Results 1 to 15 of 15
Thread: Κακιά πεθερά
-
15-09-2016, 12:47 #1
Κακιά πεθερά
Γεια σας! Τα εχω με ενα παιδι 25 χρονων σχεδον εναν χρόνο..το πρόβλημα μου ομως ειναι η "πεθερά" μου..Απο την αρχη της σχεσης μας ηξερε για εμενα και ολο προσπαθουσε να χωσει την μυτη της. Ειχαμε σκεφτει σε μια φάση να συγκατοικησουμε και αυτη του έβαζε ιδεες πλαγιως οτι ειναι νωρίς ακομα κι οτι εγω βιάζομαι κτλ.. αφηστε που ειναι και πολυ γρουσουζα ..της ειχα δωσει ενα σκυλακι και ψοφησε..εμαθε οτι πήρα ψαρι και μεσα σε 4 μερες ψοφησε κι αυτο..Αλλά κι ο γιοκας της δεν πάει πίσω..Ότι μας συμβαίνει καθεται και της τα λεει.Μέχρι κι οτι ειχα βγαλει μυκητες στον κολπο ήξερε!! Και το παίζει και καλη..να φανταστειτε ο γιος της (ο αδερφός του αγοριού μου)πέρασε στις πανελλαδικές κι του ελεγε οτι αν δεν μπει στην εστια της σχολης δεν θα παει φοιτητης επειδη η κυρια δεν γουστάρει να πληρωνει σπιτι...περιττο οτι παίρνει καποιο επιδομα καθε μηνα κι ο αντρας της παιρνει μια συνταξη που αγγιζει τα 1.200€.. ακουστε κι το αλλο περιστατικό..ειχε παει στο κουρειο για να κουρευτει κι αρχιζε κι ελεγε στην κομμώτρια για μένα , οτι τα εχω με τον γιο της χωρις να ξερει οτι η κομμώτρια ειναι ξαδέρφη του πατερα μου...οταν το εμαθε ο πατέρας μου εγινε ολόκληρος χαμός στο σπιτι..μου ελεγε αυτη η σουσουραδα οτι αν καποια μερα παντρευτώ με τον γιο της να μενουμε στην ιδια πολυκατοικια...εγω ομως δεν θελω ουτε να την βλεπω...Και πιστευω οτι ολα αυτα ειναι μονο η αρχη..βαζει ιδεες στον γιο της με πλαγιο τρόπο κι αυτος την πιστεύει και την ακολουθεί..οχι οτι δεν με συμπαθει απλά θελει να γινουν όλα οπως εκεινη τα φαντάζεται..χώνεται παντου ..στην αρχη της σχέσης μας τον έπαιρνε τηλ και του ελεγε " η ωρα ειναι 12,ποτε θα ερθεις σπιτι; η μανουλα ανησυχεί"..έλεος πια! 25 χρονων αντρας ειναι...φευγω φοιτήτρια και δεν του εχω πει ουτε την ημερομηνία για να μην της το πει κι αρχισει αυτη να με γλωσσοτρωει... Κάθε φορα που ξερει κατι για μενα μου πανε ολα στραβα..το.θεμα ειναι η σχεση μανα-γιου που έχουν αναπτυξει! Νιωθω οτι το αγορι μου δεν έχει απογαλακτιστει απο αυτην ..τα συζητανε ολα ...εννοείται οτι δεν του εχω πει τιποτα για ολα αυτα
- 15-09-2016, 13:02 #2
οσο και να θαβεις την μανα του φιλου σου, οσα απαραδεκτα κι αν κανει (και οντως κανει). πρεπει να κατανοησεις οτι το προβλημα δεν ειναι αυτη, αλλα ο φιλος σου!!;)
ειναι δικο του θεμα να βαλει ορια στην μανα του. ουτε δικο σου, ουτε της μανας του.
εφοσον δεν τα βαζει εκεινος και τρεχει και της λεει χαρτι και καλαμαρι τι γινεται και της επιτρεπει να χωνεται και να μεταφερει και κουτσομπολια, εκεινη θα συνεχιζει.
ουτε ειναι δικο σου θεμα να την βαλεις στην θεση της. οσο της δινει αυτος το ελευθερο θα χωνεται οσο θελει.
εσυ με τον φιλο σου τα εχεις οχι με την μανα του. αυτος ειναι ο μαμουχαλος.
και μην την αποκαλεις "πεθερα" γιατι σου δινει την ψευδαισθηση οτι ειστε οικογενεια κι εχεις κατι να ρυθμισεις σχετικα με αυτην.
δεν ειστε οικογενεια και δεν σου ειναι τπτ η γυναικα. αν αυριο χωρισετε ουτε που θα θυμαστε η μια την αλλη.
βρες τα με τον φιλο σου, η παρε τις αποφασεις σου. με την μανα του δεν εχεις καμια δουλεια.
15-09-2016, 13:10 #3
.Remedy ολα σωστα αυτα που ειπες...Αλλά εχω την εντυπωση πως με θεωρεί οικογενεια απο τωρα..κι οταν αυτη το εχει πάρει τοσο σοβαρα ειναι δυσκολο να ξεκαθαρίσω το τοπίο...δεν τολμαω να του πω κατι του αγοριού μου γιατί φοβάμαι οτι θα τρέξει να της τα πει ολα...δεν είναι κακιά, απλα ειναι ανακατωστρα και αυτο με εκνευριζει..εγω προσωπικα πιστευω οτι μεριδιο ευθυνης φερνει και η ιδια...για ονομα του θεου! 50 χρονων κοντευει και ασχολειται με κουτσομπολια.της ειπα μια μερα οτι γεννησε η ξαδερφη μου στα 23 της και αντι να μου πει να ζησει το μωρο μου ειπε " σε πολυ μικρη ηλικια το εκανε" ...ενώ η ιδια ξερω εγω εκανε τον γιο της στα 24 με 25...μεγαλη διαφορά...πφφ
15-09-2016, 13:17 #4
15-09-2016, 13:21 #5
Πφφ remedy τι προτεινεις;; 1.φοβαμαι να του μιλησω γιατι θα παει να της τα πει ολα χαρτι και καλαμαρι.. Και 2. Να της βαλει ορια αποκλειεται...
15-09-2016, 13:23 #6
αν εισαι βεβαιη οτι αποκλειεται να της βαλει ορια , μπορεις να εισαι και βεβαιη οτι η κατασταση θα εξακολουθησει ετσι.
δικη του δουλεια ειναι να το κανει.
προτεινω να του μιλησεις μια ηρεμη στιγμη, οχι οταν θα σε εχει εκνευρισει και θα εισαι εξαλλη.
αν δεν μπορεσει να καταλαβει και δεν συμφρωνησει οτι κατι πρεπει να κανει εκεινος, δεν μπορει να γινει τπτ.
η το τρως η φευγεις, απο κει και περα.
15-09-2016, 16:02 #7
Απο λεφτά ποσο βοηθάει; δίνει στον φίλο σου; θέλει μαεστρία το θέμα πάντως γτ είναι δύσκολη η θέση σου.
15-09-2016, 16:16 #8
Kerasi απλα μενουν ολοι μαζι ..οχι , στον φιλο μου δεν δινει φραγκο.. Αντιθετα , ο φιλος μου της δινει για να ψωνισει στο σουπερμαρκετ και πληρωνει κι ο ιδιος το ρευμα του σπιτιου
15-09-2016, 17:06 #9
Να σου πω, εγω πιστεύω η κόντρα στην κόντρα δε θα χει αποτέλεσμα ή μαλλον θα είναι εναντίον σου. Αυτη τωρα σαν μεγαλύτερη πιστεύει οτι ξέρει πως πρεπει να γίνουν τα πράγματα γενικά. Είναι που έχουν και ένα ειδικό δέσιμο τα αγόρια με τις μαμάδες. Εγω θα σου λεγα αν είναι κατι που δε θες να το μάθει, μην το λες στο φίλο σου αφου ξέρεις οτι θα το πει αμέσως. Βασικα ομως εσυ τι θες να κάνεις παρακάτω; δηλ αμα δεν υπάρχει κατι συνεχιζεις κανονικά. Απ΄οτι κατάλαβα ο καθένας μένει σπίτι του και βλεπόσαστε έξω.
15-09-2016, 21:04 #10
Ναι κερασι αυτο γινεται..ο καθενας μενει στο σπιτι του και συναντιομαστε εξω
16-09-2016, 21:08 #11
Το οτι εκατσε και ειπε στην μανα του για τους μυκητες σου , ξεπερασε καθε οριο . Θα μου πεις εκει εστιασες εσυ?? Ναι!!
Ποσα θα πεις με την μανα σου ? Ειναι αρρωστημενο αυτο και δειγμα του τι εχεις να περασεις .
19-09-2016, 09:36 #12
Δεν νομίζω πως φταίει η μάνα........ ο δικός σου φταίει ξεκάθαρα πράγματα.
Οι γονείς μας κάνουν και λένε πράγματα μέχρι εκεί που τους δίνουμε εμείς το ελεύθερο.
Δεν έχει σημασία αν είναι καλή ή κακιά γυναίκα η "πεθερά" , βασικά παραέχει πάρει θάρρος.
Αν δεν της έκοψε τέτοια χούγια απο τώρα φαντάσου την ζωή σου μαζί του σε 5 χρόνια απο τώρα (φαντάσου να κάνεις και κανά παιδί τι έχει να γίνει ουυυυ) , θα χώνεται για τα πάντα και τότε. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν . Φύγε απο τώρα ( δική μου άποψη).
Επίσης σε κάποιο σημείο είπες πως επηρεάζεται πολύ απο την μανούλα. Δεν νομίζω οτι θες δίπλα σου έναν άνθρωπο που ο κάθε τρίτος θα τον επηρεάζει σε άπειρο βαθμό για δικά σας θέματα . (Σήμερα είναι η μανούλα , αύριο είναι η ξαδέρφη , μεθαύριο ο κολλητός) . Το χειρότερο απο όλα είναι πως ποτέ δεν θα βρεις το δίκιο σου με τέτοιους ανθρώπους γιατί δεν έχει δική του άποψη ο άνθρωπος απλά είναι φερέφωνο ενός τρίτου.
Είπες πως τώρα φεύγεις φοιτήτρια , άρα είσαι μικρότερη απο μένα (λογικά) . Κρίμα είναι να περάσεις τέτοια φάση απο τόσο νωρίς θα φρικάρεις...
Φοβάσαι να του μιλήσεις μην τα πει στην μανούλα και σε κάνει ντά? Απο μόνη σου καταλάβες λίγο λίγο που έμπλεξες........ Ξέρεις ήδη και το εάν θα της βάλει όρια ή οχι.... Δεν είσαι καμιά φαντασμένη απο όσο καταλάβα μια χαρά έξυπνη είσαι για να δεις το καλό σου .
19-09-2016, 13:56 #13
22-09-2016, 16:08 #14
Πάρε την πεθερούλα με διπλωματία και ασε τις κόντρες! ΘΑ βγείς κερδισμένη! Ουτε το αγορι σου φταίει ουτε κανένας. Στην ηλικία που είναι η πεθερά σου ο,τι και να της πει ο φίλος σου δε θ' αλλάξει. Καπως πρεπει να βρεις τη χρυσή τομή και να της πάρετε και κανένα φράγκο με τον τρόπο σας.
22-09-2016, 18:08 #15