Results 61 to 75 of 137
Thread: Κάτω
-
21-04-2008, 18:48 #61
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by MANTHES
ΑΜΗΝ
εισαι οντως πολυ θυμωμενος....
αλλα αν απο εδω εχεις τετοια προβλημα (μεσω διαδυκτιου) τοτε τι κανεις στην καθημερινοτητα σου???
πχ οταν πας για καφε εχεις τσεκουρι μαζι σου η το αφηνεις στο αυτοκινητο?
Οσο για το κοροιδο που αναφερεις, κοροιδο γινεσαι οταν θες και οχι οταν το θελουν οι αλλοι και αυτο γιατι θα ικανοποιησει πρωτα εσενα ασχετα με τους υπολοιπους.
Η γκρινια (και η επιθετικοτητα) που βγαζεις ειναι ζημια σχεδον αποκλειστικα για σενα και οχι προς αλλους.
Αν δεν μπορεις να το κατανοησεις απλως θα μεινεις με το προβλημα.
Kρινο...
Aνέτρεξε λίγο στις τελευταίες σελίδες και μετά ακδήλωσε την άποψη σου για αυτή την κόντρα.
Φιλικά στο λέω...
το ιδιο φιλικα θα σου απαντησω,
οτι οποιος χρησιμοποιει το πληκτρολογιο του για να εκτονωθει,
δεν ξερει τι να κανει με τα χερια του στην υπολοιπη ζωη του.
Εγω προσωπικα, αρνουμαι να τσακωθω με καποιον απο το ιντερνετ, η και αν το κανω θα ειναι για να περναει η ωρα μου....
Ειναι σαφες οτι εχετε αντιληφθει λαθος την χρησιμοτητα του διαδυκτιου....
Μιλαμε για ενα εργαλειο που θα επρεπε να μας διευκολυνει την ζωη (οπως ειναι αυτο που κανουμε εμεις τωρα, και \"μιλαμε\" απο εδω μεσα ) και μερικοι προσπαθουν να την κανουν δυσκολοτερη....
Το μονο που λειπει ειναι ενα usb κλειδακι για να μπορουμε να αισθανομαστε το θυμο του μανθες, την οργη του ταδε, τον οιστρο της αλλης, χερακι που βγαινει και δινει μπουνιες, χαστουκια κλπ κλπ.....
Ασχολουμε γυρω στα 20 χρονια με την επικοινωνια τετιου τυπου (λογω δουλειας) και παντα μα παντα ειχα ξεκαθαρο το τι εκανα.
Εσυ θεοφανια μου λες να ανατρεξω Χ σελιδες, για να δω τι αληθεια?? καμποσες εκατονταδες γραμματα ανακατωμενα??
Τι ακριβως νοημα βγαινουν απο αυτα???
Μιλας με ατομο που εχει μπλεξει σε απειρους τετοιους καυγαδες, και θα σου πω τα συμπερασματα μου:
Οποιος θελει να τσακωθει μαζι μου να βρει καποιον αλλον γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙ....
(η αλλιως τα δευτερολεπτα μου ειναι πολυ πολυτιμα)
Aν βαριέσαι να τσακωθείς όπως λες, τότε γιατί παίρνεις θέση σε κάτι που δεν σε αφορά?
Eγώ σου είπα να ανατρέξεις σε σελίδες για να δεις από που ξεκίνησε και ΠOIOΣ το ξεκίνησε όλο αυτό και όχι να πιαστείς από ένα τελευταίο μνμ του MANTHEΣ και να βγάλεις κορώνες.
Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν αρέσει σε κανέναν-σε διαβεβαιώ γι αυτό-αλλά καλύτερα να εκτονωθεί με αυτούς που εμπλέκονται και όχι όλους εμάς που ενδεχομένως θέλουμε να κάνουμε τους \"πολιτισμένους\" και \"αποστασιοποιημένους\" εκ του ασφαλούς.
- 21-04-2008, 18:50 #62
ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
21-04-2008, 18:54 #63
Originally posted by Dalia
Η γκρινια (και η επιθετικοτητα) που βγαζεις ειναι ζημια σχεδον αποκλειστικα για σενα και οχι προς αλλους.
νομιζω οτι ειχα γραψει για αυτο, και μεσα σε ολα εχει να κανει και αυτο που γραφεις.
Η επικοινωνια εχει απαιτησεις και ενα απο αυτα ειναι η καλη θεληση απο ολες τις μεριες.
Οταν κυριαρχει η καχυποψια πχ, προφανως χανουμε την ωρα μας.
21-04-2008, 18:56 #64
Krino
Eυχαριστώ για την απάντηση σου.
Dalia...
Kαλο είναι να αναλογιζόμαστε και τις δικές μας ευθύνες και να μην βρίσκουμε τον εύκολο στόχο να πληρώνει για όλα τα κακά του σύμπαντος.....
21-04-2008, 19:05 #65
Aν βαριέσαι να τσακωθείς όπως λες, τότε γιατί παίρνεις θέση σε κάτι που δεν σε αφορά?
δεν καταλαβα, ειναι το ιδιο να τσακωθω και το ιδιο να παρω θεση???
Οσο γιατι παιρνω θεση, νομιζω φτανει να σου πω γιατι τα διαβαζω και συμμετεχω στην κοινοτητα.
Και οτι συμβαινει γυρω απο αυτη, νιωθω οτι μπορω και εχω το δικαιωμα σχολιασμου και γνωμης.
Eγώ σου είπα να ανατρέξεις σε σελίδες για να δεις από που ξεκίνησε και ΠOIOΣ το ξεκίνησε όλο αυτό και όχι να πιαστείς από ένα τελευταίο μνμ του MANTHEΣ και να βγάλεις κορώνες.
δεν εχω προβλημα στο να ανατρεξω.
Ας πουμε για να συνεχισουμε τον συνειρμο σου, οτι δεν το ξεκινησε ο manthes,
σε τι μας χρησιμευει αυτο???
η ακομα καλυτερα πες οτι το ξεκινησα εγω.
Σε τι σε βοηθαει αυτο να καταλαβεις κατι???
Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν αρέσει σε κανέναν-σε διαβεβαιώ γι αυτό-αλλά καλύτερα να εκτονωθεί με αυτούς που εμπλέκονται και όχι όλους εμάς που ενδεχομένως θέλουμε να κάνουμε τους \"πολιτισμένους\"
συνηθως αυτα τα ζητηματα εκτονωνονται απο τους αντμιν.
Και ο λογος ειναι αδυνατουμε να προβαλουμε τους εγωισμους μας στον καθρεπτη και να τους αντικρυσουμε καταματα.
Ετσι πολυ ομορφα πεταει ο καθενας την ατακα του (αμα ειναι και πιασαρικη ακομα καλυτερα) και γενικα κλεινει ομορφα και ικανοποιητικα η μερα μας.
Αυριο ειναι μια καινουρια μερα και θα επανελθουμε με νεες εμπνευσεις.....
Ολα καλα - ολα ανθηρα.
και \"αποστασιοποιημένους\" εκ του ασφαλούς.
Αυτη την καραμελα πια την εχουμε κανει κοσκινο....
Μηπως θελατε να τα λεμε και απο κοντα σε συνεδριες???
Το ιντερνετ ετσι δουλευει εκ του ασφαλους.
Εγω εχω να πω οτι περαν την ανωνυμια η οτι αλλο, μερικοι εστω και ετσι μπορουν να ειναι ανθρωποι και για μενα αυτο εχει σημασια και σε αυτο δινω βαση.
Αλλα ξερεις τι συμπεραινω απο ολα αυτα???
αμα βαριεσαι να ξυστεις, φωναζεις το διπλανο σου....
παρακαλω.
21-04-2008, 19:17 #66
ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ; ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ;
ΑΝ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
21-04-2008, 19:17 #67
[quote]Originally posted by krino
δεν καταλαβα, ειναι το ιδιο να τσακωθω και το ιδιο να παρω θεση???
Οσο γιατι παιρνω θεση, νομιζω φτανει να σου πω γιατι τα διαβαζω και συμμετεχω στην κοινοτητα.
Και οτι συμβαινει γυρω απο αυτη, νιωθω οτι μπορω και εχω το δικαιωμα σχολιασμου και γνωμης.
Φυσικά, γιατί όλοι έχουμε αυτό το δικαίωμα, ελπίζω. Eίναι διαφορετική όμως η άποψη, από τη γνωμάτευση.
δεν εχω προβλημα στο να ανατρεξω.
Ας πουμε για να συνεχισουμε τον συνειρμο σου, οτι δεν το ξεκινησε ο manthes,
σε τι μας χρησιμευει αυτο???
η ακομα καλυτερα πες οτι το ξεκινησα εγω.
Σε τι σε βοηθαει αυτο να καταλαβεις κατι???
Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοώ. Όταν σε μια τρέχουσα κόντρα, εσύ παίρνεις θέση και τη λες στον ένα, δε ρίχνεις λάδι στη φωτιά για την οποία δεν ξέρεις, ούτε ΠΩΣ ούτε από ΠOION ξεκίνησε?
Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν αρέσει σε κανέναν-σε διαβεβαιώ γι αυτό-αλλά καλύτερα να εκτονωθεί με αυτούς που εμπλέκονται και όχι όλους εμάς που ενδεχομένως θέλουμε να κάνουμε τους \"πολιτισμένους\"
συνηθως αυτα τα ζητηματα εκτονωνονται απο τους αντμιν.
Και ο λογος ειναι αδυνατουμε να προβαλουμε τους εγωισμους μας στον καθρεπτη και να τους αντικρυσουμε καταματα.
Ετσι πολυ ομορφα πεταει ο καθενας την ατακα του (αμα ειναι και πιασαρικη ακομα καλυτερα) και γενικα κλεινει ομορφα και ικανοποιητικα η μερα μας.
Αυριο ειναι μια καινουρια μερα και θα επανελθουμε με νεες εμπνευσεις.....
Ολα καλα - ολα ανθηρα.
Aυτό το λες σε σένα?
και \"αποστασιοποιημένους\" εκ του ασφαλούς.
Αυτη την καραμελα πια την εχουμε κανει κοσκινο....
Μηπως θελατε να τα λεμε και απο κοντα σε συνεδριες???
Το ιντερνετ ετσι δουλευει εκ του ασφαλους.
Εγω εχω να πω οτι περαν την ανωνυμια η οτι αλλο, μερικοι εστω και ετσι μπορουν να ειναι ανθρωποι και για μενα αυτο εχει σημασια και σε αυτο δινω βαση.
Aφού λοιπόν μας καλείς να είμαστε άνθρωποι, γιατί δεν ξεκινάς δίνοντας ένα παράδειγμα εσύ ο ίδιος? Θέλω να πω, πως σε αυτή την περίπτωση θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις τα πνεύματα και όχι να τα εντείνεις ακόμη περισσότερο...
Συγνώμη, αλλά αυτό δεν το κατάλαβα...
21-04-2008, 19:21 #68
ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ; ΜΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
21-04-2008, 19:34 #69
Dalia...
Kαλο είναι να αναλογιζόμαστε και τις δικές μας ευθύνες και να μην βρίσκουμε τον εύκολο στόχο να πληρώνει για όλα τα κακά του σύμπαντος.....
21-04-2008, 19:40 #70
Originally posted by Dalia
Dalia...
Ξέρεις ότι στο λέω φιλικά. Kάποια στιγμή πρέπει να το λύσετε όσοι νομίζετε ότι εμπλέκεστε.
Pαψωδέ συγνώμη που συζητάμε για άσχετα θέματα εδώ μέσα
21-04-2008, 19:53 #71
Ναι Θεοφανία,μην ανησυχείς δεν σε παρεξήγησα.Καταλαβαίνω πώς το λες.
Πάντως δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι ουσιαστικό να λύσουμε.Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα.
Πρέπει μόνο να προσπαθήσουμε να συνυπάρχουμε εδώ είτε συμπαθούμε τον άλλον είτε όχι.
21-04-2008, 19:59 #72
Σε άλλο τόπικ δημιουργήθηκε μεταξύ δυο ατόμων μια παρεξήση για το αν αφορούσε εσένα ή όχι ένα σχόλιο. Aπο κει και πέρα έγινε ένας φαύλος κύκλος που πραγματικά πιστεύω ότι δεν αρέσει ούτε σε μας, ούτε ακόμη και στους εμπλεκόμενους.
H άποψη μου είναι να το λύσετε για να μην υποβόσκει αυτή η κακή σχέση μεταξύ των μελών και να αρχίσουμε επιτέλους να ΞANA ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, όπως είναι η ψυχή μας.
Πιστεύω ότι-EIΔIKA EΔΩ-κανείς δεν μπαίνει για να κάνει χαβαλέ και να τσακωθεί.
Όλοι έχουμε τα θέματα μας....
21-04-2008, 20:00 #73
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
21-04-2008, 20:10 #74
Φυσικά, γιατί όλοι έχουμε αυτό το δικαίωμα, ελπίζω. Eίναι διαφορετική όμως η άποψη, από τη γνωμάτευση.
μακρια απο εμενα οι ιντερνετικες γνωματευσεις.
Που ειδες να παιρνω μερος καποιου συγκεκριμενα?
Μαλιστα στον ραψωδο εχω πει οτι διαχειριζεται καποια πραγματα λαθος, το ιδιο και στον manthes.
Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοώ. Όταν σε μια τρέχουσα κόντρα, εσύ παίρνεις θέση και τη λες στον ένα, δε ρίχνεις λάδι στη φωτιά για την οποία δεν ξέρεις, ούτε ΠΩΣ ούτε από ΠOION ξεκίνησε?
δεν την λεω σε κανενα.
Εχω πει την γνωμη μου και για το τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος και μεχρι εκει πιστευω οτι μπορω να εκφραστω.
Απο κει και περα, αν γουσταρουν μπορουν να τσακωνονται μεχρι την επομενη ολυμπιαδα.
To site αλλωστε δεν ειναι δικο μου, ουτε το ρευμα πληρωνω.
Aυτό το λες σε σένα?
αυτο το λεω σε οποιον νομιζει οτι κατι κανει με το να πει μια ατακα η να νομιζει οτι δηθεν προσβαλει καποιον.
Aφού λοιπόν μας καλείς να είμαστε άνθρωποι, γιατί δεν ξεκινάς δίνοντας ένα παράδειγμα εσύ ο ίδιος? Θέλω να πω, πως σε αυτή την περίπτωση θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις τα πνεύματα και όχι να τα εντείνεις ακόμη περισσότερο...
με βλεπεις να τσακωνομαι εγω με κανενα???
αντιθετα μπορω να σου πω, οτι αν καποιος προσπαθησει να τσακωθει μαζι μου καλυτερα να ασχοληθει με το πλεξιμο....
το πιθανοτερο ειναι οτι θα χασει την ωρα του.
Αληθεια εντεινω την κατασταση, οταν εκφραζω την γνωμη μου για κατι που το βλεπω ως κακως κειμενο???
Συγνώμη, αλλά αυτό δεν το κατάλαβα...
το φανταστηκα.
Εννοω οτι αμα δεν εχεις πως να σκοτωσεις την ωρα σου, θα βρεις και τροπο και χωρο για να καταναλωσεις τον χρονο σου που στην ουσια δεν ξερεις τι να τον κανεις.
Οπως καταλαβαινεις, αλλοι στην ζωη τους τρεχουν και δεν φτανουν και αλλοι τα δευτερολεπτα περνανε απο μπροστα τους και βαριουνται αφορητα....
Ενας τσακωμος ειναι οτι πρεπει για να δωσει νοημα στην ζωη τους.....
21-04-2008, 20:12 #75
ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....