Με πέθανε στην ψυχή. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 134
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες τα ρε μνημονι.
    πουσαι? μου λειψες :)
    Κατσε να χειμωνιασει και θα μαζευτω :P

Ampikilini μπορω να σε φωναζω και begalin? (φαρμακοποιος εισαι βρε ? )

Λαθος επιλογες ολοι εχουμε κανει , προχωρα παρακατω δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι εκδικητικα διοτι μονο τον εαυτο σου δηλητηριαζεις και τον σταματας στο να προχωρησει.
    Δεν λες που σου ανοιξε τα ματια πριν το απονενοημενο διαβημα ? Και εννοω την συμβιωση. Θα σου ζητουσε και μητρικο γαλα αυτος εκτος απο τα βασιλικα γευματα! Δεν θα εβγαινες :P

Χαχαχαχα ναι δυστυχώς φαρμακοποιός είμαι :P Έχεις δίκιο...... αλλά απο την άλλη με εκνευρίζει να με θεωρεί δεδομένη , με θυμώνει όλη αυτή η αδικία θέλω να πονέσει όσο με πόνεσε (όσο σκατόψυχο και αν ακούγεται νομίζω πως είναι λογικό να το ζητάω). Διότι έφτασα στα όρια της νευρικής ανορεξίας απο την στεναχώρια και με τρέχανε στα νοσοκομεία επειδή λιποθυμούσα στην σχολή απο την στεναχώρια...
    Μάλιστα τον πρώτο μήνα που χωρίσαμε που ήμουν ακόμα στο πατρικό μου δεν μίλαγα πουθενά και απλά έκλαιγα . Είχα πέσει σε κατάθλιψη λογικά διότι μου μιλούσαν οι γονείς μου και μονάχα έβριζα , είχα σταματήσει να κοιμάμαι (προχτές κατάφερα να ξαναφτιάξω επιτέλους τον ύπνο μου) και έχασα 7 κίλα σε χρόνο σφαίρα επειδή δεν μου κατέβαινε μπουκιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    Γεια σας , είμαι νέα στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου να μου πείτε απόψεις και να μου προτείνετε πώς να βάλω τέλος σε αυτό το αδιέξοδο που βρίσκομαι διότι πραγματικά μου έχει σαλέψει.....

Τον Πέτρο τον γνώρισα μέσω facebook ήταν κολλητός του ξαδέρφου μου απο την Σαλόνικα και εγώ είμαι απο την Αθήνα. Μιλούσαμε 1 μήνα έως που αποφάσισε να έρθει για μένα κάτω και να με γνωρίσει. Ήδη μέσω των συνομιλιών μας είχαμε αναπτύξει τρυφερά αισθήματα οπότε στην σκέψη οτι θα έρθει εντυπωσιάστηκα όπως και έκανε. Βρεθήκαμε αμέσως ταιριάξαμε και απο κοντά . Εγώ σπουδάζω στην Φλώρινα οπότε δεν είχαμε θέμα για την συνέχεια της σχέσης αφού Σαλόνικα-Φλώρινα είναι 2.5 ώρες δρόμο. Και έτσι και έγινε έμενε 4-5 μέρες σπίτι μου φλώρινα και τις υπόλοιπες πήγαινα εγω στο δικό του . Μέχρι τον Νοέμβριο όλα πήγαιναν πολύ καλά και ζούσαμε μέσα στα μέλια ωσπού παρουσιάστηκε φαντάρος. Πριν παρουσιαστεί φαντάρος εγώ επειδή ήξερα πως τον Φλεβάρη του 2017 θα ξενοικιάσω τον ρώτησα σχετικά με το μέλλον της σχέσης μας διότι είχαμε συμφωνήσει πως δεν θέλουμε σχέση Αθήνα-Σαλόνικα οπότε έπεσε η ιδέα να μείνουμε μαζί σαλόνικα μόλις ξενοικιάσω και συμφώνησε! Πηγαίνοντας στον στρατό ο Πέτρος βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις , ήταν πολυ τρομοκρατημένος καθώς δεν είχε ξαναφύγει ποτέ απο το πατρικό του και φοβόμασταν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Παρουσιάστηκε στην Λαμία οπότε και εγώ το πρώτο επισκεπτήριο κατέβηκα στην Αθήνα να μείνω στους δικούς μου για να πάω στην Λαμία το Σάββατο αυθημερόν να τον δω για τις 3 ώρες του επισκεπτηρίου του, και έτσι φυσικά και έγινε. Εκεί γνώρισα τους γονείς του και τον είχα ενημερώσει απο πριν οτι φοβάμαι πολύ τέτοιες γνωριμίες καθώς δεν έχω καλές αναμνήσεις απο παρόμιες καταστάσεις. Οι άνθρωποι στην αρχή φάνηκαν πολύ καλοί μαζί μου οπότε ηρέμησα. Τα επόμενα 2 ΣΚ που είχε εξόδους πάλι πήγαινα στην Λαμία ώστε να βλεπόμαστε διότι μου έλειπε πολύ . Το τελευταίο ΣΚ πριν την ορκωμοσία μάλιστα κατέβηκα απο την Φλώρινα. Τέλος , πάντων έγινε η ορκομωσία και μάθαμε πως τον στένουν πανόραμα θεσσαλονικής και χαρήκαμε πολύ. Απο κει όμως ξεκίνησαν τα δύσκολα.. Για να μην σας τα πολυλογώ , ξέσπαγε σε εμένα όταν δεν έπαιρνε δν , μου είπε οτι θέλει να κάνουμε τρίο (εννοείται πως δεν συμφώνησα) , έλεγε να μην μιλάμε στο τηλέφωνο πολύ γιατί κουράζεται άσχετα αν είχε σκοπιές και τον ξυπνούσα εγώ για να πάει ότι ώρα και αν ήταν , βάραγα μαζί του γερμανικά κλπ... Με τον καιρό ξεκίνησε να μου λέει και άλλα όπως όταν πήγε ΣΠΕΝ στην Δράμα και του είπα οτι έχω καθυστέρηση μου είπε οτι σε αυτή τη περίπτωση να ρίξουμε το πιθανό μας παιδί και εκεί φρίκαρα. Ξαφνικά οι γονείς του ξεκίνησαν να με βρίζουν και η μάνα του με έλεγε άσχημη , παθολογική ζηλιάρα , καταπιεστική και να μην συγκατοικήσουμε γιατί δεν θα τον αφήνω να κάνει οτι θέλει.. Εγώ σιγα σιγά με όλα αυτά ξεκίνησα να τα χάνω και στεναχωριόμουν πάρα πολύ διότι στην πραγματικότητα ούτε καταπιεστική είμαι (πόσο μάλιστα θα μπορούσα να καταπιέζω ένα φαντάρο απο το σπίτι μου?) , ούτε παθολογική ζηλιάρα είμαι , ούτε και άσχημη... Το άσχημο είναι πως και ο ίδιος όμως δεν με υπερασπιζόταν στην μάνα του και ξαφνικά ξεκίνησε να μου τα μασάει για το σπίτι ... Ταυτόχρονα όλο εκείνο τον καιρό συνέχιζε να λέει πως με αγαπάει , και πως θα μείνουμε μαζί (όταν ήταν χαρούμενος γιατί όταν είχε τα νεύρα του άλλαζε θέμα και δεν ήταν ξεκάθαρος) κλπ κλπ. Τον Ιούλιο χωρίσαμε , του είπα να χωρίσουμε διότι κατέβηκε στην Αθήνα να γνωρίσει τους γονείς μου. Προφανώς και επειδή γνώριζαν την απόφαση μας ξεκίνησαν να με ρωτάνε αν θα μείνουμε μαζί κλπ... Και τον ρώτησα "τελικά τι θα κάνουμε με το σπίτι?" , και δεν απάνταγε..πάλι ξεκίνησε να τα μασάει.. Όπως καταλαβαίνετε το να ξεσπιτωθώ να ζήσω χωρίς τους φίλους μου κ την οικογένεια μου είναι μεγάλη υπόθεση ωστόσο απλά περίμενα απο κείνον μονάχα ένα ναι και να γίνει πράξη. Άλλωστε το είχαμε συμφωνήσει. Παρόλα αυτά εκείνος ζήταγε πίστωση χρόνου στο να απαντήσει και επειδή εκνευρίστηκα μετά απο ένα σημείο του έβαλα τις φωνές και είπε την έκφραση "να ξέρεις πως με τον τρόπο σου επιδίωξες το όχι" . Οπότε και χωρίσαμε . Απο τον Ιούλιο ως τώρα με παρακολουθεί σε fb και ιστορίες και μου στέλνει δίχως να δείχνει μετανιωμένος λέγοντας απλά πόσο ωραία τα περνούσαμε και πως φταίμε και οι δυο που χωρίσαμε. Νιώθω οτι δεν αντέχω άλλο αυτό το θέατρο του παρόλογου. Αυτός είναι 27 εγώ 23.

Παρακάτω θα σας πω μερικά ακόμα πράγματα που γινόντουσαν για να καταλάβετε πόσο πολύ με πλήγωσε αυτή η σχέση:
    1. Μου πε ψέματα οτι είχε εμπειρίες και στους 6 μήνες μου αποκάλυψε πως ήμουν η πρώτη του.
    2. Ξεκίνησε να μου λέει οτι έχει απωθημένα .
    3. Με πίεζε να διώξω τον γάτο μου απο το σπίτι γιατί τον βρίσκει βρώμικο (κάτι που φυσικά δεν το έκανα)
    4. Ξόδεψα όλες μου τις οικονομίες στα ταξίδια στην Λαμία και στα ψώνια του σπιτιού διότι όποτε ερχόταν ήθελε βασιλικό γεύμα και μόλις γύρναγε σπίτι του εγώ έτρωγα επί εβδομάδες μόνο μακαρόνια γιατί δεν είχα λεφτά.
    5.Με πίεζε να γίνω η γυναίκα που θέλει γιατί λέει έτσι πρέπει να είναι το σωστό , να μην βρίζω , να ντύνομαι διαρκώς κυριλέ και τέτοια.
    6. Με πίεζε να κάνουμε πράγματα στο κρεβάτι που δεν θέλω.
    7. Με αξιολογούσε με βάση το παρελθόν μου και οχι το τι κάνω για εκείνον στο παρόν (δηλαδή τους πρώην μου, οτι έχω παρελθόν οπότε είμαι κακή γυναίκα.)
    8. Με έγραφε για να παίζει βιντεοπαιχνίδια όσο βρισκόταν στο σπίτι μου και εγώ μαγείρευα και του σιδέρωνα (αυτό γινόταν προς τα τέλη της σχέσης μας).
    9. Στα προβλήματα μου έπαψε να είναι παρών , με έβλεπε στεναχωρημένη και πήγαινε να δει μπάλα.
    10. Μόλις τελείωσε τον στρατό απλά σταμάτησε και να μου δίνει προσοχή (υποθέτω με ήθελε για να βγει εύκολα ο στρατος ).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου φέρθηκε έτσι....... Γιατι επίσης εμφανίζεται και μου λέει οτι με αγαπάει χωρίς όμως να κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση? Είμαι τόσο πληγωμένη που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω όλα αυτά , πιστεύω πως αν βρω στο μέλλον άλλο αγόρι θα μου φερθεί έτσι....... Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είτε κακή είτε καλή θα την δεχτώ ...
    Και χίλια συγνώμη για το σεντόνι....
    Κορίτσι μου άστον και πάνε παρακάτω θύμα ήσουν από πολλές απόψεις α και μίλησε ο άγιος που ήθελε και τρίο..ανόητος μην πω τίποτα άλλο !

Senior Member
    Το τριο το ηθελε πριν ή μετα τον μητρικο θηλασμο? Ηταν και περπατημενο το εμβρυο ! μπουχουχου!

Ελπίζω να μην ξαναζήσω άλλη εμπειρία όπως αυτή πραγματικά δεν θα το αντέξει η ψυχή μου .Νιώθω σαν εξαντλημένη σαν κουρασμένη σαν να με γέρασε...

Να τος , πάλι εμφανιστήκε...μου έστειλε......τι να κάνω βρε κορίτσια.....?

Senior Member
    Ελπίζω να μην ξαναζήσω άλλη εμπειρία όπως αυτή πραγματικά δεν θα το αντέξει η ψυχή μου .Νιώθω σαν εξαντλημένη σαν κουρασμένη σαν να με γέρασε...
    ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός δώσε στον εαυτό σου χρόνο.. και μην του απαντάς καν.. μπλόκαρε τον να μην τον βλέπεις..απορώ σε αυτή τη Σαλονίκη όλα βλαμμένα γιεννιούνται ή γίνονται ( αστειάκι από προσωπική εμπειρία, μεγάλη ιστορία :P ) go κορίτσι μου βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε ότι σου τρώει - πεθαίνει την ψυχή !!!

Μηπως είναι καλύτερα να του μιλάω και να το παίξω αδιάφορη απο όλες τις απόψεις ώστε να πάρω εκδίκηση?? ΑΑΑ συμπάσχουσα και εσύ!! τελικά δεν είμαι η μόνη!

Senior Member
    Μηπως είναι καλύτερα να του μιλάω και να το παίξω αδιάφορη απο όλες τις απόψεις ώστε να πάρω εκδίκηση?? ΑΑΑ συμπάσχουσα και εσύ!! τελικά δεν είμαι η μόνη!
    η δική μου ιστορία είναι για αγρίους άστο.. με βοήθησαν αρκετά εδώ μέσα για να είμαι κάπως καλύτερα σήμερα.. και πολύ η μητέρα μου βράχος η καλή μου..μην του δίνεις πλέον αξία γράψε τον κανονικά

Του μιλάω αλλά πολύ αδιάφορα και ρωτάει τι έχω μαζί του κ βλακείες ....... νομίζω πως θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.....όντως όταν βγαίνουμε απο μια σχέση της......να μην πω συνήθως τα θύματα (εμείς ) δεν την παλεύουμε μονάχες μας.... θέλουμε μια στήριξη..

Senior Member
    Να τος , πάλι εμφανιστήκε...μου έστειλε......τι να κάνω βρε κορίτσια.....?
    επειδη εσυ εδειχνες πιο ευαλωτη στην σχεση κι ησουν και τοσο δοτικη, αυτος ακομα και τωρα νομιζει οτι σε εχει στο τσεπακι του.
    σε τριγυριζει στο φμ νομιζοντας οτι οποτε σου χωθει, κατι θα καταφερει.
    μπλοκαρε τον απο παντου αν θες να τον πονεσεις.
    δεν εχει μεγαλυτερο πονο γι αυτον που βολιδοσκοπει απο το να φαει ΤΟΙΧΟ:rolleyes:
    μπλοκαρε απο παντου και τηλεφωνα και ολα.
    ακομα και μειλ να στειλει, μην απαντας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επειδη εσυ εδειχνες πιο ευαλωτη στην σχεση κι ησουν και τοσο δοτικη, αυτος ακομα και τωρα νομιζει οτι σε εχει στο τσεπακι του.
    σε τριγυριζει στο φμ νομιζοντας οτι οποτε σου χωθει, κατι θα καταφερει.
    μπλοκαρε τον απο παντου αν θες να τον πονεσεις.
    δεν εχει μεγαλυτερο πονο γι αυτον που βολιδοσκοπει να φαει ΤΟΙΧΟ:rolleyes:
    μπλοκαρε απο παντου και τηλεφωνα και ολα.
    ακομα και μειλ να στειλει, μην απαντας.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

του απαντησα στα μηνυματα τωρα αλλα του απανταω τοσο αδιαφορα που στο τελος εγραψε αυτος το διαβασα και τον εγραψα στεγνα. καλο? δεν θελω να τον μπλοκαρω κ παλιοτερα τον ειχα και τον εβγαλα αλλα δεν θυμαμαι γιατι μαλλον επειδη ειχα ακομα αισθηματα

βασικα θα κανω κατι πιο απλο , δεν θα τον κανω μπλοκ αλλα θα κλεισω τα παντα να τα βλεπουν μονο οι φιλοι μου.... δηλαδη να με βλεπει αλλα να μην ξερει τι κανω ! και αν στελνει απλα δεν θα τα διαβαζω καν!

Senior Member
    Καλησπέρα...διάβασα την ιστορία σου και ομολογώ πως όπως μας τον περιγράφεις έχεις 1000 δικια που χωρίσατε και μην σκας καθόλου...ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Αυτός ο κομπλεξικος μαμακιας με τα απωθημενα με τη πρωτη ευκαιρία θα σε έκανε τάρανδο και θα έχανες τον εαυτό σου αν καθοσουν να τα χαφτεις...Ή λίστα που εφτιαξες και που απαριθμεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά του είναι ανατριχιαστικά παρόμοια με κάποια που θα έφτιαχνα κι εγώ...και πολύ το γουσταρω που εβγαλες όριο και ειπες ως εδώ. Μην αναρωτιέσαι καθόλου, μπλόκαρε τον! Γιατί δεν θέλεις να τον μπλοκαρεις; Για να βλέπεις τι; Αν θα σε παρακαλάει; Για να τον παρακολουθεις εσύ; Εγώ σου προτείνω να τον βγάλεις από τη ζωή σου μαχαίρι...Ξέρω είναι δύσκολο αλλά είναι πραγματικα το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Μην ασχολείσαι με αν μα μου...σε ξύνει ακόμα που δεν θες να βάλεις μπλοκ αλλά σαν τρίτο άτομο σου λέω πως είναι το καλύτερο για εσένα...Όσο δεν ξεκοβεις τόσο δεν αφήνεις να ξεθωριασει το παραμικρό ίχνος συναισθήματος...μην αφήνεις να σε επηρεάζει...

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast