Με πέθανε στην ψυχή. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 134
    Banned
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    Δεν τα έχουμε βρει ακόμα ρε συ αντώνη...... Μην προτρέχεις αφού και εγώ είμαι πολυ δύσπιστη ακόμα.......

Δεν ξέρω όμως τι να κάνω......απο την μια λέω να τον πιστέψω απο την άλλη......καταλαβαίνετε.....
    Συμβουλή: πατάτα τον!

Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Συμβουλή: πατάτα τον!
    Ε κατσε να της τον φορεσει πρωτα 2-3 φορες ακομα και μετα.

Τι πάει να πει να μου τον φορέσει?
    Ρε σεις μιλήστε μου λίγο σοβαρά ......αυτός ο άνθρωπος όποτε τον γράφω κάνει οτι μπορεί για να ξαναμπεί στην ζωή μου επικλήσεις στο συναίσθημα κ χίλιες δυο ιστορίες και μόλις δει να ηρεμώ λίγο και να τον ψίλο δέχομαι πάλι απομακρύνεται και μιλάει τυπικά και λέει τα δικά του.....δυο ώρες τώρα είχα πάει για μια μπύρα έστειλε έψαξε και μόλις εμφανίστηκα μου πε οτι θα κοιμηθεί και μίλαγε ψυχρά. δηλαδή αντίποινα? Δηλαδή θα έπρεπε να είμαι κολλημένη σπίτι εφόσον πρώτος με έγραφε και πριν βγώ? ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    Ρε σεις μιλήστε μου λίγο σοβαρά ......αυτός ο άνθρωπος όποτε τον γράφω κάνει οτι μπορεί για να ξαναμπεί στην ζωή μου επικλήσεις στο συναίσθημα κ χίλιες δυο ιστορίες και μόλις δει να ηρεμώ λίγο και να τον ψίλο δέχομαι πάλι απομακρύνεται και μιλάει τυπικά και λέει τα δικά του.....δυο ώρες τώρα είχα πάει για μια μπύρα έστειλε έψαξε και μόλις εμφανίστηκα μου πε οτι θα κοιμηθεί και μίλαγε ψυχρά. δηλαδή αντίποινα? Δηλαδή θα έπρεπε να είμαι κολλημένη σπίτι εφόσον πρώτος με έγραφε και πριν βγώ? ΕΛΕΟΣ
    Έχουν ένα δίκιο...στο είχαμε πει από πριν, δεν κάνει επικλήσεις επειδή νοιάζεται, τις κάνει γιατί θέλει να ξέρει ότι ακόμα ασκεί έλεγχο πάνω σου, ότι ακόμα σε επηρεάζει, ότι σε νοιάζει η παρτη του, δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απόρριψη και σε πρηζει καθαρά για εγωιστικους λόγους...αν όντως νοιαζόταν δεν θα φερόταν έτσι μόλις πετύχαινε το δικό του. Και προφανώς δεν θα σου φέρεται ποτέ καλά. Μη προσπαθείς να τον αλλαξεις...οι άνθρωποι ίσως αλλάζουν αλλά ποτέ με το ίδιο πρόσωπο. Στην επόμενη μπορεί να κάνει κάτι με τη ζωή του και να μην είναι τόσο βλακας...αλλά με εσένα δεν πρόκειται, όχι επειδή φταις αλλά καθαρά επειδή δεν μπορείτε να αλλάξετε τα βιώματα που έχετε ο ένας από τον αλλον, είναι αυτά που είναι και είναι δυσλειτουργικα.

Έχεις δίκιο........ είμαι τόσο μπερδεμένη. Η λογική μου μου λέει απλά να τρέξω μακριά , η καρδιά μου είναι κάπως αμέτοχη όταν δεν του μιλάω , πάντα νιώθω γαλήνη... Όταν εμφανίζεται ή θα θυμώσω και θα βρίζω ή θα είμαι ήρεμη και θα κάνει αυτές τις επικλήσεις και κάπου κ εγώ θα μαλακώσω......... Και όμως σήμερα το μεσημέρι για μια στιγμή μιλούσαμε και νόμιζα πως υπήρχε μια ελπίδα φαινόταν τόσο "ισιωμένος" και τις επόμενες δυο φορές ξαφνικά έβαζε φρένο γινόταν απόμακρος , τυπικός , μια ζέστη μια κρύο... Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει να ανέχομαι ακόμα όλο αυτό το πράγμα. Όταν δεν μιλάμε γνωρίζω και είμαι αποφασιστική μόλις εμφανίζεται και έστω κ λίγο τον πιστέψω όλο το πράγμα πάει κατα διαόλου...

Σήμερα είπε πως θέλει να προσπαθήσουμε να ξαναείμαστε μαζί κ χαρούμενοι...Είπε πως το θέμα με τους γονείς κ τις επιρροές απο τους τρίτους έχει αντιληφθεί πως ήταν τρελό λάθος και όσο για το σπίτι και αυτό το άλλαξε. Βέβαια πλέον δεν είναι το σπίτι το θέμα μου....το θέμα μου είναι οτι αντιλαμβάνομαι πως κάποτε έστω κ λίγο τον έπιανα σε σκεπτικό , ξαφνικά τώρα φέρεται σαν διπλή προσωπικότητα... Δεν προσπαθώ να τον αλλάξω.... Απο μόνος του προσφέρεται να αλλάξει.

Πάντως ...θυμάμαι πως όταν ήμασταν μαζί ένιωθα μια συνεχόμενη αγωνία σαν φόβο για την επόμενη κίνηση του, για το τι θα παιχτεί .. και δεν το εννοώ με την καλή έννοια.φοβάμαι αλήθεια. Νιώθω απαίσια ανασφαλής όταν είμαι σε βήμα να τα βρω μαζί του αλλά απο την άλλη όπως και σήμερα μου πε οτι εγώ τον διώχνω , μου πε πως απαρνείται πράγματα για μενα , τον ρώτησα ποια είναι αυτά και δεν μου είπε...ύστερα μου λέγε πως υπάρχει κ ανταγωνισμός και του πα οτι αν είναι έτσι να παει στις άλλες χαλαρά .... δεν καταλαβαίνω.. δεν το αξίζω όλο αυτό... ο μόνος λόγος που μένω ίσως είναι μια χαζή ελπίδα.. Νιώθω ταραγμένη γιατι όταν πάω να δώσω το 1% απο το πρώτο κιόλας 1% κάνει αυτά.. και αν αρνηθώ μου λέει τα όσα είπα παραπάνω... τι διάολο να κάνω..ξέρει πως ακόμα νιώθω κάποια πράγματα.. ανησυχώ για μένα πλέον πως ζω σε μια ψευδαίσθηση να το πω? πως κάνω κακό στον εαυτό μου με το να το υπομένω? πως αν φύγω κανείς δεν θα με αγαπάει όσο αυτός εμένα? (ξέρω ακούγεται χαζό , θα μου πεις " μα ούτε καν σε αγαπάει κάνοντας όλα αυτά"). Αν με αγαπούσε δεν θα μου φερόταν έτσι....Αν εξαφανιστώ θα βρει τρόπο να ξαναεμφανιστεί , το ξέρω πάντα έτσι κάνει..ΑΝ μείνω θα τραβάω αυτά....... νιώθω τρομερά μπερδεμένη.βοηθήστε με σας παρακαλώ , θέλω να κατασταλλαξω άποψη , θέλω επιτέλους να πω κάτι που να κρατήσει .Δεν είμαι χαρακτήρας που αλλάζω απόψεις είναι απο τις λίγες φορές στην ζωή μου που γίνεται αυτό και σίγουρα σε θέμα σχέσης είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο πισωγύρισμα...........

Και να σας πω μια αλήθεια? Σήμερα μου έστειλε μια φώτο του ..όταν την είδα ένιωσα πως δεν μου είναι τοσο ελκυστικός όσο τον έβλεπα κάποτε.... σαν ένας γνώριμος άνθρωπος ένας απλός άνθρωπος..Βέβαια όταν μου λέει ωραία λόγια νιώθω αυτή την γλυκιά αγωνία της καψούρας. Δεν ξέρω τι μου γίνεται. Φοβάμαι περισσότερο απο όλα αυτά εμένα, που θα με οδηγήσουν. Δεν θέλω μετά απο λίγο καιρό να περάσω ξανά τον χωρισμό με τον ίδιο άσχημο τρόπο που τον πέρασα τον προηγούμενο μήνα, δεν έτρωγα δεν κοιμόμουν έπινα οτι πινόταν και έκλαιγα δεν μίλαγα σε κανένα και είχα νεύρα με όλο τον κόσμο . δεν θέλω να το ξαναπεράσω , με θυμάμαι να νομίζω πως ολη αυτή η κοροίδία είναι ένα ψέμα ένα κακό όνειρο. Έχω απελπιστεί με εμένα , με τα θέλω μου , με τις επιλογές μου που δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ , και κυρίως δεν μπορώ να εμπιστευτώ εμένα....

Senior Member
    Εσύ ξέρεις τι αισθάνεσαι...όπως μας τα λες νομιζω πως πρέπει όντως να βρεις τη δυναμη να τον κάνεις περα. Και έπρεπε να τον είχες ήδη αποκλείσει όσο και αν επέμενε. Να έκανες φραγή τον αριθμό του, να τον μπλοκαρες από παντού και να ζητούσες να μη σε ενοχλήσει ποτέ ξανά αν έβρισκε τρόπο να σε προσεγγίσει από οπουδήποτε...είναι δύσκολο...αλλά πιο πολύ σου στερεί την ηρεμία και σε βασανίζει, δε σε κάνει χαρούμενη ούτε σε έκανε πριν αν μας λες ότι φοβοσουν και φοβάσαι τις αντιδράσεις του...
    Δεν έχει σημασία τι θέματα έχει και γιατί κάνει ότι κανει, μπορείς να το δικαιολογήσεις να βρείτε ότι έχει το τάδε πρόβλημα ή ψυχολογικό ή δε ξέρω τι αλλα αυτό δεν παύει να σημαινει ότι δεν νιώθεις καλά μαζί του...

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εσύ ξέρεις τι αισθάνεσαι...όπως μας τα λες νομιζω πως πρέπει όντως να βρεις τη δυναμη να τον κάνεις περα. Και έπρεπε να τον είχες ήδη αποκλείσει όσο και αν επέμενε. Να έκανες φραγή τον αριθμό του, να τον μπλοκαρες από παντού και να ζητούσες να μη σε ενοχλήσει ποτέ ξανά αν έβρισκε τρόπο να σε προσεγγίσει από οπουδήποτε...είναι δύσκολο...αλλά πιο πολύ σου στερεί την ηρεμία και σε βασανίζει, δε σε κάνει χαρούμενη ούτε σε έκανε πριν αν μας λες ότι φοβοσουν και φοβάσαι τις αντιδράσεις του...
    Δεν έχει σημασία τι θέματα έχει και γιατί κάνει ότι κανει, μπορείς να το δικαιολογήσεις να βρείτε ότι έχει το τάδε πρόβλημα ή ψυχολογικό ή δε ξέρω τι αλλα αυτό δεν παύει να σημαινει ότι δεν νιώθεις καλά μαζί του...
    Νιώθω καλά μαζί του μονάχα όταν είναι ανθρώπινος μαζί μου....όταν μου μιλάει και μου φέρεται όμορφα, όταν μου δίνει λίγη προσοχή ..μονάχα τότε νιώθω όμορφα μαζί του..όσο για εμένα γενικότερα όλο αυτό τον καιρό δεν περνάω σουπερ χώρια του αλλά σίγουρα περνάω ήρεμα χωρίς αυτόν τον φόβο που ανέφερα.......

Senior Member
    Έχεις δίκιο........ είμαι τόσο μπερδεμένη. Η λογική μου μου λέει απλά να τρέξω μακριά , η καρδιά μου είναι κάπως αμέτοχη όταν δεν του μιλάω , πάντα νιώθω γαλήνη... ,,,,,,,
    σήμερα μου πε οτι εγώ τον διώχνω , μου πε πως απαρνείται πράγματα για μενα , τον ρώτησα ποια είναι αυτά και δεν μου είπε...ύστερα μου λέγε πως υπάρχει κ ανταγωνισμός και του πα οτι αν είναι έτσι να παει στις άλλες χαλαρά .... δεν καταλαβαίνω.. δεν το αξίζω όλο αυτό... ο μόνος λόγος που μένω ίσως είναι μια χαζή ελπίδα.. Νιώθω ταραγμένη γιατι όταν πάω να δώσω το 1% απο το πρώτο κιόλας 1% κάνει αυτά.. και αν αρνηθώ μου λέει τα όσα είπα παραπάνω... τι διάολο να κάνω..ξέρει πως ακόμα νιώθω κάποια πράγματα.. ανησυχώ για μένα πλέον πως ζω σε μια ψευδαίσθηση να το πω? πως κάνω κακό στον εαυτό μου με το να το υπομένω? πως αν φύγω κανείς δεν θα με αγαπάει όσο αυτός εμένα? (ξέρω ακούγεται χαζό , θα μου πεις " μα ούτε καν σε αγαπάει κάνοντας όλα αυτά"). Αν με αγαπούσε δεν θα μου φερόταν έτσι....Αν εξαφανιστώ θα βρει τρόπο να ξαναεμφανιστεί , το ξέρω πάντα έτσι κάνει..ΑΝ μείνω θα τραβάω αυτά....... νιώθω τρομερά μπερδεμένη.βοηθήστε με σας παρακαλώ , θέλω να κατασταλλαξω άποψη , θέλω επιτέλους να πω κάτι που να κρατήσει .Δεν είμαι χαρακτήρας που αλλάζω απόψεις είναι απο τις λίγες φορές στην ζωή μου που γίνεται αυτό και σίγουρα σε θέμα σχέσης είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο πισωγύρισμα...........

Και να σας πω μια αλήθεια? Σήμερα μου έστειλε μια φώτο του ..όταν την είδα ένιωσα πως δεν μου είναι τοσο ελκυστικός όσο τον έβλεπα κάποτε.... σαν ένας γνώριμος άνθρωπος ένας απλός άνθρωπος..Βέβαια όταν μου λέει ωραία λόγια νιώθω αυτή την γλυκιά αγωνία της καψούρας. Δεν ξέρω τι μου γίνεται. Φοβάμαι περισσότερο απο όλα αυτά εμένα, που θα με οδηγήσουν. Δεν θέλω μετά απο λίγο καιρό να περάσω ξανά τον χωρισμό με τον ίδιο άσχημο τρόπο που τον πέρασα τον προηγούμενο μήνα, δεν έτρωγα δεν κοιμόμουν έπινα οτι πινόταν και έκλαιγα δεν μίλαγα σε κανένα και είχα νεύρα με όλο τον κόσμο . δεν θέλω να το ξαναπεράσω , με θυμάμαι να νομίζω πως ολη αυτή η κοροίδία είναι ένα ψέμα ένα κακό όνειρο. Έχω απελπιστεί με εμένα , με τα θέλω μου , με τις επιλογές μου που δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ , και κυρίως δεν μπορώ να εμπιστευτώ εμένα....
    αμπικιλινι, κανεις δεν θα σε παρει απ το χερακι να κανεις με το ζορι αυτο που εχει στο μυαλο του.
    εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις και ποτε θα το κανεις.
    εμεις στα ειπαμε ολα. ο'τι σκεφτομασταν, ο'τι θεωρουμε οτι συμβαινει.
    τα υπολοιπα ειναι δικο σου θεμα.

για τα τελευταια που ρωτας, η γνωμη μου ειναι οτι ο πρωην σου ως γνωστον εχει τα προβληματα του.
    ετσι, εχει απειρα απωθημενα που αφορουν τις γυναικες, αλλα και τρελη ανασφαλεια μηπως μεινει μονος και χασει ακομα κι εσενα που εισαι τοσο δοτικη μαζι του.
    κανει τα αδυνατα δυνατα για να σε χει παντα hooked, αλλα τον καιρο που εισασταν απομακρυσμενοι ψαχνοταν κι αλλου κι ισως να ψαχνεται ακομα γιαυτο κι εξαφανιζεται.
    εκει αναφερεται οταν λεει οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...
    με τα απωθημενα που κουβαλαει πανω του, θα ελεγα οτι αν του δωθει η ευκαιρια, θα κανει οτι περναει απ το χερι του να δει τι παιζει και με αλλες. προσεχε μην μπλεξεις χειροτερα απ οτι υπολογιζεις.

εσυ τι θελεις? η συμβιωση δεν ειναι ζητουμενο πλεον? στην προτεινε, τελικα? γιατι δεν ειδα να λεει κατι τετοιο.

Μου ειπε πως αν τα βρουμε θα μεινουμε κ μαζι συγκατοίκηση και ολα.
    Εδώ δεν ξέρω καλά καλά αν θέλω να τα βρω μαζί του , πως στο καλό θα ξέρω αν θέλω να συμβιώσω κιόλας?
    Μάλλον δεν τα θέλω πλέον όλα αυτά , μου έβγαλε τόσο την πίστη που στο τέλος δεν τα θέλω έπαψαν να έχουν αξία....

Senior Member
    Καλα κατσε να δεις πως θα ξυπνησει αυριο και μετα κανονιζετε.

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Καλα κατσε να δεις πως θα ξυπνησει αυριο και μετα κανονιζετε.
    Μπορεί να έχει μια δόση ειρωνείας αυτό που λες αλλά δεν μπορώ να πω πως λες ψέματα κιόλας.Όχι αυτό όμως δεν μου αξίζει.

Senior Member
    Εχει μεγαλη δοση ειρωνειας αλλα οχι ως προς εσενα . Εννοειται οτι δεν σου αξιζει.

Δεν παρεξηγώ μην ανησυχείς........

Σήμερα μου μίλησε μου πε καλημέρα , και τσακωθήκαμε γιατί είπα οτι ένας ανταγωνιστής του απο το 0 κατάφερε πολλά και οτι τον θαυμάζω και ζήλεψε και μου τα χωσε πως εγώ εκείνον πρέπει να τον θαυμάζω και όχι τον ανταγωνιστή του.Μετά μου είπε πως είμαι τοίχος και παρακαλάει για λίγα ψίχουλα του εξήγησα οτι φοβάμαι και είπε πως δεν θα αντέξει για πολύ οπότε του είπα να μην χαλάσει τον χρόνο του μαζί μου τότε και να φύγει να το κόψουμε εδώ και μου λέγε οτι δεν θέλει και οτι ως εδώ ήταν?και τέτοια , στην πραγμτικότητα το πε για να με πιέσει και ξαφνικά έγινε γλυκός ..... και όλα οκ , δηλαδή what the fuck?:p:p:p:p

Μου τα χωσε γιατί του είπα καλημέρα 10 λεπτά αφού ξύπνησα και εκείνος μόλις ξύπνησε μέσα σε μισό λεπτό μου έστειλε , δηλαδή μου τα χωσε που πήγα πρώτα να πλύνω δόντια κλπ και ύστερα του απάντησα. Έχει αποτρελαθεί τελείως , μια το παίζει γκόμενος για να φοβηθώ και μια μου λεει και τα δικά του μέσα στο κλίμα του φόβου μην με χάσει....

Άκρη δεν βγάζω
    Last edited by ampikilini; 26-09-2016 at 15:09.

Τι να μιλησουμε σοβαρα,10 μερες παραπονιεσαι για ολα αυτα που σου εκανε,σε 'πεθανε στην ψυχη' υποτιθεται,και τωρα τρεχεις παλι απο πισω του.

Ε μαλλον,κατι καλο εχει στο παντελονι του για να εισαι τοσο κολλημενη.Και μην μου πεις για αγαπες γιατι δε θα σε πιστεψω,ο τυπος δεν ειναι καθολου ερωτευσιμος.

Senior Member
    Να βγείτε να τα πείτε για καμμια βόλτα σου είπε;

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast