πιστευω οτι θα πιαθανω οτι το νιωθω ειδικα οταν αρρωστησω τοτε κ αν πιστευω οτι θα παιθανω δεν εισαι τρελος κ κανεις που εχει ιδψ δν ειναι τρελος πολλες φορες το πιστευεις βεβαια με τοσες σκεψεις που ερχοντε στο μυαλο κ προσπαθεις να τις διωξεις κ δεν μπορεις αλλα δν εισα τρελος!!!! πας σε ψυχολογος ψυχιατρο? κ τι αγωγη παιρνεις? κ σε τι θεμα εχεις ιδψ εχεις μονο σκεψεις κ τι κανεις εσυ οταν σ ερχοντε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by GewrgiA View Post
    καλησπερα σου δεν θα παιθανεις μην ανησυχεις εχω κε γω ιδεοψυχαναγκασμο κ μαλιστα πολλες φορες πιστευω οτι θα πιαθανω οτι το νιωθω ειδικα οταν αρρωστησω τοτε κ αν πιστευω οτι θα παιθανω δεν εισαι τρελος κ κανεις που εχει ιδψ δν ειναι τρελος πολλες φορες το πιστευεις βεβαια με τοσες σκεψεις που ερχοντε στο μυαλο κ προσπαθεις να τις διωξεις κ δεν μπορεις αλλα δν εισα τρελος!!!! πας σε ψυχολογος ψυχιατρο? κ τι αγωγη παιρνεις? κ σε τι θεμα εχεις ιδψ εχεις μονο σκεψεις κ τι κανεις εσυ οταν σ ερχοντε?
    Καλησπερα εχω αλλάξει πολλούς γιατρούς ...εδω κι ενα χρόνο παω σε έναν που με εχει βοηθήσει αρκετα ...παιρνω χρονια αγωγη ....τον τελευταίο χρόνο παιρνω ντομιροξ αναφρανιλ και ζολοφτ ...παλιά ειχα θρησκευτικές βλασφημες σκεψεις που οταν μου ερχόντουσαν επρεπε να ξανακάνω αυτο που εκανα εκείνη την ώρα ...ειχα κόλλημα με νούμερα όπως το 6 το 66 και ολα τα παράγωγα του 6 ...και αλλα αρκετα κολλήματα ...το πιο δυνατο ομως ειναι αυτο με το θάνατο ...με ταλαιπωρεί πολλα χρονια ...

Junior Member
    προσπαθησε να μιλησεις με τν ψυχολογο σου!! κ να του πεις αυτο ακριβως που σκεφτεσαι να σε βοηθησει με ολα αυτα που θα σ πει

Senior Member
    εχω την αισθηση οτι εφοσον κανεις χρονια αγωγη κ εχεις δει μικρη βελτιωση..κ βλεπω οτι ακομα εμμενει η ΙΨΔ ..
    γιατι δεν δοκιμαζεις να παρεις μια αλλη γνωμη ψυχιατρου.
    εχεις σκεφτει οτι αυτα τα φαρμακα δε σε βοηθουν για να νιωθεις ακομα ετσι?
    κανονικα θα επρεπε να μην ειχες αυτες τις σκεψεις εφοσον παιρνεις φαρμακα.
    σημαινει οτι αυτα τα φαρμακα δε σε βοηθουν.
    οσες φορες κ να γραψεις τι σκεφτεσαι..να ανοιγεις στο φορουμ απειρα θρεντς με ολα οσα σκεφτεσαι κ γενικα να επιμενεις κ να γραφεις ολα αυτα..αυτο δεν περναει..
    πρεπει να δρασεις πιο πολυ..να παρεις κ αλλη γνωμη..ισως κ να αλλαξεις κ γιατρο..
    η να πεις στον γιατρο σου τωρα να κανει κατι δραστικο για να ηρεμησεις επιτελους.
    ολο το καλοκαιρι ελεγες οτι θα πεθανεις τον Αυγουστο..δεν πεθανες..κ δεν ηρεμησες κιολας..
    περασε ο Αυγουστος κ παλι εχεις φαει κολλημα.
    οποτε κατι δεν γινεται σωστα απο τον γιατρο...ή απο εσενα.
    το να γραφεις εδω για να παιρνεις επιβεβαιωση συνεχεια δεν θα σε βοηθησει..ειλικρινα στο λεω.
    χασιμο χρονου ειναι....κανε κατι για την κατασταση σου επιτελους.
    τα φαρμακα που παιρνεις ειναι συνδυασμος αντικαταθλιπτικων...
    μηπως θα επρεπε να παρεις κατι πιο δραστικο?δεν γνωριζω τι δινουν ακριβως..αλλα αφου ο γιατρος βλεπει οτι δε σε βοηθουν ..γιατι επιμενει τοσο σε αυτα τα φαρμακα?

Junior Member
    Μήπως να επικεντρωθείς στο να κάνεις πράγματα που θα απασχολούν δημιουργικά το μυαλό σου ώστε να μην σκέφτεσαι συνέχεια αυτό; Να ξεκινήσεις γυμναστική, να γράφεις ιστορίες, να παίζεις μουσική, να κάνεις διαλογισμο,μια σχέση,να χορεύεις, να πάρεις σκύλο. Δεν είμαι ειδικός για να σου πω για τα φάρμακά σου, αλλά πραγματικά είναι κρίμα να αναλώνεις τη ζωή σου στη σκέψη οτι θα πεθάνεις και πότε θα πεθάνεις ενώ αυτό είναι κάτι που αναπόφευκτα σε όλους μας θα συμβεί γιατί απλά αυτή είναι η ζωή. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους πως τα φάρμακα εφόσον δεν απομακρύνουν τις σκέψεις σου, ίσως πρέπει να αλλάξεις θεραπεία και ίσως και γιατρό.

Senior Member
    Έχετε δίκιο θα συζητήσω με τον γιατρο μου και θα δω τι θα κανω ...απ όσο μου εχει πει παντως φταίει το οτι ειχα ΙΔΨ με παρόμοιες ιδέες απο 8 χρόνων και ζήτησα βοήθεια μετα τα 20 ....οποτε καταλαβαίνετε οτι η ΙΔΨ ρίζωσε βαθιά μεσα μου κι εγινε δυστυχώς τρόπος ζωής ...θα το παλέψουμε παντως ...σας ευχαριστω

Junior Member
    Αγαπητέ fighter, σου εύχομαι να γίνεις πολεμιστής όπως το ψευδωνυμό σου εδώ, με θέληση να ελεγξεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου..!
    Συζήτησε με το γιατρό σου την έναρξη κάποιου χόμπυ αν πιστεύει οτι θα σου έκανε καλό. Εγώ όταν πιέζομαι από διάφορες συγκυρίες της ζωής, καταφεύγω σε πράγματα που απασχολούν το μυαλό μου δημιουργικά. Ίσως πέρα απ'τα φάρμακα θα βοηθούσε να έχεις μια γεμάτη ζωή.