Συνέχεια προσπάθειας ή τελος φιλίας;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Συνέχεια προσπάθειας ή τελος φιλίας;

Αρχικά καλησπέρα σας!
    Το τελευταίο καιρό έχω βρει τον εαυτό μου να νιώθει απαξιωμένος και παραπεταμένος από το άτομο που θεωρούσα καλύτερη μου φίλη(Αδερφικά αισθήματα μοναχοπαίδι είμαι βλέπετε χεχε).Πριν αρκετά χρόνια λοιπόν πριν μπούμε σε σχολές τα πράγματα ήταν απλά τέλεια, την αγαπούσα με αγαπούσε και το δείχναμε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα. Εν συντομία "κόψαμε" για έναν χρόνο και όταν τα ξαναβρήκαμε το άτομο αυτό άρχιζε και γινόταν κατι άλλο...απαθέστατη και με πολύ άσχημο εγωισμό ξεκίνησε ένα νέο «στυλ». Σταδιακά άρχισε να μη μου προσφέρει τίποτα ενώ της έδινα τα πάντα και για το μόνο που μίλαγε ήταν το πόσο καλά περνούσε με τους φίλους της ενώ με εμένα δεν έκανε ούτε τα μισά...είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μαζεύονται και σε τρελαίνουν όπως οι φωτογραφίες με όλους τους άλλους εκτός από εσενα,οι αγκαλιές που τόσο έχουμε ανάγκη όλα κόπηκαν ενώ στους άλλους όχι και το χειρότερο η κοροϊδία με το να ζητάς να πάτε κάπου διακοπές και να πάει επιδεικτικά με το άτομο που στην έχει "ξανακάνει" κατηγορώντας με μετά ότι της χάλασα τις διακοπές επειδή εκνευρίστικα(παρεχόμενη ότι έχω δίκιο) ενώ εγώ έχω γράψει φίλους μου συνεχόμενα για είμαι μαζί της. Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά αλλά δεν παίρνω τίποτα(κατά τη γνώμη της υπεραναλύω πολύ τα πράγματα) με έχει διαλύσει όλο αυτό και σε συνδυασμό με την πολύ απαιτητική δουλειά μου νοιώθω μια τεράστια απόγνωση!
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!Πάντα να χαμογελάτε!!! :) :)

Senior Member
    Εγω προτεινω να τη. Φτυσεις κι εσυ λιγο ....και θα δεις αμα επιστεψει καλως εαν οχι συνεχισε την ζωη σου και δειξε της οτι εκανε λαθος για σενα στην ουσια κανε την να ζηλεψει αλλα με ωραια τροπο οχι κατινιες κλπ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Δηλαδή πριν κόψετε δεν είχατε προβλήματα ?

Junior Member
    Ακουγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σαν πρόταση το θεμα ειναι ομως αν τη χασω ετσι;

Senior Member
    οι φιλιες οπως και ολες οι προσωπικες σχεσεις εχουν νοημα οταν ειναι με αμοιβαια αισθηματα.
    μην προσπαθεις περισσοτερο απ οσο εκεινη.
    για ενα διαστημα, δοκιμασε να κανεις τα ιδια βηματα που κανει. δλδ οταν μενει αδιαφορη, μενε κι εσυ.
    θα φανει αν εχετε επιθυμια να ειστε φιλες/οι . δεν μας ειπες το φυλο σου. εισαι αγορι η κοριτσι?
    αν τελικα απομακρυνθειτε τοσο που δεν θα εχει νοημα να κανετε καν παρεα, ας γινει ετσι.
    με το ζορι δεν γινεται τπτ.

γιατι δεν ξανοιγεσαι κι εσυ σε νεες παρεες και φιλιες? μηπως ασχολεισαι υπερβολικα πολυ μαζι της και χανεις αλλες ευκαιριες για γνωριμιες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulldog101 View Post
    Ακουγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σαν πρόταση το θεμα ειναι ομως αν τη χασω ετσι;
    Ναι μπορεις να την χασεις ετσι σκεψου ομως ...τωρα την εχεις???
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Οι άνθρωποι αλλάζουν επιθυμίες και προτεραιότητες. Ίσως με τον τρόπο της σου δείχνει πως δε θέλει άλλο τη φιλία σας με τη μορφή που ίσχυε μέχρι πρόσφατα.
    Μπορεί να την έχουν απορροφήσει οι καινούριες της παρέες.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με Remedy. Φέρσου της όπως σου φέρεται.

κατα τη γνωμη μου βλεπει οτι εισαι πιστη της ακολουθος και το εκμεταλλευεται. οπωσδηποτε δειξε της οτι δεν εισαι πια εκει γ κεινη οποτε το θελει και με τους ορους που θελει κ αυτο θα το πετυχεις αν τη γραψεις γ ενα διαστημα κ της φερθεις αναλογα. συμφωνω με ολους τους παραπανω δλδ

Senior Member
    Mαλλον είναι το δεδομένο. Σε πρώτη φάση αραίωσε λιγακι να δουμε πώς θα αντιδράσει, αλλα οχι με τρόπο να φαίνεται οτι το κάνεις επίτηδες.