Results 106 to 120 of 137
Thread: Κάτω
-
22-04-2008, 04:03 #106
ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ Ή ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΑΨΨΨΩΔΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ INTERRAPTED ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 22-04-2008, 04:28 #107
για να μη τα ξαναγράφω απ΄την αρχή , σε παρακαλώ διάβασε το ποστ μου στη σελιδα 6 (με ιδιαίτερη έμφαση στη φράση : προσωπικά δε με νοιάζει το δίκιο ΚΑΝΕΝΟΣ ..... κλπ ) http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2680&page=6
και σε παρακαλώ επίσης προσπάθησε να μη το πάρεις ως προσωπική επίθεση σε σένα ... Δεν έχω τίποτα μαζί σου... Ισα ισα ... αλλά όπως εξήγησα χρησιμοποίησα το ποστ σου σαν παράδειγμα συμπεριφορών που προσωπικά με ενοχλούν ή δεν είναι τουλάχιστον στο ύφος κ στο ήθος που θα επέλεγα εγώ για να κάνω κουβέντα σε Δημόσιο βήμα λόγου σαν κι αυτό ...
όσο για το ... κινέζος ... παρακαλώ όχι ... \"ρατσιστικά υπονούμενα\" γιατι αν το πάρουν χαμπάρι είναι ικανοι να μας ... \"ντοπάρουν\" ακόμα και το κοντάρι της σημαίας που θα παρελάσουμε στην τελετη έναρξης της ολυμπιάδας ...
Αυτά ...
22-04-2008, 04:36 #108
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
Η ΣΩΣΤΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο SUSPERIA KAI H ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΡΑΨΩΔΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΑΥΤΑ...Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-04-2008, 04:56 #109
σε παρακαλω προσπάθησε να καταλαβεις τι έγραψα δύο σελιδες πιο πισω στο πρωτο μου ποστ που έκανα σ΄αυτο το τόπικ ... (ακολούθα το link που έβαλα πιό πάνω: http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2680&page=6)
και πρόσεξε τί θα σου πω για να το κλείσουμε έδω ...
1. Δεν εχω πρόθεση να την \'πω\' σε ΚΑΝΕΝΑΝ
2. Δε θέλω να κάνω \'επίθεση\' σε ΚΑΝΕΝΑΝ
3. Δε κρινω το \"δικαιο\" κανενός .. (μεγάλα παιδιά είστε βρείτε τα ... αλλα please ... κατ΄ιδίαν με u2u και όχι Δημόσια ... Δε σας φταίμε τιποτα να γινόμαστε θεατές σε .... ΄κοκορομαχίες\' -σχημα λόγου αυτό κ όχι κοροϊδία ! )
3. Αυτό που θέλω να πω είναι ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ και χρησιμοποίησα ως παράδειγμα εσένα ... για όλες εκεινες τις συμπεριφορές που μοιάζουν στος ύφος κ στο ήθος των δικων σου λόγων. Ανεξάρτητα του αν η συπεριφορά αυτή προκάλεσε την αντιδραση ή ήταν λόγια αντίδρασης σε πρόκληση ....
Ελπίζω να κατάλαβες τί θέλω να πω ...
22-04-2008, 09:06 #110
Manthes για απόδοση δικαιοσύνης ψάχνεις και μας χρήζεις δικαστές ? Ξέρεις όλοι μας πέφτουμε σε λάθη και εγω δεν σκοπεύω να καταδικάσω κανέναν (διότι διαφορετικά θα μας καταδικάσω όλους). Αν επέμενα να ξανασκεφτείς τα λόγια σου εκείνα , δεν έγινε με πρόθεση να σε καταδικάσω , αλλα να σε βοηθήσω !!! Το μεγάλο σου κέρδος θα έρθει μέσα απο την αυτοκριτική σου ....... ενας καλύτερος εαυτός !!!!!!! Ο λόγος που έκανα σε εσένα κριτική και όχι στον Ραψωδό είναι διότι τον Ραψωδό δεν τον γνωρίζω (διαδικτυακά), για να μπω σε τέτοια συζήτηση μαζί του .
Αν ψάχνεις λοιπον για δικαστές ........ ξέχνα με !!! Αν θες να δεις και τα δικά σου λάθη (γιατί ο καθένας απο εμάς αυτό πρέπει να κάνει και οχι να δικαιολογεί τον εαυτό του) τότε είμαι εδώ να κουβεντιάσουμε .
(Μήπως όμως όλα αυτά που θέτεις ως όρους είναι άλλοθι για να αποφύγεις την αυτοκριτική σου ?)
22-04-2008, 09:53 #111
Αγαπητέ Ραψωδέ. Καταρχήν δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω κουράγιο γιατί θα το έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές που πλέον δε σου λέει και πολλά. Δυστυχώς η κατάθλιψη τινάζει τα πάντα στον αέρα. Ξέρεις βέβαια ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθεις σε μια φυσιολογικότητα. Το θέμα είναι να κάνεις πράγματα με τη ζωή σου που όταν έρχεται η στιγμή της κατάθλιψης να μην γκρεμίζονται. Για παράδειγμα δε μπορείς να είσαι ηθοποιός που παίζει καθημερινά στο θέατρο γιατί όταν θα σε χτυπήσει δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Εκείνο που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι καταρχήν ποια είναι τα περιβάλλοντα στα οποία κινείσαι. Ποια είναι η φύση της εργασίας σου και ποια είναι τα χόμπυ σου.
22-04-2008, 12:38 #112
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΛΕΙΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΝΑ ΤΟ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ Η ΚΛΕΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-04-2008, 13:27 #113
Originally posted by Θεοφανία
Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Το ένα άτομο είναι ο ραψωδός,το δεύτερο ποιο ήταν?Δεν θυμάμαι να τον απείλησε δεύτερο άτομο,γι\'αυτό ρωτάω.
22-04-2008, 13:34 #114
ΝΤΑΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-04-2008, 13:46 #115
Originally posted by Dalia
Originally posted by Θεοφανία
Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Το ένα άτομο είναι ο ραψωδός,το δεύτερο ποιο ήταν?Δεν θυμάμαι να τον απείλησε δεύτερο άτομο,γι\'αυτό ρωτάω.
Εγώ δεν προυπήρχα στο φόρουμ για να ξέρω αν ο MANTHES έχει γενικά μια τέτοια τάση. Είπα την άποψη μου σε κάτι που έζησα απ την αρχή μέχρι το τέλος, Το δεύτερο άτομο δεν ήταν στο συγκεκριμένο τόπικ, αλλά σε άλλο.
Δεν θέλω να ξεκινήσουμε καινούργια κουβέντα και να οξυνθούν πάλι τα πνευματα, οπότε άστο.
MANTHES: τι μ@@α ήταν τώρα αυτή?
22-04-2008, 13:47 #116
Ok Θεοφανία.Δεν είχα πρόθεση να αρχίσουμε καινούρια θέματα.
22-04-2008, 13:51 #117
Originally posted by MANTHES
ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
22-04-2008, 13:52 #118
θα πω κατι,
οτι 2-3 ατομα αρχιζουν και σαλαμοποιουν διαφορα θρεντς στο φορουμ κατι που αρχιζει και γινεται ενοχλητικο.
Μπορει οποιος θελει να ανοιξει ενα τοπικ και εκει να γραφει την γκρινια του.
Αλλα το να βλεπω συνεχως το ιδιο στορυ σε θρεντς που μπαινω για να διαβασω κατι και να βρισκω κατι αλλο,
οκ με ενοχλει.
Μανθες,
και το υπολοιπο παρεακι,
ακουει κανεις???
Δεν θα σας πεσει η πιεση αν δειξετε λιγο σεβασμο προς τους χρηστες που μπαινουν να διαβασουν
κατι περι διπολικης διαταραχης και αντι αυτου πεφτουν στην γκρινια σας....
ε?
22-04-2008, 13:53 #119
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ.
ΤΟ SITE TO ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-04-2008, 13:54 #120
Krino....
Επειδή απ\' ότι έχω καταλάβει έχεις συνηθίσει να πετάς κάτι αόριστο και όποιον πάρει ο χάρος...
\"Υπόλοιπο παρεάκι\"...εννοείς εμένα?
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία