Κάτω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 137

Thread: Κάτω

Senior Member
    Επειδη βλεπω η αποστασιοποιηση μου απο το θεμα να χρησιμοποιειται ως αλλοθι για να μη συνεχιστει η κουβέντα, ας απαντησω με λιγα λογια. Ωστε να βοηθησω κ στη συνεχεια του διαδικτυακου διαλογου.

Οταν διαβασα το παρακατω αποσπασμα φρικαρα....εντελως
    \"Originally posted by MANTHES
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ \"

Μαλιστα θεωρησα οτι το σχολιο απευθυνεται στη Νταλια κ ρώτησα τον ΜΑΝΤΗΕS αν το εννοουσε. Στην πορεια κατάλαβα οπως υποστηριζει οτι το σχολιο απευθυνεται αλλου κ οχι στη Νταλια. Οποτε εκανα λαθος. Λαθος συμπερασμα εβγαλα λοιπον.Μπορειτε λοιπον να με κατηγορησετε γι αυτο....το ΜΕΓΑ σφαλμα στο οποιο υπεπεσα.

Εξακολουθω να φρικάρω που το ζητημα εχει μετατοπιστει απο το ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ-που ειναι η ουσια των λογων του καθενος μας- στο ΣΕ ΠΟΙΟΝ απευθυνονταν τα λογια αυτα.

Τωρα λοιπον που ξεκαθαρίστηκε οτι δεν απευθυνονταν στη Νταλια,αλλα στον οποιο αλλο, αποδυναμωνεται η αθλιοτητα των λογων αυτων? Αποκτουν αλλο νόημα?Η΄μηπως άλλη ουσια?

Για μενα εξακολουθουν κ ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΘΛΙΑ.Τετοιες σκεψεις, τετοια λογια...Ποιος ανθρωπος ειδικα οταν ειναι ασθενης, δεν χρειαζεται φροντιδα?

Senior Member
    XΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ;

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    αν αυτα καταλαβες μετα τα οσα ειπα εγω κ οσοι αλλοι σου μιλησαν εισαι σε πολυ καλο δρομο.keep walking....

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    .... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
    Αν εννοείς ... μεγάλες -ΚΑΚΕΣ- θεωρίες ... όπως ακριβώς την ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
    Τι να πω ... ???

Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι ....

Senior Member
    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......

... απανταω με τα δικά σου λογια ...

και ... Ξ-Α-Ν-Α-Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι

αφου το \'εχεις τοοοσο ανάγκη !!!

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να σου πω ... Αλλά, μιας και είναι ΔΙΚΟ σου πρόβλημα -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου :
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......
    ... να μη σε απασχολώ άλλο με την .... \'ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ\' μου ...
    Σ΄αφήνω να το λύσεις πρωτα το πρόβλημα ... και μετα τα λέμε ....

..και πού \'σαι
    συγκενρώσου σ΄αυτό γιατι μοιάζει νάναι για .... δυνατούς λύτες ...

καληνύχτα !

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν από την αρχή όλου αυτού του τσίρκου αυτόπτης μάρτυρας, έχω να καταθέσω τα εξής αγαπητοί γραμματείς-φαρισαίοι παύλα αναμάρτητοι.

Η πρώτη που καταδίκασε τον MANTHES για την μ@@@ παύλα άστοχη κακία, ήμουν εγώ και μπορεί να το δει ο καθένας.

Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?

Επαναλαμβάνω: αυτό που είπε ήταν άθλιο, αλλά μήπως μεγαλύτερη αθλιότητα είναι να διοχετεύουμε δηλητήριο στην ψυχή κάποιου μέχρι να τον φτάσουμε στα άκρα?

Senior Member
    MAΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ

Senior Member
    τσα!!! να μαι κι εγωωωω!!! λοιπον ηρθα ως θεια παρεμβαση να πω τα δικια και τα αδικα κι αν δε συμφωνησετε μαζι μου θα χουμε αλλα! θα γραψω και τις ποινες του καθενος.

λοιποοοον, ο ραψωδος εχει αδικο, γιατι επιτεθηκε στον μανθες στο θεμα που ανοιξε χωρις να εχει προηγηθει κατι και επιπλεον οταν ζητησα κι εγω εξηγησεις γιατι το κανε δεν εδωσε καμια, οποτε δεν εχω καποιο λογο να τον δικαιολογησω γι αυτη του την επιθεση. τιμωρεισαι με 20 χρονια καθειρξη με αναστολη αν με χρηματισεις καταλληλα.

ο μανθες εχει τοσο background που βαριεμαι να σκεφτω αν εχει γενικως δικιο ή αδικο (τελικα ειμαι πολυ σοβαρος δικαστης). με τον μανθες τα χουν παρει αρκετοι απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\'. παντως στο προσφατο θεμα με τους επισκεπτες ειχε δικιο πιστευω γιατι δεν προκαλεσε. Θα χρειαστουν περαιτερω δικαστηρια για να απαγγελθει η ποινη στον μανθες!

ο κρινο εχει αδικο γιατι πηρε εμφανως το μερος του ραψωδου, αλλα επειδη γραφει γενικως ψαγμενα πραματα σε αλλα θεματα θα τη γλιτωσει με μερικες μονο μερες φυλακιση.

Η Θεοφανια δεχτηκε διασταυρουμενα πυρα και την πληρωσε και θεωρω οτι δε φταιει σε κατι. Απαλλασεσαι θεοφανια

Η Νταλια κι ο μανθες εχουν τα δικα τους οπως καταλαβαινω οποτε αφου δεν τα γνωριζω δε μπορω να βγαλω κριση και κανενας δε μπορει. αρα αυτο το θεμα δεν τιθεται στο δικαστηριο, αντε να σας κρατησω καμια μερα στα κτατητηρια επειδη απασχολειται το δικαστηριο με πραματα που δε μπορει να διερευνησει και μας καθυστερητε απο τα σοβαρα καθηκοντα μας!

η psychangel εχει δικιο γιατι ειναι τσακωμενη απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\' οπου αδιαμφισβητητα εγω ειχα δικιο.αρα θα παρει και ενα εξτρα χρηματικο δωρο επειδη συμφωνουσε μαζι μου σαν ηθικη ανταμοιβη.

η sofia αν τσακωνοταν στη σχεση με τον ψυχιατρο εχει δικιο, αν οχι εχει αδικο (τρεμε για την ποινη σοφια απο τωρα αν ειχες αδικο)

και φυσικα

εγω ο θεος εχω παντα δικιο. Ελπιζω μετα απ αυτη τη δικαια κριση να με προαγουν στον Αρειο Παγο.

Senior Member
    παω να κανω μπανακι οποτε τα παραπονα για τη δικαια κριση μου μετα.

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΤΟΜΟ :P
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    .... Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?

Επαναλαμβάνω: αυτό που είπε ήταν άθλιο, αλλά μήπως μεγαλύτερη αθλιότητα είναι να διοχετεύουμε δηλητήριο στην ψυχή κάποιου μέχρι να τον φτάσουμε στα άκρα?
    δε διαφωνώ στο ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τον άλλον όταν δίνουμε μια απάντηση και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σ΄αυτόν το χωρο που εξ΄ορισμού του αφορα σε άτομα με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο ...
    Όμως Θεοφανία μου αυτή σου τη σκέψη δε μοιάζει να τη συμμερίζεται και το ίδιο το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι , καθότι -μεταξύ όλων των άλλων των ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σκληρών και ανάλγητων λόγων του απέναντι σε άτομα με διαπιστωμένο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο - έγραψε και τα πάρακάτω :

ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ \'\'ΧΕΣΕ ΜΑΣ\'\' Ή ΟΤΙ \'\'ΑΠΑΞΙΕΙ\'\'. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
    Κατα συνέπεια μάλλον ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αν κάποιος (που έχει και από μόνος του δηλώσει εξ αρχής οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα ... και ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ και ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ και ΠΕΦΤΕΙ και ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να ισορροπίσει ... βλ interrupted , raphsodos , kassi ... ) του μιλάει (όντας ΜΕΣΑ στο πρόβλημά του) με άσχημο τρόπο ...
    Εξάλλου ο ίδιος έχει πει ότι :

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

-----------------------------------------------------------------------------
    Originally posted by susperia
    η psychangel εχει δικιο γιατι ειναι τσακωμενη απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\' ....
    ... α! οχι κ, Δικαστα ... η psychangel ΔΕΝ τσακώνεται ΠΟΤΕ ...
    όλα κι όλα ...
    Είναι το τελευταίο που θα μ΄ενδιέφερε να κάνω σε e-mode ...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast