Με πέθανε στην ψυχή. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 134
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    ..α κακό?" Δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι.... Αλλά μάλλον είναι όπως τα λες ΙCare..

Πάντως δεν νομίζω να ζητήσει βοήθεια....... συνήθως για 1 μέρα αντιλαμβάνεται πως έχει ανάγκη να τον δει ένας ειδικός για τους επόμενους δυο μήνες το ξεχνάει και ξανά μανά... δεν κλείνει ραντεβού και η αδερφή του συμφωνεί πως έχει θέμα αλλά ο ίδιος δεν κάνει την κίνηση να πάει...
    στα περιβαλλοντα που δημιουργουνται τετοιες καταστασεις (παιδια με μυρια συμπλεγματα και αλλα ψυχολογικα προβληματα) συνηθως υπαρχει συνοσηροτητα, γιατι ΕΚΕΙ δημιουργουνται τα προβληματα, δεν γεννιεται κανεις κομπλεξικος.
    τι νομιζες θα ελεγαν οι γονεις του?

το προβλημα του το αντιλαμβανεται οταν φτανει σε αδιεξοδα κι αυτος ειναι και ο μονος τροπος που ισως καποτε παει στον γιατρο.
    οταν χαλαει τις σχεσεις του, οταν ειναι 27 και δεν μπορει να κανει μια σχεση, οταν οποιος τον γνωρισει φευγει τρεχοντας, κλπ...

εσυ ΜΗΝ του κανεις τον γιατρο. ουτε μπορεις , ουτε ειναι αυτος ο ρολος μιας συντροφου. ακομα και να σε δεχοταν σαν ψυχολογο και δεχοταν την γνωμη σου, αν σε θεωρησει νοσοκομα του, παει ο ερωτας απ το παραθυρο. θα λεει σε σενα τα προβληματα του και σε καποια αλλη τον ερωτα του...:rolleyes:
    μακρια απο αλλαγες ρολων, ειναι η καταδικη των σχεσεων.

Ναι στην πραγματικότητα απο το 6μηνο το έκανε ...με είχε δει ως ψυχολόγο του και του το είχα τονίσει πως δεν είναι αυτός ο ρόλος μου......τέλος πάντων ας κάνει οτι θέλει πλέον απλά να μην έχει την απαίτηση να συνεχίζω να νιώθω οτι ένιωθα πριν

Junior Member
    Του μιλάω αλλά πολύ αδιάφορα και ρωτάει τι έχω μαζί του κ βλακείες ....... νομίζω πως θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.....όντως όταν βγαίνουμε απο μια σχέση της......να μην πω συνήθως τα θύματα (εμείς ) δεν την παλεύουμε μονάχες μας.... θέλουμε μια στήριξη..
    σου προτείνω να κατεβάσεις διακόπτες οριστικά κι αμετάκλητα. Όσα αισθηματα και να εχεις, μόνο δηλητηριάζεσαι με το να μιλάτε έστω και λίγο. Κοίταξε μπροστά κι άσε το παρελθόν στη θέση του! Επίσης, όσο για εκδικηση, ασε το καρμα να κάνει τη δουλειά του.

Banned
    Τότε παρακαλώ να μου στείλει πμ να μου αναλύσεις αν δε σου κάνει κόπο τι σπουδάζεις...

:cool::cool:
    Last edited by ampikilini; 20-09-2016 at 05:49.

Quote Originally Posted by random View Post
    σου προτείνω να κατεβάσεις διακόπτες οριστικά κι αμετάκλητα. Όσα αισθηματα και να εχεις, μόνο δηλητηριάζεσαι με το να μιλάτε έστω και λίγο. Κοίταξε μπροστά κι άσε το παρελθόν στη θέση του! Επίσης, όσο για εκδικηση, ασε το καρμα να κάνει τη δουλειά του.
    Σε αυτό είμαι 100% σίγουρη , γενικά και απο δικιά μου εμπειρία έχω καταλάβει πως όταν πχ πληγώσω εσένα λέγοντας σε κοντή για παράδειγμα , αύριο μεθαύριο θα βρεθεί ένας ο οποίος θα πληγώσει εμένα με παρόμοιο τρόπο οπότε σιγά σιγά το ξεπερνάω . Δεν δίνω την δυνατότητα να μου μιλήσει άλλο καθώς υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην αφήσω να με ξαναπληγώσει ! :) Και η αλήθεια είναι κάπου μέσα μου πως όντως όταν δεν έχω επαφή μαζί του έστω και για μια μέρα νιώθω πιο γαλήνια πιο ήρεμη

Senior Member
    αμπικιλινι, μην δινεις διευκρινισεις εδω μεσα για προσωπικα σου στοιχεια και ειδικα δημοσιως.
    πολυ καλα εκανες και παραλαξες τα στοιχεια σου, προτεινεται και στους ορους χρησης να γινεται αυτο.
    ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εδω μεσα, οπως και γενικοτερα στο ιντερνετ φυσικα.
    διαφυλαξε την ανωνυμια σου οσο περισσοτερο μπορεις.
    φιλικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αμπικιλινι, μην δινεις διευκρινισεις εδω μεσα για προσωπικα σου στοιχεια και ειδικα δημοσιως.
    πολυ καλα εκανες και παραλαξες τα στοιχεια σου, προτεινεται και στους ορους χρησης να γινεται αυτο.
    ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εδω μεσα, οπως και γενικοτερα στο ιντερνετ φυσικα.
    διαφυλαξε την ανωνυμια σου οσο περισσοτερο μπορεις.
    φιλικα
    Έχει δίκιο η Ρέμεντυ και ήθελα να στο γράψω κι εγώ χτες. Δεν έχεις υποχρέωση να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν για τα αλλαγμένα στοιχεία. Στη θέση σου θα άλλαζα τα μηνύματα που φωτογραφίζουν σχολές και ιδιότητες. Μπορείς να πατήσεις πάνω στο μήνυμα και να κάνεις επεξεργασία. Κατα τ'άλλα, ευτυχώς που γλίτωσες με τον τύπο. Μην υποκύπτεις σε εκβιασμούς και ανωριμότητες. Ψάχνει με ποιον τρόπο θα σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του. Κόψε κάθε επικοινωνία μαχαίρι, αλλιώς τέτοιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Δεν του χρωστάς τίποτα, το μόνο που χρωστάς είναι η ηρεμία στον εαυτό σου.

Banned
    Δεν χρωστάω να σου δώσω εξηγήσεις τι ακριβώς σπουδάζω :) Παρόλα αυτά Ηρακλή Πουαρό , θα σου δώσω ένα στοιχείο "τεχνολόγος γεωπόνος" = φάρμακα. Τι? Δεν το χες βρει? Και για να μην ξεκινήσεις να λες οτι κορόιδεψα κλπ θα σου πω και το άλλο , στο τμήμα της σχολής που είμαι έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να συνταγογραφώ , να διαβάζω και να εκτελώ συνταγές . Ε τι κάνει νιάου νιάου εφόσον το έψαξες :cool: αλλά πρόσεξε (όχι για ανθρώπους)
    Πολύ αστείο!Το επιασα το υπονοούμενο εξυπνουλα!

Είμαι :cool::cool::cool:

Προσπάθησα να μπω στην διαδικασία της σκέψης του κ αντιλήφθηκα κάτι ακόμα πιο σκοτεινό..
    Στην πραγματικότητα δεν με αγαπάει ούτε με αγάπησε εάν κρίνω απο τις πράξεις του. το κάνει καθαρά απο εγωισμό (τώρα θα μου πείτε μα καλά και εσύ τώρα το καταλάβες??) , ε ας πούμε οτι στα αισθηματικά είμαι λίγο αργόστροφη .
    Πάντως έκανα εξαφανιζόλ απο οπουδήποτε μπορεί να με βρει και 2η μέρα χωρίς εκείνον νιώθω ακόμα καλύτερα!

Senior Member
    Είμαι :cool::cool::cool:

Προσπάθησα να μπω στην διαδικασία της σκέψης του κ αντιλήφθηκα κάτι ακόμα πιο σκοτεινό..
    Στην πραγματικότητα δεν με αγαπάει ούτε με αγάπησε εάν κρίνω απο τις πράξεις του. το κάνει καθαρά απο εγωισμό (τώρα θα μου πείτε μα καλά και εσύ τώρα το καταλάβες??) , ε ας πούμε οτι στα αισθηματικά είμαι λίγο αργόστροφη .
    Πάντως έκανα εξαφανιζόλ απο οπουδήποτε μπορεί να με βρει και 2η μέρα χωρίς εκείνον νιώθω ακόμα καλύτερα!
    φυσικα, ακριβως αυτο θα σου πουμε.
    εν τη αφελεία του στο ειπε ο ιδιος χθες ξεκαθαρα "ΕΣΥ δεν καταφερνεις να του δωσεις (παντα δωσεις,προς θεου, σιγα μην δικαιουσαι και να παρεις) αυτα που Ο ΙΔΙΟΣ οφειλει στον εαυτο του"
    σου λεει καταμουτρα δλδ οτι εισαι σανιδα σωτηριας για τα απωθημενα του.

ασ τον μαμουχαλο κοπελα μου να λυσει τα θεματα του σε κανεναν ειδικο και βρες κανεναν ανδρα να ασχοληθεις που εχεις αρρωστησει για τα ναζια του φλωρου.

Καλησπέρα και πάλι.προχτές εμφανίστηκε ξανά (αυτή τη φορά σε άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης) , βασικά μου κάνει stalking χοντρό απο όπου του έχει απομείνει...... Την τρίτη πέρα απο ένα σεντόνι που μου έστειλε οπού μου κάνει ερωτική εξομολόγηση , παραδέχεται τα λάθη του και μου λέγε οτι θέλει λέει να βρει τον εαυτό του και δίνει διορία στον εαυτό του μέχρι τις 24 του μήνα και αν δεν τον βρει λέει θα εξαφανιστεί για πάντα απο τον δρόμο μου. Το ίδιο βράδυ θεώρησε να πάρει τηλέφωνο μέσα στην νύχτα και να με ξυπνήσει και χτές με πήρε τηλέφωνο και του είπα να πάει σε έναν ψυχολόγο. Μου είπε πως αν τα ξαναβρούμε λέει θα παντρευτούμε . Προφανώς και εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο και του το είπα. Γενικά του έκανα ξεκάθαρο οτι κακώς μιλάμε ακόμα και οτι δεν κερδίζει κάτι απο όλο αυτό ούτε εγώ ούτε εκείνος. Δεν ξέρω τι στο διάολο θέλει , του είπα οτι εφόσον θέλουμε διαφορετικά πράγματα (διότι εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να μείνουμε μαζί για να μην μας χωρίσει η απόσταση και εκείνος δεν ήθελε) τότε δεν έχουμε κάτι να μας δένει. Εκείνος βέβαια τον χαβά του. Και μίλησα στην αδερφή του και της εξέφρασα τις ανησυχίες μου (είμαστε φίλες ) και μου είπε πως εγώ τον ζορίζω και πως εγώ τον κάνω σκατά . Της εξήγησα πως ούτε του τάζω κάτι , ούτε εγώ τον παίρνω τηλέφωνα και δεν του μιλάω απο μόνη και του κάνω ξεκάθαρο πως απο την στιγμή που δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα απλά τελειώσαμε και όμως η αδερφή του θεωρεί οτι ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ που αυτός είναι χάλια........ μιλάμε έλεος ....... Τι στο διάολο να κάνω?? Τον έχω μπλοκ απο το φβ και χτες ανέβασε φωτο μια φίλη μου που είμαστε μαζί και αμέσως την είδε κ σχολίασε (η φίλη μου το είπε) , μου στέλνει σε ε mail , στο κινητό κάνει κλήσεις και όλο αυτό μου δημιουργεί ενοχές πως εγώ είμαι η κακιά οτι εξ αιτίας μου υποφέρει........ Με κατηγορούν πως δηλαδή εγώ τον προκαλώ ενώ εγώ δεν κάνω τίποτα και είμαι απόλυτα ξεκάθαρη κάθε φορά που μιλάμε , εκείνος με αποκαλεί ακόμα μωράκι μου λέει πως με αγαπάει ενώ εγώ του μιλάω τυπικά. Και τι στο διάολο ήταν αυτό περί γάμου?? Του είπα πως εκείνος φοβόταν μια απλή συγκατοίκηση και ξαφνικά λέει πως αν τα ξαναβρούμε θα με παντρευτεί???????? Παιδιά χάνω και εγώ τα λογικά μου μαζί του κ πέρα απο αυτό μάλλον λέει στην αδερφή του που είανι φίλη μου οτι να ναι ...... της δείχνει μηνύματα που τον μπινελικώνω διότι με προκαλεί και η άλλη μου λέει να μην του μιλάω άσχημα και να τον βοηθήσω να καταλάβει πως τελειώσαμε. Ε πως στο καλό να το κάνω πιο ξεκάθαρο?????? Αφού η χριστιανή του λέω πως δεν θα τα ξαναβρούμε εφόσον δεν έχουμε ίδιες βλέψεις, σε πανό να το κρεμάσω?????? Τι κάνω λάθος ρε παιδιά , νιώθω τόσο άσχημα , νιώθω πως πάω στραβά εγώ ,πως κάτι δεν κάνω σωστά........ Αν δεν του απαντήσω μου ζητάει απεγνωσμένα να του απαντήσω , αν του απαντήσω μετά πάλι με κατηγορούν οτι τον κάνω χάλια ...... Σε καμιά περίπτωση κανείς όμως δεν γύρισε να μου βρει δίκιο........... τόσο λάθος είμαι???????

Υ.Γ : Όλοι τον δικαιολογούν για την συμπεριφορά του επειδή είμαι η πρώτη του σχέση........ δηλαδή όποιος κάνει πρώτη φορά σχέση πρέπει να δέχεται ο άλλος σύντροφος (πρώην ή νύν ) τέτοιες συμπεριφορές??ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?? εχω φρικάρει!!!!!!!!

Senior Member
    ... παραδέχεται τα λάθη του και μου λέγε οτι θέλει λέει να βρει τον εαυτό του και δίνει διορία στον εαυτό του μέχρι τις 24 του μήνα και αν δεν τον βρει λέει θα εξαφανιστεί για πάντα απο τον δρόμο μου. ....
    του επεσε καπου μεσα στο σπιτι και θα τον εχει βρει μεχρι τις 24?

Ξέρω γω??? Βασικά άντε πες οτι βρίσκει τον εαυτό του , με εμένα τι σχέση έχει αυτό?Ξαφνικά δηλαδή θα θέλει να κάνουμε τα όσα είπαμε? Νομίζει οτι αν λύσει το θέμα με τον εαυτό του οτι ξαφνικά εγώ θα τον θελήσω πίσω ? ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ?

Senior Member
    Ξέρω γω??? Βασικά άντε πες οτι βρίσκει τον εαυτό του , με εμένα τι σχέση έχει αυτό?Ξαφνικά δηλαδή θα θέλει να κάνουμε τα όσα είπαμε? Νομίζει οτι αν λύσει το θέμα με τον εαυτό του οτι ξαφνικά εγώ θα τον θελήσω πίσω ? ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ?
    για να μην μπερδευεσαι και ταλαιπωρεισαι.
    ασε τι θελει αυτος.
    ειναι φανερο τι θελει.
    θελει να ξαναποκτησετε σχεσεις, αλλα σχεσεις τετοιες που να μην τον μαλωνει η μαμα του.

καλυτερα ξεκαθαρισε ΕΣΥ τι θελεις και κανονισε την πορεια σου.
    αν πχ θελεις την ησυχια σου και να μην ξανασχοληθεις μαζι του, με καθε παραθυρακι επικοινωνιας που εχεις αφησει ανοιχτο, αυτος θα χωνεται.
    αν θελεις κατι αλλο, πραξε αναλογως.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast