Results 31 to 45 of 134
Thread: Με πέθανε στην ψυχή.
-
16-09-2016, 21:28 #31
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Αισθήματα δεν έχω για εκείνον αυτή τη στιγμή δηλαδή δεν θέλω να γυρίσει , δεν έχω καν αυτή την επιθυμία απλά θέλω να υποφέρει. Ύστερα απο την γραψα του που του έριξα τώρα για να καταλάβεις για πόσο ανωριμότητα μιλάμε άλλαξε το όνομα μου στο φβ απο αγαπουλα (έτσι με ελεγε) και μετανόμασε σε άγνωστη , άλλαξε το emoji απο καρδουλα σε λαηκ και άλλαξε κ το χρωμα της συνομιλίας και καλά για αντίποινα που τον έγραψα. Αυτή τη στιγμή το βρίσκω αστείο αυτό που κάνει. Ναι ίσως να ναι καλύτερο το μπλοκ διότι πλέον αν το κρατήσω θα κατανοήσει πως με έχασε μια και εξώ...... και τότε ίσως τον πονέσει περισσότερο πάντως είτε εμφανίζεται είτε οχι δεν τον παρακολουθώ εγώ . Έχω κάνει συμφωνία με τον εαυτό μου να μην μπαίνω καν στο προφιλ του και το τηρώ μια χαρά (πλέον δεν δυσκολεύομαι καν να το κάνω). Όσο για την επιρροή που λες , δύσκολο, το μόνο που πάντα έπιανε σε μενα ήταν ο συναισθηματικός πόλεμος που μου έκανε διότι σε παλιότερες απόπειρες να τον χωρίσω μου στέλνε "ειμαι μόνος μου , πονάω τόσο" και κουραφέξαλα.Πλέον που δεν πιάνουν ούτε αυτά δεν μου ασκεί κάτι :P
- 16-09-2016, 21:57 #32
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 3,806
Να σου πω κάτι...αν πραγματικά αισθάνεσαι τόσο σίγουρη για το πως νιωθεις και απλά θέλεις να τον βλέπεις να σκάει καλά κανεις. Μαζί σου, ας σκάσει και ας υποφέρει αφού νιώθεις αυτή την ανάγκη.
Απλα έχε υπόψη σου πως το να ασχολείσαι (ακόμη και με αρνητικο/απορριπτικο τρόπο) σημαίνει ότι νοιαζεσαι. Και αν σου κόστισε ψυχική ενέργεια και πόνο λογικό είναι να νοιάζεσαι και να θες το αίμα σου πισω. Αλλά τελικα κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα λυπασαι να ξοδεψεις την εγκεφαλική ενέργεια ακομη και για το αν υποφέρει ή οχι...και αυτή ειναι ή υπέρτατη απόρριψη, το υπέρτατο οριστικό χι...βγαλ'το από μέσα σου τώρα που θέλεις να τον κάνεις να υποφέρει αλλά πρόσεξε μη σου γίνει εμμονή χωρίς λόγο...εγώ πχ θυμωνω με τη παρτη μου που μου έρχεται να βρίσω καποιον...σκεφτομαι γιατί με νοιαζει; Αξίζει να ξοδευω σάλιο για να πω το όνομα; Αξίζει να βάζω τα νευρικά κυτταρακια στο κεφάλι μου να δουλευουν για να επεξεργαζομαι το ποσό μαλακας είναι κάποιος περιττός άνθρωπος στη ζωή μου; Χίλιες φορές καλύτερα να ξοδεψω αυτή την ενέργεια για να φτιαξω λίστα και να ταξινομησω τα διάφορα είδη σκατου :P
Πιο χρήσιμο. Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το λέω...βγαλ'το από μέσα σου τώρα αλλά έχε στο νου σου ότι κάποτε θα ήταν καλό να τον μπλοκαρεις...πιστεύω θα νιώσεις μελλοντικα την αναγκη όπως και να έχει.
16-09-2016, 23:09 #33
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Κοιτα αυτή τη στιγμη εγω τον εβρισα και τον εκανα μπλοκ διοτι ειπε οτι λεγοντας μου οχι στην συγκατοικηση με σεβαστηκε.! Ε λοιπον αυτο ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει... Τον ειπα ζωον και μαλακα και εφαγε μπλοκ κ του ευχηθηκα να φαει πολλα κερατα γιατι τα αξιζει!
17-09-2016, 11:08 #34
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Ε εντάξει απο χτες δεν με έχει αφήσει σε ησυχία όλο στέλνει μηνύματα..... Είμαι τόσο μπερδεμένη , αφού δεν με θέλει όπως τον θέλω εγώ γιατί δεν πάει να βρει μια άλλη? Είμαι χάλια διότι μου στέλνει σμσ και μου ρίχνει ενοχές , νιώθω πως πάλι εγώ είμαι η στραβή της υπόθεσης . Ξεκίνησε να μου λέει οτι τον φέρομαι άσχημα , οτι τον κάνω σκουπίδι και πως εκείνος παρόλο που δείλιασε τρέχει απο πίσω μου..
Τι το θελα και έμπλεξα η ανίδεη . Αληθινά πέρα απο το κακό που μου έκανε παλιά μου κάνει κακό και στο παρόν . Οτι χτίζω με κόπο , την γαλήνη μου και την ηρεμία μου μέσα σε 4 σμσ τα γκρεμίζει όλα.. Νιώθω πέραν των άλλων πως δεν αξίζω να αγαπηθώ και να με πάρει στα σοβαρά ένας άντρας , νιώθω σαν να έχω εγώ το πρόβλημα ....... Νιώθω πως εγώ φταίω για όλα
17-09-2016, 12:28 #35
- Join Date
- Jan 2014
- Posts
- 1,623
Χωριατης και μαμακιας.
Ας παντρευτει την μανουλα του και που και που ας κανει τριο με την μαμα του και τον μπαμπα του :D
Σιχαμα.
17-09-2016, 12:45 #36
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 116
Μικρουλα μου προχωρα..μην αφηνεις κανεναν να μαυριζει τη ψυχη σου.οποιος κ αν ειναι αυτος...προφανως το παιδι εχει θεματα..εγω ημουν 27, ειχα δει μικρα σημαδια αλλα δεν εδωσα σημασια κ μετα ολα εγιναν κολαση..δεκα χρονια μετα κ τωρα ειμαι 38 πια..κ μονη γιατι με αφησε τελικα για παντα..η για να ειμαι δικαιη με ελευθερωσε.ο δικος σου εχει οικογενεια κ ευχομαι να καταλαβουν γρηγορα αν το παιδι τους εχει καποια θεματα κ να τον βοηθησουν.αλλα μη παρεις το βαρος.ανθρωπος που σε κακοποιει ψυχικα, εστω κ αθελα του δε ξερω, θα το κανει παντα..εισαι μικρη, ζησε...ενα πραγμα καταλαβα ..οτι ολοι τη παρτη τους κοιτανε..κ παντα οι αλλοι φταινε, οι ιδιοι ποτε..κανενα προβλημα δεν εχεις, απλα γνωρισες λαθος ανθρωπο.εγω δε βρηκα τη δυναμη ποτε να φυγω, αλλα ειχε μονο εμενα, εσυ μπορεις...ασε τη μανουλα του να ειναι οντως μανα..μη τη κανεις εσυ, γιατι μπορει εκει να φτασεις.δε ξερω το παιδι μπορει να ειναι απλα κακομαθημενο κ να μην εχει θεματα, γνωματευση δε θα βγαλω, αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτος που εσυ εχεις αναγκη..φυγε, μπλοκαρε τον οπως εκανες απο παντου κ συνεχισε..μη ανυσηχεις θα βρει αλλου να βγαλει χολη..κ που ξερεις ισως ζητησει κ βοηθεια.
17-09-2016, 13:25 #37
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Με έχει κάνει σκουπίδι ... αλήθεια , νιώθω πως ζούσα σε ένα ψέμα ένα χρόνο για να αντέξω μανάδες να με βρίζουν , ψυχολογική καταπίεση , στρατό , ξενύχτια........ μόνο δικαίωση θέλω πλέον. Άλλωστε τωρα που με πήρα τηλέφωνο του είπα οτι ακόμα και να θέλε να γυρίσει και να μείνουμε μαζί πλέον δεν θέλω εγώ.
17-09-2016, 13:53 #38
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Θύμα ψυχολογικού πολέμου και εσύ πως και καλά είναι μόνος και δεν έχει κανένα και μπούρδες...όντως όλοι την πάρτη τους κοιτάζουν....38 χρονών όμως δεν είναι αργά να βρείς τον σωστό άνθρωπο! Μην το βάζεις κάτω έτσι προσπαθώ να το σκέφτομαι και εγώ! Δεν είναι μόνο κακομαθημένος , ξέρει πως έχει θέματα και ανα τακτά διαστήματα λέει να πάει σε ψυχολογό .....αλλα δεν παει!
17-09-2016, 14:05 #39
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν ήθελε να μείνουμε μαζί γιατί δεν είμαι Σαλονικία και πως αν χωρίζαμε τι θα έκανα εγώ και τέτοια. Επίσης μου πε πως νιώθει τύψεις , και πως πρέπει να φτιάξουμε το μυαλό του και του τόνισα πως δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα και πως κουράστηκα να του το παίζω ψυχολόγος και εύχομαι να ταν λίγο πιο ώριμος. Πέρα απο αυτό έλεγε οτι πολλές φορές σκέφτηκε να έρθει φλώρινα στο σπίτι και να με πάρει σαλόνικα να μείνουμε μαζί και του πα πως , "δεν το έκανες όμως" και το βούλωσε. Τέλος πάντων το κλείσαμε δεν ξέρω τι σκατά θέλει απο μένα πια αλλά εγώ αντιληφθήκα πως ζούσα σε ένα ψέμα καθώς παραδέχτηκε πως τόσο καιρό που έλεγε ναι , έλεγε ψέματα και το έλεγε για να πείσει τον εαυτό του, του πα πως απλά με κοροίδεψε μέχρι να τελειώσει τον στρατό και να μην με έχει άλλο ανάγκη.
Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι......χμ..... Δηλαδή αν ήμουν Σαλονικιά δεν θα προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του λέγοντας ψευτικό ναι και θα έλεγε αληθινό ναι... χωρίς να νιώθει πίεση για το σπίτι όπως έλεγε σε εμένα και οτι φοβάται το σπίτι ως ευθύνη , μάλιστα. Επίσης πέφτει στην ίδια του την παγίδα καθώς είχαμε πει οτι αν φύγω για Αθήνα οριστικά θα χωρίσουμε οπότε τι σκέφτηκε ο πονηρός (επειδή του είχα πει οτι δεν θέλω σχέση απο απόσταση) ,να πει ψέματα στο ναι ώστε να τελειώσει το στρατιωτικό του και να έχει παρέα και έπειτα μόλις δεν με έχει ανάγκη πια να πετάξει την βόμβα του , οπότε και τώρα που μου λέει οτι προσπαθεί να τα βρούμε πάλι κουραφέξαλα λέει απλά να του κάνω τα χατήρια μέχρι να είναι να φύγω για Πειραιά.Όσο τα σκέφτομαι καταλαβαίνω πόσο σίχαμα είναι τελικά , και είναι κ χαζός πέφτει μέσα στις δικές του παγίδες!Last edited by ampikilini; 17-09-2016 at 15:13.
17-09-2016, 15:09 #40
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
τις σαχλαμαρες αυτες στις λεει μονο για να σε κραταει στα τηλεφωνα και να συνεχιζεται το πανηγυρι.
ο τυπος ειναι ενας μπουχεσας, μαμακιας με συναισθηματικη ωριμοτητα 12 χρονου.
η μαμα δεν τον αφηνει να σπιτωθει απο τωρα 30 χρονων γαιδαρος, γιαυτο εκανε πισω.
δεν εχει καμια προοπτικη να βρει γυναικα με τα προβληματα που εχει και βλεπει οτι υπαρχει πιθανοτητα να σε χασει. μεχρι τωρα νομιζε οτι θα παιζει μονιμως οπως θελει, να εισαι βεβαιη.
το μονο που θελει, ειναι να ξαναμπλεχτειτε, αλλα στο πιο χαλαρο, να μην τον μαλωνει κι η μαμα του.
αυτο ειναι το στορυ κοπελα μου.
ποσες ωρες εχει που σου ειπα οτι μολις του ριξεις παγο θα ερθει γονατιστος και θα παρακαλαει?
επιμενω οτι εισαι για καλυτερο ανδρα. μπλοκαρε τον κι ας τον να λυσιε τις αποριες του με την μανουλα του η με τον ψυχολογο αν αποφασισει να παει. εσυ δεν εισαι ψυχιατρος ουτε νοσοκομα. δεν μπορεις να εχεις τεοτιο ρολο σε μια σχεση, ειναι το ΠΙΟ μεγαλο λαθος.
17-09-2016, 15:12 #41
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
17-09-2016, 15:15 #42
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Το ξέρω πως η μάνα του τον έκανε έτσι αφού είναι μια κωλοχοριάτα που με γνώρισε τον πατέρα του αλλουνού και τον καπάρωσε με πολλά μέσα τα οποία δεν θέλω να αναφέρω εδώ. Αγράμματη , κομπλεξικιά απο ένα χωριό της Δράμας που το μόνο που έκανε είναι να βοσκάει γίδια. Η πεθερά της και η κουνιάδα της δεν την ήθελαν και της βγήκε όλο της το μίσος σε εμένα η σκατόψυχη. (όπως καταλαβαίνεις την λατρεύω αυτή την "κυρία" :P )
17-09-2016, 15:20 #43
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
17-09-2016, 15:27 #44
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 74
Δεν πα να κοψει τον λαιμο της λεω εγω η κομπλεξικια που δεν βλεπεται και ειπε εμενα ασχημη που ειμαι 1.70 κ 53 κιλα αντε γεια :P Η μανα της παντως ηταν η μονη νορμαλ που γνωρισα :P Α ξέχασα να πω πως εχει εμμονη ο δικος μου με τον αλ πατσινο κ προσπαθει να του μοιασει? χαχααχα
εντωμεταξύ ο άλλος ξανάστειλε και μου λέει οτι έχω πολυ γλυκιά φωνή και είμαι η ωραιότερη στην φλώρινα και κάτι τέτοιες μπούρδες...αρχίζω και βαριέμαι , σωστά τα έλεγες.γράψα τώρα
17-09-2016, 15:34 #45
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,330
δεν κοιμοταν με την μαμα του πες του ο πατσινο (πολυ γελοιο).
λοιπον, κοριτσακι. κομπλεξικια οπως ηταν η ηλιθια μανα του, τον εκανε ακομα πιο κομπλεξικο και τον ευνουχησε κυριολεκτικα. γι αυτο δεν μπορουσε να μπιπ μεχρι τα 27.
αυτος εχει κι αλλα θεματα πουε χουν κανονικη διαγνωση απ οσα μας ειπες.ας παει στον γιατρο.
η καλυτερη δουλεια ειναι μπλοκ απο παντου μανα και γυιο και φυγε τρεχοντας.
αυτος θελει 10 χρονια ψυχοθεραπεια μονο για να μπορεις να μιλησεις μαζι του, οχι να τον παρεις και στο απιτι σου.
θυμισου το κι αυτο.
επηρρεαζεσαι τοσο επειδη εχεις ακομα επαφες. περνα μερικους μηνες με απολυτη μουγγα και καμια κουβεντα μαζι του και ελα να μας πεις πως νοιωθεις και τι σκεφτεσαι για τον μαμουχαλο.
Similar Threads
-
Σαράκι στην ψυχή
By Guest17012017 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 0Last Post: 14-08-2016, 23:26 -
πέθανε ο πιο πιστός μου φίλος.......... :(
By daisyal in forum Απώλεια, ΠένθοςReplies: 15Last Post: 24-05-2012, 16:01 -
εκεινος που πεθανε για ολους
By secretly in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 29Last Post: 08-02-2012, 02:26 -
πέθανε ο μπαμπάς μου..
By broken horse in forum Απώλεια, ΠένθοςReplies: 36Last Post: 24-07-2011, 12:22 -
πεθανε η καραπανου
By ferro in forum Διπολική διαταραχήReplies: 5Last Post: 23-12-2008, 19:37
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία