Results 61 to 75 of 134
Thread: Με πέθανε στην ψυχή.
-
18-09-2016, 16:46 #61
οπως τα λεει η νατ απο κατω.
προσπαθει να σε εκβιασει.
για να χεις το κεφαλι σου ησυχο, μην του απαντησεις απολυτως τιποτε, παρε κατευεθιαν τους δικους του και ενημερωσε τους οτι σου δηλωσε οτι θα κανει προσπαθεια αυτοκτονιας.αν μπορεις, ηχογραφησε την συνομιλια σας.
αν μεν υπαρχει ενα στο εκατομυριο να λεει αληθεια, θα ασχοληθουν αυτοι που ειναι και αρμοδιοι, αν ειναι μπαρουφα θα ξεμπερδεψει με την μανουλα :rolleyes:και θα γελας μεχρι το πασχα.
- 18-09-2016, 16:51 #62
Αλλο και τούτο!Σε πίεζε να κανεις πράγματα που δε θέλεις στο κρεβάτι! Ενήλικη δεν είσαι;
18-09-2016, 16:55 #63
18-09-2016, 17:31 #64
18-09-2016, 17:45 #65
Οχι ρε συ remedy αλλά τι να πω;Μπορούσε να πει όχι! Και αν τη πίεζε να κάνει πράγματα στο κρεβάτι τότε τι γράφει ότι δε μπορούσε να κάνει ερωτα/σεξ στα 27;
18-09-2016, 17:50 #66
Πες του ότι αν θέλει να γλυτώσει την αυτοκτονία και να είναι μαζί σου θα κάνει αυτά που του λες εσύ και ότι εσύ θα τον ελέγχεις!
Υ.Γ:Σχολή φαρμακευτικής στη Φλώρινα δεν έχει το έψαξα! Μάλλον για τρολ μου φαίνεσαι!καλή προσπάθεια! Κάποτε πρέπει να εφευρεθεί ένας τρολοεντοπιστης να γλυτώσουμε το τρολαρισμα!
18-09-2016, 17:56 #67
18-09-2016, 18:00 #68
18-09-2016, 20:08 #69
1ον ειμαι ενήλικη .
2ον εξυπνάκια που θέλεις να τα ξέρεις όλα ούτε το όνομα του αγοριού είναι το αληθινό , ούτε ο τόπος κατοικίας μου , όσο για την σχολή που λύσσαξες χριστιανέ μου δεν είμαι φαρμακοποιός ανθρώπων (εφόσον ξέρεις τι σχολές έχει στην φλώρινα ψάξε και θα μάθεις τι εννοώ) και δεν έχω καμία υποχρέωση να σου εξηγήσω τι σπουδάζω αλλά όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα μπορώ να στο αναλύσω ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
3ον δεν τρολλάρω δεν θα τρόλλαρα σε ένα φόρουμ που απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιάφερονται για την ψυχολογία (ορισμένοι έχουν την εμπειρία να ξεχωρίσουν το ψέμα απο την αλήθεια οπότε θα ήταν άδικος κόπος)
4ον με πίεζε να κάνω πράγματα στο κρεβάτι μαζί του τα οποία δεν ήθελα και διαρκώς αρνιόμουν. αν θέλετε μπορώ να πω ακριβώς τι για να μην λέτε μετά οτι πάλι λέω ψέματα η οτιδήποτε
5ον δεν τον θέλω πλέον αυτόν τον άνθρωπο μετά απο όσα μου έκανε
6ον οποιοσδήποτε μαγκάκος γράφει εδώ για να το παίξει εξυπνάκιας και δεν μιλάει στα σοβαρά κ γράφει μόνο για να πετάξει την μπούρδα του απλά δεν θα του δίνω σημασία γιατί πολύ απλά το φόρουμ δεν είναι για ξεσκέπασμα προσωπικών πληροφοριών του καθενός αλλά για να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα που γράφουν οι άλλοι.
7ον πριν πετάξετε την εξυπνάδα σας διαβάστε όλη την συζήτηση βαριέμαι να πω κάτι το οποίο έχω υπεραναλύσει σε προηγούμενη σελίδα
19-09-2016, 00:03 #70
μη σε φοβεριζει...εχει οικογνεια κ ευχομαι να ζητησει βοηθεια.απο πειρας σου λεςω πως αυτοι που θελουν να αυτοκτονησουν δε το διαλαλουν..απλα το κανουν..τη προσοχη σου θελει εκβιαζοντας σε ψυχικα...εμενα οντως δεν ειχε κανεναν..ουτε μανα,ουτε πατερα, ουτε αδερφη..ειχε δηλ αλλα εκαναν τη ζωη τους.καλως κακως δε ξερω, κ λεω να μη κρινω πια..μην ανησυχεις αληθεια στο λεω...
19-09-2016, 00:49 #71
Εντάξει απλά πάντα είχα την φοβία μήπως κάνει απερίσκεπτες κ υπερβολικές κινήσεις γιατί και πριν ένα μήνα στην προσπάθεια μου να απομακρυνθώ μου χε στείλει ένα μήνυμα που με απειλούσε οτι θα με καθαρίσει και θα με σπάσει στο ξύλο.. Φοβήθηκα τόσο εκείνη την ημέρα που του είπα οτι θα του κάνω περιοριστικά μέτρα και έπειτα μου ζήτησε και τα ρέστα λέγοντας "μα καλά πίστευες ποτέ οτι θα σου έκανα κακό?" Δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι.... Αλλά μάλλον είναι όπως τα λες ΙCare..
Πάντως δεν νομίζω να ζητήσει βοήθεια....... συνήθως για 1 μέρα αντιλαμβάνεται πως έχει ανάγκη να τον δει ένας ειδικός για τους επόμενους δυο μήνες το ξεχνάει και ξανά μανά... δεν κλείνει ραντεβού και η αδερφή του συμφωνεί πως έχει θέμα αλλά ο ίδιος δεν κάνει την κίνηση να πάει (ίσως παθαίνει κάτι εκλάμψεις αυτογνωσίας το αναγνωρίζει και έπειτα του περνάει). Γενικότερα δεν θεωρούν οι γονείς πως έχει κάποιο θέμα ο ίδιος και ούτε το κόβω ποτέ να τον στήριζαν σε μια τέτοια επίσκεψη σε γιατρό καθώς είναι αρκετά παραδοσιακοί και θα του έλεγαν "αυτά είναι για τους τρελούς "κλπ όπως μου χε πει εμένα παλιότερα αλλά πάνω σε μια συζήτηση του έκανα ξεκαθάρη την διαφορά ψυχιάτρου απο ψυχολόγου και πως όλοι έχουμε ανάγκη τον γιατρό "της καρδιάς" (ήθελα να το πω σαν παραμυθάκι ώστε να του είναι πιο αρεστό σαν ιδέα)
19-09-2016, 01:20 #72
19-09-2016, 01:24 #73
Δεν είπα πως το είπανε αλλά επειδή τους έχω ζήσει και τους έχω μάθει κ απο την καλή κ απ την ανάποδη ειμαι 99% σίγουρη πως κάτι τέτοιο θα του έλεγαν (που δεν πρόκειται κιόλας να το πει στους γονείς του είναι τόσο κλειστός χαρακτήρας που ούτε να τον ακούνε να μιλάει στο τηλέφωνο δεν θέλει)........ + ακόμα ένας λόγος που το πιστεύω είναι διότι και ο ίδιος η πρώτη κουβέντα που είπε οταν του το πρότεινα είναι αυτή "σε τρελογιατρό να πάω? δεν ειμαι τρελός!" άρα απο κάπου θα έχει πάρει αυτό το σκεπτικό........ if u know what i mean :P
19-09-2016, 01:36 #74
Για να σου πω και γω την γνώμη μου,θα συμφωνήσω με τ' άλλα μέλη ξέχνα τον και προχώρα. Ήταν μια εμπειρία στο ενεργητικό σου και τώρα πας γι' άλλα. Πάντως δεν κατάλαβα γιατί οι γονείς του σ' έβριζαν.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
19-09-2016, 09:17 #75
Πάνω σε αυτό έχω μια υπόνοια αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω διότι μου έδωσε και δείγματα απο ένα σκηνικό και με τον ξάδερφο μου..... Σε έμενα έλεγε πως όλα είναι καλά δεν έχει παράπονο απο μένα και στους γύρω μας παραπονιόταν οτι τον πιέζω κλπ....... Εφόσον το ίδιο έκανε με τον ξάδερφο μου είμαι σίγουρη πως το ίδιο έκανε και με τους γονείς του και σε εμένα δεν το παραδέχτηκε ποτέ .Όταν του είπα πως ξέρω τι λέει στον ξάδερφο μου αντί να ζητήσει συγνώμη , ή να το σταματήσει παρεξηγήθηκε επειδή λέει ήταν "συζήτηση μεταξύ αντρών" και πως δεν φέρθηκε ως αληθινός φίλος.
Χάρη σε εσάς κατάλαβα πως δεν είμαι τόσο λάθος όσο νόμιζα οπότε αυτό που μου προτείνεις και εσύ και τα υπόλοιπα μέλη θα κάνω , δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.. Με ψιλοπονάει βέβαια γιατί έχω τόσες αναμνήσεις μαζί του αλλά πρέπει να γίνει αλλιώς δεν με κόβω εμένα καλά μετά........