Results 46 to 60 of 68
-
18-09-2016, 22:22 #46
- 18-09-2016, 22:56 #47
18-09-2016, 23:02 #48
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
18-09-2016, 23:03 #49
πώς συγκρατείς τα συναισθήματά σου???[/QUOTE]
Mεγάλη κουβέντα είπες !!!!
18-09-2016, 23:21 #50
Θα σου πω !!! 1) ποτε εξ αρχης δεν δηλωνω τι ειδους συμπεριφορα προτιμω , και τι ειδους απεχαχθνομαι , ωστε να μην ειναι υποψιασμενη η αλλη ...............2) παντα ειμαι το ' καλο παιδι ' που μπορει νανεχτει τα παντα , ωστε να μπορει η αλλη να ξεδιπλωσει τον χαρακτηρα της αφοβα .................. αμα αρχισω τα μα μου εξ αρχης , θα μαζευτει η αλλη , κατι ανεπιθυμητο .............τα συναισθηματα μου , τα συγκρατω, διοτι δεν αφηνομαι με το ' καλημερα σας ' , αμα αφεθεις , τελειωσε το παιχνιδι ..................τωρα αμα τυχει κεραυνοβολος ερωτας, εκει δεν ελεγχεις και πολλα , μπορεις ομως να βαλεις μερικα ορια ......................
Βεβαια , πρεπει να πω οτι εχω μια καλη κριση στους ανθρωπους, και βααιζομαι σε αυτην ........
18-09-2016, 23:34 #51
με ενδιαφέρει το θέμα απόλυτα!!!
αν σε ρωτήσει η αλλη τί είδους γυναίκα γουστάρεις για να σε ψαρέψει? ή το χειρότερο, αν σου πει, σου αρέσει η Α ή η Β? εκεί απαντάς ή ξεφεύγεις?
αυτό με το ρόλο του καλού παιδιού τώρα αρχίζω να το παίρνω είδηση.... γιατί δύο τύποι που γνωρισα είχαν αυτό το φαίνεσθαι, το καλό παιδί, το σεμνό, το μαζεμένο, το εργατικό και τελικά άνθραξ ο θησαυρός...
σε μια τέτοια συμπεριφορά τί θα με συμβούλευες να αντιπαραθέσω? πχ τη βολική που λέει σε όλα ναι? τη γλυκιά και υπάκουη??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-09-2016, 00:01 #52
Τι θα σε συμβουλευα ? κατ αρχην , βασιζομαι πολυ στη ευθυκρισια μου , ' τσιμπαω ' την αλλη σε λεπτομερειες , διοτι στα μεγαλα , ολοι μπορουμε να κρυφτουμε , αλλα αν δεν εχεις εμπιστοσυνη σε αυτην , να παρατηρεις πως φερεται στου αλλους , διοτι αυριο μεθαυριο θα φερθει ετσι και σεσενα , και ειναι καλη τακτικη να κανεις τον ' ψοφιο κοριο ΄, διοτι ο αλλος θα ξεδιπλωσει τον πραματικο του χαρακτηρα , αμα αντιληφθει οτι εχει να κανει μενα πολυ ανεκτικο ατομο , ενα ' καλο κοριτσι ' που θανεχθει τα παντα ..........................
αμα με ρωτησει η αλλη τι ειδους γυναικα προτιμω, θαρχισω τις αοριστολογιες ...............αν ειναι υποψηφια βεβαια , οχι σε μια φιλη ....
19-09-2016, 00:14 #53
έχεις δίκιο.... αλλά η τακτική ψοφιος κοριος και ο ρόλος του καλού βολικού κοριτσιού θέλουν εξάσκηση...
εδώ έκανα αγώνα να τα ξεπεράσω λόγω δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος....μού είναι δύσκολο να τα ξανα-υιοθετήσω...
Να ρωτήσω, πώς γίνεται να μην εγκλωβιστείς στο ρόλο που παίζεις? Παίζεις συνειδητά και όταν το κρίνεις σκόπιμο, αλλάζεις πρόσωπο?? ή απλά την κάνεις με ελαφρά προφανώς ε?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-09-2016, 10:48 #54
οι συμπεριφορες που δειχνουν κατι αλλο απο αυτο που εισαι, μπορουν να εξυπηρετησουν μονο ΠΟΛΥ εφημερες καταστασεις. πχ ξεπετες.
αν εισαι ανθρωπος που ενδιαφερεται για πιο μονιμες σχεσεις, δεν μπορεις παρα να εισαι ο εαυτος σου, γιατι σε βαθος χρονου, και μαλιστα λιγου χρονου οχι πολυ, ΟΛΟΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ.
+1 στο να παρατηρεις παντα πως φερεται καποιος σε αλλους. οχι μονο ερωτικα αλλα και φιλος. τα ιδια θα κανει και σε σενα. πχ, μακρια απο καριολες φιλες που σου κανουν την κολλητη. οποιος εχει πουστικες συμπεριφορες, και σε σενα τα ιδια κανει.
19-09-2016, 11:51 #55
Συμφωνώ απόλυτα πχ ο ανόητος οταν μιλούσε για τους φιλους του τους μείωνε και ενω στην αρχη ηθελε κ καλα σχεση εξαφανίστηκε μετά, (ξέρουμε όλοι πως το πήγε,γιατί σας εχω ζαλίσει εδώ μέσα) anyway σε δυο βδομάδες αν έχεις συχνή επαφή καλώς ή κακώς ξεσκεπάζεται ο άλλος τωρα αν δεν θες να το δεις αν εχεις φαει κόλλημα ή αν νομίζεις ότι μαζί σου θα αλλάξει εδώ γελάμε... κακό του κεφαλιου σου!και ναι οπως εγραψε και ο μαγκάιβερ στα μικρά φαίνεται ο άνθρωπος!!!
19-09-2016, 12:07 #56
συμπληρωνω, οι συμπεριφορές που δείχνουν κάτι άλλο εξυπηρετούν και τη βιτρίνα που θέλεις να πουλήσεις...
Το θέμα είναι ότι για να γνωρίσουμε τον άλλο θέλει χρόνο και, αν μεσολαβήσει αίσθημα που θολώνει τα νερά, άστα βράστα...
Και ειδικά στην αρχή όλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν...
Ξεπέτα ή μόνιμη σχέση αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις εξαρχής, τί θα βγάλει ο άλλος στην πορεία. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι αυθεντικός. Αυτό οκ μες στον πρώτο χρόνο έχει αποκαλυφθεί. Το θέμα είναι τί ψάχνει κι ο αλλος, αν εγώ μπορώ να βάλω το νερό που αυτός θέλει στο κρασί μου κοκ.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-09-2016, 12:12 #57
19-09-2016, 12:15 #58
αυτό ακριβώς!!!
τότε το επόμενο βήμα είναι χαλινάρι στα αισθήματα? μέχρις ότου ο άλλος δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα και δοκιμαστεί στην καθημερινότητα??
εγώ την έχω πατήσει έτσι... οκ μου πηρε κάποια χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι είναι τακτική ο ρόλος του καλού παιδιού...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-09-2016, 12:25 #59
19-09-2016, 12:31 #60
ok! το κατάλαβα αλλιώς, έχω κάτι συγκεκριμένα δικά μου στο μυαλό μου και γράφω με βάση αυτά οπότε σόρρυ αν γίνομαι μη κατανοητή...
νομίζω είπα και πιο πάνω οτι εγώ αυτό το παιχνιδάκι με το ρόλο του καλού κοριτσιού δεν το έχω... μάλλον πνεύμα αντιλογίας γίνομαι παρά η γλυκιά, βολική και ανεκτική... αν μου ανάψει ο άλλος τα λαμπάκια, μπορεί να ακούσει και κανενα μπινελίκι χαχα αστειευομαι!!!
από την αντιστροφη πλευρα δεν μπορώ να το σκεφτώ...αλλά να την πατήσω με κάποιον που παριστανε το καλο παιδι, ναι σιγουρα. Και η αποκαλυψη μετά ποναει πολύ και απογοητεύει πιο πολύ. Νομίζω δεν τους νοιάζει αν θα πονέσουν ή θα απογοητεύσουν την κοπέλα, τους αρκεί η επιβεβαίωση που θα εισπράξουν ότι μετράνε ως άντρες...Και προχωράνε στην επόμενη με ένα παράσημο παραπάνω. :(Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!