Με πέθανε στην ψυχή. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 134 of 134
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τι να μιλησουμε σοβαρα,10 μερες παραπονιεσαι για ολα αυτα που σου εκανε,σε 'πεθανε στην ψυχη' υποτιθεται,και τωρα τρεχεις παλι απο πισω του.

Ε μαλλον,κατι καλο εχει στο παντελονι του για να εισαι τοσο κολλημενη.Και μην μου πεις για αγαπες γιατι δε θα σε πιστεψω,ο τυπος δεν ειναι καθολου ερωτευσιμος.
    Όχι δεν είναι αυτό ούτε καν.... δεν το θεωρώ καν λόγο για να τρέξω απο πίσω του αυτό το πράγμα!

Ναι να βγούμε ραντεβού μου είπε..

Θα μπορούσα απλά να ελέγξω την κατάσταση χωρίς να επενδύσω συναισθηματικά ίσως?
    Καλή λύση δεν φαίνεται?

Banned
    Καλά amplikini εσύ τα θέλεις και μπλέκεις!

Member
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    Ναι να βγούμε ραντεβού μου είπε..

Θα μπορούσα απλά να ελέγξω την κατάσταση χωρίς να επενδύσω συναισθηματικά ίσως?
    Καλή λύση δεν φαίνεται?
    Κοπελια δεν γινεται να μην επενδυσεις συναισθηματικα, απο τη στιγμη που εισαι ακομα κολλημενη με τον τυπακο. Δικη σου ειναι η ζωη, εσυ οριζεις τι θα κανεις. Απορω γιατι μπαινεις εδω κ κλαιγεσαι, ζητας <βοηθεια>, συμβουλες, αφου στην τελικη συνεχιζεις να τον θελεις, θελεις να δεις αν αλλαξε ( αμφιβαλλω) , μαλλον σου εχει μεινει απωθημενο. Ελπιζω να μην κλαψεις ΞΑΝΑ ( συντομα )για χαρη του...

Πριν ήταν αργά ήδη το αντιλήφθηκα κ ξέκοψα..... Τελείωσε το θέμα θα πονέσω λίγο θα θα θα αλλά θα μου περάσει τι στο διάολο. Τελείωσε πριν καν ξεκίνησει δίκιο είχατε.

Μην σκέφτεσαι εκδικητικά, είναι τελείως ανώφελο και ανούσιο. Εγώ πιστευω πως και οι δύο κάνατε λάθη σε αυτή τη σχέση, χωρίς να θελω να δικαιολογήσω κάποιον ούτε να σου πω αν πήρες σωστή απόφαση που ξεκοψες ή που συνέχισες. Απλά διαβασα το θεμα σου και γράφω τις σκέψεις μου.

Το ότι ρύθμιζες τη ζωή σου για να τον βλέπεις ή ρυθμιζες τα οικονομικά σου είναι κάτι πολύ όμορφο, ομως σταματά να είναι όμορφο όταν αρχίζει να γίνεται παράπονο "εγώ ποσα κανω για σένα και εσύ μου προσφέρεις ψίχουλα" με αυτό τον τρόπο εσύ η ιδια σαμποτάρεις τη σχέση σου γιατί οι απαιτήσεις εκτοξέυονται πολύ υψηλά και επειδή είναι δύσκολο πια να ικανοποιηθούν υπάρχει ενα παράπονο μέσα σου που σιγοβράζει και με αφορμή άλλο ψεγάδι του βγαίνει στην επιφάνεια και το σκέφτεσαι! όχι!. ο καθένας δίνει ότι μπορεί,θέλει, έχει και διαθέτει. Το αν εσύ δινεις 100 και εκεινος ενα 40 με το ζόρι όντως μπορεί να σε φέρνει σε μεγάλη συγχυση και να μην είναι αρκετό για τις ανάγκες σου αλλά δεν φταίει εκείνος, φταίει που απλά δαφέρετε και ίσως δεν σου κάνει.
    Οσον αφορά το θέμα της συγκατοικησης εφόσον δεν ήταν σίγουρος για το τι ήθελε και αλλα έλεγε την μια και αλλα την άλλη δεν είχε νόημα να απαιτείς απάντηση. Ο ίδιος θα στην έδινε όταν αποφασιζε αν πραγματικα το ήθελε ή όχι. Αλλωστε μέχρι το Φεβρουάριο είχατε κάπποιο διαστημα, δεν ήταν τόσο άμεσο να το πιέσεις. Το ότι επέμενες δεν ήταν καλό.

Τώρα για την οικογένεια του δυστυχώς ήταν κακή συγκυρία που δεν σε συμπάθησε. Ομως αμα το αγόρι σου ήθελε να σε συμπαθησει και να σεβαστεί περισσοτερο η οικογενεια του θα μπροούσε να το κάνει, επιβάλλοντας το ακόμη! Το ότι δεν σε υποστήριζε αλλά αντιθετως επέτρεπε και αποδεχοταν που η μητέρα του σε πρόσβαλε δείχνει πολύ κακό ποιον για τον χαρακτήρα του.

Τώρα για το ότι αδιαφορουσε να δει αν είσαι καλά εγώ το εχω συναντήσει σε αρκετά αγορια δηλαδή να είναι πιο στον κοσμο τους. Δεν ξέρω αν είναι αδιαφορία ή αν φταίει στο ότι ίσως διαφέρουμε κάπως οι κοπέλες με τα αγόρια.

Δεν στον δικαιολογώ απλά επισημαινω που και εσύ μπορεί να έκανες λάθος. Κατά τη γνώμη μου εφόσον σε έκανε να νιώθεις άσχημα, να χάσεις την αυταξια σου σου μιλούσε μειονεκτικά ή δεν ενιωθες ικανοποιημενη από το πόσο σε φροντίζει προφανώς είναι ακατάλληλος για σένα και δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη. Αντιθέτως μόνο δυστυχία θα σ προκαλεί. και δεν είναι θεμα να το καταλάβει και να μετανιώσει. Εσύ έριξες τον εαυτό σου σε αυτή τη σχέση και ήταν επιλογή σου. Εσυ πρεπει να ανέβεις και να προσωρησεις. Απλά συγχώρα τον και προχώρα.

Όχι δεν είναι αυτό ούτε καν.... δεν το θεωρώ καν λόγο για να τρέξω απο πίσω του αυτό το πράγμα!
    Ε ωραια,σκεψου γιατι σε τραβαει αυτο το ατομο

Member
    Πριν ήταν αργά ήδη το αντιλήφθηκα κ ξέκοψα..... Τελείωσε το θέμα θα πονέσω λίγο θα θα θα αλλά θα μου περάσει τι στο διάολο. Τελείωσε πριν καν ξεκίνησει δίκιο είχατε.
    :D Μην βαζεις σε αλλη ταλαιπωρια τον εαυτο σου, δεν αξιζει για κανεναν... Ευχομαι να βρεις τον συντροφο που θα σου χαρισει αγαπη, χαρα κ ηρεμια!!!

Senior Member
    Αμα σου οει να βγειτε, βγες και ασε να μιλάει εκεινος. Μες στην ημέρα μην τον καλείς εσυ πρώτη.

Του εκατσες τελικα ή ακομα;

Senior Member
    ^ λολ

Πάντως απορώ πράγματι, τώρα με τις τόσες ευκαιρίες για να βρει κανείς σχέση (όποιος δεν έχει κοινωνικό πρόβλημα εννοώ), πώς όλες οι κοπέλες ποστάρουν το ίδιο thread ακριβώς, αλλά καρμπόν όμως!

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες η γυναίκα μπορεί να έχει το πάνω χέρι χαλαρά, αρκεί να ανοίξει τον ορίζοντα που ψάχνει. Όμως πάντα βλέπουμε το ίδιο πράγμα: "Ωιμέ τα έχω με μλκ. Ωραία, χωρίσαμε, δεν θέλω να τον ξαναδώ! Ωχ ξαναήρθε, τι να κάνω, να πάω να τον δω;" ξανά και ξανά

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    ^ λολ

Πάντως απορώ πράγματι, τώρα με τις τόσες ευκαιρίες για να βρει κανείς σχέση (όποιος δεν έχει κοινωνικό πρόβλημα εννοώ), πώς όλες οι κοπέλες ποστάρουν το ίδιο thread ακριβώς, αλλά καρμπόν όμως!

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες η γυναίκα μπορεί να έχει το πάνω χέρι χαλαρά, αρκεί να ανοίξει τον ορίζοντα που ψάχνει. Όμως πάντα βλέπουμε το ίδιο πράγμα: "Ωιμέ τα έχω με μλκ. Ωραία, χωρίσαμε, δεν θέλω να τον ξαναδώ! Ωχ ξαναήρθε, τι να κάνω, να πάω να τον δω;" ξανά και ξανά

ειναι γιατι η γυναικα παγιδευεται στην ιδεα οτι πρεπει να ειναι σε σχεση, ενω ο ανδρας στην ιδεα οτι πρεπει να κανει σεξ.
    στην πραξη, η γυναικα εχει μονιμα οσες προτασεις θελει για σεξ, αλλα οχι και για σχεση, ενω ο ανδρας βρισκει προθυμες για σχεση αλλα οχι για απροβληματιστο σεξ.
    απλο...

^ λολ

Πουτσοδουλιαση,τρωνε καλα και νομιζουν οτι ''ερωτευτηκαν'' ;) Ειναι πιο κοινωνικα αποδεκτο να το παιξουν ερωτευμενα θυματα,παρα πουτσοδουλες.

+ αυτο που λεει η ρεμεντυ

^ λολ

Συμφωνω.Ιδια ( περιπου) ιστορια με διαφορετικους πρωταγωνιστες.

Η φιλη μας μπηκε με βαρυγδουπο τιτλο ( Με πεθανε στην ψυχη ) για να τραβηξει αναγνωσιμοτητα στα γραπτα της .
    Παλι καλα που δεν μπηκε με πιο βαρυγδουπο τιτλο , όπως για παραδειγμα
    Μου κατασπαραξε την ψυχη και στο καπακι χτυπησε και ένα σαντουιτς .

Πολλες από τις ιστοριες που γραφονται εδώ , είναι γραμμενες και πλασμενες ετσι ώστε να παρουσιαζετε ως το θυμα της υποθεσης .
    Λιγο πονο, λιγο δακρυ , την απαραιτητη δοση από μαμακια ετσι ώστε να παρουμε μαζι μας το κοινο και να αποκτησουμε συμμαχους.
    Μια δοση από το πόσο σωστα φερθηκα εγω και πως δεν αναγνωρισε τιποτας ο αχαριστος .
    Μια δοση να τα θυμομαστε όπως μας συμφερει , μια δοση , μικρη ή μεγαλη,
    από το να βρουμε ελλατωματα στον αλλον και καποια από αυτά να τα μεγιστοποιησουμε .
    Μια δοση από τις αμετρητες στιγμες που ζησαμε , εμεις να επιλεξουμε μια στιγμη που τσακιζει το ειδωλο του.

Εντωμεταξυ ( πιθανοτατα ) η φιλη μας τα ξαναβρηκε με τον αχαρακτηριστο και καλοπερνα . Ωποτε τι να μπει να γραψει , γιατι να αναιρεσει τον ευατο της .

Ο κακος της υποθεσης σε αυτό το σηριαλ , πιθανον τωρα να τραγουδα
    Χιλιες φορες θα μ αρνηθεις χιλιες θα με ζητησεις .

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789