Κάτω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137

Thread: Κάτω

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Σε άλλο τόπικ δημιουργήθηκε μεταξύ δυο ατόμων μια παρεξήση για το αν αφορούσε εσένα ή όχι ένα σχόλιο. Aπο κει και πέρα έγινε ένας φαύλος κύκλος που πραγματικά πιστεύω ότι δεν αρέσει ούτε σε μας, ούτε ακόμη και στους εμπλεκόμενους.
    H άποψη μου είναι να το λύσετε για να μην υποβόσκει αυτή η κακή σχέση μεταξύ των μελών και να αρχίσουμε επιτέλους να ΞANA ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, όπως είναι η ψυχή μας.
    Πιστεύω ότι-EIΔIKA EΔΩ-κανείς δεν μπαίνει για να κάνει χαβαλέ και να τσακωθεί.
    Όλοι έχουμε τα θέματα μας....
    Τον τελευταίο καιρό πάντως δημιουργήθηκαν πολλές κόντρες και καυγάδες εδώ μέσα.Δεν ήταν μόνο ένα θέμα που το προκάλεσε όλο αυτό.
    Δεν ξέρω αν θα λυθεί αυτό το συγκεκριμένο που αναφέρεις.Για μένα δεν έχει σημασία αυτό.Θα προτιμούσα να δω απάντηση στο δεύτερο θέμα που τέθηκε στον manthes από κάποια παιδιά,αλλά και αυτό να μην γίνει πάλι δεν με πειράζει.
    Δηλαδή πιστεύω ότι μπορούμε να συζητάμε πάλι τα σοβαρά θέματα ακόμη κι αν κάποια πράγματα παραμείνουν έτσι χωρίς να λυθούν.

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ε ωραία.Αφού σου λέω εγώ ότι οκ,το πιστεύω ότι δεν αναφερόταν σε μένα.Τότε τι σημασία έχει να το συνεχίζουμε αυτό?Πέρνα στο δεύτερο που αφορά πολύ περισσότερο κόσμο.

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Οχι δεν θέλω προσωπικά απάντηση.Αλλωστε εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει δικαιολογία γι\'αυτό οπότε ότι και να ακούσω δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για μένα.Από απλή περιέργεια ήθελα να δω απάντηση.Και επιπλέον επειδή το ανέφερε τώρα και η Θεοφανία,γι\'αυτό το είπα.

Senior Member
    Δεν είδα όμως να σε κατηγορεί δημόσια στο φόρουμ.Προφανώς αυτό έγινε πριβέ.Οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να το μεταφέρεις εδώ.Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εκεί και να το τραβήξεις όσο θέλεις.Εδώ δεν βλέπω σε τι οφελεί αυτό.

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Ή ΟΧΙ.
    ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Originally posted by Dalia
    Σε άλλο τόπικ δημιουργήθηκε μεταξύ δυο ατόμων μια παρεξήση για το αν αφορούσε εσένα ή όχι ένα σχόλιο. Aπο κει και πέρα έγινε ένας φαύλος κύκλος που πραγματικά πιστεύω ότι δεν αρέσει ούτε σε μας, ούτε ακόμη και στους εμπλεκόμενους.
    H άποψη μου είναι να το λύσετε για να μην υποβόσκει αυτή η κακή σχέση μεταξύ των μελών και να αρχίσουμε επιτέλους να ΞANA ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, όπως είναι η ψυχή μας.
    Πιστεύω ότι-EIΔIKA EΔΩ-κανείς δεν μπαίνει για να κάνει χαβαλέ και να τσακωθεί.
    Όλοι έχουμε τα θέματα μας....
    Τον τελευταίο καιρό πάντως δημιουργήθηκαν πολλές κόντρες και καυγάδες εδώ μέσα.Δεν ήταν μόνο ένα θέμα που το προκάλεσε όλο αυτό.
    Δεν ξέρω αν θα λυθεί αυτό το συγκεκριμένο που αναφέρεις.Για μένα δεν έχει σημασία αυτό.Θα προτιμούσα να δω απάντηση στο δεύτερο θέμα που τέθηκε στον manthes από κάποια παιδιά,αλλά και αυτό να μην γίνει πάλι δεν με πειράζει.
    Δηλαδή πιστεύω ότι μπορούμε να συζητάμε πάλι τα σοβαρά θέματα ακόμη κι αν κάποια πράγματα παραμείνουν έτσι χωρίς να λυθούν.

Dalia...
    Aν είναι να λυθεί κάτι, πρέπει να λυθούν όλα.
    Δε μπορούμε να λέμε, ας λυθεί αυτό για το οποίο ο άλλος με τον οποίο δεν έχω και καλή σχέση εκτέθηκε, αλλά αυτό στο οποίο εκτέθηκαν οι φίλοι μας να το αφήσουμε έτσι.

Senior Member
    Και λυπάμαι που συζητάμε πάλι άσχετα θέματα στο θέμα του ραψωδού που ήταν σοβαρό.

Senior Member
    ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

Senior Member
    Δεν ξέρω βρε Θεοφανία.
    Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να λυθεί και το θέμα του manthes με τον ραψωδό?

Banned

Aν είναι να λυθεί κάτι,

οταν λυθει ο γορδιος δεσμος να με το πειτε ε?
    δεν θελω να μενω εκτος των εξελιξεων.....

:P

Senior Member
    Το άτομο που περιμένεις να απαντήσει Manthes , για να μας απαντήσεις , που δεν θα μας απαντήσεις αν δεν σου απαντήσει , με τη σειρά του περιμένει να του απαντήσει ενα άλλο άτομο που αν δεν του απαντήσει δεν θα σου απαντήσει και δεν θα μας απαντήσεις κ.ο.κ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .

(καλό το κόλπο σου πάντως ....... :P)

Και εγω δεν απαντώ σε κανέναν αν ο krino δεν παραδεχτεί δημόσια οτι δεν ξέρει να κάνει διάλογο !! :P (Πλάκα κάνω)

Senior Member
    Originally posted by MANTHES AT 18-4: 14,29
    ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
    προσωπικά δε με νοιάζει το δίκιο ΚΑΝΕΝΟΣ στο μέτρο που δε σέβονται τις αρχές λειτουργίας αυτού του χώρου- και τελικά ΕΜΕΝΑ (και κάθε άλλο χρήστη ..) που βρέθηκε εδω όχι γιατί απλά \"είδε φως και μπήκε\" θέλοντας να εκτονώσει την ανάγκη του για σχολιασμό επί παντός επιστητού, αλλά από ανάγκη να επικοινωνήσει τις αγωνίες και τα προβλήματα του με άλλα άτομα που νιώθουν το ίδιο και που έχουν νιώσει στο πετσί τους τον βαθύ πόνο και την αγωνία του ..\"ψυχικού-ψυχολογικού\" πόνου ...

Όλα τα άλλα και οι μικρότητες και τα ...νταηλίκια και τα άσχετα λόγια που γράφονται/σπέρνονται όπου λάχει ακατάσχετα ... μ΄ αφήνουν από παγερά αδιάφορη (ως προς το περιεχόμενό τους) έως βαθιά ενοχλημένη για την αστοχία τους και την ανωριμότητά τους ...
    Βέβαια, αυτό το συναίσθημα της ενόχλησης τείνει να ελαττώνεται μέσα μου καθώς μαθαίνω να αξιολογώ τέτοιες συμπεριφορές και να καταλαβαίνω το πόσο εκφράζουν μια ψυχοπαθολογία που πραγματικά χρειάζεται ..\"φροντίδα\" (όσο κι αν δε το καταλαβαίνουν τα άτομα που την εκδηλώνουν). Υπό το πρίσμα αυτό σκέφτομαι... ναι ίσως τα άτομα αυτά δεν βρέθηκαν εδω έτσι \"απλά γιατί είδαν φως και μπήκαν\" αλλά γιατί στην πραγματικότητα ΄ΙΣΩΣ ΕΊΧΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΞΕΡΑΝ ....

--------------------------------
    To quote του MANTHES το έβαλα σαν δειγμα του σε ποιά γραφόμενα αναφέρομαι ... Και σίγουρα δεν είναι μόνο του MANTHES ...
    Ο οποίος by-the-way προσωπικά μου .... ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΙ τα ... ΜΑΤΙΑ αλλά ξέρω οτι ποσώς τον ενδιαφέρει , αρνούμενος να κατανοήσει το πνεύμα των κανονισμών αυτού του χώρου περι ... ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , θέλοντας να πιστευει οτι του προσδίδει \"δύναμη χαρακτηρα, θελησης \".... ή ο,τι άλλο που στην πραγματικότητα θάθελε νάχε λιιιιιγο παραπάνω απ΄οσο έχει (ή πιστευει οτι έχει ... )

(MANTHES ...φιλικά ε ! ....
    το είπα έτσι για να βγεί από μέσα μου - μιάς και η .... θεραπεύτριά μου, μου λέει να μη τα κρατάω μέσα .. αλλα να τα βγάζω ... βέβαια χωρις να θέλω να σε θίξω ... και αν το πάρεις έτσι πραγματικά θα λυπηθώ γιατί δεν το είχα πρόθεση ... )

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ

ΚΛΕΙΩ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast