Results 91 to 105 of 134
Thread: Με πέθανε στην ψυχή.
-
22-09-2016, 14:29 #91
Εγώ το μόνο που θα θελα ηταν να μην καταλήγαμε εδώ , εφόσον όμως φτάσαμε σε τέτοια σημεία δεν θέλω τίποτα μόνο γαλήνη.
- 22-09-2016, 16:03 #92
Είσαι πολυ σκληρή ρε συ πενικιλλίνη:p Ξεμπλόκαρέ τον καταρχήν απ τα φβ, το παλλικάρι ασχολείται συνέχεια με σένα και παραδέχεται τα λάθη του, αν δεν τον ενδιέφερες δε θ' ασχολιόταν με σενα ουτε θα σου ξανάστελνε.
22-09-2016, 17:23 #93
Μου φαίνεται πως δεν διάβασες το πρώτο πρώτο μήνυμα οπού αναφέρω τι μου έχει κάνει..... η έτυχε κ διάβασες μονάχα τα τελευταία :P
22-09-2016, 20:51 #94
Σε όλα έχεις δίκιο κατά την γνώμη μου εκτός απο το 1.Καλά έκανε που δε σου είπε γιατί θα τον έκρινες βάσει αυτού και μόνο και θα τον απέρριπτες λόγω αυτού.Στα υπόλοιπα συμφωνώ ότι έχεις δίκιο.Αντίστοιχα κακώς καθόσουν και έλεγες για το δικό σου παρελθόν.Γενικά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια τάση να κρίνουν επιφανειακά τους άλλους.Αν πχ εσύ βρεις στα 30 σου κάποιον και το πάτε για γάμο αλλά μέχρι τότε έχεις πάει με άλλους 200 που έχεις κάθε δικαίωμα να πας με όσους θες και να μην δώσεις σε κανέναν λογαριασμό και του το πεις ,πολύ πιθανόν να σε απορρίψει μόνο γιαυτό και μετά θα κλαίγεσαι που υπήρξες ειλικρινής.Γενικά η ειλικρίνεια σε τέτοια θέματα είναι δίκοπο μαχαίρι..
Κατά τα άλλα απο αυτά που περιγράφεις,θεωρώ ότι σε κυνηγάει γιατί προφανώς με τέτοιο χαρακτήρα και όλα αυτά,δεν μπορεί να βρει άλλη..Και άμα θες όντως να μη σε ενοχλεί στα τηλέφωνα,βάλε τον σε ένα black list πρόγραμμα στο κινητό σου που υποθέτω ότι έχεις smartphone και άστον να ψάχνεται γιατί δεν βγάζει γραμμή και το ίδιο με τα sms με αυτόματη διαγραφή που ναι μεν σε αυτόν θα δείχνουν ότι παρελήφθησαν αλλά εσύ δεν θα τα βλέπεις και δε θα συγχίζεσαι..
22-09-2016, 21:58 #95
Εάν ήξερα την αλήθεια εξ αρχής θα είχα φροντίσει γενικότερα να συμπεριφερθώ αλλιώς και οχι δεν θα τον απέρριπτα για μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ στην αρχή όταν τον γνώρισα . Εκείνος με ρώτησε για τις εμπειρίες μου και μην φανταστείς πως είπα και τίποτα το τρομερό 5 αγόρια είχα όλα κ όλα δεν του αράδιασα καμία ομάδα ποδοσφαίρου... Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένο να κατεβάσω? Τα σμσ που θα μου στέλνει εγώ θα τα βλέπω ή οχι? Εάν όχι τότε πες μου σε παρακαλώ πως λέγεται αυτή εφαρμογή....... Δεν θέλω να βλέπω εάν με παίρνει η μου στέλνει......
22-09-2016, 21:59 #96
Εάν εννοείς να τον βάλω φραγή στο κινητό θα το καταλάβει διότι παλιά αυτός μου χε δείξει πως να το χρησιμοποιώ για εντελώς ξέμπαρκους λόγους΄....
23-09-2016, 21:40 #97
H καλύτερη εφαρμογή του είδους είναι το root call blocker αλλά θέλει root πράγμα που συνήθως οι περισσότεροι δεν έχουν.Μετά χωρίς root υπάρχουν πολλά πχ vblocker.Ναι σίγουρα θα φανεί αν ξέρει ο άλλος τι παίζει.Γιατί συνήθως αυτά χωρίς root προλαβαίνουν (ανάλογα και το κινητό) να χτυπάνε 1-2 φορές (εσύ δεν το ακούς) στον άλλο πριν του το κλείσουν.Με το root call blocker (αυτό δεν γίνεται με non root εφαρμογές) μερικούς ανεπιθύμητους εγώ τους έχω βάλει να χτυπάει μέχρι να πέσει η γραμμή ή σαν να μην μπορούν να βγάλουν σήμα αλλά αυτό το τελευταίο θέλει και mtk cpu.
Για τα sms αυτά πάνε στο black list και αν θες επιλέγεις να τα βλέπεις ή να διαγράφονται πριν τα δεις.Βέβαια στον άλλο φαίνεται ότι παραδόθηκε.Το θέμα δεν είναι να καταλάβει ο άλλος ή όχι ο άλλος αν τον έχεις μπλοκαρισμένο αλλά η δική σου ψυχική ηρεμία.
Α επίσης αμα είσαι roοt και έχεις και xposed framework έχει κυκλοφορήσει ένα προγραμμάτακι το xprivacy messenger που σε κάνει αόρατο και στο fb app και στο messenger του κινητού.Δηλαδή εσύ μπαίνεις κανονικά και ο άλλος βλέπει ότι είσαι offline ή σου στέλνει στο messenger,το διαβάζεις και ο άλλος νομίζει ότι δεν το διάβασες μεχρι να του στείλεις επιβεβαίωση και μπορείς πχ να μιλάς με όποιον θες και οι άλλοι να σε βλέπουν ως offline.
24-09-2016, 09:40 #98
Είμαι τόσο άσχετη με αυτά τα χακερίστικα σου που χάθηκα εντελώς χαχαχαχα
αλλά για το φβ δεν με απασχολεί έχει φάει μπλοκ στα μόνα που μπορεί να με βρει (απο οσο νομίζω είναι τηλέφωνο κ email)
25-09-2016, 12:31 #99
Εχτές όπως είχε πει στις 24 θα εμφανιζόταν και όντως εμφανίστηκε.....ξεκίνησε να μου λέει οτι θέλει οπωσδήποτε να με δει , και πέταγε και πονηρά υπονοούμενα και καταλάβε οτι δεν ήθελα κάτι πονηρό..... Τα μιλούσαμε ωραία μέχρι που ξεκίνησε να έχει ορμές (να το πω κ ετσι) .... Μου έδωσε την εντύπωση πως όντως αντιλήφθηκε πράγματα , οτι όντως έγινε άνθρωπος. Βγήκα το απόγευμα με ένα φιλαράκι μου και με πήρε τηλ και του το πα και είπε οκ θα τα πούμε μετά και γύρω στις 10 του είπα οτι γύρισα σπίτι και ήταν εξαφανισμένος...... σήμερα απάντησε και μου πε οτι χτες βγήκε και ήπιε πολύ και του λέω γιατι ήπιες? και λέει γιατί περνούσαμε καλά...Χτες ηταν πέρα απο τα πονηρά υπονοούμενα πολύ καλός σήμερα εντελώς διαφορετικός.... Έλεος....
25-09-2016, 13:48 #100
Ακομα ασχολεισαι με το ορκ?
25-09-2016, 15:49 #101
Με πήρε χτές και μιλήσαμε και έκανα το λάθος να τον πιστέψω οτι συμμορφώθηκε.. τι το θελα η χαζή πάλι απογοητεύτηκα...... δυσκολεύομαι τόσο πολύ να πω ξερά "άντε μπιπ" ...... διαρκώς δίνω ευκαιρίες , διαρκώς κάνει τα πάντα για να πάρει το σ αγαπω μου και μετά φέρεται σαν το χειρότερο γουρούνι....... τα έχω πάλι με τον εαυτό μου που ανοίχτηκα και έπεσα σαν χαζή στην παγίδα του έπρεπε να το περιμένω , και βρίστε με ξέρω πως αυτή τη φορά 100% είναι δικό μου το σφάλμα...αλλά απο την άλλη αν δεν απαντούσα πάλι θα μου ερχόντουσαν στο μυαλό όλα εκείνα τα λόγια που μου λέει με κάνουν να νιώθω ενοχές οτι εγώ μας διαλύω.........
25-09-2016, 18:43 #102
Ξαναμιλήσαμε και είπαμε να προσπαθήσουμε μια τελευταία φορά γνωρίζοντας τα λάθη του , μετά την πέμπτη λέει που τελειώνει τις δουλειές του θα έρθει....... τα ξεκαθαρίσαμε όλα και κατανόησε οτι νιώθω ανασφαλής έτσι όπως τα έκανε και μου υποσχέθηκε πως θα είναι ξεκάθαρος στα πάντα......
25-09-2016, 19:45 #103
25-09-2016, 20:42 #104
Δεν τα έχουμε βρει ακόμα ρε συ αντώνη...... Μην προτρέχεις αφού και εγώ είμαι πολυ δύσπιστη ακόμα.......
Δεν ξέρω όμως τι να κάνω......απο την μια λέω να τον πιστέψω απο την άλλη......καταλαβαίνετε.....
25-09-2016, 20:50 #105
Πραγματικα εισαι πολυ δυσπιστη του εχεις ψησει το ψαρι στα χειλη ! Τεσπα ερωτευμενη εισαι δικαιολογεισαι.